» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
891 / 1559
»»

spegli ::

53k al pa market nima prav.

PrihajaNodi ::

Zaaj mina pada?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

miroB ::

Ko se je odprla borza v New Yorku je eth dipnil za cca 100 usd. Ali je medo začel brundati...?

deco16 ::

To ni več kripto, to je borza, pa še si želijo ETF.... :)

kow ::

Trenutno je kar zanimiva situacija. Kitajski ekonomski "cudez" se je koncal, medtem ko ameriska inflacija sla previsoko, da ne bi reagirali. Pricakujem precej volatilno 2022. Hype (NFT, metaverse) pa se je verjetno za nekaj casa izpel, tako da ne drzite nobenih vrec hypea, imo.

Zaenkrat onchain data se ni pokazal kapitulacije hodlerjev. Bo zanimivo videti, ce je slabsi sentiment kaksnega "zlomil" in bo zacel prodajati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

IL_DIAVOLO ::

Hype prihaja 2024/25.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kow ::

Eh, hype bo nazaj veliko hitreje.

Jagdpanter ::

In sem moral še v zadnjem dipu nekaj fiata no3 zabušit (mater me gnar tiši). Pa sem si zadnič obljubil ne kupim dobenega dipa več, dokler total ne skložna. Sem zijal preverjeno o onih pasjih hutah na Cresu. Najdražjo je bojda kupil nek Makaronar, ki služi s kriptom. Dobro, da vem koga financiram...

hordeus ::

Kdo ve natancno kako je z davkom za leto 2021. Sem sel nekaj brat, pa nisem nasel natancnih stevilk, kdaj se steje kot dejavnost.
Recimo, jaz sem imel 66 transakcij v celotnem letu 2021. Tu je vsteto vse od prodaje, nakupa in prenosi dol z menjalnice.
Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hordeus ()

miroB ::

Jaz sem cca 90% portfolia pretopil v usdt in shortal z 5x leverage. Kar bo pa bo... 8-)

Kdo ve zakaj mina pada al ne?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

LeQuack ::

Kako lahko pustite da wall street zmaguje. Njihove delnice rastejo brez problema tudi če je gospodarska situacija slaba.
Quack !

Jarek here we come.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Pa, če me kaj razpizdi je to Murica, poln kongres boomerjev, ki prdijo, zasmrdi pa cel svet. Mater jim vidim ej, kot je nekdo zgoraj omenil kripto postaja identičen boomerskim delnicam...

Cepite se
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jp s cevosanom.

Kupujete dip?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jp, ko bo MC 500bil začnemo...

Se vedno mi ni jasn zakaj mina tolk pada.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

S 50$ nakupi bolj tezko drzis ceno :))
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Ce bi vsi vrgli 50 eur v mino jo lahko napumpamo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Prebranac ::

Nov teden, nov dump.....

Kriv je evergrande ker so ga dokapitalizirali z 1,2 milijarde dolarjev in bo izplačal tuje upnike:)):))

???? Pol ne bi blo dumpa
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

vaščan ::

Borze so šle na ath cripto je bil tačas primiru danes imajo borze manjši pullback nekatere so na dnevnih že overbought nekatere na 4h tudi cripto v tem primeru pade na support med 46k 48k. Je to double top na borzah? Pomoje ljudi skrbi. Kripto trg dobesedno čaka. Jaz se strinjam s temle možakarjem upam da bo v 2022 še par mesecov bulla.

Kripto ::

Prebranac je izjavil:

Nov teden, nov dump.....

Pavilno si napovedal.
Wealth is mindset!

PrihajaNodi je izjavil:

???? Pol ne bi blo dumpa

Saj to je sarkastično mišljeno:). Mislim, da je kriv omikron, kot sem napovedal. Negotovost je prešla v strah. Spet bo zapiranje. Prve žrtve v angliji. Po tem ko fauci še naprej naklada kot naši feb 2020, da je omikron nenevaren in naj kašljamo v rokav:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Prebranac ()

IgorCardanof ::

kow je izjavil:

Trenutno je kar zanimiva situacija. Kitajski ekonomski "cudez" se je koncal, medtem ko ameriska inflacija sla previsoko, da ne bi reagirali. Pricakujem precej volatilno 2022. Hype (NFT, metaverse) pa se je verjetno za nekaj casa izpel, tako da ne drzite nobenih vrec hypea, imo.

Zaenkrat onchain data se ni pokazal kapitulacije hodlerjev. Bo zanimivo videti, ce je slabsi sentiment kaksnega "zlomil" in bo zacel prodajati.

Kar imaš narobe je to, da bo 99% ljudi videla rešitev v Metaverseu. V sfukanem svetu kakršnega nam pripravljajo, si bo malokdo želel živet. Raje dam 300k€ da kupim lepo parcelo v Sandboxu, kot pa kupim stanovanje v Ljubljani.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Se ze pobiramo

IgorCardanof je izjavil:

kow je izjavil:

Kar imaš narobe je to, da bo 99% ljudi videla rešitev v Metaverseu. V sfukanem svetu kakršnega nam pripravljajo, si bo malokdo želel živet. Raje dam 300k€ da kupim lepo parcelo v Sandboxu, kot pa kupim stanovanje v Ljubljani.

