» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
662 / 1619
»»

Conini ::

TheMentor je izjavil:

potem sledi orenk korekcija (bear market). Sam bi dal 120-135 max na wave 5. Buying climax v Septmeber/Oktober. BTC trend zadnjih 10 let je diminishing returns with longer bull cycles. Projekcije do 300k letos se mi zdijo prehude.

TheMentor ::

Conini je izjavil:

TheMentor je izjavil:

potem sledi orenk korekcija (bear market). Sam bi dal 120-135 max na wave 5. Buying climax v Septmeber/Oktober. BTC trend zadnjih 10 let je diminishing returns with longer bull cycles. Projekcije do 300k letos se mi zdijo prehude.

Ti si pa definitvno eden tistih, ki pravi da bo šel btc letos na 300k :) Samo, da ne boš naredil kako podobno stavo, kot Mcafee 2017, ko je rekel "I will eat my dick on national television", če ne bo btc 500k 2020.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: TheMentor ()

spegli ::

32700 nakup sem prodal, pa šortal 40700. Verjetno prekmal, sam molimo :)

Conini ::

TheMentor je izjavil:

Conini je izjavil:

TheMentor je izjavil:

Ti si pa definitvno eden tistih, ki pravi da bo šel btc letos na 300k :) Samo, da ne boš naredil kako podobno stavo, kot Mcafee 2017, ko je rekel "I will eat my dick on national television", če ne bo btc 500k 2020.

Če praviš, da bo "longer bull cycle" potem se ta bull ne more končat september/oktober.. kvečjemu sept/okt naslednje leto.

endelin ::

Spet smo v bullu? To je bilo hitro.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Senior Dev ::

Zna že danes dosežt ATH po mojih izračunih. Torej okoli 65k$. Tukaj ni vračunan potencial novega tvita.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Senior Dev je izjavil:

Zna že danes dosežt ATH po mojih izračunih. Torej okoli 65k$. Tukaj ni vračunan potencial novega tvita.

Brrrrrrrrr

matic492 ::

Senior Dev je izjavil:

Kaj pa računica če 2x v enem dnevu twitne?

X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Se splača kupit pasji sklad preden potencialno naraste x10?

gruntfürmich ::

buy order BTC BEP2 za 0,1501$ se je izpolnil.
lepo, nimaš kaj.

kje je pa kardano dropnil?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

če so stable cojni narastli, pomeni da jih je nekdo kupoval. morda kar tether?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Moon soon :D
Prav bo prišel mini bull pred dopustom

Sem mislil da bi treba it v Poreč. Sedaj grem lahko že do Zadra:D

globoko grlo ::

A tole raste točno 1 dan, pa gremo že na luno, pa še dons bo BTC ATH? Verjetn pojutrišnjem pa že na 100K?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

PersonaRuda ::

endelin je izjavil:

Spet smo v bullu? To je bilo hitro.

Pa to je noro. Ponavadi smo v bearu 2-3 leta. Sedaj pa smo to dali skozi v 2-3 tednih in spet smo v novem ciklu in bull runu. Noro kako hitro vse skupaj leti. ;(( :8)

IgorCardanof ::

Je suvereno prebita meja 40k uradna najava nadaljevanja bullruna? Ali je to le zatišje pred novo nevihto? Količino shortov na Bitfinexu se je še povečala. Ali ima kdo kaj več informacij? Nazadnje se je to zgodilo 17. maja in takrat je sledil crash. Ali je bil tokrat bitfineški whale zaloten s kurcem v drugi ženi in ga čaka izredno boleč short squeeze in napad BTCja na 50k? Ali je short pozicija dejansko le nevtralna pozicija in farmanje fundinga?

Z vami bomo to dogajanje spremljali v živo, ves čas, 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Se vidimo!

endelin je izjavil:

Moon soon :D
Prav bo prišel mini bull pred dopustom

To the moon with the Lambo!!!!!!!!!!!!!

Kripto mesi ::

Če jutri ne bo btc 100k ne grem po lambota, iz principa ne!

_wtf_ ::

Koncno bodo lahko sli otroci na debeli rtic. Naj traja

Kripto mesi je izjavil:

Če jutri ne bo btc 100k ne grem po lambota, iz principa ne!

