» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
901 / 1560
»»

IgorCardanof ::

Nodi, ravnokar zdele sem dobil na YT reklamo za Bankera kovanec.
Kako kaj kaze? Zgleda se niso mrtvi ali pa bi radi se v enem kripto balonu pokradli sredstva.

Ti si kupoval po 1$ v ICOju?

https://www.coingecko.com/en/coins/bank...
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

kow ::

https://www.reuters.com/world/us/senato...

Skoda, izgleda da bodo naprintali manj, ko so sprva nameravali. Ampak ne skrbite, se vedno bodo printali kot nori. Money go brrrrrrrrrrrrr.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Telbanc ::

Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

inzenir1337 ::

MOOOOOOOOOOOOOOOOOON

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Machete ::

Končno kredibilna strokovnjakinja s konkretno napovedjo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

miroB ::

Evo fantje: v spodnjem citatu od Tatiana je vse kar morate vedeti. Kateri coin kupiti in kdaj ga prodati...
V maju Jupiter preide iz nevtralnih rib v bojevitega ovna in tam ostane do oktobra.
Konfrontacija z Marsom vodi v negativnost, krize in vojne.
Težek čas bo tudi zato, ker je Uran v biku od leta 2018 in bo tam ostal do 26. aprila 2026

Zgodovina sprememb…

MaticSLO ::

HEX +40% od posta. Sam ciljam se precej visje, ampak bomo videli kako bo... Skoraj ves liquidity na uniswapu ima v USDCju tako da cena ni povezana z ostalim marketom in gre vcasih gor ko vse ostalo dumpa.
Na coinmarketcapu je "deranked" in je tako #201, sicer bi bil #5 - pred Ado, USDCjem in riplom.

Sem pa bil malce prehiter in je vmes tudi dumpal 30% :))
Ampak razen ce se igras z vzvodom je tako vseeno, perfektno zadet pa je tako skoraj nemogoce.

Kako je mirno. Pizduni sopingirate?

Prebranac ::

Kaj zaj pubeci. When lamboo? Prosim vzdržite se žaljivk. Kdaj stop loss? Čakamo na cene pred rastjo avgusta?

Aja nekdo pridno napihuje matic...ko bo počilo gre vse v izgubo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Prebranac ()

Najbrž je počasi tudi čas, da zarinete nekaj tisočakov v pravo zlato. Toliko, da ne boste totalni reveži, če vse kolapsira na 0.
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Najbrž je počasi tudi čas, da zarinete nekaj tisočakov v pravo zlato. Toliko, da ne boste totalni reveži, če vse kolapsira na 0.

Kdo bi vedel! Ta december je nenavaden. Upajmo, da ne gre pod 45k. Bi kupil, ampak preveč mi daje intuicija kontra signalov...

Mato989 ::

Prebranac je izjavil:

Kaj zaj pubeci. When lamboo? Prosim vzdržite se žaljivk. Kdaj stop loss? Čakamo na cene pred rastjo avgusta?

Večina ki je tu nekaj let že ima lambo če hočejo... torej kaj bi rad... večina tistih ki je v delnicah od 2016 ga pa nima :) Razen če so investirali par 10k...

Pač smetiš temo, klasika za trole. Če te kripto ne zanima in ne "gemblaš" investiraš whatever, enostavno temo preskoči, kot preskočimo marsikatero temo drugi ker nas pač ne zanima.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kripto je izjavil:

Prebranac je izjavil:

ajfon je izjavil:

Warkraft ti si res idiot hh. KYS

Tnx. Ko pade pa ne bo komentarjev ali kako? Želel sem vas zaščititi pred dead cat bouncem. Pred fake bullom. Zabijte potem vsa keš. Dokupujte pa bodite vedno na pozitivni ničli. Če nimaš nič nimaš kaj zgubit ;)

Zdaj te zmerjajo z idiotom. Ko bo zgrmelo dol, bo pa tišina. Strah je prevelik, momentuma ni...gledamo jajčkanje, do konca leta. Januarja se začnejo veliki rdeči dildoti. 69k ATH je bil kar lep dosežek.

Si mi prebral misli:)

Mato989 je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Večina ki je tu nekaj let že ima lambo če hočejo... torej kaj bi rad... večina tistih ki je v delnicah od 2016 ga pa nima :) Razen če so investirali par 10k...

