Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Mato989 ::
Hmmm NEBL gor 30%... še NEBL gre bolje kot XTZ :(
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
DeBrito ::
XRPNERD ::
XRP je crknu, EOS je crknu.. itd.
Sprijaznite se. Nihce vam sicer ne preprecuje trejdati crknjenega kojna, sam.. a ne bi raje investirali?
Z vsem spoštovanjem do nekaterih članov tega foruma, ki so precej bolj izobraženi od mene glede kripto: (npr. kow, kakob in drugi)
Imam občutek, da so vsi coini v katere vi niste vložili shitcoini in vsi, ki smo v njih vložili retardi. Tako nekako se berejo vaši komentarji, brez zamere.
Aja, naj omenim, da je kripl včeraj naredil v 30 minutah 40%!
Ko bo balon napihnjen in XRP na min. in slučajno gre to skozi v prid XRP si boste želeli, da bi ga kupili pri 0,15 EUR.
https://twitter.com/sentosumosaba/statu...
Daj mi prosim povejte v kateri coin naj investiram zdej v tem balonu? Evo, jaz vam dam 10.000,00 EUR, po enem mesecu mi izplačate 13.000,00 EUR, kar naredite viška iz moje osnove vam rade volje pustim. Lahko ponovimo vsak mesec. A si kdo upa to it poznavalci? 30 % pa ja nardite v enem mesecu... Če vlagate po 500 EUR pa se je sploh škoda pogovarjat, ker tudi če gre x2 je škoda časa.
Jaz si v tem trenutku ne upam dat denarja v BTC, ETH. Pravite pa da je XRP crknu, kot 3. coin po vrsti po mc...
Skratka, želim povedat, da so včasih komentarji tako primitivni in neko trolanje ljudi, ki držijo nek drug coin je mimo. XRP je zdej rizična naložba, ampak high risk -> high reward.
Prosim bodite konstruktivni in lepe praznike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XRPNERD ()
Edorta ::
Facebook dev ::
Sprijaznite se. Nihce vam sicer ne preprecuje trejdati crknjenega kojna, sam.. a ne bi raje investirali?
Z vsem spoštovanjem do nekaterih članov tega foruma, ki so precej bolj izobraženi glede kripto: (npr. kow, kakob in drugi)
Imam občutek, da so vsi coini v katere vi niste vložili shitcoini in vsi, ki smo v njih vložili retardi. Tako nekako se berejo vaši komentarji, brez zamere.
Ko bo balon napihnjen in XRP na min. in slučajno gre to skozi v prid XRP si boste želeli, da bi ga kupili pri 0,15 €.
https://www.reddit.com/r/Ripple/comment...
Daj mi prosim povejte v kateri coin naj investiram zdej v tem balonu? Evo, jaz vam dam 10.000,00 €, po enem mesecu mi izplačate 13.000,00 €, kar naredite viška iz moje osnove vam rade volje pustim. Lahko ponovimo vsak mesec. A si kdo upa to it poznavalci? 30 % pa ja nardite v enem mesecu... Če vlagate po 500 € pa se je sploh škoda pogovarjat, ker tudi če gre x2 je škoda časa.
Jaz si v tem trenutku ne upam dat denarja v BTC, ETH. Pravite pa da je XRP crknu, kot 3. coin po vrsti po mc...
Skratka, želim povedat, da so včasih komentarji tako primitivni in neko trolanje ljudi, ki držijo nek drug coin je mimo. XRP je zdej rizična naložba, ampak high risk -> high reward.
Bom samo tole pokomentiral:
Če mi kolega da stavo da mečeva 6 strano pošteno kocko in mi reče, da če pade 6, da mi da 10€, drugače mu pa moram plačat 50€. Pa rečem ok, pa vržem 6 in rečem vsem skeptikom EVO, SEM VAM REKU, DA JE KUL STAVA.
Pač meči v ripple karkoli hočeš, meni osebno je vseeno. Pa lahko gre zdaj 100% gor, v enem tednu pa 300%, še zmeraj je pa to shitcoin.
