» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
119 / 1568
»»

doktorproof ::

tonis je izjavil:

doktorproof je izjavil:

tonis je izjavil:

Kakšnega experta bi prosil za komentar tega(to sliko sem enkrat že objavil, nisem pa pričakoval da se bo odvilo tako hitro):

..riše se vzorec. Včerajšnji odboj je bil očiten(glej dnevni volume)
Če pride še očiten izhod iz vzorca, potem mi deluje kot alt season, s targetom dominance pod 30%. Ampak če bo BTC takrat 10k $, je vse đabe :D

Si dobil kakšen odgovorna tole?

Vidim da tud tebe zanima :)) ..torej le imaš nekaj notri ;)
Kakšnega poglobljenega odgovora nisem dobil, samo spegli je komentiral s par besedami.. pa Mato.

Sem kdaj rekel da nimam? Če ne bi imel, me kriptosvet verjetno ne bi prav nič zanimal.

Imam pa tist čuden občutek, da bo šlo še po dolini..

Zgodovina sprememb…

tonis ::

Nisem te vajen da pišeš non-troll povedi... :))

Tole kar je bilo danes je p.. dim od korekcije. Korekcija se ne more zgodit v 12min, ker v tem času folk niti ne opazi in pozabi prodat ko je na dnu. Prava korekcija mora imeti obliko črke V.
Ampak kot je že nekdo omenil - lahko se zgodi scenarij 2017 in gre še malo gor - če preslikamo direkt, so vrednosti x2, torej bi šlo tik pod 40k. če če če...

lahko pa se zgodi da to sredo pade na ~22300. Zakaj v sredo? Tega dne se tam srečajo FIB 50%, dnevni MA50 in conversion line tedenskega oblaka. če če če...

pa tudi če se kaj uresniči, ni nujno da je to dno - še enkrat W EMA21 je ta moment na 18700. Pa tudi to ni nujno da je dno, mora pa se do konca tekočega tedna vrnit nad to ceno. ampak lahko da tja dol sploh ne pride...
Dejstvo pa je, korekcija bo, ker tedenski stoch RSI je zaliman na vrh in preprosto mora dol vsaj malo, pa tudi RSI je 93, po moje bi moral past vsaj pod 80 preden nadaljujemo.. (če nadaljujemo)

Sirena ::

tonis je izjavil:

Tole kar je bilo danes je p.. dim od korekcije. Korekcija se ne more zgodit v 12min, ker v tem času folk niti ne opazi in pozabi prodat ko je na dnu. Prava korekcija mora imeti obliko črke V.
Ampak kot je že nekdo omenil - lahko se zgodi scenarij 2017 in gre še malo gor - če preslikamo direkt, so vrednosti x2, torej bi šlo tik pod 40k. če če če...

lahko pa se zgodi da to sredo pade na ~22300. Zakaj v sredo? Tega dne se tam srečajo FIB 50%, dnevni MA50 in conversion line tedenskega oblaka. če če če...

Tonis, hvala za tele tvoje razprave in analize - so zelo dragocene, potem je nam čistim laikom kar malo lažje, ker vsaj malo vemo, kaj lahko pričakujemo - seveda pa že dobro vemo, da je moment presenečenja pri kriptu vedno prisoten - kdo bi pričakoval tak skok ETHja, kot je bil včeraj? In ravno ko se človek navadi in postane malo obseden z nenehnim osveževanjem in pregledovanjem in tuhtanjem, kaj in tako, se nenadoma vse umiri ... In danes je tako prav dolgočasen pogled na kriptoborze, tako lenobno in zaspano je vzdušje na njih kot zunaj ...

doktorproof ::

Nisem te vajen da pišeš non-troll povedi... :))

pa tudi če se kaj uresniči, ni nujno da je to dno - še enkrat W EMA21 je ta moment na 18700. Pa tudi to ni nujno da je dno, mora pa se do konca tekočega tedna vrnit nad to ceno. ampak lahko da tja dol sploh ne pride...
Dejstvo pa je, korekcija bo, ker tedenski stoch RSI je zaliman na vrh in preprosto mora dol vsaj malo, pa tudi RSI je 93, po moje bi moral past vsaj pod 80 preden nadaljujemo.. (če nadaljujemo)

Ja, sem že malo pozabil, da me imaš za trola s katerim nimam nič... sem že enkrat razlagal kaj pa kako.

Drugače se pa strinjam, tole zatišje je kar malo grozljivo, samo še kakšna brenčava muha manjka...
Resno razmišljam o prodaji 2/3 vsega kar imam in o postavitvi letvice nekoliko nižje.

