Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
IgorCardanof ::
Čez en teden vidim na 12 urnih svečah, da bo btc cilj 44300 usdt. Ali je to resnično bomo pa videli.
Ne glede na to, da omikron ni tako nevaren, trg ni oživel. Bankrot sledi.
Konec je ja.
Svet, ki ga poznamo se bliža koncu.
Reši se kdor se more.
To je pa res. Nevem pa kaj tocno moras naredit, da se resis?
ViperR ::
IgorCardanof je izjavil:
Čez en teden vidim na 12 urnih svečah, da bo btc cilj 44300 usdt. Ali je to resnično bomo pa videli.
Konec je ja.
Reši se kdor se more.
Najbolse vse zapravit, pa si takoj resen. Ce nic nimas, nic ne mores izgubit.
Mogoce res ni slaba ideja, da kesiram nekaj kripta ven, vzamem maks kredit s fiksno obrestno mero, pa kupim kako stanovanje za 200k. Bom zacel mal gledat v tej smeri.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
IL_DIAVOLO ::
Kdaj buybackamo?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Blue30 ::
IgorCardanof je izjavil:
Mogoce res ni slaba ideja, da kesiram nekaj kripta ven, vzamem maks kredit s fiksno obrestno mero, pa kupim kako stanovanje za 200k. Bom zacel mal gledat v tej smeri.
daj 100k v stejking na c.com za 12% apy, vzemi kredit in ga odplačuj z obrestmi.
PrihajaNodi ::
Ocitno je cas za zktech. Btc se vedno mocan
https://coinmarketcap.com/currencies/du...
https://coinmarketcap.com/currencies/du...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Prebranac ::
IgorCardanof je izjavil:
To je samo strošek. V prihodnje bodo cene najemninam padle in osebni bankrot bo splavil na trg malo morje nepremičnin, kar bo nižalo vrednost. Kredit je pa kar sranje če ti zagusti. Če ne plačaš najemnine se preseliš k staršem. Če izgubiš nepremičnino si pa heartbroken zaradi čustvene vezi.
IgorCardanof je izjavil:
To je samo strošek. V prihodnje bodo cene najemninam padle in osebni bankrot bo splavil na trg malo morje nepremičnin, kar bo nižalo vrednost. Kredit je pa kar sranje če ti zagusti. Če ne plačaš najemnine se preseliš k staršem. Če izgubiš nepremičnino si pa heartbroken zaradi čustvene vezi.
Revezi ze sedaj niso mel za nepremicnine
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Lennzi ::
IgorCardanof je izjavil:
Fak stari.
Ti pa si negativen. Ena stvar ni dobra. Upam, da si do svojih bližnjih bolj pozitiven....
IgorCardanof je izjavil:
Fak stari.
Ti pa si negativen. Ena stvar ni dobra. Upam, da si do svojih bližnjih bolj pozitiven....
Verjetno res. Tough life.
Brutally honest, i like that.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
https://watcher.guru/news/heres-why-bit...
Lool
Avtor popolnoma nerazgledan. Ljudi, ki so na Bitstampu pa niso nikjer drugje (da bi lahko kupili Shibo), lahko prešteješ na prste ene roke.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
LeQuack ::
IgorCardanof je izjavil:
Pa glih zdaj ko so cene na višku in bodo začele padat. Iz slabe naložbe v drugo slabo naložbo.
Quack !
Hepanlol ::
Nisem spremljal teme zadnjih nekaj dni, tako da ne vem, če je že kdo omenil Aztec Network. Za tiste, ki lovijo potencialne L2 airdrope in jim ni škoda tvegati nekaj ETH za feeje:
zk.money (L1-L2 ETH transakcija za aktivacijo računa)
V kratkem naj bi prišel še testnet, tako do bo morda kaka transakcija tam dovolj...
zk.money (L1-L2 ETH transakcija za aktivacijo računa)
V kratkem naj bi prišel še testnet, tako do bo morda kaka transakcija tam dovolj...
