» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
869 / 1556
»»

PrihajaNodi ::

Sam gobc vs je. Na 20 bi cakal da gre na 3 kot lrta 2020 ko je bil 3
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

shark99 ::

A se že vzrok? Ne najdem kakšne novice, da je katera država prepovedala ali Musk, da je prodal BTC

Virus je vzrok, spet bodo zapiranja
https://www.24ur.com/novice/korona/drza...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kripto ::

shark99 je izjavil:

A se že vzrok? Ne najdem kakšne novice, da je katera država prepovedala ali Musk, da je prodal BTC

Vzroku se reče pobiranje profita. Smo v Q4 2021. Ta veliki vedo kdaj se pobere profit. Ta mali pa iščejo vzroke :):):)):)):))
Wealth is mindset!

Lennzi ::

Evo mene mesija Kripto.
Portfilio trpi,ampak za žemljo bo.
24k minusa od včeraj in 56k od 9.11.21.
Ampak se je od 2018 malo plusa nabralo.....že zdavnaj na TRR. Za bakšiš se pa ne sekiram toliko.

kow ::

Problem je, da nihce ne ve karakteristike tega virusa. Zaenkrat kaze, da se hitreje siri kot delta. Ce pa je manj nevaren kot delta (manjsi odstotek hospitalizacij).. bo sla borza hitro spet v nebo. Drugace bo pa slabo, sploh ker trenutna cepiva niso prevec ucinkovita. V vsakem primeru se denar printa naprej.

Virusi, kitajsko novo leto...vse pride prav :)):):):))

Lennzi je izjavil:

Evo mene mesija Kripto.
Portfilio trpi,ampak za žemljo bo.
24k minusa od včeraj in 56k od 9.11.21.
Ampak se je od 2018 malo plusa nabralo.....že zdavnaj na TRR. Za bakšiš se pa ne sekiram toliko.

Lenzzi samo HODL, tudi če gre pod 20k. Bo šlo na 100k, ampak močno dvomim da v tem ciklu.
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

100 k ali pa 8 k. Vsi nekaj cakamo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kripto ze od poletja ne drzi kripta, ker je ves cas govoril, da gre dol. Njegov gain je bil -6p inflacije. Ostali smo gor koliko? Ce je pa dejansko verjel svojim napovedim, je pa shortal in je njegov gain koliko? -500%?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Banke bodo zacelevzat inflacijo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jagdpanter ::

Drugi moj zajeban bull. Pri prvem sem bil prepozen na zabavo, pri drugem pa sem zajebal, ker sem prodajal dobre pozicije prehitro in dreku focn stisnil. Počutim se kot degenerirenec iz wallstreetbets, meni niti fant od moje punce več ne more pomagat.

Lennzi ::

Kripto in njegovi top promil profi trejder frendov, je za nas fante bog I batina. Oni realizirajo dobičke medtem, ko nas strižejo ta veliki kokosi.
Kripto ne skrbi ti zame. Za žemljo imam.

Jagdpanter je izjavil:

Drugi moj zajeban bull. Pri prvem sem bil prepozen na zabavo, pri drugem pa sem zajebal, ker sem prodajal dobre pozicije prehitro in dreku focn stisnil. Počutim se kot degenerirenec iz wallstreetbets, meni niti fant od moje punce več ne more pomagat.

Lol.

Lennzi je izjavil:

Kripto in njegovi top promil profi trejder frendov, je za nas fante bog I batina. Oni realizirajo dobičke medtem, ko nas strižejo ta veliki kokosi.

Za vsa vprasanja kontaktirajte Boruta
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof ::

Sen opozarjal ze prej, pa sedaj tudi. V teh casih bodite zlo previdni. Res je, danasnji dip je najbrz super priloznosr za kak swing trade za nekaj dni, ampak nic vec.

Situacija v svetu je izredno slaba. Ta veliki si ze mesece samo kupujejo cas, da napihnjene delnice, kripto in neuporaben fiat pretvarjajo v dobrine, ki so dejansko vredne. Je tudi sparkxll dal eden izmed linkov zgoraj.