Zgodovina sprememb…

Sejbo ::

nodi, vazo, svaka čast za te monologe :))

Sirena je izjavil:

tonis je izjavil:

Tonis, hvala za tele tvoje razprave in analize - so zelo dragocene, potem je nam čistim laikom kar malo lažje, ker vsaj malo vemo, kaj lahko pričakujemo - seveda pa že dobro vemo, da je moment presenečenja pri kriptu vedno prisoten - kdo bi pričakoval tak skok ETHja, kot je bil včeraj? In ravno ko se človek navadi in postane malo obseden z nenehnim osveževanjem in pregledovanjem in tuhtanjem, kaj in tako, se nenadoma vse umiri ... In danes je tako prav dolgočasen pogled na kriptoborze, tako lenobno in zaspano je vzdušje na njih kot zunaj ...

in kaj si se na podlagi te analize odločila, prodaš ali držiš?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sejbo ()

PrihajaNodi ::

Kva pa pada...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

knofi od gat

Fantje in dekleta še enkrat poudarjam - jaz sem amater, ne se zanašat na moja stališča. Za nazaj znam odlično brat grafe, za naprej vedo pa samo ta posvečeni...

Primer, BCH sem prodal pri 320, ker sem pričakoval padec ki se je sicer res zgodil na 280, ampak meni požeruhu je bilo to premalo in sem čakal da bo padel še in tako sem danes zjutraj lovil sapo ko sem ga gledal na 470. (btw zjutraj sem napisal da je na prelomnici in res se je silovito odbil dol, seveda v korelaciji z BTCjem)

To je Mato enkrat razlagal kako se je z LTCjem igral in mu je spiz*il.. Potem pa je težko kupit ko je gor, ker se bojiš da bo šlo dol... :)) Verjetno ja ta feeling vsem poznan :)

Skratka, po moje so indikatorji dobra reč, ampak ziher pa ni nič, razen...
..edino kar pa je dobesedno ziher je takrat ko so vsi RSIji pri 90. Takrat pa je padec v roku samo što nije.

Kupi Tezos pa nehaj jokat. Ne gre ne dol ne gor...pa v miru spis
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Frajercek ::

Živjo!
Na forumu nisem zasledil nobene ocene Wirex denarnice. Če ima kdo kakšne izkušnje? Hvala:)

kakob ::

PrihajaNodi je izjavil:

No pa si le najdu zen! Bravo!
Never take a financial advice from someone who works for a living.

PrihajaNodi je izjavil:

Bi nas rad na-hypal da pride na 2.45 in ga lahko prodaš na break even pointu? :D

kakob je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

No pa si le najdu zen! Bravo!

zdej mu je lažje ko ve da gre na pol MC od ETH

Sejbo je izjavil:

in kaj si se na podlagi te analize odločila, prodaš ali držiš?

Že včeraj ponoči sem po delih prodajala ETH / BTC / LTC (in bila zjutraj, ko sem videla, da je še raslo, seveda malo slabe volje, ampak res samo malo) - tako da sem imela 1/3 v FIATU, 2/3 v kriptu, nastavila sem si tudi relativno nizke buy backe (če bi se zgodila kakšna večja svečka - vendar so bili zjutraj nedotaknjeni). Potem sem nastavila en malo višji buy back, kjer mi je opoldne ravno še uspelo pobrati nekaj malega BTCja - in se potem nagradila tako, da sem z njim kupila nekaj altov (ada, XML, Theta) - že pred časom sem veliko večino pretvorila v glavne igralce, pa se mi je zdaj malo milo storilo - kaj pa če vendar ...

Zdaj bom pustila vse pri miru in obenem budno spremljala, kaj se bo dogajalo. Na podlagi Tonisove analize sem izbrisala vse nastavitve za buy back (da se ne bi tolkla po glavi, če bo zgrmelo RES močno dol).

Če bo šlo močno gor, bom še malo prodala - maximum do ene polovice portfelja, več zagotovo ne. Ker nikoli se ne ve.
Evo, sem se razpisala - zadovoljen s poročilom? 8-)

Zakaj Theta in ne Tron?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

haha lepo spisano nimam kaj, le da ti svetujem da malce več pozornosti nameniš analizi z imenom čas - ker pri tebi se odvija za mazaj :)

Sirena - še enkrat, jaz sem napisal nekaj opcij in povsod če če.. tako da res ne se ozirat na moje besedne izlive...
Opcija je tudi da btc 2 tedna miruje in potem useka dol, vmes pa alti enormno zrastejo.

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj Theta in ne Tron?

