» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
907 / 1560
»»

Blue30 ::

Prebranac je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zapomni se: dokler ne prodas ne zgubis! Jaz sem mino prodal na 3.31 usd kupil na 3.16 mali profit. Ampak ok...

Ne vem če bi sploh še kaj kupoval. Preveč živcev...če me prepričate v kaj kar bo raslo brez nekih rizikov, da mi dumpnejo čez noč institucije minus 15 %.

Pred to norijo sem z drobižem shilal mina, sol, one, shib. Prodal in zabil se 5k v xtz.
Pa sem lepo prodal v minus od minusa...

Nekaj lahko zabijes v KRL token. Delajo igrico na novo, cena je 0.008, bila je 0.049, zdaj bo na enem kanalu predstavitev (vodi Ted Danson), nekje do marca pride V2 ven, sam pricakujem, da pride na $1 v sanjah, res pa zna naredit x10 do pomladi. Pac predlog... www.kartracingleague.com

Aja ADA je pri meni 40% portfelja. Ali verjames, da bo kaj, ali pa ne :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blue30 ()

IL_DIAVOLO ::

Medoti so nesposobni fudderji? Good.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Anney ::

Anney je izjavil:

Verjetno smo prvo fazo altov štartali s kužki in ostalimi alterego tokeni, neke pasje borbe pa to, potem se to počasi prestavi v ostale, kot sem rekel, bodite pozorni do nekje konca leta, prva faza.
Ostalo Q2. Nebom se ponavljal.

No to, ponavljam, zadnjič.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

endelin ::

Sem mislil da je rast od julija do novembra druga faza:D kot marvel filmi. Vsaka faza slabša od prejsnje :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

PrihajaNodi ::

Jebiga ce si pa prodal curvedao:))

Dolupil Neota in Trona
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

mr_chai ::

Abracadabra dodala "degenbox" :)), če koga zanima :D Verjetno vas je takih velik tle.

Edorta ::

Osebno sem kar daleč od nivoja iz 3.12. ali recimo še dlje od 10.11. govedo gor ali dol, tako kažejo številke.

Edorta je izjavil:

Osebno sem kar daleč od nivoja iz 3.12. ali recimo še dlje od 10.11. govedo gor ali dol, tako kažejo številke.

????

Ker pasji sklad si pa kupoval?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

globoko grlo ::

Cez kolk more it, da se nam bo smejal? Al pa kolk ne sme pocepnt, da naumo jokal?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

kow ::

Kako lep in miren kriptobozic.

globoko grlo je izjavil:

Cez kolk more it, da se nam bo smejal? Al pa kolk ne sme pocepnt, da naumo jokal?

Smeje se vsem ki drzijo mino dusk in xtz
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Curve so naredili oceno tveganj za LUNA:

https://crvrisks.substack.com/p/ust-dec...

PrihajaNodi je izjavil:

globoko grlo je izjavil:

Smeje se vsem ki drzijo mino dusk in xtz

Ce smo jo dobili (nimam vec) po 0.25$ v presalu, drugace pa nekaj % ni razlog za smeh :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blue30 ()

BenjaminTB ::

SomeTime je izjavil:

Kakšna ideja, kaj je to?
https://e-december.org/

v povezavi s tem:

Scam

dope1337 ::

kow je izjavil:

Curve so naredili oceno tveganj za LUNA:

https://crvrisks.substack.com/p/ust-dec...

Hvala za tole.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

merlin2 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj xrp pada?

Če si ga kupil pod 0,7 Eur, si v plusu.

Zakaj pada? Hvala bogu da je tako. Potrpežljivost je božja mast. In v primeru Rippl XRP to še posebno drži. Počakaj na regulacijo in implementacijo ISO20022.
Do takrat pa drži, kupuj, ko je tako poceni in akumuliraj.

Dokler ne pride do regulacije je ves kripto svet manipulacija in namenjen striženju ovc.

Pejt raj na pir, pa pozab, da si vložu.

ISO20022

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: merlin2 ()

ViperR ::

merlin2 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj xrp pada?

Zakaj pada? Hvala bogu da je tako. Potrpežljivost je božja mast. In v primeru Rippl XRP to še posebno drži. Počakaj na regulacijo in implementacijo ISO20022.

Dokler ne pride do regulacije je ves kripto svet manipulacija in namenjen striženju ovc.

ISO20022

LP

No, pejt na pir in pozabi mal pisat v to temo

Osebno sem v decembru najbolj navdusen nad zkSync stevilkami. TVL up and up only.

Še par stotakov sem vrgel v VADER. Preprosto ne bi si oprostil, da bi ven vzel samo cliota :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Dark VADER.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

anzetko123 ::

Pozdravljeni kripto profesionalci:).

Imam dve vprašanji v kolikor se vam fa odgovoriti:
- zanima me koliko casa ponavadi traja da pride denar na Binance iz Visa bancne kartice. Ali je to takoj, 1 ura, mogoce 1 dan?
- drugo vprasanje mogoce ni na mestu zanima pa me vase mnenje. Kaj si mislite v zetonu Vet (vechain). Vanj se nisem vlozil me pa zanima vase mnenje glede potenciala in vrednosti, ki bi jo lahko token dosegel v prihodnosti (1-5 let)

Vem, da niste vedezevalci in ne pricakujem,da boste zadeli v nulo ;)) ampak vprašati pa ni greh.