Upam vsaj, da bo po naslednji krizi vsaj nekaj od teh krivih za tole, viselo na kaksnih glavnih trgih po najvecjih mestih. Da ne bo tako kot je bilo 2008, kjer nobenemu ni bilo noc, ohranili so vso premozenje in se ostali na polozajih, kjer kradejo naprej.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Noben ne bo visel. Virus je kot vojna in v vojnem stanju se vse pocne. Hvala bogu za inekcije
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kow je izjavil:

Kripto ze od poletja ne drzi kripta, ker je ves cas govoril, da gre dol. Njegov gain je bil -6p inflacije. Ostali smo gor koliko? Ce je pa dejansko verjel svojim napovedim, je pa shortal in je njegov gain koliko? -500%?

Ne držim kripta od konca aprila. Vstopiti sem hotel pri 23k avgusta/septembra, ampak se ni izšlo ker so ta veliki pumpnili in ribice so zagrizle...ampak volumen mi ni bil všeč. Sem pa v zelo lepem plusu. Bo prišla nova priložnost.
Wealth is mindset!

Leko ::

kow je izjavil:

Biti brez fiata, je kar rookie mistake.

Fiat je vedno. Če ne drugače pa vzameš kredit:))
Bolj me zanima kje so sedaj tisti vedeževalci, ki so napovedovali BTC v decembru po 100-200k.
Bruka totalna.
V šibi, adi in podobnih šitkoinih vsaj ni nekega minusa, tistih par 100€ bo vsak preživel(no razen za boruta, ki pa je itak prodal na vrhu);(( samo za BTC specialce je pa par k že kar šok.

Konec aprila je bil ether koliko? Koliko je danes? Koliko je bil oktobra?

Zgodovina sprememb…

merlin2 ::

Bo šlo vse na 0?

Je pa čas da se kupuje vse kar je v
ISO20022

Naprimer :-)

Poceni. Količina 100M
Transakcije so đabe, hitre. Za razliko od ETH, BTC..

https://etxco.com/

https://twitter.com/ETXCOINOFFICIAL/sta...

FireSnack ::

Kakšen nori odboj, pa to je noro.
Preprodajalec NFT umetnin

merlin2 ::

Govori se, da je za tem dumpom Evergrande. Mrbit pa še je kaka možnost da pumpne in zejakuiram profit, če pa ne pa tud ok.

Leko je izjavil:

kow je izjavil:

Biti brez fiata, je kar rookie mistake.

Fiat je vedno. Če ne drugače pa vzameš kredit:))
Bolj me zanima kje so sedaj tisti vedeževalci, ki so napovedovali BTC v decembru po 100-200k.
Bruka totalna.
V šibi, adi in podobnih šitkoinih vsaj ni nekega minusa, tistih par 100EUR bo vsak preživel(no razen za boruta, ki pa je itak prodal na vrhu);(( samo za BTC specialce je pa par k že kar šok.

100k je bil realno pričakovanje, tudi jaz sem napovedoval od maja - avgusta da bi decembra lahko dosegel 100-110k in to zame ne bo presenečenje. Ampak, ko sem gledal volumen, sem razmišljal ne pri takem volumnu kot smo ga videli od septembra dalje. Gledano realno na volumen je bil tudi 69k zelo lep ATH. Pri takem volumnu je to zame postajal debel, velik in pretežek kokos. Gravitacija pa vse močnejša in vsak sunek vetra bi ga lahko odtrgal. Čestitke vsem, ki ste naredili profit.

Zdaj smo fazi zanikanja, ampak realnost nezadržno prihaja.
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

Nodi, mimogrede. Tezos je na ATL vs ETH. Again.

Lennzi je izjavil:

Ne strižejo te kokosi. Kokosi ti padajo na glavo :):)):)) ker ne štekaš simple zadev.
Wealth is mindset!

kow je izjavil:

Ne bom se vstopil
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Je pa res hecno, da je BTC bolj padel, od raznih shitcoinov. To govori samo eno, da so pretežno velike ribe umaknile kapital...

Tale pumpa je da se shorterje zjebe
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

kow je izjavil:

Ne bom se vstopil

Ne razumes. Zakaj bi vstopil v Tezos, ce je pa nicvreden drek, ki ves cas izgublja vrednost proti benchmarku kripto trga. Torej ether in/ali btc.

Zgodovina sprememb…

Ne razumem vas ovc. Kiti si izplačamo zasluženih nekaj 100 milijard dolarjev, ovce pa beee beee, portfolio mi je padel za 2 jurja dol. Jokat ne pomaga.

