» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
897 / 1559
»»

PrihajaNodi ::

Ne bo slo vec dol
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

ViperR ::

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Kripto je izjavil:

Lennzi je izjavil:

Kripto, žališ pa rad. Joj, kako rad bi te povabil na kavo, da te srečam v živo....

Lennzi ne bodi pičikica in ne igraj odvetnika od največjega idiota tukaj gor. Preberi kdo je prvi začel z idiotom. Potem pa še enkrat povej kdo rad žali.

PrihajaNodi je izjavil:

Were back!!!

Nodi kam si zarinil tisočake?

Največja žalitev je to, da nam v kripto temi pišeš o nekem centraliziranem bančniškem protokolu. Bank kot jih poznamo danes, čez 20 let ne bo nobene. Prav nobene.

Take neumnosti smo brali že leta 2017...ne bo več bank, vsak bo svoja banka...skratka neumnosti, ki nimajo nobene veze z realnostjo. Čez 20 let bodo še vedno banke, bodo pa v 20 letih šle skozi transformacijo. Čez 20 let skoraj nobena stvar ne bo taka kot jo poznamo danes. Skratka nič novega.

Eden najbolj centraliziran je ravno bitcoin, v teoriji decentralziran, stanje na terenu pa vse drugo kot decentraliziran. Večina v rokah nekaj posameznikov, ki drmajo trg in goltajo RETAIL ribice.

V bistvu oba streljata mimo. Prvi s tem, da ne bo vec bank, drugi pa s tem, da je trg v rokah parih posameznikov.

Kripto ::

Prebranac je izjavil:

Kot sem napovedal. Gor pa potem zelo dol. Zagrabite. Dajmo!

Nikoli več ne bo tako poceni kot je danes. Takoj zdaj zariniti nekaj tisočakov, ker do konca leta se da narediti vsaj 100k.
Wealth is mindset!

Prebranac ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ne bo slo vec dol

Sarkazem?

Kripto je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Kot sem napovedal. Gor pa potem zelo dol. Zagrabite. Dajmo!

Nikoli več ne bo tako poceni kot je danes. Takoj zdaj zariniti nekaj tisočakov, ker do konca leta se da narediti vsaj 100k.

Res je. Kredit vzet in stisnit. Ali pa kar 400 eur vsak mesec...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Prebranac ()

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Afričani pravijo na ves glas:

Hitro hitro roke v zrak
Mimo pelje ponzi vlak.
Vsak vagon mu ni enak...

l0g1t3ch ::

Kaj to pumpa!

IL_DIAVOLO ::

Ni se prišla placa!!!
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

mr_chai ::

A to je blo to od medveda in gremo zdej v hud bull run skozi celo leto 2022/2023 ?

IgorCardanof ::

ViperR je izjavil:

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Kripto je izjavil:

Lennzi je izjavil:

Kripto, žališ pa rad. Joj, kako rad bi te povabil na kavo, da te srečam v živo....

Lennzi ne bodi pičikica in ne igraj odvetnika od največjega idiota tukaj gor. Preberi kdo je prvi začel z idiotom. Potem pa še enkrat povej kdo rad žali.

PrihajaNodi je izjavil:

Were back!!!

Največja žalitev je to, da nam v kripto temi pišeš o nekem centraliziranem bančniškem protokolu. Bank kot jih poznamo danes, čez 20 let ne bo nobene. Prav nobene.

Take neumnosti smo brali že leta 2017...ne bo več bank, vsak bo svoja banka...skratka neumnosti, ki nimajo nobene veze z realnostjo. Čez 20 let bodo še vedno banke, bodo pa v 20 letih šle skozi transformacijo. Čez 20 let skoraj nobena stvar ne bo taka kot jo poznamo danes. Skratka nič novega.

Eden najbolj centraliziran je ravno bitcoin, v teoriji decentralziran, stanje na terenu pa vse drugo kot decentraliziran. Večina v rokah nekaj posameznikov, ki drmajo trg in goltajo RETAIL ribice.