To tako leti gor da bo že danes preko ATH potegnilo. Jutri kralj ekologije doda novi tvit razodetja in voila, 100k prebito in končno proti milijonu. Lp, Franca

Zgodovina sprememb…

cezplotnik ::

TheMentor je izjavil:

Conini je izjavil:

TheMentor je izjavil:

400-500k v peaku :)

400k-500k je pesimistična ocena po mojem mnenju. Ko enkrat BTC v vertikalo potegne, gre po 10, 20, 30% gor dnevno.

cezplotnik je izjavil:

TheMentor je izjavil:

Conini je izjavil:

TheMentor je izjavil:

400-500k v peaku :)

Trenutno je minilo cca 400 dni od halvinga. Prejšnji bull je bil vrh 518 dni po halvingu in cca 200 dni daljši od še prejšnjega halvinga. Torej recimo, da gledamo od 200 do 300 dni daljši bull od prejšnjega...torej cca 700 do 800 dni...ravno čez 1 leto bi se morali pogovarjati kako bo spet bear :). Wave 5 pa defintivno ne bo trajal 1 leto. Tako, da če bull traja do sredine 2022 bo vmes morda tudi še kaka hujša korekcije kot je bila ta sedaj. je to po rainbow chartu še vedno vse v rangu 140k do 180k max. 300k je še kar daleč kakorkoli pogledaš.

Zgodovina sprememb…

TheMentor je izjavil:

Trenutno je minilo cca 400 dni od halvinga. Prejšnji bull je bil vrh 518 dni po halvingu in cca 200 dni daljši od še prejšnjega halvinga. Torej recimo, da gledamo od 200 do 300 dni daljši bull od prejšnjega...torej cca 700 do 800 dni...ravno čez 1 leto bi se morali pogovarjati kako bo spet bear :). Wave 5 pa defintivno ne bo trajal 1 leto. Tako, da če bull traja do sredine 2022 bo vmes morda tudi še kaka hujša korekcije kot je bila ta sedaj. je to po rainbow chartu še vedno vse v rangu 140k do 180k max. 300k je še kar daleč kakorkoli pogledaš.

prosim v bodoče, da če že pišeš dogodke iz preteklosti, da si najprej pogledaš kako so se zgodili, ne pa da pišeš več kot 3/4 neresnic zaradi tega.

BTC se je začel 3. januarja 2009. 1. BTC halving se je zgodil 3 leta 10 mesecev in 25 dni pozneje (28. november 2012). Pok balona je bil 12. decembra 2013 oz. 380 dni pozneje. 2. BTC halving se je zgodil 9. Julija 2016 oz. 140 dni prej kot prejšnji BTC halving (halvingi so na vsaka cca. 4 leta oz. malenkost manj) . Pok balona je bil 15. decembra 2017 oz. 520 dni pozneje od 2. halvinga BTC, kar znese 380 dni + 140 dni se je prej zgodil = 520 dni (torej je trajal enako +140 dni dodatka, ker se je prej zgodil za ta čas). 3. BTC halving se je zgodil skoraj 4 leta pozneje, a točno 60 dni prej kot 2. BTC halving (10. maj 2020). Torej gremo računat: 520 dni + 60 dni = 580 dni. Torej predvidevamo, da bo pok balona 580 dni pozneje od 3. BTC halvinga, kar znese ven, da bi naj bil pok balona decembra 2021 in BTC bi naj bil takrat med 340k - 380k.

Kje si pa ti dobil teh 700 ali 800 dni, pa samo ti veš. Verjetno iz riti. Ker podatki iz preteklosti ovržejo to tvoje pisanje.

nekdonekje ::

Prihodnost je svetla: The U.S. dollar will be the reserve currency of the world, and "it would move on bitcoin rails,"
@michael_saylor
Za usd.

Čak, a ni boljše da amerikaner naredi novi virtualni žeton, ki bo predstavljal zlato? Da imajo boljše izhodišče, ker če vzamejo BTC, vemo da imajo kitajci spet veliko prevlado.

Finex šorte pa sam dodaja od 35k naprej. To je ziher scam kot whale alert. Majo še javni leaderboard. Trenutno vodi Nibbio_Trading z 189M minusa.

Lahko da ima fant samo nevtralno pozicijo in s svojo short pozicijo le pobira funding.

Drugače pa BTC je v zadnjih minutah padel za 1000. Ali se spet začenja bear market?

Tisti, ki manipulirajo market pa tako ali tako vse vejo, kakšne podatke folk gleda in katere informacije prejema. Manipulirati z Whale Alertom znajo pomoje že več let. Pa onChain metrics in podoben bullshit tudi. Ampak marsikdo misli, da je 5 korakov pred njimi, medtem ko je dejanska situacija, da so oni 3 korake pred vsemi ostalimi.

Zgodovina sprememb…

Alien123 ::

IgorCardanof je izjavil:

Lahko da ima fant samo nevtralno pozicijo in s svojo short pozicijo le pobira funding.

Drugače pa BTC je v zadnjih minutah padel za 1000. Ali se spet začenja bear market?

Tisti, ki manipulirajo market pa tako ali tako vse vejo, kakšne podatke folk gleda in katere informacije prejema. Manipulirati z Whale Alertom znajo pomoje že več let. Pa onChain metrics in podoben bullshit tudi. Ampak marsikdo misli, da je 5 korakov pred njimi, medtem ko je dejanska situacija, da so oni 3 korake pred vsemi ostalimi.