Mimogrede, novembra je slo 400k etra v depozit naslov. Torej je zalockan vsaj za kaksno leto. Poburnalo se ga je cirka 350k. Mesecna block inflacija pa je cirka 450k.

chrush ::

Lukzii je izjavil:

...če bi želel investirati 1k€, kaj bi v danem momentu, bilo najbolj smiselno nabavit...gledam malo dlje ne na "100x" v 1 tednu...ziher pa počas ;)...

Vse v cro. Pa ne mislim hrvatov.

Kripto je itak milina, dobesedno. Vete kaj je pa res SCAM? Kurčev pokojninski piramidni ponzi scheme po modelu Bismarck-a. Tja no3 pa sem zmetal tolk keša, ki ga itak nikoli ne bom videl..... Pismo raje kupim skret od Shibe, ko pa plačujem penzijo, mamo jim...

PacificBlue ::

Michael Saylor pravi ALL IN.
BTC $120k EOY.

Kaj pa bo rekel drugega? :))
"Pump my bags!" Mr. Frontrunner.

miha98 ::

FireSnack je izjavil:

Kakšen nori odboj, pa to je noro.

A smem videt kje pa? moj zaslon govori drugače?

-7.15%
-€266.89

-11.63%
-€5,518.91

+0.69%
€0.00611

-13.58%
-€0.72258

-12.70%
-€1.36

-5.90%
-€144.47

-11.91%
-€0.18354

-18.88%
-€31.45

-22.30%
-€0.42127

-15.50%
-€0.04473

-14.87%
-€33.62

-16.68%
-€4,047.08

-19.29%
-€0.14698

-16.91%
-€2.98222

-15.89%
-€0.43610

-14.52%
-€0.11854

PacificBlue je izjavil:

Michael Saylor pravi ALL IN.
BTC $120k EOY.

Itak, kaj pa drugega. Gremo ribice all in, če on tako reče :D:)):)):| direkt v njegova usta...če bi to rekel pod 20k bi mu še verjel.
Wealth is mindset!

Sparkxl ::

Trenutni baloni že dobesedno sami iščejo igle, da jih počijo. Čisto možno je, da je to bil omnikron. Pa tudi če bo na koncu nedolžna stvar, mogoče je bil dovolj da je sprožil plaz, ki ga ni mogoče vstavit.
Potem je tu še inflacija, ki je vedno višja in ta teden so tudi pri fedu priznali da so lagali da je kratkoročna.
Potem še imamo tu evergrande, napovedi o zviševanju obrestnih mer in zmanjšanje printanje denarja. Ta denar je bil kot heroin za finančne trge. Če tega zmanjka, kar se zdaj dogaja, se piramida sesuje, ker več ni kupcev. Rast se ustavi, folk vidi da več ne gre dalje in začne unovčevati dobičke.

V glavnem v globalnem kontekstu ni niti enega pozitivnega signala da se bo zabava nadaljevala. Prej nasprotno.

Fer je rekel da bo sredi decembra usdavil inflacijo. Nazadnje ko sem bral
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

dope1337 ::

Sparkxl je izjavil:

Trenutni baloni že dobesedno sami iščejo igle, da jih počijo. Čisto možno je, da je to bil omnikron. Pa tudi če bo na koncu nedolžna stvar, mogoče je bil dovolj da je sprožil plaz, ki ga ni mogoče vstavit.
Potem je tu še inflacija, ki je vedno višja in ta teden so tudi pri fedu priznali da so lagali da je kratkoročna.
Potem še imamo tu evergrande, napovedi o zviševanju obrestnih mer in zmanjšanje printanje denarja. Ta denar je bil kot heroin za finančne trge. Če tega zmanjka, kar se zdaj dogaja, se piramida sesuje, ker več ni kupcev. Rast se ustavi, folk vidi da več ne gre dalje in začne unovčevati dobičke.

V glavnem v globalnem kontekstu ni niti enega pozitivnega signala da se bo zabava nadaljevala. Prej nasprotno.

Mene medejo 2 stvari pri tvoji analizi.

1. Zakaj bi bil omikron negativna stvar za kripto?
2. V kolikor je inflacija tako velika, zakaj bi unovčeval v FIAT?
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

IgorCardanof ::

Vedno v krizah folk umika sredstva iz rizicnih nalozb v manj rizicne. Visoka inflacija bo povzrocila hudo krizo, ergo, umikamo se iz prenapijnjenih delnic in kripta.