Zanimivo. Torej matrix scena
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

inzenir1337 je izjavil:

Sem vezal dans 100k pri Celziusu za 3 leta. 23.5% na leto. Se komu zdi to slab deal? Na banki so mi hoteli dat ležarine za 0.5% obresti letno.

Tudi sam sem vezal vloge. Gremo še dol.
Preprodajalec NFT umetnin

Itak. Me prav zanima koliko ljudi bo zbralo, da bo delalo 16h na dan, zato da bodo komaj shajali skozi mesec s hrano v hladnem stanovanju brez vode, brez možnosti, da naredijo otroka, ker pač ali ne morejo dobit punce, ali pa ne bi mogli skrbet zanj.
Namesto da se priklopiš v metaverse. Živiš življenje do konca, delaš stvari, ki jih nikoli ne bi mogel v RL. V resničnem svetu te pa lahko spravijo v 2x2x3 komoro, kjer te hranijo po cevki. Izberem slednje 1000x prej kot prvo.
Ne odgovarjam na DM.

Fair enough. Same. Sam ce bo grafika kot v mine craftu bo jeba
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

l0g1t3ch je izjavil:

Čakam da gre ETH konkretno pod 4k$, pa nič...

Warkraf, kdaj bo padec ?

Je že padalo. Obeta se oblačno vreme...

Kaj zaj pubeci. Kdaj se kupuje? Smo že na lowest low?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Prebranac ()

strawman ::

Še kdo upa, da metaverse koncept zavije bolj v smer augmented reality, kot pa v virtual reality?

DCA in se ne ukvarjaš s tem.

Jagdpanter je izjavil:

Men je tale še bolj všeč:

Join or get left behind. Jaz sem že kupil prvo parcelo v sandboxu za 16k.

strawman je izjavil:

Še kdo upa, da metaverse koncept zavije bolj v smer augmented reality, kot pa v virtual reality?

DCA in se ne ukvarjaš s tem.

Realno mi je dost vseeno. Samo da me da v tak svet, kjer sem res najjaci alfa male.
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

Edorta ::

PrihajaNodi je izjavil:

Fair enough. Same. Sam ce bo grafika kot v mine craftu bo jeba

Second Life
Grafika odlična, oziroma na nivoju strojne opreme s katero se pristopa.

Ni second life ze mal outdated?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Edorta ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ni second life ze mal outdated?

Bolje verzije VR še ni, ali pa se je ne zavedamo :)

Če so second life lahko furali 20 let nazaj pa vemo kako je bilo, potem si zamislite, kaj vse se da narest danes in v prihodnjih letih. Stavim da bo leta 2030 več kot 90% ljudi raje živela v nekem SecondLife stilu svetu kot pa v realnem svetu.
Ne odgovarjam na DM.

vaščan ::

Razen mene jaz se rad mučim v realnem svetu. Ampak sem v tistih procentih ki smo na veliki parceli na deželi.

vaščan je izjavil:

Razen mene jaz se rad mučim v realnem svetu. Ampak sem v tistih procentih ki smo na veliki parceli na deželi.

Taki kot ti pa lahko izkoristite ta naval na Metaverse in bajo obogatite tu, v pravem svetu. Če je možno v realnem svetu imet dobro življenje, je seveda še zmeraj veliko boljše kot nek metaverse bs. Ampak velika večina tega ne bo mogla imet.
Ne odgovarjam na DM.

vaščan je izjavil:

Brez skrbi, vse vam bodo pobral, sploh ce se ne bos cepil 4x letno. Cepljenje je uvod v metaverse, priprave

IgorCardanof je izjavil:

vaščan je izjavil:

Taki kot ti pa lahko izkoristite ta naval na Metaverse in bajo obogatite tu, v pravem svetu. Če je možno v realnem svetu imet dobro življenje, je seveda še zmeraj veliko boljše kot nek metaverse bs. Ampak velika večina tega ne bo mogla imet.

RL bo samo za bogate. Bogi so tisti ki imajo otroke. Vojne so grozne, ampak so vsaj izkusnja, kar pa pride bo pa u bistvu virtualni zapor
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Blue30 ::

IgorCardanof je izjavil:

kow je izjavil:

Mislim, pa to veš, da tudi ko si pripravljaš super duper flat z eno blondinko v metaversu, vse to še vedno upravljaš iz premajhnega flata v Ljubljani?

Sej nima veze kje fizicno si.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Blue30 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Sej nima veze kje fizicno si.

Temu pa pri nas rečemo, da si dal dreku focn :D;((

Pocakaj na 10 pozivitveni odmerek. Bomo vsi dali dreku focn
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Kripto ::

Uffff bangeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Uffff bangeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))

Ne vem, ali se samo meni dogaja, ampak so rdeči dildi toliko globoko, da jih ne morem videti na ekranu brez skrolanja. Miška ne dohiteva...

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
««
891 / 1559
»»