Kaj pa vem, že nekaj časa jo gledam - pa čeprav sem seveda uspešno zamudila njen skok. Kar pa se tiče TRONA: tega ti ne bi priznala, če me ne bi izzval - ampak tron je edini alt (ETHja ne smatram za ALT), ki ga "vlečem" s seboj od mojih začetkov - še se spomnm, da je bil nekoč 0,2 dolarja (morda pa tudi več, kaj pa vem ...) - vglavnem, jaz nisem preveč navezana na coine in se jih hitro znebim, če me razočarajo ali če začnejo iti nevarno dol (tudi če imam potem manjšo izgubo - tako sem se nasrala letos s sushijem in uniswapom, ne maram ju več), tron pa sem obdržala - ampak pretiravala pa tudi ne bi:)

Uf gemblanje...

Kdo drzi tole:

https://coinmarketcap.com/currencies/oc...

Btw Tron Roi je 1300%, po koliko si ga nabavlala?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

brez te hobotnice boš vseeno držal strong xtz, nodi

tonis je izjavil:

Sirena - še enkrat, jaz sem napisal nekaj opcij in povsod če če.. tako da res ne se ozirat na moje besedne izlive...

Itak, don't worry. Nikoli še nisem nikomur težila, da me je speljal na napačno sled. Itak se sami odločamo. In jaz imam tole vseeno bolj za igralnico.

Zdaj sem pa že čisto utrujena od tehle kriptoizpovedi - madonca, mislim, da sem danes napisala več postov kot v treh letih skupaj:), tako da me imate vi tudi že poln kufer, najbolje, da grem spet v ilegalo. -- Sejbo, hvala za nasvet, ga bom poskusila upoštevati.

Seveda da si napisala vec sedaj kot v treh letih, ker je bila pred tem kriptozima. Samo jaz, mato in vazelin smo bili takrat. Vi ste sedaj prilezli iz brlogov.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

od sedaj prosim za orientacijo cen oz dogodkov po časovnici pred štetjem N.V.M (nodi, vaz, mato) ali za njim.. tako bomo lažje imeli pregled nad tem kaj se pumpa / kdaj in zakaj ne.. zanimiv podatek je tudi da vsi veliki trije kralji držijo XTZ..če bi ga kdo želel kupiti je primeren trenutek...

spegli, si long?

Zgodovina sprememb…

Saul Goodman ::

kripto je letos bogato obrodil, zato sem se odločil izplačat nekaj dobička in reinvestirat kak % še v kak shitcoin, ki teče na dolge proge.

če se da kakobu napisat mnenje glede tezosa (lahk tud PM), bi bil hvaležen. lahk tud kdo drug, če bo odgovor vreden pol kurca mrzle vode. kaj je s projektom, kako je s konkurenco? bom due dilligence naredu še na drugih forumih, nimam pa nč proti, če kdo svojo oceno poda tud tle.

nodi, resno plz.

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč ::

Mora res spet ponoči nekaj napenjat mišice ETH -.-

največje fekalije se ponoči vidijo

Sejbo je izjavil:

največje fekalije se ponoči "vidijo"

Zgodovina sprememb…

"Gledat rast ali iti spat" - to je zdaj vprašanje. :)

Saul Goodman je izjavil:

kripto je letos bogato obrodil, zato sem se odločil izplačat nekaj dobička in reinvestirat kak % še v kak shitcoin, ki teče na dolge proge.

če se da kakobu napisat mnenje glede tezosa (lahk tud PM), bi bil hvaležen. lahk tud kdo drug, če bo odgovor vreden pol kurca mrzle vode. kaj je s projektom, kako je s konkurenco? bom due dilligence naredu še na drugih forumih, nimam pa nč proti, če kdo svojo oceno poda tud tle.

nodi, resno plz.

če uporabiš ime shitcoin in tezos v istem namenu, potem pass na investiranju v xtz... zate je ada cardano ali kaj bolj spevnega.. če ne spemljaš techa, ne investiraj

Sirena je izjavil:

"Gledat rast ali iti spat" - to je zdaj vprašanje. :)

kateri kovanec ti pa tak raste da bi ga gledala?

Zgodovina sprememb…

Sejbo je izjavil:

kateri kovanec ti pa tak raste da bi ga gledala?

ETh, kaj pa drugega:)

Facebook dev ::

Tezos danes 10% gor. Cestitke vsem holderjem. Zdej pa vprasanje, ali se ga pri 4$ proda in nato gleda kako bo zdrvel proti 50$ ali se ga pa pri 4$ se zmeraj drzi in gleda kako pade nazaj na 2$ in spet ista zgodba kot sedaj?
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Facebook dev je izjavil:

Tezos danes 10% gor. Cestitke vsem holderjem. Zdej pa vprasanje, ali se ga pri 4$ proda in nato gleda kako bo zdrvel proti 50$ ali se ga pa pri 4$ se zmeraj drzi in gleda kako pade nazaj na 2$ in spet ista zgodba kot sedaj?

si ti še med nami ali te je skalpiralo?