Kaj se kupuje? Najbrz zlato/srebro, nepremicnince, kmetijske povrsine in se kaj. Skratka, stvari ki imajo dejansko vrednost.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Kupujem večinoma nepremičnine in platino. Lp, Joško

IgorCardanof je izjavil:

Vedno v krizah folk umika sredstva iz rizicnih nalozb v manj rizicne. Visoka inflacija bo povzrocila hudo krizo, ergo, umikamo se iz prenapijnjenih delnic in kripta.

Kaj se kupuje? Najbrz zlato/srebro, nepremicnince, kmetijske povrsine in se kaj. Skratka, stvari ki imajo dejansko vrednost.

Tako je. Kdor ni skesiral do sedaj si zasluzi metek v celo. Dobesdno. Je pa btc se vedno visje kot je perci prodajal. Legenda tega bulla je Borut. 500 eur not miljonin vn
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

miha98 ::

Zakaj pa je bil tak škrt takrat pa je sam obdržal zase...??? :0 Mar bi povedal nam tudi :P Borut eeeeeeej

FireSnack je izjavil:

Kupujem večinoma nepremičnine in platino. Lp, Joško

Jaja ti najbolj kupuješ... Moj drek!

Lolzz ovi mali tuber Jack on the box je pred 2 urama dal ven video postal bom kripto milionar hehe, pure cringe.
Pa ovo žensko sem zadnič poslušal,kaj je že, Maja Voje, ženska cela nahypana s temi NFT-ji in ostalimi meme shit coini pheee....

LeQuack ::

PrihajaNodi je izjavil:

Pa slovenci sluzijo. % so smo na prvem mestu. Zakaj mislis da so stanovanja tako draga? Pride en borut pa kupi bajto s 500 evrov vlozka.

Korona dodatki. Vsak javni uslužbenec je zaslužil za vsaj eno stanovanje med korono.
Quack !

True that. Ceprav je vec folka zasluzilo s kriptom
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

LeQuack je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pa slovenci sluzijo. % so smo na prvem mestu. Zakaj mislis da so stanovanja tako draga? Pride en borut pa kupi bajto s 500 evrov vlozka.

Korona dodatki. Vsak javni uslužbenec je zaslužil za vsaj eno stanovanje med korono.

Vsak zdravnik pa res. Ampak oni imajo že tako veliko keša.

IL_DIAVOLO ::

IgorCardanof je izjavil:

Rss je, da bo kripto gaming eksplodiral. Samo ne pa s podn igrami kot sedaj ven letijo. Tega folk ne bo igral, pa tudi ce mu placas, veseeno pa je njihov neuporaben token vreden 200m$.

Isto kot .com bubble bo. Ogromna sranja se je pojavilo v zadnjih par mesecih in vse to bo slo na 0, bodo pa seveda nastale tudi igre, ki bodo se kako uspesne, podobno kot Amazon in Google.

Tako da ja, 99.5% vseh gaming, p2e, metaverse in podobnih buzzword kovancev, gre na 0. 100%.

In ne mislim, da si v svojem portfoliju zajel ravno 0.5%.

Sem samo v 2 nft-jih, v katera sem vložil 4k, to sta dragonverse in ape heroes. Nft-ji od htr gum so cisti gamble in sem jih kupil ker pac imam dovolj htr kovancev in mi 90 kovancev za 1 nft pravi, da je dober risk/reward.

Lahko bi seveda kupil boring ape-je, ki ima trenutno neprimerno vecji hype(adidas partnership). Ampak so mi totalno antipaticni.

Heroesi in dragoni so mi cute in sem jih pripravljen bag holdat. Od gaming tokenov stavim na dxg/dexi, lyxe aka multiverse, shill kovanec kot blockchain gaming ecosystem.

Diversifikacija je zakon :)

Res mi je zanimivo, zakaj ste nekateri tako neodlocni pri tako valuable kovancih. Ni vse po principu, kiti prevladajo male ribice pocrkajo. Ali pa ste samo slabi traderji in nimate finančnega powerja da bi s taksno lahkoto stavili v nekaj tako volativnega. Osebno se nikoli nisem vložil 1000$ iz trr-ja, vsi veliki vložki so bili del tradanja. Največ 300$.

Kako sem zgrešil pa bomo videli, portfolio ima se precej drugih odprtih možnosti. Low risk high reward.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
««
869 / 1556
»»