Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
zigli ::
kekeck....hm, zanimivo. Tudi sam že približno 3 leta rudarim in je do sedaj bilo vse BP - do dva dni nazaj. Prosim, če sporočaš, če bo kaj narobe v naslednjih dneh, da bodo tudi drugi pozorni. Morda bo komu koristilo. To je bil med drugim tudi moj namen oglašanja.
profesjonalc ::
Saj ni tezko z angleskega ipja se logat pac uporabi slovenec angleski vpn big deal
Nakvecje vprasanje je kako je lahko nekdo dvignil zadeve brez tvojega 2fa
Sumim da si napit nekaj mrdal in se ne spomnis
To je res, vendar iz stališča lopova nima smisla. Zakaj bi nekdo raje uporabil vpn in tuj ip, če bi mel dostop do naprave in bi se v log zapisal ip, kot da je sam uporabnik se prijavil?
DeeJay ::
današnji pump je bil GVT/BTC ... kera komedija gledam... šel je x2, pol pa sam še minus :D
upam, da se noben več ne heca s tem.
upam, da se noben več ne heca s tem.
Don't f with me.
tonis ::
Sicer pa najbrž veste kdo je developer na Nicehashu? Moje mnenje - krajo BTCja 2018 pripisujem njemu. Sposodil si je, ko so bili nekaj vredni, vrnil pa je ko so bili globoko v medvedku.
Kripto mesi je izjavil:
Tole si pa kiksnil bolj kot svoje TA 20% so vrnili krepko nad takratno ceno.
20% a bejž. kaj pa 80%?
profesjonalc ::
A na binance si lahko izplačaš na paypal racun?
Not sure, vem pa, da si lahko iz Coinbase-a. Tako, da če še nimaš Coinbase računa, en shameless plug, poglej moj podpis :D Preneseš iz binance na coinbase npr stellar, ki je poceni in zelo hiter, potem pa na coinbasu prodaš, in nakažeš na paypal :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profesjonalc ()
ProdriveR ::
Kupuj bitcoine, prodajaj ameriške dolarje
Kot smo zapisali že v uvodu, je bitcoin januarja po obsegu trgovanja na 1. mestu izpodrinil tehnološke delnice, kaže anketa med upravljavci premoženja, ki jo je opravila Bank of America. Stava številka ena je torej po novem: "long bitcoin" (dolga pozicija pri bitcoinu), kar v jeziku kriptoskupnosti pomeni tudi strategijo HODL: kupi in drži. Pomen bitcoina kot naložbenega razreda je lani močno porasel, sprejeli so ga številni pomembni igralci v finančni industriji, ki imajo bitcoin za dober hranilec vrednosti in predvsem kot zaščito pred inflacijo, ki bo po koncu epidemije neizogibna, saj so centralne banke natiskale ogromno denarja. To bo povzročilo tudi razvrednotenje fiat valut, zato ne preseneča, da je vse bolj priljubljeno prodajanje dolarjev na kratko ("short USD"). Ta strategija je po anketi Bank of Americe že na tretjem mestu. Še ena ugotovitev iz ankete (v tvitu desno): inflacijska pričakovanja so na zgodovinsko visoki ravni, saj kar 92 odstotkov vlagateljev v naslednjih 12 mesecih pričakuje višjo inflacijo.
https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/borz...
Senior Dev ::
Da še sam malce pošpekuliram. BTC do kitajskega novega leta 150k, ETH se bo gibal okoli 5k. Lep pozdrav, Franc
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
janezvalva ::
kakšni so pogoji za pridobitev binance visa debit card?
ali je bolje uporabljati nexo glede varnosti in profitov iz dnevnih obresti?
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Dominanca na precej pomembnem supportu, hkrati pa na treh tedenskih linijah, danes pa je zadnji dan tedna.
DegenGambler ::
janezvalva je izjavil:
Ni nobene menjalnice, ki bi bila bolj varna kot Binance. Ni nekih pogojev za pridobitev kartice. Enostavno jo aktiviras in lahko zacnes.
janezvalva ::
DegenGambler je izjavil:
janezvalva je izjavil:
Ni nobene menjalnice, ki bi bila bolj varna kot Binance. Ni nekih pogojev za pridobitev kartice. Enostavno jo aktiviras in lahko zacnes.
ker sem prebral na njihovem supportu, da ti lahko zavrnejo prošnjo za kartico, če se jim tako zazdi. sicer se kartica izdaja za EU članice. npr. za Švico ne izdajo kartice.
hkrati terjajo KYC verifikacijo pred izdajo kartice. ima kdo praktične izkušnje s tem, so komu zavrnili prošnjo?
