Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Senior Dev ::
Kaj je folku u glavi da menjavajo kriptovalute za ničvredni fiat? Tega enostavno ne razumem.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
gandolfino ::
Upam da bo čez cca 2 tedna situacija spet bullish da bi lahko lepo kapitaliziral Mino..malo mam sicer slab občutek glede tega
Valvoline ::
Nek wanabee tetheras s lastno tiskaro, zanimivo kako se maja:
https://coinmarketcap.com/currencies/te...
https://coinmarketcap.com/currencies/te...
KappaPride ::
Konc korone konc veselja? V gorici brez mask, nobenga ne briga kdo je ceplen pa podobne fore. Pa se z istega kozarca ob cesti pijemo ta kratke
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KappaPride ()
Keri stable coin je nabolj ziher? V Usdt nimam nekega prevelikega zaupanja, zato sem zdaj v Busd
IgorCardanof ::
gandolfino je izjavil:
Keri stable coin je nabolj ziher? V Usdt nimam nekega prevelikega zaupanja, zato sem zdaj v Busd
Busd, Dai, usdc.
Matejjjjj ::
enostavno, (neobdavčena) kripto scena je preveč dregnila v vsakdanjost, vplivala na porabo elektrike, cene nepremičnin, posredno še na stanje v drugih industrijah, ki so tudi odjemalke čipov.. Da o zlorabah v mafijske namene ne govorimo. Upam, da bo tega konec dokončno, ker ne moreta biti dva klika z miško ob pravem trenutku ekvivalent enoletnega dela nekoga, ki se trudi.
enostavno, (neobdavčena) kripto scena je preveč dregnila v vsakdanjost, vplivala na porabo elektrike, cene nepremičnin, posredno še na stanje v drugih industrijah, ki so tudi odjemalke čipov.. Da o zlorabah v mafijske namene ne govorimo. Upam, da bo tega konec dokončno, ker ne moreta biti dva klika z miško ob pravem trenutku ekvivalent enoletnega dela nekoga, ki se trudi.
Delnice so pa kaj drugega? Pa 3 dni klikanja z miško nekega dobrega programerja je ekvivalent 1 mesec trdega dela v fabrki? Nehaj raje.
To si pa dobro povedal, Matej. Tu si verjetno mislil na Tiktokovce in njihove hitre donose iz 100EUR na 50kEUR v enem dnevu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Senior Dev ()
Usd zarad inflacije tud ni najbolsa zadeva verjetno...nekdo je zadnjic govoril o srebru iz Estonije
5% letno na dolarjih ali evrih te bo bolelo veliko manj kot /100 na sitkojnih. Verjemi!
Tudi Borut je bil dva miškina klika odaljen od road tripa po USA, zdaj pa si bo lahko privoščil vzpon s kolesom(ne električnim!) na Celjsko kočo
martincek1 je izjavil:
Kje predvidevate, da se bo BTC ustavil v kripto zimi?
Tam pri 10k$ na btc bi znal bit bottom. Je pa to seveda vprašanje, ali bo bitcoin zaradi svoje zasnove takrat še sploh relevantna naložba, ali ga bo folk začel tretirat kot sitkojn.
Tudi kripto market crash je zdrav za ekonomijo, zato da se ljudje naučijo prodati svoje ničvredne digitalne kovance in priigran denar začnejo uporabljat v praski in tako skrbijo za kroženje denarja.
spegli ::
No men ni zdravo to, da je moje delo akomulirano v prihrankih vredno čedalje manj.
Sam če lahko naprintaš poljubno denarja potem pa je za 1% super.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()
Itak da ni zdravo.
Ampak je na splošno ekonomija in stimuliranje ekonomije izredno kompleksna stvar.
Seveda, najbolj najebejo tisti, ki delajo najbolj trdo delajo. Tisti, ki imajo pa že sedaj vse, pa služijo še veliko bolj.
Ampak je na splošno ekonomija in stimuliranje ekonomije izredno kompleksna stvar.