Pa nismo mi tvoj finančni svetovalec, kam boš investiral in pa kaj, je tvoja stvar. Ne bomo mi delali s tvojim kešem in potencialno še nosili odgovornost.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Facebook dev ()
kow ::
Ne zamerim. Se pustim prepricati, ce ima kdo argumente z veseljem. Kaj daje XRP vrednost? Kdo bo uporabljal ta chain?
Saj razumes, da je bil v startu 'pitch', da bo nadomestil SWIFT. Banke se ga ne bodo vec dotaknile. Kdo ga bo uporabljal?
PrihajaNodi ::
Kaj je shitkojn kaj ni odloca trg, ne vi veleumi. Ce bi se gledalo res kao top tech bi bila Avalanche pa xtz krepko visje. Tako pa se BSV hara med top 10 in xvg med top 100!!!
Ja ne, ker bitkojn je pa super. Svetlobna hitrost transakcij, feejev skoraj ni. Xrp bo prezivel
Ne zamerim. Se pustim prepricati, ce ima kdo argumente z veseljem. Kaj daje XRP vrednost? Kdo bo uporabljal ta chain?
Saj razumes, da je bil v startu 'pitch', da bo nadomestil SWIFT. Banke se ga ne bodo vec dotaknile. Kdo ga bo uporabljal?
Ja ne, ker bitkojn je pa super. Svetlobna hitrost transakcij, feejev skoraj ni. Xrp bo prezivel
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj je shitkojn kaj ni odloca trg, ne vi veleumi. Ce bi se gledalo res kao top tech bi bila Avalanche pa xtz krepko visje. Tako pa se BSV hara med top 10 in xvg med top 100!!!
Trg odloca, ko je stvar doumljiva. Recimo ceno delnice kokakole. Kripto trg ne razume, prihodnost kripta vec kot par mesecev naprej, pac ne mores predvideti.
Nimamo pojma kaj se bo zgodilo.
Torej je zakljucek, da kripto trg ni racionalen. Prebehajte s fudom na xrp.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Se vedno iscemo neko logicno razlago... pri XRP, pac ne vidim nobene mozne variante prihodnosti. Se enkrat, kaj je pitch? Kaj je mem? Hitrost transakcij? Torej centraliziranost?
A se hecas?
A se hecas?
Facebook dev ::
To je vsem jasno, da kripto trg ni racionalen. Gre pa to zelo lepo skupaj izjavo "Kaj govorite, da je ripple shitcoin, če je pa 3. po marketcapu."
If you can't handle me at my worst,
Facebook dev je izjavil:
To je vsem jasno, da kripto trg ni racionalen. Gre pa to zelo lepo skupaj izjavo "Kaj govorite, da je ripple shitcoin, če je pa 3. po marketcapu."
Ja, prevelik da pade. Spet pa ni to bitconnect.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Facebook dev je izjavil:
Z vsem spoštovanjem do nekaterih članov tega foruma, ki so precej bolj izobraženi glede kripto: (npr. kow, kakob in drugi)
Ko bo balon napihnjen in XRP na min. in slučajno gre to skozi v prid XRP si boste želeli, da bi ga kupili pri 0,15 €.
https://www.reddit.com/r/Ripple/comment...
Daj mi prosim povejte v kateri coin naj investiram zdej v tem balonu? Evo, jaz vam dam 10.000,00 €, po enem mesecu mi izplačate 13.000,00 €, kar naredite viška iz moje osnove vam rade volje pustim. Lahko ponovimo vsak mesec. A si kdo upa to it poznavalci? 30 % pa ja nardite v enem mesecu... Če vlagate po 500 € pa se je sploh škoda pogovarjat, ker tudi če gre x2 je škoda časa.
Bom samo tole pokomentiral:
Če mi kolega da stavo da mečeva 6 strano pošteno kocko in mi reče, da če pade 6, da mi da 10€, drugače mu pa moram plačat 50€. Pa rečem ok, pa vržem 6 in rečem vsem skeptikom EVO, SEM VAM REKU, DA JE KUL STAVA.
Pač meči v ripple karkoli hočeš, meni osebno je vseeno. Pa lahko gre zdaj 100% gor, v enem tednu pa 300%, še zmeraj je pa to shitcoin.
Pa nismo mi tvoj finančni svetovalec, kam boš investiral in pa kaj, je tvoja stvar. Ne bomo mi delali s tvojim kešem in potencialno še nosili odgovornost.