Pač smetiš temo, klasika za trole. Če te kripto ne zanima in ne "gemblaš" investiraš whatever, enostavno temo preskoči, kot preskočimo marsikatero temo drugi ker nas pač ne zanima.

Žal ne bo držalo. Lamboti so v monaku in ne na forumu.

Zgodovina sprememb…

Sparkxl ::

Se še spomni kdo začetkov tega leta? BTC leti definitivno na 100k! Potem je sledila streznitev, zdaj ko tonemo, pa slišimo še zadnje krike: btc ne more pod 60k! 55k! 50k! 48k! Decembra bo letelo vse gor! ...
Saj vam nebi rad pokvaril zabave, ampak za vaše dobro upam da ste večino že ven pobrali in je noter še samo play money. Ta bullrun se je končal aprila 2021, sledil pa je jesenski dead cat bounce.

Mato989 ::

Sparkxl je izjavil:

Se še spomni kdo začetkov tega leta? BTC leti definitivno na 100k! Potem je sledila streznitev, zdaj ko tonemo, pa slišimo še zadnje krike: btc ne more pod 60k! 55k! 50k! 48k! Decembra bo letelo vse gor! ...
Saj vam nebi rad pokvaril zabave, ampak za vaše dobro upam da ste večino že ven pobrali in je noter še samo play money. Ta bullrun se je končal aprila 2021, sledil pa je jesenski dead cat bounce.

Če daš na yearly grafe kaže drugače =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Po moje ni tako slabo drugače.

Če dolar v 1 letu izgubi polovico svoje vrednosti, potem bo Bitcoin pri istem prepričanju o vrednosti čel x2.

In vemo da dolarju ne kaže dobro.

Čeprav situacija izgleda slaba, in me ne bi presenetilo, če bi šli večinoma navzdol tudi še krepko preko marca, ko naj bi se printer ugasnil, mam filing bo potem od poletja dalje spet bolje. Ali bomo šli v hudo globalno krizo, ali pa bo folk bežal iz dolarjev drugam, v nobenem od teh scenarijev ni slabo, če si izpostavljen kriptu.

Čeprav se zdej širi panika, kaj bo, ko se printer ugasne. Ok, se bo ugasnilo, inflacija se pa ne bo ustavila. Tisti, ki panično prodajajo sedaj, se bodo najbrž opekli. Čas za prodajo je bil 1 mesec nazaj.
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

Sparkxl je izjavil:

Žal je tako. Se pa vidi kje še nekaj pumpajo inštitucije. One je recimo tak pa matic...pazite se in ne se ulovit v vabo ribice

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

Do božiča smo 100% čez 300k za BTC. Zdaj institucije na veliko kupujejo namesto zlatih palic... Tudi centralne banke so na povno v kripto biznisu!!!
Preprodajalec NFT umetnin

FireSnack je izjavil:

Do božiča smo 100% čez 300k za BTC. Zdaj institucije na veliko kupujejo namesto zlatih palic... Tudi centralne banke so na povno v kripto biznisu!!!

Iz tvojih ust v boga ušesa.

FireSnack je izjavil:

Upam. Dokupil za 100 usd neota
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jezus nodi. Nismo leta 2017.

Prodal se 5% YFI.

Shiba pa se naprej kapitulira.

Zgodovina sprememb…

yamaha0 ::

Do bozica nc ne bo. Do 2022 bo plesal for pa dol da bo folk se v vecji paniki. 1Q 2022 pa bo, ce bo bull ki bo trajal kr lep cas.
Ne vem zakaj se taka panika zganja na tem forumu, sj pa niste 2 tedna v kripto da veste da so korekcije potrebne in da ce btc pade 30% se ni ber ampak korekcija.
Glede na to da bo dolar srl dol je normalno da bo kripto sel gor

IL_DIAVOLO ::

To so slotech medoti.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

yamaha0 je izjavil:

Do bozica nc ne bo. Do 2022 bo plesal for pa dol da bo folk se v vecji paniki. 1Q 2022 pa bo, ce bo bull ki bo trajal kr lep cas.
Ne vem zakaj se taka panika zganja na tem forumu, sj pa niste 2 tedna v kripto da veste da so korekcije potrebne in da ce btc pade 30% se ni ber ampak korekcija.
Glede na to da bo dolar srl dol je normalno da bo kripto sel gor

Okej. All in? Se pravi, da dol ne more več? Potem so to realne cene? Ne me zafrkavat prosim...korekcija bo večja. Deljeno 2. Btc pa 35 k.