IgorCardanof je izjavil:
Pa glih zdaj ko so cene na višku in bodo začele padat. Iz slabe naložbe v drugo slabo naložbo.
Kaj pa je v življenju sploh vredno? Brezvezni evri? Delnice, ki so prav tako napihnjene v božjo mater? Če trg kolapsira, boš v svojem stanovanju lahko živel, pa tudi če gre vrednost na 0. Če grejo delnice na 0, z njimi ne moreš ničesar. Isto če gre kripto na 0, z njim ne moreš ničesar.
Hkrati pa če si zelo prepričan, da drvimo v kolaps sistema, je lahko kredit s fiksno obrestno mero praktično zastonj denar, ki ti krije celotno nepremičnino.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
denabiker ::
IgorCardanof je izjavil:
Konec je ja.
Reši se kdor se more.
Najbolse vse zapravit, pa si takoj resen. Ce nic nimas, nic ne mores izgubit.
predvidevam, da ste večina mladih in samskih. Obvezno potovat, spoznavat druge kulture, kulinariko, lepote sveta, ženske/moške, žurat!!! To ostane v spominu for ever, potem ko pride zveza in otroci je bolj kot ne konec.
IgorCardanof je izjavil:
krediti so tak poceni, da je kar smešno. Vsekakor je dobra ideja vzeti zdaj stanovanjski kredit. Včasih so bili krediti dragi, zdajle pa kar akcija
Zgodovina sprememb…
- spremenil: denabiker ()
krediti so tak poceni, da je kar smešno. Vsekakor je dobra ideja vzeti zdaj stanovanjski kredit. Včasih so bili krediti dragi, zdajle pa kar akcija
Btc he tud pocen
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Ocitno se bomo naloadali čez vikend.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
zelenobeli ::
A je tip ze dal v dobrodelne namene eth-je zdej k je spet pod 4k?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zelenobeli ()
FireSnack ::
Vzel stanovanjski kredit, kupil stanovanje, prodal stanovanje, vložil v kripto, naredil x10. Lp iz penzije, Franca
Preprodajalec NFT umetnin
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Buggy ()
DeeJay ::
Abachi.io OHM fork ma še zadnjo šanso za Whitelist. 50 jih bodo še preko tega lotterija zbral:
https://sweepwidget.com/view/43206-mskg...
Zadeva je legit in full hyped. 18k folka na discordu.
Pomojem se splača sprobat, stane vas 3 minute.
Good luck!
https://sweepwidget.com/view/43206-mskg...
Zadeva je legit in full hyped. 18k folka na discordu.
Pomojem se splača sprobat, stane vas 3 minute.
Good luck!
Don't f with me.
Je to za vsaj x50? Za manj se mi ne da klikat.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Buggy ()
Buggy ::
Je to za vsaj x50? Za manj se mi ne da klikat.
fajrsnejk kot tipicen nesposoben opecenec in sour looser, trola brez vsake vsebine. Nic novega. V tej temi se oglasajo zgolj samo tisti, ki jim pri kurcu materinem ni nic jasno, mislijo da bodo pa podarjen zizek pofafal, pa jim ne gre
telicki!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
KakoLepo ::
IgorCardanof je izjavil:
daj 100k v stejking na c.com za 12% apy, vzemi kredit in ga odplačuj z obrestmi.
ti to resno? Kaj pa ce se ne izide, boste spet nekateri jokal, kako ste se zakreditiral ravno pred bear marketom, ki je iz vas naredu suznje? Sori, ampak je.mu mater, a se nekateri nikol ne naucite, oprostite mojem jeziku, ampak to je prevec. V vase dobro, to je gemblanje, ja tudi to se vcasih posreci ampak kaj ce se ne? Bos ti odgovarjal za tele napotke? Mislim da ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KakoLepo ()
tudi pred krizo 2008 so bili krediti neverjetno poceni, ponavad se tako zacne. Glede na tvoje napotke, si ti ze kdaj kaj podobnega storil? In, si ze postal "milijonar" ali pa si se mal zajebal? Mislm kake napotke imate tle, sami svetniki tle gor, lol. Zdaj kaj se bo godilo v letu 2022, pac ne vemo. Lahko samo spekuliramo, kaj ce bo razpad sistema, kaj bos pol?