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
PrihajaNodi ::
DegenGambler je izjavil:
janezvalva je izjavil:
Kraken.
https://cointelegraph.com/news/as-defi-...
Near protocol sem omenil
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Nodi, si si kdaj predstavljal da ti bo Polka prišla na 4. mesto cmc? Pri Bankeri si falil, tu si pa zdaj dobil nazaj x100.
Jacksmav ::
Sharp999 ::
kow ::
UNI cez 10$. 2/3 se vedno drzim. Ko je bil 4$ sem rekel, da prodam ko bo nad 10$. Sedaj nisem vec preprican, ce ne bi raje pocakal se kaksno leto ali dve.
Čakam polko da pade pod 17$ in potem na polno notri. Zdi se mi da ima od 17$ potencial na 100$. x10 anytime pre Eter.
Nodi pravi da ima Polka hud potencial, ampak on jo je kupoval pod dolar tako da takemu hodlerju je težko zaupat. Nodi sicer nekam malo posta zadnje čase. Več imaš denarja - manj postaš na forumu? Mislim daj e nekaj na tem...
kow ::
DegenGambler je izjavil:
UNI cez 10$. 2/3 se vedno drzim. Ko je bil 4$ sem rekel, da prodam ko bo nad 10$. Sedaj nisem vec preprican, ce ne bi raje pocakal se kaksno leto ali dve.
Definitivno se mi zdi, da se splača počakat V3.
Ce gres gledat moje poste, sem ravno to govoril ves cas. Ampak, bolj razmisljam.. bolj me skrbi, da je uniswap novi NYSE. Tudi, ce prodam po 20$, tretjino se vedno obdrzim.
endelin ::
ja, uniswap je novi NYSE
da ne bo na koncu bolj LJSE :D
da ne bo na koncu bolj LJSE :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
DegenGambler je izjavil:
Definitivno se mi zdi, da se splača počakat V3.
Ce gres gledat moje poste, sem ravno to govoril ves cas. Ampak, bolj razmisljam.. bolj me skrbi, da je uniswap novi NYSE. Tudi, ce prodam po 20$, tretjino se vedno obdrzim.
Tudi natajmal si čas nakupa perfektno, ko si povedal, da ko Uni pade pod 3$, da se splača kupiti. Tko da tole je bla super ocena.
Jao, kako je Nodi izginil iz foruma po tej nori rasti Polke. Vsak enkrat pride do penziji (izgine iz foruma).
Nodi, Stalone prodaja vilo za nekaj več kot 100 mio eur. Merlak je kratek, oni tadrugi še bolj. Kaj praviš na nakup kot naložbo?
https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/h...
Nodi, Stalone prodaja vilo za nekaj več kot 100 mio eur. Merlak je kratek, oni tadrugi še bolj. Kaj praviš na nakup kot naložbo?
https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/h...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Senior Dev ()
xardas ::
Kaj je s temi crypto tuberji...na vsakem thumbnailu zgledajo tko, kot da jih srat tišči.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xardas ()
Nodi je nekje v eksotičnih krajih kjer ni interneta. Naj bi imel okoli 1 milijon kosov Polke? Mde Top 1000 najbogatejših slovencev bi lahko rekli z gotovostjo.
111111111111 ::
Kje lahko kupim: https://coinmarketcap.com/currencies/lt...
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
dope1337 ::
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Pa je stran legit? Kako si potem nakažem?
PersonaRuda ::
111111111111 je izjavil:
Na svojem linku klikni -> markets.
111111111111 je izjavil:
Za Binance ne poznam nobenega, da bi imel težave. Ostalih borz pa ne poznam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
perci ::
t4ezus spet prebija 3usd ... navzdol
Lej, kako lepo ti svinga... Zakaj ne trejdas? Mogoče bo tokrat ratal?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
GrX ::
A ima še kdo težave z Coinbase? Že 3x sem šel skozi postopek verifikacije in vedno mi po postopku račun odblokirajo, nato pa zopet zablokirajo..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrX ()
PersonaRuda je izjavil:
111111111111 je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Če kupim na CoinMarketCap kupim na Binance?
PersonaRuda ::
111111111111 je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
111111111111 je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Če kupim na CoinMarketCap kupim na Binance?
Daj prenehaj trolat, pa uporabi "svoj podpis" v praksi.