In kdaj smo bili v bearu?..

Mato prodal 2/3 btc in sprožil potres na btc marketu:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Super odgovor od Jeff Tezos tnx. IMO 47-50K je samo vprašanje časa. Vmes pa zna bit divje :)

Večje korekcije kot je bila ta iz all time high se da lepo predvideti s tehnično analizo. Ne rabiš neke hudo advanced podatke. Problem je samo, ker ne moreš vedet točno kateri dan bo korekcija. Tako, da če si požrešen in bi rad dejansko prodal čisto v špici potem je zajebano, ker ne veš točno kje ta špica je. Ampak, ko imaš enkrat na višjih timeframih (1D,2D,3D) orenk divergence na RSI in MACD ne boš skoraj nikoli nič zajebač, če prodaš in počakaš korekcijo. Zadeve se vedno vrnejo v neko naravno stanje.

Zgodovina sprememb…

Poba, to da bo balon počil je jasno vsakemu. Ni potrebno sploh nobene tehnične analize tu zraven delat. Edino problem je, da ne vemo kdaj.

Če si pa dober, nam pa povej vsaj teden, če ne že dan ko bo crashalo.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

IgorCardanof je izjavil:

Poba, to da bo balon počil je jasno vsakemu. Ni potrebno sploh nobene tehnične analize tu zraven delat. Edino problem je, da ne vemo kdaj.

Če si pa dober, nam pa povej vsaj teden, če ne že dan ko bo crashalo.

Prvo je treba bit jasen da nekaj je balon... leta 1929 bi rekli tem cenam SP indexov gladko balon, danes pa niti ne več.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Alien123 ::

Dečki ste že milijonarji? Kaj se čaka?

Alien123 je izjavil:

Dečki ste že milijonarji? Kaj se čaka?

december 2021 ;) :P

SuperKripto ::

Ali kdo izmed znanih oseb, ki je reklamiral dolocene kriptovalute, se kdaj ukvarjal s kabalo? Ali kdo ve kaj je Kabala? To je starodavna mistična modrost judovske veroizpovedi. Ali kdo pozna pevko madono?

https://old.delo.si/studio-maturantka/k...
Kabala @ Wikipedia

Ben Dover ::

Ne. Kdo je madona? Marička? Porka madona!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ben Dover ()

Ti verjetno niti ne ves kdo si ti, kaj sele za druge, ampak ponavad je tako s tistimi, ki sluzijo negativni energiji. S svojimi dejanji kazes, na kaksni strani si.

Zgodovina sprememb…

Come to the dark side boi! Lepa dekleta ljubijo barabe.

Zgodovina sprememb…

Ne ljubijo barabe ampak zgolj mosko energijo. Nekateri ne znajo locit med nekaterimi pojmi. Ce imas mosko energijo, jo lahko uporabis v razlicne namene. lahko jo namenis za dobronamerne, pozitivne stvari. lol, pa ne da ti zelis nadoknadit svojo moskost pa zdaj igras barabo ali neki?

Ja itak, razbijam kozarce po gostilnah in zaugam beuga, to bi moral videt kako se lepijo name. Ti pa kar sanjaj o dobrih energijah...

nisi iskren. Pravi moski ne rabijo razbijat kozarcev. Od pijancev se ponavad dekleta umaknejo, Razen ce ni izbire, vzamejo kar lahko.

Kaj je z maričko in kanibali?

Ben Dover je izjavil:

Kaj je z maričko in kanibali?

Spoštovani Ben Dover, začni spoštovati to kar drugim očitaš. Tema je o kriptu. Lep dan še naprej.

Tema ni namenjena tvojim psihičnim motnjam ampak bolečinam v hrbtu. Pa lep dan!

Nisem jaz privlekel maričke in kanibale v temo. A znaš brat? Samo zanima me povezava s kriptom, zelo sem radoveden..

Zgodovina sprememb…

No, to je tudi res. Imaš prav.

Ben Dover je izjavil:

Nisem jaz privlekel maričke in kanibale v temo. A znaš brat? Samo zanima me povezava s kriptom, zelo sem radoveden..

sem povedal, da se gre za osebo ki je reklamirala dolocen kripto. Ti si omenjal maricko in ostale stvari. Ce lahko odgovoris, kaksno povezavo ima maricka in kanibal s kriptom? Saj si ti tisti, ki je to omenil. Tako da lahko vprasas sebe. Ce te zanima povezava kripta z misticnimi vedami, lahko poisces na netu, kaj pomen as above so below.

Zgodovina sprememb…

Ne vem kje začeti, pomagaj mi prosim..

pomeni ...kakor zgoraj tako spodaj. Simboli kriptovalut. Pa ne gre se za film. Tisto je zavajanje.
««
662 / 1619
»»