Hvala za vse postene odgovore

Lp, Anze

Zgodovina sprememb…

Jagdpanter ::

anzetko123 je izjavil:

- zanima me koliko casa ponavadi traja da pride denar na Binance iz Visa bancne kartice. Ali je to takoj, 1 ura, mogoce 1 dan?
- drugo vprasanje mogoce ni na mestu zanima pa me vase mnenje. Kaj si mislite v zetonu Vet (vechain). Vanj se nisem vlozil me pa zanima vase mnenje glede potenciala in vrednosti, ki bi jo lahko token dosegel v prihodnosti (1-5 let)

Vem, da niste vedezevalci in ne pricakujem,da boste zadeli v nulo ;)) ampak vprašati pa ni greh.

Lp, Anze

Denar preko kreditne kartice pride na menjalnico takoj, par sekund...

Jagdpanter je izjavil:

anzetko123 je izjavil:

Lp, Anze

Vechain glede na druge coine ima po moje še potencial, ker večina je že prenapihnjenih. Vechain pa ima kar obetaven graf..

Jagdpanter je izjavil:

Jagdpanter je izjavil:

anzetko123 je izjavil:

Lp, Anze

Vechain glede na druge coine ima po moje še potencial, ker večina je že prenapihnjenih. Vechain pa ima kar obetaven graf..

V kolikor bo alt sezona in pride blizu ATH bi to bilo bomba. Če ne druga se boš lahko vsaj tolažil, da nisi kupil ATH hehehe...

Saj je vse blizu ATH???
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

anzetko123 je izjavil:

Lp, Anze

v kovance s takšnim marketcapom se najbrž ne investira za neko daljše obdobje. Razen če je:

-gaming kovanec
-deflationary token

Na primer UFO in VADER sta deflationary tokena. To pomeni, da se supply znižuje, kar pa pomeni nižji marketcap. X10 v ceni ne pomeni x10 marketcap. Logično ne? 8-) ALi je realno, da gre VET x10 na 50B+ marketcap v naseldnjih 5 letih? Malo verjetno. Pa tudi če gre, je x10 v 5 letih res tako impresivno? Imo je to precej bogo.

DYOR
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Prebranac ::

Vsakič ko xtz pumpne me zaboli srce. Banda institucijska.

HOLd!

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Prebranac je izjavil:

Zakaj pa nis hodl?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zeitgest bo kmalu pobral smetano?

Kak pa tebe boli curve dao?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Kak pa tebe boli curve dao?

Raje sploh ne gledam;) je žalostno

PrihajaNodi je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Zakaj pa nis hodl?

Prepotene roke. Strah in prodal. Kot sedaj naprimer ko spet pada. A je to zadnja priložnost za nakup? Ali čakamo še večjo korekcijo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Prebranac ()

kuntek ::

merlin2 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj xrp pada?

ISO20022

LP

To so še vedno posledice SOLO AirDropa. Pred 24.12.2021 20:00 UTC je bilo govora o enem izmed največjih AirDropov. Vrednost cca med 400 in 500M. Ob 20:01 UTC pa je SOLO šel v k... in danes še vedno pada....
Zaradi AirDropa pa je je bilo tudi ogromno špekulantov z XRP, ki danes prodajajo.

Edorta ::

Prodaje prve dni januarja za marsikoga pomenijo prenos davčnega bremena v 2023. Upam, da bo trg zdržal, jaz vem da bom :)

Mato989 ::

Mexico's Third Richest Billionaire's Advice: Invest in Bitcoin, Stay Away From Dollars, Euros
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kripto ::

Januar 2018, kitajsko novo leto 2018...
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Sovražim institucije. Imam srečo, da nisem spet kupil na vrhu. Bolje nič kupiti kot biti spet v minusu. Vsi kovanci se gibajo po btc. A so to boti, ki trgujejo tako sinhrono? Pokvarjeno res...

Kaj si grenki, ce si se motil. Tokrat si popusil. Sprejmi kot dec.

kow je izjavil:

Kaj si grenki, ce si se motil. Tokrat si popusil. Sprejmi kot dec.

Kupiti sedaj, ko se boti jajcajo? Zgleda da bi šlo lahko spet gor....

Sicer čakam da spet nekdo zabije 8 milijonov, da lažno zraste. Potem pa prodam vrh, če uspe.

Zgodovina sprememb…

Kripto ::

Prebranac je izjavil:

Kripto je izjavil:

Sovražim institucije. Imam srečo, da nisem spet kupil na vrhu. Bolje nič kupiti kot biti spet v minusu. Vsi kovanci se gibajo po btc. A so to boti, ki trgujejo tako sinhrono? Pokvarjeno res...

Proti botom ne moreš... Inštitucije itak nastavljajo pasti in zanke za ribice. Če kupuješ, kupuj v dip in potem HODL.
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Kripto je izjavil:

Proti botom ne moreš... Inštitucije itak nastavljajo pasti in zanke za ribice. Če kupuješ, kupuj v dip in potem HODL.

Kupil mina, ada, xtz, matic. Dobra izbira? Do večera bo plus upam.

Zgodovina sprememb…

Ampak, je res zanimivo, da zmerom, ko XTZ pumpne, trg takoj za tem dumpne...

49106 ::

Res je. Tezos je dober indikator.

Haha tezos spet.
En dan se ne obdrži gor po mini pumpah

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

VPAD je rastel 30+%...ste shillali kaj ali se to ne spodobi?:D

MaticSLO ::

Novi coini zmeraj outperformajo stare in velike, ker je potrebno manj kapitala da se trg premika in ker nimajo bagholderjev.

Tezos vas denar porablja za sponzoriranje dirkalnikov, enjoy.

uvodV?? ::

Fantje dejmo rajš eno o tem kaj ste si privoščili za konec leta z vsemi gainsi ki so se nabrali letos. Jaz čakam na avto! 8-)
««
907 / 1560
»»