» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
871 / 1556
»»

kow ::

Saj ni bilo bouncea. Vsaj zaenkrat. 1-2% ne bi ravno stel za bounce.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

KakoLepo ::

sand/btc

sand/btc

sand/btc, sem komaj zdaj opazil, da je dosegel vrh, trendlinijo zgoraj in se odbil. Zaenkrat ni slo skozi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KakoLepo ()

PrihajaNodi ::

kow je izjavil:

20% je blo bounca
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

btc

btc

btc nov vzorec, ne recem da bo, samo kot zanimivost, ne vem kaj se bo fundamentalno dogajal z novicami itd.

PrihajaNodi je izjavil:

kow je izjavil:

20% je blo bounca

Imas buye nastavljene do dna? Vecina folka itak nima nastavljenih vseh tistih buyev, da bi ujelo dno in takojsnji odboj. Pac porediralo je norce z velikimi vzvodi, in so jim zasegli/prodali kojne. Likvidnosti pa ni bilo dovolj, zato ogromen padec v nekaj minutah. In takojsen pump na 47k.

mr_chai ::

Kako Lepo, A lahko no... A rabm res lopar za muhe vn potegnt.

Synthetix tudi na multiyear low. Neverjetno koliko so bili prenapumpani defi kovanci. V nekem trenutku bodo zopet odlicna priloznost. Je pa casovno zahtevno naracunati kje imajo floor price.

Zgodovina sprememb…

KriptoAmater ::

Pozdravljeni!

Imam nekaj vprašanj.

Kateri stablecoin je fajn uporabljati na Binance? Nekaj bnbja bi želel pretvoriti v stablecoin.

V kateri kripto je najboljše pretvoriti bnb na Binance, če želim narediti prenos, deposit iz Binance na Bitstamp.

Malo nerodno se izražam, ker sem totalni amater.

Hvala.

mr_chai je izjavil:

Kako Lepo, A lahko no... A rabm res lopar za muhe vn potegnt.

kaj to? link do slike ne dela

Imo sta kralja stablecoinov USDC (Circle) ter Dai (ki je kolaterilizran in nima blacklistanja). Potem imas se Gemini, Binance, Pax dolar. Na koncu imas najmanj transparenten stablecoin, ki se imenuje Tether. V bistvu so zadaj (pol?) kriminalci. Domnevam, da ti bo Binance poskusal forsirati BUSD... ga kaj subvencionira?

Skratka, ni pravilnega odgovora. Likvidnosti pa so tudi zelo razlicne, glede na to kje se nahajas.

Zgodovina sprememb…

Tatrader74 je izjavil:

null

null

weekly divevergence

pazite z long

Vidis, tvoje opozorilo je verjetno resilo marsikaterega trejdarja. Eno najbolj pomembnih opozoril tega leta.

globoko grlo ::

A luna gre na Luno?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

keba ::

PacificBlue ::

globoko grlo je izjavil:

A luna gre na Luno?

Cryptosniper pravi da gre.

Blue30 ::

LeQuack je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pa slovenci sluzijo. % so smo na prvem mestu. Zakaj mislis da so stanovanja tako draga? Pride en borut pa kupi bajto s 500 evrov vlozka.

Korona dodatki. Vsak javni uslužbenec je zaslužil za vsaj eno stanovanje med korono.

ne bodi nor

Machete ::

Sepa pa dead do ponedeljka popoldne :'(. Jaz pa brez fiata na borzi :(
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

amacar ::

Krakenov ClearJunction sprejema instant SEPA tak btw, če bi rad kaj nabavil ;)

Anney ::

Machete je izjavil:

VISA kliče, all in. Ne skrbi tvoja, ženina, otroški prihranki, zabulaj vse. Jaz sem že dolgo na mokrem in vlažnem, gor gre.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

amacar je izjavil:

Krakenov ClearJunction sprejema instant SEPA tak btw, če bi rad kaj nabavil ;)

Domnevam, da mora tudi tvoja banka omogocati instant SEPA? Ali to slo banke omogocajo?

Nvm, sem nasel tole:

https://denar.svetidej.com/sl/money-inf...

Zgodovina sprememb…

Nekatere slo banke omogočajo instant sepa (ponavadi doplačilo), sicer pa revolut, N26 (doplačilo)...

AllStarc ::

Machete je izjavil:

Z revoluta na bitpando sepainstant credit v par sekundah katerikoli dan/ura.
sometimes what you want and what you get,
are two very different things

AllStarc ::

amacar je izjavil:

Nekatere slo banke omogočajo instant sepa (ponavadi doplačilo), sicer pa revolut, N26 (doplačilo)...

