Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
kow ::
Zanimivo bi bilo videti alternativno vesolje, kjer Musk ne shilla dogecoin. Verjetno bi bla vrednost vsaj 10x nizja?
Kakorkoli, doge je sedaj resen meme kojn. Moram priznati svojo zmoto.
Kakorkoli, doge je sedaj resen meme kojn. Moram priznati svojo zmoto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
enemon ::
Fantje in dekleta, tisti, ki držite večino v top kovancih... Ali je že kdo razmišljal, da bi prodal in vnovčil dobičke. Ok, vemo, da bull še traja, ampak stvar se že mesece ne premakne bistveno...
blazkj ::
Pomoje bo zadeva zakljucena v 3 dneh, sledi majhen odboj in potem padec vecine altov za 50%+
kow ::
Fantje in dekleta, tisti, ki držite večino v top kovancih... Ali je že kdo razmišljal, da bi prodal in vnovčil dobičke. Ok, vemo, da bull še traja, ampak stvar se že mesece ne premakne bistveno...
Se zajebavas? Stvar je na ATH.
Pomoje bo zadeva zakljucena v 3 dneh, sledi majhen odboj in potem padec vecine altov za 50%+
Ne drzim vecine altov, mi ni mar za ogromne padce.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
enemon ::
Je na ATH, ampak je tam že več mesecev, razen recimo ETH.
gorgonne ::
Likalnik ::
Kripto ::
Je na ATH, ampak je tam že več mesecev, razen recimo ETH.
Ja saj je samo vprašanje časa ali bo šlo v naslednji rundi do 45k $ ali pod 45k $.
Money is mindset!
energetik ::
Poglej si vzajemni sklad Galileo. Leta 92 je štartal na pol evra in v vrhuncu 2009 dosegel 18 eur. Potem vsem znani kolaps, cena 6 eur. Sedaj po 12 letih okrevanja je na 12 eur kjer je bil sicer že leta 2006. Dokler izbereš pravo investicijo v pravem trenutku je vse rožnato. Če malo fališ si pa hitro ob tistih "8%", da o hujšem ne govorimo.Pa si šel ti računat letni donos za Galileota do danes? Gor je šel 22x v 29 letih. Letni donos je nekje 11%.
Inflacija je bila v tem času nekje 5% letno. Torej imaš realno 6% letnega donosa. Pa gre za mešan sklad z veliko upravljalsko provizijo. Vzemi ETF AC World na primer, pa si hitro na tistih 8%. Z 200k glavnice normalno živiš, ČE že imaš lastno nepremičnino. Nisi bogataš, živiš pa normalno.
Apofis ::
Ej, ne more bit konc, LTC še ni šu ath
Ej, ne more bit konc, LTC še ni šu ath
Aja, zdej vidm, šu je, jbtg, the end is near
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Apofis ()
energetik ::
Pa o kakšnem koncu govorite? Gre za običajna nihanja cene na urnem, dnevnem, tedenskem, mesečnem nivoju.
drekovanec ::
Saj se lepo premika... ETH bo danes spet ATH i guess...
Prodal? Ne. To bi bila velika napaka glede na prihajajočo inflacijo.
GupeM ::
Dumber ::
A_A ::
tel je prezivel celo kripto zimo, tako da sem kar optimističen, tudi glede Vet. Ado pa čakam da kaj skupaj spravijo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: A_A ()
Apofis ::
Dumber ::
Aston_11 ::
Tule bi za pasji sklad že passala detajlna navodila, kako na vzvod npr. prodati 1000 psov. Recimo, nakup pri sedanji ceni, prodaja pri ceni 0.75, vzvod 10x. Nekak tak.
SuperKripto ::
Ti si CEO, direktor, ustvarjalec svoje realnosti. Od tebe je odvisno. V tvojem stavku se zazna dvom. Ce zelis, da se nekaj uresnici moras biti trdno preprican kot da je to ze samoumevno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()
DeeJay ::
Še dobri dve uri do zaprtja whitelista za TrustPad.
V enem dnevu so nabral skor 30k novih uporabnikov na TG... ta zadeva bo šla x20 najmanj.
WL link:
https://wn.nr/BjAS8f
V enem dnevu so nabral skor 30k novih uporabnikov na TG... ta zadeva bo šla x20 najmanj.
WL link:
Don't f with me.
IL_DIAVOLO ::
Uniswap v3 bo danes izdan. Da vidimo, kaj to pomeni za eth sceno.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
gandolfino ::
Včeraj sem to dopoldne omenil WaultSwap WEX, lep vzpon od včeraj
Na lageru mam nove geme.. stay tuned!
WRC555 ::
MisterR ::
Še dobri dve uri do zaprtja whitelista za TrustPad.
WL link:
Za tega mi ni jasno, kje boš ga lahko nabavil? Direktno v trustwalletu ali moraš imeti bnb v trustwalletu da boš nakazal na njihov naslov?
Senior Dev ::
gandolfino je izjavil:
To si dobro povedal. Hvala ti za x8 od včeraj. Sem kar prodal.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
PrimoZ_ ::
gandolfino je izjavil:
lol, kaj pa tvoj gem EULER, ki si ga tudi omenjal včeraj, ne kaže neke želje po rasti :D
WRC555 ::
Direkt na coinbase s prve: https://blog.coinbase.com/the-internet-...
Že tako sem na enih 7 borzah registriran, na teh dveh kjer bi ga lahko kupil pa nisem...čeprav me malo mika :)
gandolfino ::
gandolfino je izjavil:
lol, kaj pa tvoj gem EULER, ki si ga tudi omenjal včeraj, ne kaže neke želje po rasti :D
Lol euler mi je naredil +100% v nekaj dneh zdaj če si pa ti telebajsek in ne razumeš kako deluje kripto ti ne morem žal pomagat
Daj še ti kdaj kak uporaben nasvet, ne bom te grajal in žalil, obljubim
Pljuvat pa zna vsako tele - to se pa verjetno strinjama
strawman ::
Nedasemiveč je izjavil:
85 milijard v meme coin
Prizadeto.
To gre vse v BTC ko se dominanca vrne na 70%.