Poglej koliko lepše se bere tale stavek, če je napisan takole:
Pa nisem jaz tvoj finančni svetovalec, kam boš investiral in pa kaj, je tvoja stvar. Ne bom jaz delal s tvojim kešem in potencialno še nosil odgovornost.
A tebi ni všeč?
Se vedno iscemo neko logicno razlago... pri XRP, pac ne vidim nobene mozne variante prihodnosti. Se enkrat, kaj je pitch? Kaj je mem? Hitrost transakcij? Torej centraliziranost?
A se hecas?
Ma dej nehaj s tem centraliziran/decentraliziran...floskule za 5 letnega mulca...xrp je ok za trejdanje, visok volum, hitrost, borze, znamka.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
sivistol ::
Facebook dev je izjavil:
Imenuj ga kakor hočeš. Kot sem že pred časom napisal, me niti ne zanima toliko kaj in kako omogoča posamezen coin.
Za gamble pa je dobra zadeva, volatilen ful in se da marsikaj naredit. Če naredim z njim profit je to pač dobra investicija a ne?
Da je 3. po mc se meni zdi pomembno zato, ker težje krepne od česa drugega in če bo balon počil in gre btc in eth dol 50% in Ripple uredi to zadevo s tožbo se zna kar en kup denarja prelit v XRP (3. coin po mc) ker je trenutno zelo poceni. Ali pa ne. Gamble.
V XRP imam samo del portfelja, ampak mislim, da mi bo to v 2021 prineslo več kot vse ostalo. Warren Buffet: "Be fearful when others are greedy and greedy when others are fearful."
Ne da se mi kregat z nobenim res, spoštujem vaša mnenja in razumite, da ni samo vaše razmišljanje pravo na tako spremenljivem področju, kot je kripto.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XRPNERD ()
sivistol ::
PrihajaNodi je izjavil:
A se hecas?
Ma dej nehaj s tem centraliziran/decentraliziran...floskule za 5 letnega mulca...xrp je ok za trejdanje, visok volum, hitrost, borze, znamka.
za delat % je cist ok stvar, za investirat dalj časa pa ne
Za delat % si izberes bolj volatilno zadevo, ali pac?
Meanwhile BTC, ATH.
Meanwhile BTC, ATH.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Kaj pa pravite na te skupine, ki so na discordu, ki potem skupaj pumpajo določene kriptovalute?
Je to sploh legalno?
trenutno je kripto cist nereguliran market
In hvala bogu, da je tako. Da bi le tako še dolgo ostalo. Z regulacijo bo kripto izgubil velik del privlačnosti.
azvik ::
XRP is not currently defined as a security according to European legislation and therefore lies within the existing regulatory framework. To je pomembno za nas. Bodo plačali par milijočkov, pa gremo dalje. Sodišče načeloma mora upoštevat, pravilo povzročitve čimanjše škode. Tole zelo spominja, na tožbe proti google ali microsoftu zaradi monopola. Dobijo kazni, plačajo pa gremo dalje. ista zadeva nekaj let nazaj s križarkami in njihovim izpustom svninjarije v morje, plačali 2x 20milijončkov, prišparali pa pol milijarde.
Kripto ::
Nedasemiveč ::
XRP is not currently defined as a security according to European legislation and therefore lies within the existing regulatory framework. To je pomembno za nas. Bodo plačali par milijočkov, pa gremo dalje. Sodišče načeloma mora upoštevat, pravilo povzročitve čimanjše škode. Tole zelo spominja, na tožbe proti google ali microsoftu zaradi monopola. Dobijo kazni, plačajo pa gremo dalje. ista zadeva nekaj let nazaj s križarkami in njihovim izpustom svninjarije v morje, plačali 2x 20milijončkov, prišparali pa pol milijarde.
