Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
FireSnack ::
ti si predvsem troll ki nima ničesar
Če dobim na kriptu, sem ti mislil odplačat garsonjero. Ampak sem si premislil. Sam si si kriv!
Preprodajalec NFT umetnin
delavec44 ::
zelenobeli ::
Prebranac ::
Itak.
Dnevni trejderji.
One gre do 0,22 nato dump. Matic do 2,6 nato dump, se splača prodat. Btc do 52k nato spet 42k. Solana do 220, nato 180. Xtz zna nabit do 5, potem pa pobiranje frizerskih profitov. Mina se pa zna zgodit z zamikom, da jo bodo pumpali spet do 4,6. Potem pa tak dip shit da bo bolelo.
Potem zagotovo shortaš ?
Samo šlogam. No money no funny.
Je pa xtz dobro nabil po mojem šloganju iz črne kroglje. Tudi btc se drži moje šlag kugle. Matic je bil tudi priden kot sem napovedal. Samo še ONE čakamo pa zamik pumpa mine do 23:59.
Lennzi ::
Itak.
Dnevni trejderji.
One gre do 0,22 nato dump. Matic do 2,6 nato dump, se splača prodat. Btc do 52k nato spet 42k. Solana do 220, nato 180. Xtz zna nabit do 5, potem pa pobiranje frizerskih profitov. Mina se pa zna zgodit z zamikom, da jo bodo pumpali spet do 4,6. Potem pa tak dip shit da bo bolelo.
Potem zagotovo shortaš ?
Je pa xtz dobro nabil po mojem šloganju iz črne kroglje. Tudi btc se drži moje šlag kugle. Matic je bil tudi priden kot sem napovedal. Samo še ONE čakamo pa zamik pumpa mine do 23:59.
Zelo dobro ti gre.
Premisli, da pustiš redno službo in živiš kot profi trajder.
Itak.
Dnevni trejderji.
Potem zagotovo shortaš ?
Zelo dobro ti gre.
Premisli, da pustiš redno službo in živiš kot profi trajder.
Raje jem sladoled in burek z ajvarjem, pa delam v fabriki. Manj skrbi in bolj zdravo življenje.
Toliko o šloganju.
https://www.guinnessworldrecords.com/wo...
Se splača vlagat raje v tečaj profesionalnega pikada...je ceneje kot pa nakup dobrega računalnika in interneta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Prebranac ()
Lennzi ::
Tudi to je dobro, ampak te je škoda.
Tak potencial za v fabriko...Sam si ziher delovodja ali pa šef izmene?
Ubisoft je pravkar objavil, da bo NFTje za svoje igre mintal na tezosu.
Se pravi 9. Decembra prodamo xtz ker bo dump?
Bolj vzdrževalec laboratorija oz kot pravi sanjski moški -pomivam flaške.
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO ::
Torej cistilec
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Machete ::
Ne ne. Sterilizator silicij dioksidne amorfne trdine je on.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Tatankas ::
Ubisoft je pravkar objavil, da bo NFTje za svoje igre mintal na tezosu.
Se pravi 9. Decembra prodamo xtz ker bo dump?
Bolj vzdrževalec laboratorija oz kot pravi sanjski moški -pomivam flaške.
Kakor komur paše.
Naslednji teden integracija na rarible. Konec leta še CoinbaseNFT integracija(se špekulira zaradi tega ker techlead pri Coinbase že mesec dni twita večinoma o tem kako superioren je Tezos in sprašuje kateri so najboljši nft projekti na tezosu). Januarja launch ene izmed najbolj pričakovanih Play to Earn iger(dogami)
IL_DIAVOLO je izjavil:
Torej cistilec
Imam pa six pack.
Rad bi spoznal tega šimpanza, da mi da kaj nasvetov glede trgovanja s pikadom.
Zgodovina sprememb…
Neon87 ::
Wtf Tezos! Ali to pomeni, da bom končno lahko enkrat poplačal kripto pufe? Kam gre, proti 20usd bi lahko kamot potegnil.. Rabim ene 50usd..
Mato989 ::
Neon brez skrbi tebi ne bo ratalo ker se preveč trudiš :D
Pa ti privoščim
Pa ti privoščim
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Tatankas ::
l0g1t3ch ::
A ni neka fora ce xtz raste, da se nam potem slabo pise?
Ja, do zdaj je bilo zmeraj tako, če je bil XTZ na hitro 20%-30% gor je sledila korekcija BTC in je šlo vse dol.
Ko tezos na luno hiti, BTC holderjem se slabo godi.
Ja in potem tudi XTZ hodlerjem, ko po tem pride nekaj mesečna zima :)
A ni jype držal tezosa ? On je edini k je z njim zaslužil :D
Ja, mislim da sem tudi kupil takrat po njegovem nasvetu, res pa da je on že milijonar in je vlagal ranga 100krat več denarja :).
Sedaj uživa nekje v karibskem otočju in gradi kolesarske steze, lepo mu je..
Če gre XTZ na rep top 10 kjer je nekoč že bil, bi po MC v tem trenutku bil nekaj čez 30USD.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Neon87 ()
Anney ::
Sam sebi čestitam (vi mi tako ne boste), če sem zadel napoved, od takrat ko sem vse imetje prodal. Trenutno se obrestuje, čakam še cikel altov v q2, 22. Hvala lepa in nasvidenje.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Klobasa ::
IgorCardanof je izjavil:
Ni potrebe, da se zalimo.
