Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi

SuperKripto ::
Pomoc? Glas ljudstva? Polovicka? Ok.
Prezrcaljena podoba, odsev. Zgornja polovica zgleda kot vodni odsev spodnje polovice.
Prezrcaljena podoba, odsev. Zgornja polovica zgleda kot vodni odsev spodnje polovice.

spegli ::
SuperKripto je izjavil:
Pomoc? Glas ljudstva? Polovicka? Ok.
GTFO a res moramo te debilne bote gledat

Ben Dover ::
Hmmm, mislim da bom izbral klic v sili.. Rad bi poklical mojega prijatelja kamikazo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()

Hmmm, mislim da bom izbral klic v sili.. Rad bi poklical mojega prijatelja kamikazo.
Bencek, a dobis kaj v zameno za vsakodnevno politicno pisanje? namrec spodbujas dolocene agende, silis druge, da jih sprejmejo, medtem ko si izjavil, da ti osebno tega ne bos pocel ali uposteval?

Conini ::

IgorCardanof ::
Oj, a kdo izmed vas gleda Sanjskega moškega na POPTVju? Katera tekmovalka je vaša favoritinja?

Kripto mesi je izjavil:
Ti dobiš kaj v zameno za to klobasanje?
A koga silim, naj si v telo vbrizga dolocene snovi? si kdaj videl, da klobasam za doloceno agendo pa da sem osebno proti temu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()

Kripto mesi ::
SuperKripto je izjavil:
Kripto mesi je izjavil:
Ti dobiš kaj v zameno za to klobasanje?
A koga silim, naj si v telo vbrizga dolocene snovi? si kdaj videl, da klobasam za doloceno agendo pa da sem osebno proti temu?
Ja posiljuješ nas z bedarijami, ker slo-tech nima opcije ignore in morem tvoje sranje brati.

ok najd mi eno stvar, katero jaz ne zelim pocet pa v katero vas zelim silit. Drgac pa taprav se je najdu za obrambo in zagovor kot odvetnik, trol zagovarja trola, ustvarjenega 29. aprila 2021
Zgodovina sprememb…

IgorCardanof je izjavil:
Oj, a kdo izmed vas gleda Sanjskega moškega na POPTVju? Katera tekmovalka je vaša favoritinja?
Jaz ga vidim vsak dan, ko si ščetkam zobe.
Zgodovina sprememb…

Ben Dover, cricki, nikjer odgovora, caka, da ga drugi trol imenjaki zagovarjajo in stopijo v bran za njegovo agendo in pocetje? Kaj skupaj drzite?

IgorCardanof je izjavil:
Jaz ga vidim vsak dan, ko si umivam zobe.

Mr.B ::
SuperKripto je izjavil:
Ben Dover, cricki, nikjer odgovora, caka, da ga drugi trol imenjaki zagovarjajo in stopijo v bran za njegovo agendo in pocetje? Kaj skupaj drzite?
Ne skrbi, jaz slopgim iz ceno grafičnih.. Danes sdo RTX 3080 pod 1700€ in dobavljive... Al kitajci

Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Kripto Mesi, a si ti kej povezan z Ben Dover, da ga tako zagovarjas in stopis v njegovo obrambo? Kaj te moti? Moj komentar? A tvoje trolanje pa od Ben Doverja, Jeff tezosa in drugih te ne moti?
Zgodovina sprememb…

SuperKripto je izjavil:
Ne branim bendoverja, le ti mi greš na živce, ker v kripto temi spamaš s spiritualnim sranjem.

SuperKripto je izjavil:
Kripto Mesi, a si ti kej povezan z ben Dover, da ga tako zagovarjas in stopis v njegovo ombrambo? Kaj te moti? Moj komentar? A tvoje trolanje pa Od Ben Doverja, Jeff tezosa in drugih te ne moti?
Mi smo kanibali, mi vodimo svet.

SuperKripto je izjavil:
Kripto Mesi, a si ti kej povezan z Ben Dover, da ga tako zagovarjas in stopis v njegovo obrambo? Kaj te moti? Moj komentar? A tvoje trolanje pa Od Ben Doverja, Jeff tezosa in drugih te ne moti?
Za te, ki si jih naštel vem da trolajo, ti pa resno misliš in to je zaskrbljujoče.