Zgodovina sprememb…
Nekdo , ki se zeli navezat na minljive stvari, ali je po vasem logicnem razmisljanju pameten? Dajte, razlozite mi to, ce nekdo pride kao v penzijo, pa recimo kmal sistem razpade, ali ima potem to penzijo ali ne? Ali pa na katerokol drugo stvar, ki je minljiva, se je pametno navezat na take stvari? Edina stvar, ki ni minljiva, so izkusnje. Ja, dobr, s temi vasimi dejanji ste tudi dobili izkusnje, morda ste si sami to zadali, ne da bi sploh vedeli, v zelji po izkusnjah.
Ok, obljubil sem, da se bom potrudil in nehal tezit s temi svojimi filozofiranji, ampak danes je bilo mal prevec. Jebes tako temo. Vedno bolj verjamem tistem clanku, ki pravi, kdo se ponavad v takih trejd svetu napovprecno lahko pojavlja, tko da ne vem kako sem zasel sem
Ok, obljubil sem, da se bom potrudil in nehal tezit s temi svojimi filozofiranji, ampak danes je bilo mal prevec. Jebes tako temo. Vedno bolj verjamem tistem clanku, ki pravi, kdo se ponavad v takih trejd svetu napovprecno lahko pojavlja, tko da ne vem kako sem zasel sem
Zgodovina sprememb…
Moj nasvet sem veckrat dal,vec kot ocitno je, da ga ne zelite upostevat, kar je po eni strani prav, mogoce je tako boljse. To je tako kot otroku nekaj reces, da ni dobro, ti ne verjame toliko kot v primeru ko to sam pride do take ugotovite. tko, da vi ki zelite kredit na kredit, puf na puf, gembl na gembl, kdo sem jaz da vam recem ej ne tega delat, lol, ce zelite, kar delajte.
Ok, 800 ogledov te teme, brez komentarja, kar si razlagam, da morda tega ne bi smel napisat na tak nacin. Zato se oproscam. Moderator lahko komot zbrise komentarje. Aja, pa ne prevec resno jemat
Zgodovina sprememb…
Drgac pa sem odkril, kaj me je vleklo sem, vedno sem nekak bil za to, da si tukaj medseboj pomagamo. Vedno sem bil mnenja v tem stilu, vsi za enega eden za vse. Ampak ce nekdo ne zeli tega, je potem to potrebno spostovat. Ja, ce nekdo nekaj grdega napise, si verjetno zasluzi tudi kaksno tako opazko, tko da sprejmem kritiko.
Zgodovina sprememb…
Če gremo v bear market, se pripravite, da gre 95% šrota, ki ga imate kupljenega na 0, naslednjič ko se pa segreje trg, pa ti kovanci nikakor ne bodo prišli na prejšne vrednosti. Tako kot neuporabni dino coini iz 2017/2018. Mnogi boste tudi dojeli, da developat takrat ko te ljudje zasipajo z denarjem levo in desno, da je veliko lažje. Ko pa denarja ni, potem pa kar naenkrat ekipe nehajo razvijat, naredijo rugpull, izginejo, "same sebe heknejo", ...
Tudi 99.9999% blockchain iger bo šlo na 0, ker tega sranja noben ne bi igral pa tudi za lepo plačlo. Taka katastrofa jaoo. Trenutno pa na valuacijah 200m$ in več, igra pa taka, da bi jo lahko 5 seniorjev spisalo v 2eh tednih.