Za sepa instant credit ni nikjer doplacila. Ce obe banki podpirata( pošiljatelj in sprejemnik) potem deluje.( Samo par slo bank in vecina evropskih)
Tudi N26 podpira. Kar N26 racuna je direct debit.
sometimes what you want and what you get,
are two very different things

Ne bluzi, pošiljanje instant SEPA iz N26 je z doplačilom 1€ (če imaš osnovni paket). https://n26.com/en-eu/instant-payments

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

PrihajaNodi ::

Ce to ni hud odboj pol ni nc
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

xdc

xdc

vem, da merlin shilla tele iso kovance, med njimi naj bi bil tudi xdc, ampak graf kaze, da pada ze od avgusta naprej. Tudi ko je bila sezona pumpanja altcoinov, se xdc ni zmenil za to in padal naprej. Ni vazn ce je altcoin sezona ali pa dump na marketu, ni vazn, xdc gre po svoje navzdol, lol

btc 21 weekly MA

btc 21 weekly MA

vcasih sem rad gledal 21 tedensko moving average, na grafu modra crta, ki je trenutno priblizno 50800 usd in je posevna navzgor in scasoma malo narasca, tko da se to lahko dvigne nad 50800 usd. Rumena je 50 MA, posevna crta. 21 weekly MA dostkrat pokaze, ce je btc v bull trendu ali pa v bear trendu. Trenutno je pod 21 tedensko MA, ampak tedenska sveca se ni zakljucena. Pravtako je btc trenutno nad 50 MA tko da tudi to je vsaj en pozitiven znak, za zdaj.

Zgodovina sprememb…

Še kdo misli, da če bodo kateri preživeli bear, bodo to gaming kovanci, ker igralo se bo tudi v bearu?

preziveli bodo verjetno kaksni metaverse ampak po kaksni ceni pa je vprasanje, ne vem. Nekateri metaverse kovanci, sem opazil, da so trenutno na isti ceni kot pred pumpom, pred tem fejsbuk hypeom ko je bil konc oktobra ali zacetek novembra.

1 dan pa 5 ur do zakljucka tedenske svece, ali bo testirala 21 tedensko MA, bomo videli, ali bo zakljucila nad 21 MA, tudi to bomo videli.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

kow je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Celsius je spusil 50m$ v BadgerDAO hacku. Ni usodno, je pa neugodno.

50m niti priblizno ni usodno za njih, domnevam. Ampak ja, celsius je kar greedy - dajejo visoke donose strankam. Zlahka se zaj**jo se bolj in potopijo.

Kolikor jaz vidim je Celsius to zanikal... tako da je to fake news.

KakoLepo je izjavil:

Mato989 je izjavil:

kow je izjavil:

Bo dno, tega mini cikla. To sem mislil. Na dolgi rok ima vse dno pri 0$. Je pa Cardano res shitkojn vseh shitkojnov. Charles je karikatura geeka.
Ok, EOS mi gre se bolj na zivce. Pa "kitajski ethereum" Neo - lmao.

Charles je gospod produktiven proti Dan Larimerju... se še kdo spomni Larimerja? Me zanima kateri unfinished project je pri njemu zdaj

Morm priznat, da si imel prav. lol

Seveda sem imel prav, tip je bil očitni Mr. Unfinished :))
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

KakoLepo je izjavil:

btc 21 weekly MA

btc 21 weekly MA

vcasih sem rad gledal 21 tedensko moving average, na grafu modra crta, ki je trenutno priblizno 50800 usd in je posevna navzgor in scasoma malo narasca, tko da se to lahko dvigne nad 50800 usd. Rumena je 50 MA, posevna crta. 21 weekly MA dostkrat pokaze, ce je btc v bull trendu ali pa v bear trendu. Trenutno je pod 21 tedensko MA, ampak tedenska sveca se ni zakljucena. Pravtako je btc trenutno nad 50 MA tko da tudi to je vsaj en pozitiven znak, za zdaj.

ema 21

ema 21

pomota, mislm da sem prej spremljal tedensko ema 21 in ne 21 MA. Tedenska 21 EMA je trenutno okrog 52300 usd. Oznaceno z zeleno posevno crto, sem dodal vodoravno zeleno zarad tega, da oznac trenutno ceno 21 EMA na grafu.

4h graf btc

4h graf btc

btc 4h graf, zoom in, skratka zelena crta predstavlja trenutno mejo 21 tedenske ema in je priblizno nekje pri trendlinijah zgoraj. Pomoje bo tam zanimivo, ce btc seveda uspe prit do tam.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

kow je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Celsius je spusil 50m$ v BadgerDAO hacku. Ni usodno, je pa neugodno.

50m niti priblizno ni usodno za njih, domnevam. Ampak ja, celsius je kar greedy - dajejo visoke donose strankam. Zlahka se zaj**jo se bolj in potopijo.

Kolikor jaz vidim je Celsius to zanikal... tako da je to fake news.

Ti si fake news, so kar lepo popušili 50mio.

ViperR ::

Sej so ze znizali rewarde na 6,2% samo na prvih 0,25 btc...