V bistvu oba streljata mimo. Prvi s tem, da ne bo vec bank, drugi pa s tem, da je trg v rokah parih posameznikov.

Glede na to, kam gre gospodarstvo in v kaksno krizo prihajamo, zna bit da cez 20 let ne bo tudi marsicesa drugega.

Treba je pa tudo znat brat. Napisano je "bank kot jih poznamo danes". Ce bodo spremenile retoriko, da morajo retailu pokrasti, vse kar ima, potem imajo sanse obstajat.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

mr_chai je izjavil:

A to je blo to od medveda in gremo zdej v hud bull run skozi celo leto 2022/2023 ?

Jup
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

IgorCardanof je izjavil:

ViperR je izjavil:

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Kripto je izjavil:

Lennzi je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Were back!!!

Glede na to, kam gre gospodarstvo in v kaksno krizo prihajamo, zna bit da cez 20 let ne bo tudi marsicesa drugega.

Treba je pa tudo znat brat. Napisano je "bank kot jih poznamo danes". Ce bodo spremenile retoriko, da morajo retailu pokrasti, vse kar ima, potem imajo sanse obstajat.

Nisi tople vode odkril. Če bi naredil presek vsakega desetletja delovanja bank npr. zadnjih 30 let bi videl, da se skoz spreminja. Konkurenca, regulativa... zato je popolnoma logično, da čez 20 let ne bo bank kot jih poznamo danes. Tudi zavarovalnic, mobilnih operaterjev...čez 20 let ne bo takih kot jih poznamo danes.
Wealth is mindset!

Blue30 ::

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

ViperR je izjavil:

Kripto je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Kripto je izjavil:

Lennzi je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Were back!!!

Nisi tople vode odkril. Če bi naredil presek vsakega desetletja delovanja bank npr. zadnjih 30 let bi videl, da se skoz spreminja. Konkurenca, regulativa... zato je popolnoma logično, da čez 20 let ne bo bank kot jih poznamo danes. Tudi zavarovalnic, mobilnih operaterjev...čez 20 let ne bo takih kot jih poznamo danes.

No to je jasno, da mobilnost bo takrat ze zdavnaj sla prek cardano omrezja, Jeffa vprasaj, ce ni res... :D

kow ::

Lol, at FED. S tempom, ki so ga napovedali bodo negativne obrestne mere do, ne vem, 2025. Do takrat bo pa ze kaksna nova kriza. Asset inflation continues.

ajfon ::

ajfon je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Naslednjih nekaj dni bo ključnih. 12 urni boll trakovi se ožijo. To vidimo ali pri načrtovanju prostega pada, ali pa postopen odboj gor...zdi se mi da bolj dol. Nadobudni mlečnozobi azijci bodo nabili ponoči na 45k.

In spet se je izkazalo da imaš narobe!

Bi si človek mislu, da če tok probuješ pa napoveduješ BTC kot ti, da bi vsaj nekje 50% napovedi zadel 8-):)):))

Warcraft odličen kontra indikator.

AHAHHAH gg degentard, upam da si shortal z x10

Z svojo nesposobnostjo me fasciniraš iz dneva v dan!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ajfon ()

Bom šel iz svoje kože in ugibal, da je Warkraft CptHindsight iz majskega crasha.

Skoz govoril kako gre dol in kako je imel prav. Nekaj časa je celo imel še prav ampak je bil pa ful nadležen. Hvala, da je spokal in upam, da bo Warkraft tudi to storil. Če ne prej pa takrat ko za božič prebijemo 70k.
Ne odgovarjam na DM.

Machete ::

Tole bo sedaj epski bull tja globoko v 2022. Škoda, da se mi večraj NI DALO kupovati in sem danes povprečno 10% dražje.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Sam osebno mislim, da bo tale veselica trajala tam do februarja, potem se bo pa folk zacel umikat ven.