Sam sicer mislim da ne gremo v dolgotrajni bear market. Upam da se ne motim. Drugače pa bom lahko iz M5 kupil samo še Cliota.
Tudi 99.9999% blockchain iger bo šlo na 0, ker tega sranja noben ne bi igral pa tudi za lepo plačlo. Taka katastrofa jaoo. Trenutno pa na valuacijah 200m$ in več, igra pa taka, da bi jo lahko 5 seniorjev spisalo v 2eh tednih.
Sam sicer mislim da ne gremo v dolgotrajni bear market. Upam da se ne motim. Drugače pa bom lahko iz M5 kupil samo še Cliota.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
vaščan ::
Trenutno imas fear greed na 16. Institucije kiti pokupijo ves btc med 46k 48k. Ne rečem če bo sell pritisk dovolj močan lahko pade še malo nižje. Zdej pa druga zadeva če kupujejo tavelki btc kao risky aset bodo prodal svoje btcje čez 14 dni za par procentov? Ter komu bodo prodal če retail prodaja? Zato tavelki prodajajo v fomo blow off top ker je dovolj buy pritiska. Nekak vsi čakamo da cena pade in kupimo pri 40k ali 30k 20k folk prodaja ker mislijo da bodo dobil po nižji ceni. Tavelki pa lepo delajo flor akumulacija. No in potem bo retail nazaj začel kupovat nad 53k-63k. Nad 75k ko bo buy pritisk dovolj narasel bodo spet kiti počas začel prodajat. Tud prodat ni ravno preprosto če imaš veliko za prodat. Rabiš veliko kupcev trenutno jih pa ni.
oracle ::
IgorCardanof je izjavil:
Hkrati pa če si zelo prepričan, da drvimo v kolaps sistema, je lahko kredit s fiksno obrestno mero praktično zastonj denar, ki ti krije celotno nepremičnino.
Kje vi vidite zastonj denar? Hipotekarni kredit (najcenejši za smrtnike) s fiksno obrestno mero preplačaš 28% pri SKB in 26% pri NLB. Izračun za 100k, 525 mesečni obrok za 20 let.
IgorCardanof je izjavil:
Kje vi vidite zastonj denar? Hipotekarni kredit (najcenejši za smrtnike) s fiksno obrestno mero preplačaš 28% pri SKB in 26% pri NLB. Izračun za 100k, 525 mesečni obrok za 20 let.
Z inflacijo v rangu 10-15% letno in potencialno hiperinflacijo, bos zelo dobro prisel skozi s kreditom s fiksno obrestno mero 2%.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
mamba84 ::
Zdravo fantje. Je kdo od vas sodeloval pri kakem launchpad IDOju. Jaz sem se lepo opekel, predvsem zato ker sem zelenec in nimam neomejeno denarja. Ob vsej vlozeni energiji in denarju nisem prišel zraven da bi kupil karkoli. Alokacija me je obšla, FCFS je bilo v 5ih sekundah
konec.
Naj me kdo popravi tukaj ampak mislim da navadni smrtniki nimajo šans pri teh zadevah. Jaz sem lepo zvisel pri MetaVpad projektu. Ali mislite da je z nekim minimalnim vložkom sposoben priti v nek tak projekt in ga obrniti x500 kot je recimo včeraj naredil MetaVpad.
konec.
Naj me kdo popravi tukaj ampak mislim da navadni smrtniki nimajo šans pri teh zadevah. Jaz sem lepo zvisel pri MetaVpad projektu. Ali mislite da je z nekim minimalnim vložkom sposoben priti v nek tak projekt in ga obrniti x500 kot je recimo včeraj naredil MetaVpad.
IgorCardanof je izjavil:
IgorCardanof je izjavil:
Z inflacijo v rangu 10-15% letno in potencialno hiperinflacijo, bos zelo dobro prisel skozi s kreditom s fiksno obrestno mero 2%.