Eden redkih, ki razume kako deluje ameriški sistem. Če so naredili kakšne nepravilnosti in bo to dokazano bodo plačali kazen. Če pa niso pa še toliko bolje za Ripple in XRP. Ta čas pa FUD, manipulacije, zmeda, weak hands itd. Kaj je v ozadju in kaj je namen te poteze pa lahko samo špekuliramo...SEC gre v tožbo dva dni pred odstopom predsednika SEC-a, fishy fishy...I think I smell a fish...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto ()
spam321 ::
Kdaj bo tole začelo padat? Kaj pravite? Padec bo zelo hud in za nekatere zelo boleč ampak kdaj? Jaz pravim, da že v roku meseca, najkasneje dveh bo tole zgrmelo v nižine.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spam321 ()
Kdaj bo tole začelo padat? Kaj pravite? Padec bo zelo hud in za nekatere zelo boleč ampak kdaj? Jaz pravim, da že v roku meseca, najkasneje dveh bo tole zgrmelo v nižine.
Drži. Za večino altov bo to pogreb, graveyard.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
azvik ::
Kripto, jp tako to teče, si kar predstavljam naslov, Ripple has to pay 200.000.000$ fine. Ovca cela, volk sit :)
Kripto, jp tako to teče, si kar predstavljam naslov, Ripple has to pay 200.000.000$ fine. Ovca cela, volk sit :)
TF je dal 25 miljončkov.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Temu se reče čiščenje. XRP bo šel lepo naprej.
PrihajaNodi je izjavil:
Nikoli nisem trdil obratno:)Prej bo vse ostalo pocrkalo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Nikoli nisem trdil obratno:)Prej bo vse ostalo pocrkalo.
Se spomnim kako so leta 2017 noreli, da bo do konca leta 2017 padel na 0. No zdaj smo konec leta 2020
Senior Dev ::
Dobro nam gre na predzadnji dan leta. Jutri se spet zbudimo z rekordi v aplikaciji Blockfolio in posledično erekcijo.
Kdaj začnete prodajat BTC? 30k, 40k ali šele pri milijon? Sam bom verjetno v kratkem pobral šila in kopita ker se tiče kripto naložb. Še kdo razmišlja podobno?
Kdaj začnete prodajat BTC? 30k, 40k ali šele pri milijon? Sam bom verjetno v kratkem pobral šila in kopita ker se tiče kripto naložb. Še kdo razmišlja podobno?
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Če bi bilo kot leta 2016 bi bili alti uf...raje ne pomislim. xtz najmanj 10 usd. Je pa mal borring že vse skuapaj ko sam btc pumpa.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
perci ::
Pa da ne pozabimo, mcaffe je nekaj twitnil in je šlo go x10
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
hamez66 ::
enemon ::
Kdaj točno se je začela kriptozima v 2018, se kdo spomni? Pa da primerjamo potem.
Okoli 15.1.2018 se je obrnilo navzdol. Pri nekaterih že malo prej, pri nekaterih pa malo kasneje.
Alti so šli malo z zamikom dol se mi zdi... Potem se spomnim je bil en mini bullrun tam v aprilu 2018 potem pa dolgo tema...
Hja sam zdj je enormno novih altov prislo vn, nic pa se ne cisti in delista....fan club coini...wtf
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Ganon ::
Mene kot začetnika, laika, visoka vrednost kovancev odvrača od vlaganja. Pred leti sem zamudil vlak, ko bi lahko z majhnim vložkom veliko zaslužil. Sem bral o Bitcoinu, ko je bil vreden skoraj nič in zamahnil z roko. Butelj. In samo zato nas privlačijo XRP in podobni, pri katerih je mogoče potencial večji. Pa še pri teh sem neodločen ...
Mene kot začetnika, laika, visoka vrednost kovancev odvrača od vlaganja. Pred leti sem zamudil vlak, ko bi lahko z majhnim vložkom veliko zaslužil. Sem bral o Bitcoinu, ko je bil vreden skoraj nič in zamahnil z roko. Butelj. In samo zato nas privlačijo XRP in podobni, pri katerih je mogoče potencial večji. Pa še pri teh sem neodločen ...
Sej zato pa xrp ne bo crknu ker vsak gleda ceno 0.x. Kaj pa si nabavil?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
profesjonalc ::
Mam občutek, da se bo iz tega razloga slej ko prej začela cena btcja izražat v satoshijih ali mBTC. Sicer psihološka varka, ampak se res boljše sliši, da si kupil recimo miljon satoshijev in ne 0.01 BTC.