Nimaš jajc in hrbtenice, da se opravičiš. Zdaj vem zakaj si samski. Ti žensko na prvem zmenku obtožiš nezvestobe.
Šizofrenija je kurba.
PrihajaNodi ::
Sam sebi čestitam (vi mi tako ne boste), če sem zadel napoved, od takrat ko sem vse imetje prodal. Trenutno se obrestuje, čakam še cikel altov v q2, 22. Hvala lepa in nasvidenje.
? Vse si prodal?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
A1 je bivsi simobil. Btc jutri 53 k ce prekine ta kanal gremo na 70k
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
? Vse si prodal?
Sory, mal čudno napisano(otroci me motijo ko ob devetih še kar tulijo), pozabil dodati na ATH (približni vrh) pa ne vse, deleže za pokritje vložka, pa nekaj malega za kakko kepico sladoleda, pa eno stanovanje smo vzeli. Ostalo je notri še. Še ne grem ven, z all in. Mam za Tezosa eno dobro, Cardano je dobro doprinesel, hvala ADA.
IgorCardanof ::
A bo Tezos končno naredu donos kot smo ga pričakoval ali je samo ponovno kazalec začetka bear marketa?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
PrihajaNodi je izjavil:
? Vse si prodal?
Sory, mal čudno napisano(otroci me motijo ko ob devetih še kar tulijo), pozabil dodati na ATH (približni vrh) pa ne vse, deleže za pokritje vložka, pa nekaj malega za kakko kepico sladoleda, pa eno stanovanje smo vzeli. Ostalo je notri še. Še ne grem ven, z all in. Mam za Tezosa eno dobro, Cardano je dobro doprinesel, hvala ADA.
Cestitke
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Lahko pa vam povem še eno tezo, moj brat, ki ga ni tu gor, dosti vlaga v kripto, ko ima dobiček proda in si kupi željeno, je to hišni kino, tv , ostale drobnarije, vse iz kripta, ni še zapravil centa od plače, tako, da tudi z majhnim se da preživeti in si pridobiti dobrine, pa še uspeva mu(trenutno). Kam pa vlaga pa ne vem, flikne not jurja, dva, pa vzame ven njemu ljubo vsoto. Meni odlična strategija. Holdal ni nikoli, v tem bullu. Z viškom denarja ponavlja, dokler gre gre, Pa salbo mu ne gre (na splošno).
KakoLepo ::
A ni jype držal tezosa ? On je edini k je z njim zaslužil :D
Ja, mislim da sem tudi kupil takrat po njegovem nasvetu, res pa da je on že milijonar in je vlagal ranga 100krat več denarja :).
Sedaj uživa nekje v karibskem otočju in gradi kolesarske steze, lepo mu je..
Če gre XTZ na rep top 10 kjer je nekoč že bil, bi po MC v tem trenutku bil nekaj čez 30USD.
jype je povedal, da ima bolj rad mrzlo podnebje, niso vsi taki, ki bi se grel na soncu , drgac pa jype v cirilici pomeni jure ampak ocitno vecina slotechovcev tega ne ve, glede na izgovorjavo ki jo uporabijo za besedo "jype". Pomoje mu tudi ni toliko pomembno biti milijonar kot je morda komu tukaj. Pa sej to ze njegov zivljenski stil lepo pokaze, da je bolj skromen kot ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KakoLepo ()
PrihajaNodi je izjavil:
? Vse si prodal?
Ne razumem čisto posta. A eno stanovanje ste vzeli pomeni kot barby hiška?
Ker sicer boš kmalu igral pianino zaradi fursa, ki ti bo potrkal na vrata. Ne boj se. Kmalu pridejo. Ne želim ti slabega, ampak utaja davkov je kaznivo dejanje, zato pač ljudje morajo odgovarjati...
Np
Anney, čestitam.
Naslednji vlak bo 4.8 za vstop.
Zgodovina sprememb…
Anney, čestitam.
Hvala, moja strategija je bolj hold, nimam časa za zajebancije, pokirlo se je to je pa to, čakam še alt season, če sploh bo, ker pota so čudna. Nič ni več isto, kot mo spoznali. Q2 22 pričakujem še malo več, je še nekaj not.
Anney, čestitam.
Hvala, moja strategija je bolj hold, nimam časa za zajebancije, pokirlo se je to je pa to, čakam še alt season, če sploh bo, ker pota so čudna. Nič ni več isto, kot mo spoznali. Q2 22 pričakujem še malo več, je še nekaj not.
Nič ne bo. Kiti so pojedli kar so imeli.
PrihajaNodi je izjavil:
? Vse si prodal?
Ker sicer boš kmalu igral pianino zaradi fursa, ki ti bo potrkal na vrata. Ne boj se. Kmalu pridejo. Ne želim ti slabega, ampak utaja davkov je kaznivo dejanje, zato pač ljudje morajo odgovarjati...
Np
Anney, čestitam.
HODL! 95m2. A si fursovc?
fURS bo preveril kripto pol te bodo pa še cepl.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
? Vse si prodal?
Np
Anney, čestitam.
HODL! 95m2. A si fursovc?
Tudi hodl ne bo pomagal. Transakcija bo 22,5% v naslednji vladi. Tako da kar veselo razglabljanje na forumu. Lahko pa prijavim, to je pa državljanska dolžnost, vsaj piše v ustavi. Tako stanovanje v lj ni na prodaj spljoh. Na nepremičnine.net sem pa tudi jaz klikal za prekmurje.
Zgodovina sprememb…