Poanta je, da 28k pri 100k kredita ni zastonj. In še to je upoštevano pri plači 1300 neto, kar je nad povprečjem in precej nad mediano.
Kaj bo z inflacijo naslednjih 20 let je pa ena velika če če če čebula. V izrednih razmerah (visoka inflacija) bo banka pač "prisiljena" zvišat "fiksno" obrestno mero.
Mato989 ::
IgorCardanof je izjavil:
IgorCardanof je izjavil:
Poanta je, da 28k pri 100k kredita ni zastonj. In še to je upoštevano pri plači 1300 neto, kar je nad povprečjem in precej nad mediano.
Kaj bo z inflacijo naslednjih 20 let je pa ena velika če če če čebula. V izrednih razmerah (visoka inflacija) bo banka pač "prisiljena" zvišat "fiksno" obrestno mero.
Na podlagi katerega člena v pogodbi?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zdravo fantje. Je kdo od vas sodeloval pri kakem launchpad IDOju. Jaz sem se lepo opekel, predvsem zato ker sem zelenec in nimam neomejeno denarja. Ob vsej vlozeni energiji in denarju nisem prišel zraven da bi kupil karkoli. Alokacija me je obšla, FCFS je bilo v 5ih sekundah
konec.
Potrebno je veliko dela, v dosti primerih tudi velik zacetni kapital in pa kar nekaj srece.
Ne misli, da ljudje nalozijo 100e v kripto in delajo x500 v dveh tednih. Take zgodbe pozabi.
Ce je FCFS, ponavadi vse pokupijo boti, ki potem unloadajo na ostale naivneze. Ce botov slucajno ni, moras pa poznat klasicne trike in sicer, bodi res hiter in ko delas transakcijo, nabij gas fee konkretno navzgor. Minrrji namrec prej obdelajo transakcije tistim, ki so pripravljeni vec placat.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Kripto je samo delo, delo in še enkrat delo. To vam lahko povem iz lastnih izkušenj. Prišel v ta posel bos, z 10 jurji... Zdaj pa... Noro!!!
Kripto ::
IgorCardanof je izjavil:
Če gremo v bear market, se pripravite, da gre 95% šrota, ki ga imate kupljenega na 0, naslednjič ko se pa segreje trg, pa ti kovanci nikakor ne bodo prišli na prejšne vrednosti. Tako kot neuporabni dino coini iz 2017/2018. Mnogi boste tudi dojeli, da developat takrat ko te ljudje zasipajo z denarjem levo in desno, da je veliko lažje. Ko pa denarja ni, potem pa kar naenkrat ekipe nehajo razvijat, naredijo rugpull, izginejo, "same sebe heknejo", ...
To bi bilo odlično, ker to je edini način, da se market prečisti in odplakne 95% kripto šrota v kripto kanalizacijo. Ampak Lennzi tega ne razume, nikakor da pošteka
Wealth is mindset!
mamba84 ::
IgorCardanof je izjavil:
konec.
Potrebno je veliko dela, v dosti primerih tudi velik zacetni kapital in pa kar nekaj srece.
Ne misli, da ljudje nalozijo 100e v kripto in delajo x500 v dveh tednih. Take zgodbe pozabi.
Ce je FCFS, ponavadi vse pokupijo boti, ki potem unloadajo na ostale naivneze. Ce botov slucajno ni, moras pa poznat klasicne trike in sicer, bodi res hiter in ko delas transakcijo, nabij gas fee konkretno navzgor. Minrrji namrec prej obdelajo transakcije tistim, ki so pripravljeni vec placat.
Ma jaz sem nasedel na yt in twitter hype. Nisem dobro prebral pogojev plus nimam pojma o omrezjih teh padov. Tko da je slo ful denarja za transakcije, gas plus bridging na ethpadu (wtf je to). Uglavnem fail.