No men ni zdravo to, da je moje delo akomulirano v prihrankih vredno čedalje manj.
Seveda, najbolj najebejo tisti, ki delajo najbolj trdo delajo. Tisti, ki imajo pa že sedaj vse, pa služijo še veliko bolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
enemon ::
gandolfino je izjavil:
Je kdo željan da sheram novi skriti gem (ali marmelado)?
Si še tako ziher v nadaljevanje bulla letos?
gandolfino je izjavil:
Je kdo željan da sheram novi skriti gem (ali marmelado)?
Si še tako ziher v nadaljevanje bulla letos?
Kaj pa jaz vem, trenutno je velik fud, lahko pa da se pri 25k odbije in konsolidira čez poletje in nato res mogoče gremo proti 100k-120k pozimi.
Pri kriptu je zanimivo to da te preseneča: ko misliš da gremo v višave naenkrat stop in gremo dol; ko bomo vsi mislili da je konec mogoče velik odboj pri 28k in nadaljevanje bullruna še pol leta;
Če naj naj bi vodili to igro super kiti, bi lahko bilo temu tako..nek nepričakovani scenarij
PacificBlue ::
NYU Professor Scott Galloway says that Tesla CEO Elon Musk is drawing additional scrutiny and regulators to the crypto space. He expects the U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) to respond to Musk's action in the next 30 days. Furthermore, the professor expects to see a Musk coin or a Tesla coin launching soon.
https://news.bitcoin.com/nyu-professor-...
I’m out.
:3
:3
Kje so časi ko si dežural ponoči da si prišel med top 400.000 v čakalni listi za gem.
Senior Dev je izjavil:
Kje so časi ko si dežural ponoči da si prišel med top 400.000 v čakalni listi za gem.
Tu je bilo pol foruma na Casper presaleu na Coinlistu ob 2eh zjutraj gor. Nekateri so vztrajali celo noč, zato da so na koncu zgrešili alokacijo za nekaj 100 mest.
IgorCardanof je izjavil:
Senior Dev je izjavil:
Tu je bilo pol foruma na Casper presaleu na Coinlistu ob 2eh zjutraj gor. Nekateri so vztrajali celo noč, zato da so na koncu zgrešili alokacijo za nekaj 100 mest.
Ahhhh lepi časi so to bili
spegli ::
Ko so začel prodajat par pixel img za denar, veš da gre lahko sam še dol. Pa ETH gas jebote.
ETH 1768 in kle je long
ETH 1768 in kle je long
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()
Fantje, iz tega foruma je zelo malo ljudi pobegnilo v penzijo v tem balonu. Dobra stvar je, da bodo tisti pravi navdušenci tu skupaj preživljali dneve in mesece še vsaj en bear in bull market. Moonboyi pa bodo kmalu spokali in ne bodo smetili te teme. Vazelin nam je obljubljal, kako se v tem balonu poslovi od foruma, pa vse kaže, da bomo skupaj še naslednja 4 leta. Se že veselim
BorutO ::
Hehehehe.....posrecen forum posrecenih kripto"mojstrov". Tule se ocitno "plemenjaki" z prevec testosterona borite za oslovo senco. Nekateri pisete take bedarije in izmisljotine da menda ze sami sebi verjamete....sem prodal takrat in takrat, sem ujel vrh, to je vse balon....
Dajte raje sledit TONIS-u, SuperKripto....se boste vsaj kaj naucili.
Tale forum boljse da preselite na tik-tok.
Se strinjam. :D Vse vejo, a nič ne vejo. :P
Mato989 ::
Mato: kdaj začneš pushat 27k usdc na market? Gremo skupaj še čez en bear? :D
Vprasanje kdaj 10 postov letnih mi je kar vsec sem pa kupil zdaj celsius network
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Borut, ti si najbrž ravno danes zjutraj začel na 100x leverageu shortat ane? Tebi noben nič več ne verjame.