Sem se cisto okej. Likvidacija je pri dobrih 33k in me ni strah.

endelin ::

Facebook dev je izjavil:

sedaj gre na 40
voham

Facebook dev je izjavil:

Sem se cisto okej. Likvidacija je pri dobrih 33k in me ni strah.

koliko min še?

https://mobile.twitter.com/jerallaire/s...

Bullish.

Sedaj pa ze nisem vec tako preprican v svoj short ...

zapri short, odpri long..:D>:D

2017 everyone used #ETH because of high #BTC fees!

2021 everyone will use #XTZ because of high #ETH fees!

Fast your seat belt, #tezos rocket is on the launch pad!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

#Tezos could go from $2.00 to $10.00 in a week. That's just a X5 move Rocket Just think about it...

Tired of #Ethereum gas fees?
Switch to #Tezos!
8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

droopyboll ::

Some sources suggesting that $TRX may be under investigation by US regulators
Zgleda le ni bil Link na tapeti. TRX -11.7% /24h. Sorry Sirena.

droopyboll je izjavil:

Some sources suggesting that $TRX may be under investigation by US regulators
Zgleda le ni bil Link na tapeti. TRX -11.7% /24h. Sorry Sirena.

Piše 1/25
A nas čaka še omemba 24 coinov?;((:))

Pep3Laugh ::

2 bolani novici za xlm v 1 dnevu, in še vedno se drži 0,15$.

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč ::

Facebook dev je izjavil:

https://mobile.twitter.com/jerallaire/s...

Bullish.

Sedaj pa ze nisem vec tako preprican v svoj short ...

To bi pa dejansko znalo pognat market na all time highe v tem tednu!?

Škoda za TRON hodlerje, definitivno ne privoščim. Že jutri je lahko kaksen nas kakec konj na tapeti.

Pep3Laugh ::

Verjetno nas čaka kar zanimiv teden.
https://twitter.com/BCBacker/status/134...

enemon ::

A ni bila ta rast BTC lani ful predvidljiva - ve se, da v pol leta po halvingu zraste. Torej se da vse BTC cikle napovedati vnaprej?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enemon ()

Edorta ::

enemon je izjavil:

A ni bila ta rast BTC lani ful predvidljiva - ve se, da v pol leta po halvingu zraste. Torej se da vse BTC cikle napovedati vnaprej?

Go gibanje postane pravilo, to pravilo ne drži več.

Mato989 ::

tonis je izjavil:

Fantje in dekleta še enkrat poudarjam - jaz sem amater, ne se zanašat na moja stališča. Za nazaj znam odlično brat grafe, za naprej vedo pa samo ta posvečeni...

Primer, BCH sem prodal pri 320, ker sem pričakoval padec ki se je sicer res zgodil na 280, ampak meni požeruhu je bilo to premalo in sem čakal da bo padel še in tako sem danes zjutraj lovil sapo ko sem ga gledal na 470. (btw zjutraj sem napisal da je na prelomnici in res se je silovito odbil dol, seveda v korelaciji z BTCjem)

To je Mato enkrat razlagal kako se je z LTCjem igral in mu je spiz*il.. Potem pa je težko kupit ko je gor, ker se bojiš da bo šlo dol... :)) Verjetno ja ta feeling vsem poznan :)

Skratka, po moje so indikatorji dobra reč, ampak ziher pa ni nič, razen...
..edino kar pa je dobesedno ziher je takrat ko so vsi RSIji pri 90. Takrat pa je padec v roku samo što nije.

Problem indikatorja RSI je v tem da ne rabi nujno past da se indikator izboljsa samo raste malo manj oz skoraj nic... Nekaj casa
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kva pa to pada...ko kamn
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kow ::

A. Smith je izjavil:

kow je izjavil:

Pravkar je sel ether gor za 40p v 1 tednu. Take norije kot smo jo videli leta 2017/2018 ne bo vec. Ampak, popolnoma mozno je, da kripto naraste dovolj, da mediji zopet zacnejo porocati.
Ironija je, da se je 2 leti nazaj dogajalo precej manj kot danes, ko ze obstajajo prakticne aplikacije.

A da norije iz 17/18 ne bo več? Jaz ti pa povem, da bo, v roku enega leta. Me lahko citiraš takrat.

Adam Smith, povsem mozno (oz. kar verjetno) je, da si imel prav. Te bom citiral, obljubim.

profesjonalc ::

Pep3Laugh je izjavil:

2 bolani novici za xlm v 1 dnevu, in še vedno se drži 0,15$.

Kateri?

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
««
119 / 1568
»»