Zgodovina sprememb…

Ja, seveda haha :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

yamaha0 ::

Sploh nisn reku da ne more dol...itak bo se sol dol...do 42, vec pomoje ne, ce gre pa se vec pa optimalna prilika za alte.
Predn bo sel v bull bo padu na min 42....
Zato pa imam jst 80% v usdt in se caka na pad.
Me je ze tk tist crash presenetil nisn mel skor nc v stejblih.

Btc spet krepko nad 46 k
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Telbanc ::

PrihajaNodi je izjavil:

Btc spet krepko nad 46 k

Ma ne vem no. Tole zalivanje s kešom se mora kmal končat, ker drgač bo pršla tista prava Jugo inflacija. Verjetno bi pol kupovali CHF namest dojč marke.

Tko da, ko bojo mašine za printat ugasnili, no, zna bit tle prava veselica.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Kako to mislis, da bodo ugasnili masine za printat? To se ne more zgoditi.

endelin ::

Penzija do Tokia:D

A je za kupit? Smo dosegli dno? Bom sicer p....il, če mi ne pomagate. S xtz sem zgubl 500 eur pri 5k vložka!

Zgodovina sprememb…

Kdaj si kupil xtz? Mors DCA
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zakaj pa menis, da se bo long term trend padanja xtz ustavil? Na kaj stavis? Resno sprasujem.

Zgodovina sprememb…

Ker je kvaliteten coin?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PacificBlue ::

Misliš žlahtn?

Vse je odvisn od btcja. Pod 45 se ne gre vec.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mr_chai ::

We hodl and buying 50% dips.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

PrihajaNodi je izjavil:

Kdaj si kupil xtz? Mors DCA

5,1.

Če dam danes v vse kovance, ki imajo v imenu SHIBA po 50 eur, ali to pomeni, da bi lahko ob naslednjem bullu postala bogata ?

-- Moja sestrična (pedikerka)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

Pravilno razmislja. Boruta ni vec tle gor. 500 eur not miljoni vn. Logicno
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mr_chai je izjavil:

Če dam danes v vse kovance, ki imajo v imenu SHIBA po 50 eur, ali to pomeni, da bi lahko ob naslednjem bullu postala bogata ?

-- Moja sestrična (pedikerka)

Ali je tvoja sestricna ze sedaj milijonarka, ali pa ji ne bo ratalo. Kovancev, ki imajo v imenu shiba je zagotovo preko 100000.

Btw, kdo vse kapitulira sedaj na dnu, medtem ko je bil ekstremno bullish 1 mesec nazaj. Dejmo roke gor!
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

To je sam mini setback, crypto trg je prevelik, da bi se sesul.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

Jagdpanter ::

Rug me rug me rug me baby, rug me right here on the floor. Rug me rug me rug me baby till i can`t buy no more...

Ste nabavl mino? Lepa sansa.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

endelin ::

Do sedaj je šel btc za 1/3 dol.
Sedaj vztraja na meji plus minus nekaj K že lep čas.
Gremo še za 1/3 dol?;)

Blue30 ::

IgorCardanof je izjavil:

Noben nima toliko ponosa, da se bo opravicil, za svoje slabe napovedi.

Kamikaza je bil glede napovedi izredno preprican in misli (je mislil), da se lahko kar copy pastea graf in naredi zelo dobro napoved kako se bo cena gibala v prihodnje. To itak ne gre. To je izredno kompleksne market in vsak gibanje grafa je izredno tezko napovedat, kaj sele mislit, da bo vsak balon isti kot prejsni.

Mi je skoda zanj seveda, vendar nekaj opominov kontra je dobil. Mislim da jih ni poslusal tako da skoda.

Da bo BTC prisel do 300k vkratkem je mozno samo na en nacin in sicer, da gremo v hiperinflacijo in dolar tako ali tako postane popolnoma neuporaben. Takrat se lahko pogovarjamo tudi o stevilkah 1m$ btc in 100m$ na en BTC. V tem scenariju pa nakbrz nikogar ve cne bo zanimala cena btcja, ker se bomo ukvarjali z veliko hujsimi problemi.

Pa se to. Cardano je useless piece of shit, ki nikoli me bo deliveral. V kolikor imam narobe, se bom seveda cardano holderjem opravicil.

Če pa že zdaj delivera :D
Kaj na VLAUNCH čaka kdo?
««
901 / 1560
»»