To nekako bo tut moja strategija.
Ne odgovarjam na DM.

Od kje si formiral to misel? Zakaj ne do marca ali junija?

chrush ::

Tisti, ki me je poslušal za ANKR, se bliža pričakovanemu dobičku. Cilj je lahko 0,115, če prebije pa do 0,123.
Trenutno se tudi GALA splača, ker še ni ekstremno narasla in jo pričakujem tja do 0,61.

Vajda ::

Dobivajte tudi vi super kovanec vsak dan povsem brezplačno v vrednosti vsaj 1,20 evra. Potrebna je zgolj brezplačna registracija in opravljen kyc da se izkažete da ste to vi. Kovanec ima že realno ceno in se ga že lahko prodaja ali kupuje. Vi pa ga lahko vsak dan dobite povsem brezplačno. Spodaj je povezava na stran.

https://hi.com/Stojan

Želim vam veliko pridobljenih kovancev.

TheMentor ::

kow je izjavil:

Lol, at FED. S tempom, ki so ga napovedali bodo negativne obrestne mere do, ne vem, 2025. Do takrat bo pa ze kaksna nova kriza. Asset inflation continues.

ne vem no, če je čist tako. FED ni dvignil obrestne mere ima pa "tapering"....po domače povedano ne bo več tako veliko odkupoval kot je....

The Fed will be buying $60 billion per month of bonds starting in January, down from December’s rate of $90 billion, and said that it will likely continue that trajectory in the months ahead.

Torej že zaradi tega se bodo malenkost obrestne mere dvignile posredno....ne tiste obrestne mere, ki jih kontrolira FED, ampak druge. Sicer bo po vsej verjetnosti še vedno rast, ampak najbrš ne taka kot je bila.

....če bi recimo FED zmanjšal odkupovanje na 0 in nebi dvignil obrestnih mer....je to dejansko podobno kot bi jih dvignil, ker se druge obrestne mere dvignejo posredno. Ne obstajajo samo obrestne mere od FEDa, ki vplivajo na trg.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: TheMentor ()

yamaha0 ::

Lp

Pomotoma sem si izbrisal 2fa kljuc za bitmart
Zdaj ne morem nc posiljat nikamor.
Kaj se da nardit.
Sm gledal, obnovitev je samo ce zgubis telefon ali pac da ga zamenjas.

Nikjer pa nisem nasel ce si izbrises kljuc ven iz Authentikatorja

111111111111 ::

POklikaj da si izgubil telefon. In boš še enkrat nastavil ključ. V čem je težava?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Ce ga sem kodo zbrisal vn iz autentikatorja.

kow ::

TheMentor je izjavil:

kow je izjavil:

ne vem no, če je čist tako. FED ni dvignil obrestne mere ima pa "tapering"....po domače povedano ne bo več tako veliko odkupoval kot je....

The Fed will be buying $60 billion per month of bonds starting in January, down from December’s rate of $90 billion, and said that it will likely continue that trajectory in the months ahead.

Torej že zaradi tega se bodo malenkost obrestne mere dvignile posredno....ne tiste obrestne mere, ki jih kontrolira FED, ampak druge. Sicer bo po vsej verjetnosti še vedno rast, ampak najbrš ne taka kot je bila.

....če bi recimo FED zmanjšal odkupovanje na 0 in nebi dvignil obrestnih mer....je to dejansko podobno kot bi jih dvignil, ker se druge obrestne mere dvignejo posredno. Ne obstajajo samo obrestne mere od FEDa, ki vplivajo na trg.

Seveda, ampak to je bilo ze znano. Ne pozabi, da ce imas obrestno mero 1%, je to se vedno negativna realna obrestna mera. Za naslednje leto namrec napovedujejo visjo inflacijo kot 2%. V teoriji, bi lahko dobili nicelne obrestne mere leta 2023. Pa verjames?