Kripto mesi je izjavil:
SuperKripto je izjavil:
Kripto Mesi, a si ti kej povezan z Ben Dover, da ga tako zagovarjas in stopis v njegovo obrambo? Kaj te moti? Moj komentar? A tvoje trolanje pa Od Ben Doverja, Jeff tezosa in drugih te ne moti?
Za te, ki si jih naštel vem da trolajo, ti pa resno misliš in to je zaskrbljujoče.
Zanimivo, kako si kot znan trol profil postal resen. Celo prevec resen za trola, se ti ne zdi. Drugac pa tudi ti nisi iskren.
Zgodovina sprememb…

SuperKripto aka Aquafriend aka hr_natakar.. a sem še kaj pozabil? Mislim da je vse jasno..
Zgodovina sprememb…

Si pozabil. To, da pri nobenem mojem komentarju ne bos nasel agendo, ki si osebno ne zelim zase, pa da bi s tem posiljeval druge. Drgac pa spet se izmikas odgovoru in postavis kontra vprasanja, tipicna taktika. Drugac pa kar dost poznas slotech glede na to da si registriran 29. aprila tega leta.
Zgodovina sprememb…

Sej sem ti povedal da vodimo svet, več pa ne smem izdat, me bodo obredno pojedli zaradi izdajstva.
Evo še priznal si, hahaha bedak. Ja poznam, ker sem samo bral dokler nisem postal kripto bogataš, zdaj mam pa preveč cajta.
Evo še priznal si, hahaha bedak. Ja poznam, ker sem samo bral dokler nisem postal kripto bogataš, zdaj mam pa preveč cajta.
Zgodovina sprememb…

Sej sem ti povedall da vodimo svet, več pa ne smem izdat, me bodo obredno pojedli zaradi izdajstva.
Evo še priznal si, hahahha bedak. Ja poznam, ker sem bral anonimno dokler nisem postal kripto bogataš, zdaj mam pa preveč cajta.
Tvoj molk in izmikanje si clovek lahko tolmaci kot pritrdilni odgovor na moje vprasanje. Za laz mora clovek biti zelo zelo inteligenten. Vec kot drugi, zato ker si mora zapomnit vsako stvar, kjer je pisal zavajanja, lazi in neresnice. Mora poznat tudi psihologijo. Zato se rece, da ima laz kratke noge.
Zgodovina sprememb…

Skank pa beuc skuri možgane, kaj češ. 10/10 would do it agaen.
Zgodovina sprememb…

TržaškiGusar in kult40 ali kult60? Nekaj od tega je bilo. Pomembne aquine alterje si pozabil.

Ma tip je shizo, nekaj časa sem še mislil, da gre za 1337 trolla, ampak troll ne bi pisal tako dolgih postov brez smisla... Troli so inteligentni in zelo premišljeno usmerjajo svojo energijo in čas.
Zgodovina sprememb…

Glede na to, da je opazit, da ima ogromno trol profilov skupni imenovalec in to je simpatizerstvo do dolocene stranke. Vas bi rad vprasal, ce je bilo kaksno izsiljevanje za izvrsevanje dolocenih nalog? recimo kot v primeru, ki je javno znan tudi slovenskim medijem, na bledu, ko so doloceni clani stranke oziroma podmladka uporabljal kokain, in so zameglili vse clane, razen enega/ Ali je po vasem mnenju to bilo zarad tega, ker so ostale clane zascitili, enega pa izpostavili, ker se je uprl?
Zgodovina sprememb…

Aqua je čisto vredu dečko, je pa res, da v tej temi ne bi smel utrujat s spiritualizom in duhovnostjo in podobnim bullshitom. Tu smo večinoma na kupu zbrani ves poden civilizacije in take teme nas še posebej nervirajo.