FireSnack ::

Še sreča da sem porinil allin dopoldne. Zapufan do amena ampak portfolio pa raketa.
Preprodajalec NFT umetnin

LeQuack ::

Quack !

LeQuack je izjavil:

But we have computer and deep portfolio, we'll buy bigger.

mana

mana

mana/usd neverjetno kaksen odboj, 66 procentov, zdaj je skoraj ze dosegla trendlinijo in se vrnila na pred dump ceno.

endelin ::

A pol pravte da je bull nazaj?:D

Doloceni kovanci so tik pod trendlinijo, ali pa blizu trendlinije, bitcoin pa ima tudi ene 5 ali 6 procentov lufta gor do testiranja trendlinije pod katero je padel, sicer se tam nekje nahaja tudi tedenska 21 ema, ki se zakljuci cez 1 dan pa par ur, drugac pa je btc vsaj zaenkrat nad tedensko 50 MA, kar tudi pomeni, da uradno se ni bear

Zgodovina sprememb…

enemon ::

endelin je izjavil:

A pol pravte da je bull nazaj?:D

Do zdaj sem imel še nekaj upanja, ko pa ti tu pišeš, je pa konec z bullom. :D

KRL +30%. Čakam da skoči na binance.

martincek1 ::

Blue30 je izjavil:

Še kdo misli, da če bodo kateri preživeli bear, bodo to gaming kovanci, ker igralo se bo tudi v bearu?

Če bomo šli v resen bear, bo večina gaming kovancev izgubila večino svoje vrednosti, precej več kot Ethereum in Bitcoin. Največji kot je Axie manj, ampak še vseeno veliko. Misliš, da če gremo v pravi bear, da bodo ljudje kupovali dipe tako kot danes? Šlo bo samo navzdol.
Ja, tudi sam mam večino v gaming/meta/launchpad kovancih, in ja, moj portfolio je že na ravni izpred dipa. Ampak veliko profita sem že vzel ven in v zelo kratkem času (pred novim letom) bom vzel ven večino in notri pustil samo ene 25%.

V resnem bearu gre večina kovančkov deljeno 150.:D nekaj najboljših samo deljeno 15.

LeQuack ::

A ni temelj kripto HODL? Zakaj bi ven jemali?
Quack !

LeQuack je izjavil:

A ni temelj kripto HODL? Zakaj bi ven jemali?

Včasih te premami kak nov model Lambota. Zaželiš si izlet v vesolje like Bezos. Kar nekaj je tega.:D

A zdaj kdo pozna razliko med carl the moon, ki je longal milijone pa med thecryptosniper, ki ze nekaj casa opozarja na mozen padec? Poslusam carl the moon, je povedal da kao je padec btc vse presenetil, kao. Ok, ne recem, vmes je cryptosniper nekaj spreminjal menja, ampak vsseno je povedal, da btc na mesecnem grafu slabo zgleda, pa da je vec vrjetnosti za padec, ampak je menda se vedno makro bull.

Zgodovina sprememb…

enemon ::

BTW, kje je kamikaza, da malo pokomentira, kje smo v ciklu?

a lohk se vec takih, kot je bila tista weekly divergence, take informacije rabjo tlele kripto bralci. Tisto je blo res fenomenalno.

vsi kovanci dominanca (brez btc in eth)

vsi kovanci dominanca (brez btc in eth)

gledam graf others.d, ki predstavlja dominanco vseh kovancev brez eth in btc, pa je mal cudn, kako, to, kljub takem padcu, se zgleda kot da se nic ni spremenilo, ze ze, je padel ampak se hitro pobral na prvotno stanje, kot da ni nic. Kako naj si razlagamo tole?

total marketcap graf

total marketcap graf

graf za total marketcap, za ljubitelje, ki radi refreshajo stran coinmarketcap.com, bo tole morda poslastica. :D
Narisan vzorec in trenutno se na dnevnem grafu dnevna sveca nahaja pod trendlinijo, narisana polna crta kot glavna trendlinija in crtkana crta kot pomozna, malo visje. Bolj pomembna se mi zdi polna crta, saj je potegnjena prek zakljucenih dnevnih svec. Tole je ideja od carl the moon, ki spremlja tale graf in je kao se nekaj sans, da se dnevna sveca zakljuc nad tem. Bomo videli. Verjetno bi se tole nekak poklopilo s tisto btc mejo z 21 weekly ema tam okrog 52300 do 53k. Aja, pa ce lahko kdo opozori, ce bo slo nad tole mejo? Priblizno 2.334 t

Zgodovina sprememb…

V kavo pogledaš,ko jo spiješ jutri zjutraj, vse bo ''zos'' povedal, dvakrat zasuči nahito, pa preveri. Gor gremo, jaz sem na hladnem. Ko pride dež pride, neha pa tudi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()
««
871 / 1556
»»