Poglej si:
https://www.longtermtrends.net/real-int...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

111111111111 je izjavil:

POklikaj da si izgubil telefon. In boš še enkrat nastavil ključ. V čem je težava?

Obnovis lahko tiste k so notri. Tiste k pa zbrises pa ne mores obnovit

wajdouc ::

yamaha0 je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Obnovis lahko tiste k so notri. Tiste k pa zbrises pa ne mores obnovit

Piši na Bitmart in jim razloži situacijo.

ajfon je izjavil:

ajfon je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Naslednjih nekaj dni bo ključnih. 12 urni boll trakovi se ožijo. To vidimo ali pri načrtovanju prostega pada, ali pa postopen odboj gor...zdi se mi da bolj dol. Nadobudni mlečnozobi azijci bodo nabili ponoči na 45k.

In spet se je izkazalo da imaš narobe!

Bi si človek mislu, da če tok probuješ pa napoveduješ BTC kot ti, da bi vsaj nekje 50% napovedi zadel 8-):)):))

Warcraft odličen kontra indikator.

AHAHHAH gg degentard, upam da si shortal z x10

Z svojo nesposobnostjo me fasciniraš iz dneva v dan!

Pozdravljen.
Žal mi je, da te nisem poslušal in nabil noter svoje prihranke. Sedaj bi imel 30000 eur plusa. Se oglasim kasneje ko pade ok?
Lp

čez 6 mesecev ko BTC pade iz 150k na 50k bo WARKFRFT glasn na forumu kk je mel prav ;)

GupeM ::

yamaha0 je izjavil:

Lp

Ne sekiraj se. Zdaj vse raste, zdaj nimaš kaj pošiljat. Zdaj moraš samo hodlat. Pošiljali bomo tik preden začne padat.

ajfon je izjavil:

čez 6 mesecev ko BTC pade iz 150k na 50k bo WARKFRFT glasn na forumu kk je mel prav ;)

Ali pa bo februarja 2022 že pod 20k.
Wealth is mindset!

GupeM je izjavil:

yamaha0 je izjavil:

Lp

Ne sekiraj se. Zdaj vse raste, zdaj nimaš kaj pošiljat. Zdaj moraš samo hodlat. Pošiljali bomo tik preden začne padat.

Mogoče je tole intervencija od boga, da ne boš delal neumnosti. Si predstavljaš, da bi nekje v pisarni založil seed phrase od walleta v katerem si leto in pol nazaj kupil za 1000$ shibe?
Ne odgovarjam na DM.

A ni bila Shiba že listana na Bitstamp?
Wealth is mindset!

Machete je izjavil:

Od kje si formiral to misel? Zakaj ne do marca ali junija?

Po trenutnih planih naj bi se nehalo konkretno printat marca. Tako da zato.
Ne odgovarjam na DM.

yamaha0 je izjavil:

Ce ga sem kodo zbrisal vn iz autentikatorja.

kaj pa če jim pišeš, da si izgubil telefon in zraven kar KYC dokuemnte v mailu pošlješ?

Tako sem jaz naredil na bitstampu, ko sem zapravil 2FA. Pisal maile in nič...na koncu napišem v slovenščini in dobim odgovor in smo rešili :D

ajfon je izjavil:

150 ne bo. Samo, če boš zabil svoj denar in nafilal kite z njim.

@warkraft...

Well see!
Kot pravim, odličen kontra-indikator si pjeb!