Jaz nimam nic proti nobeni stranki. Samo vprasam, ce je slo za izsiljevanje? Tudi proti vam ne smem imet nic proti, ker svet je sestavljen iz dvojnosti in je to potrebno za evolucijo.
Zgodovina sprememb…

Jz sm za SDS ampak to samo zato, ker starši hočejo, da tako volim. Drugače bi volil Šarca.

IL_DIAVOLO ::
Sebe seveda moras imeti najprej rad.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Priporocam, da del dobickov, ki ste si jih nabrali, da vsaj del dobicka namenite v dobrodelne namene. Se posebi, ce ste zasluzili s kripto kovanci, ki nimajo zadaj dobrega namena. Ali pa z delnicami podjetij ali kakorkoli drugace. Vsaj 20 procentov dobicka. Zakaj mislite, da elite tako zelo posvecajo svojo pozornost dobrodelnim akcijam in namenjajo na milijone ce ne milijarde za dobrodelne namene? karma
Zgodovina sprememb…

Senior Dev ::
Misel na penzijo se je vrnila. Dilema pri izbiri barve Lambota je spet med nami.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Senior Dev ()

Kdo je bolj srecen? Clovek, ki kupi lambo, je za trenutek srecen. Ali pa tisti, ki denar namest labordzinija nameni za ljudi, ki ga nujno potrebujejo in jim resi zivljenje? Katera sreca dlje traja? minljiv avto?

matic492 ::
SuperKripto je izjavil:
Priporocam, da del dobickov, ki ste si jih nabrali, da vsaj del dobicka namenite v dobrodelne namene. Se posebi, ce ste zasluzili s kripto kovanci, ki nimajo zadaj dobrega namena. Ali pa z delnicami podjetij ali kakorkoli drugace. Vsaj 20 procentov dobicka. Zakaj mislite, da elite tako zelo posvecajo svojo pozornost dobrodelnim akcijam in namenjajo na milijone ce ne milijarde za dobrodelne namene? davčne olajšave
Sem popravil tvoj post.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

kdo je izumil davcne olajsave za te namene? in zakaj? a mislis, da jaz ce dam euro nekomu na ulici, da dobim kaksno davcno olajsavo?

SuperKripto je izjavil:
Priporocam, da del dobickov, ki ste si jih nabrali, da vsaj del dobicka namenite v dobrodelne namene. Se posebi, ce ste zasluzili s kripto kovanci, ki nimajo zadaj dobrega namena. Ali pa z delnicami podjetij ali kakorkoli drugace. Vsaj 20 procentov dobicka. Zakaj mislite, da elite tako zelo posvecajo svojo pozornost dobrodelnim akcijam in namenjajo na milijone ce ne milijarde za dobrodelne namene? karma
Ker se s tem izognejo davkom. Dej nehi bluzit fak si tečn za popizdit. In ti ne vsiljuješ ampak POSILJUJEŠ.
Zgodovina sprememb…

Kaj zelite povedat, da pred tem dobrodelni nameni niso obstajal? Davkom se lahko izognejo na drugacne nacine, ce si zelijo. Ali pa napisejo zakon za olajsavo davkov za nekatere druge stvari. Zakaj so se odlocili za pisanje zakonov in davcno olajsavo ravno za podrocju dobrodelnih namenov? Se enkrat, ali jaz dobim davcno olajsavo, ce doniram nekomu na ulici?

Zato ker tam največ denarja izpuhti neznano kam.
Evangelists making a living on the videos of ribs of the little kids
Stereotyping the image of the images
Evangelists making a living on the videos of ribs of the little kids
Stereotyping the image of the images
Zgodovina sprememb…

Senior Dev ::
Vsiljuješ nam slabo karmo tu neki in si me vrgu čist iz zena. Zdaj lahko grem sam še čakre spucat...
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Dobrodelni nameni so obstajal se preden je sploh obstajal denar, se preden so obstajal davki, preden je obstajal danasnji sistem. Vas argument ni tocen. je le izgovor. Vi se sami odlocite, ce boste doniral. Nobenemu ne recem, da morte donirat, le priporocilo. Z vasim nacinom razmisljanja pomoje niti davkov ne zelite placat, kaj sele nekaj drugega.
Zgodovina sprememb…