Sined9 ::

Za vse tiste,ki so se kar bullish
Čisto možno je, da bo še, zrastlo, več kot 69k pa zagotovo ne. 69k je bil vrh tega bulla in od takrat naprej je downtrend (zoom out)
Dejstvo je, da bo konec lusnega na vseh finančnih trgih. Obrestne mere se bojo morale dvignati, norega tiskanja ne bo smelo biti več,posledično bo denar iz tveganih naložb šel v varne (državne obveznice). Kripto bo pokazatelj časovnice,to pomeni da ko se bo začelo dumpat se bo prvo na kriptu,potem pa delniški trgi..napadite me kakor hočete in znate, ampak to so osnove ekonomije ;)

NMH ::

Finally some reliable patterns

Sined9 je izjavil:

Za vse tiste,ki so se kar bullish
Čisto možno je, da bo še, zrastlo, več kot 69k pa zagotovo ne. 69k je bil vrh tega bulla in od takrat naprej je downtrend (zoom out)
Dejstvo je, da bo konec lusnega na vseh finančnih trgih. Obrestne mere se bojo morale dvignati, norega tiskanja ne bo smelo biti več,posledično bo denar iz tveganih naložb šel v varne (državne obveznice). Kripto bo pokazatelj časovnice,to pomeni da ko se bo začelo dumpat se bo prvo na kriptu,potem pa delniški trgi..napadite me kakor hočete in znate, ampak to so osnove ekonomije ;)

Poba, raslo bo tisto, kar bo imelo userje ter promet, padalo pa tisto, kar ne bo imelo. Internet doba se ni končala leta 2001 po crashu vseh crashov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NMH ()

VLAUNCH anyone?

ajfon je izjavil:

@warkraft...

Well see!

Zelo vesel bi bil, če zagarantirano prevzameš odgovornost za mojo izgubu v kolikor zabijem vsa keš. Brez ovinkarjenja?

https://www.reuters.com/markets/rates-b...

Zelo bullish se sliši to.

Zgodovina sprememb…

Emergency support to end in March
Asset Purchase Programme to be ramped up temporarily
Overall asset buys to fall sharply after March
ECB raises inflation forecasts, lowers growth

But the Bank of England rate hike was a surprise and became the first major central bank to hike its benchmark since the pandemic started. It raised borrowing costs by 15 basis points to 0.25%. No other Group of Seven central bank has made such a move since the beginning of the crisis...

Zgodovina sprememb…

Vi menjate to, a ste bullish al bearish tok pogosto kokr Challe Salle punce.
Ne odgovarjam na DM.

Mato989 ::

Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

GupeM ::

Prebranac je izjavil:

ajfon je izjavil:

@warkraft...

Well see!

Zelo vesel bi bil, če zagarantirano prevzameš odgovornost za mojo izgubu v kolikor zabijem vsa keš. Brez ovinkarjenja?

https://www.reuters.com/markets/rates-b...

Zelo bullish se sliši to.

Hitro vsi vse prodat! Warkraft pravi da bo bull!

Meni grejo že na živce vsi ti stimulansi, naj se že enkrat vse odpre. Ranljivi imajo vse opcije zaščite. Gremo na dog eat dog ekonomijo nazaj, tole crklanje z zastonj denarjem je dolgočasno.

Telbanc ::

https://www.index.hr/vijesti/clanak/rus...

"RUSKA središnja banka želi zabraniti ulaganja u kriptovalute u Rusiji jer je brinu rizici za financijsku stabilnost u sve većem broju kriptotransakcija, izjavila su dva izvora bliska banci, prenosi Reuters.":)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Machete je izjavil:

Meni grejo že na živce vsi ti stimulansi, naj se že enkrat vse odpre. Ranljivi imajo vse opcije zaščite. Gremo na dog eat dog ekonomijo nazaj, tole crklanje z zastonj denarjem je dolgočasno.

Bi bilo pravilno. Je veliko bolj zdravo. Ne pa da se printa milijone in bajno bogati elito, zato da Jani ne bo treba zapret kozmetičnega salona.
Ne odgovarjam na DM.

spegli ::

Order book za vse menjalnice skupaj: https://v3.aggr.trade

Pride prav za skalpat. Drgač pa zgleda long na btc.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()
««
897 / 1559
»»