Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
Je vecja verjestnost da ne kot ja. Zdej mormo nov x10000 coin poiskat
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
IgorCardanof ::
To je spet isto kot shiba takrat nodi. Si shillal, nisi kupil in zdej se bos sekiral cel zivljenje.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Ma tega nisem shilal in me neb naredu miljonarja. Oz prepozn x2 je pa tko tko
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
nac ::
Kupil bi AIDOGE.
Ali se je varno povezat z metamask preko njihove strani?
https://aidoge.com/en#how-to-buy
Ali se je varno povezat z metamask preko njihove strani?
https://aidoge.com/en#how-to-buy
TheMentor ::
Floki, Pepe binance listing. Počas bo treba shortat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TheMentor ()
Upam da ti uspe. Sam z 250 usd se vseen ne bos miljona nredu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Na take gaine, da boš z 250$ naredu miljon lahko samo sanjaš. Tudi v kripto. Kdor je to naredil je imel več sreče kot znanja in tudi, če je to naredil je velika verjetnost, da bo večino pušnil v prihodnosti. Morda na projektih, kjer si res early in vidiš velik potencial ter imaš velik conviction boš zadevo lahko celo držal ob vseh gainih in korekcijah.
Tut če bi prišel v PEPE pri 1 miljon market capa bi na 10 miljonov tako prodajal, da bi se kr kadilo....vsaj večino. Pa ni šans, da bi kr držal do miljarde market capa.
Tut če bi prišel v PEPE pri 1 miljon market capa bi na 10 miljonov tako prodajal, da bi se kr kadilo....vsaj večino. Pa ni šans, da bi kr držal do miljarde market capa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TheMentor ()
Res je. Ze da z 200 prides na 10 jurjev je za vecino prevec. Pravjo da je bil tip insajder. Sam po drugi strani, je pa market ze mal gnil ratal. Govorimo o projektoh ki ze od nastanka btcja obljubljajo spremembe, pol so bli nftji se vmes...in zdj mem coini
Ampak a ves kako bi sele bolelo ce bi skesiral ori 10 jurjih ne pa miljonih? Pomoje bi si ceu lajf zajebu
Ampak a ves kako bi sele bolelo ce bi skesiral ori 10 jurjih ne pa miljonih? Pomoje bi si ceu lajf zajebu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Not a financial advice
https://coinmarketcap.com/currencies/mo...
https://coinmarketcap.com/currencies/mo...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kar bi vam res priporočal je to, da brezglavo ne shortate PEPE tokena. Se je že pokazal kako retardiran je market in mislim da tudi ni še pokazal vsega. Ljudje lahko pokažejo svoj pravi jaz in pokažejo kako retardirani so. Tako da bi rekel, da je bolj +EV play, če greste long na PEPE kot pa short. Je pa sedaj res že zelo pozno v ciklu in najbrž nič ni enostavno. Sam pravim, da bo PEPE prehitel Shibo, možno pa da tudi dogeja.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Snohman ::
Kaksen nasvet kako kupit taksne meme coine?
Osnovne stvari kraken binance itd mi je jasno, ampak razni swapi pa ne.
Ima kdo kak preprost recept?
Kaksnega stotaka ali dva iz preteklih profitov bi pa pretopil v meme, bolj v smislu loterijske srecke:)
Osnovne stvari kraken binance itd mi je jasno, ampak razni swapi pa ne.
Ima kdo kak preprost recept?
Kaksnega stotaka ali dva iz preteklih profitov bi pa pretopil v meme, bolj v smislu loterijske srecke:)
Jah nic preko uniswapa. Sam boš dal 50 usd za feeje.
https://app.uniswap.org/#/swap
Je gdo kupil pooha?
https://app.uniswap.org/#/swap
Je gdo kupil pooha?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PacificBlue ::
So tudi memeji na bnb in arb chainu, kjer so feeji nizki.
Feeji na eth znajo bit brutalni. Nastavi si moras slippage (glej buy/sell tax na dextools) . Če je tax 0 pustis v nastavitvah na auto oz na 0.5%. Ne si nastavit prevelik slippage, ker bos frontrunnan s strani bota.
Feeji na eth znajo bit brutalni. Nastavi si moras slippage (glej buy/sell tax na dextools) . Če je tax 0 pustis v nastavitvah na auto oz na 0.5%. Ne si nastavit prevelik slippage, ker bos frontrunnan s strani bota.
I’m out.
:3
SSlab nasvet tole z 0.5% ali auto slippage na Ethereumu. Na ostalih chainih morda ja in za prave kovance, za memecoine pa nikakor!
Memecoini se ponavadi v ceni premikajo po več % na vsako minuto. Kaj se zgodi, če ti naredis swap transakcijo za neko fiksno ceno z majhnim slippageom, cena pa skoči par procentov gor ali dol? Transakcija faila, feeje ti pa še vseeno požrejo. Na Ethereumu če so feeji 20$ ali pa 50$ na transakcijo, si pa tega najbrž res ne želiš?
Ampak situacija postane še bolj zanimiva, če si nastaviš prevelik slippage, je zelo možno, da te bo našel kak MEV bot in te sendvičal in ti pobral denar. Tako da je kar umetnost kako pravilno nastavit slippage da ti transakcija ne faila in da te noben bot ne pojebe. Odvisno od situacije do situacije.
Memecoini se ponavadi v ceni premikajo po več % na vsako minuto. Kaj se zgodi, če ti naredis swap transakcijo za neko fiksno ceno z majhnim slippageom, cena pa skoči par procentov gor ali dol? Transakcija faila, feeje ti pa še vseeno požrejo. Na Ethereumu če so feeji 20$ ali pa 50$ na transakcijo, si pa tega najbrž res ne želiš?
Ampak situacija postane še bolj zanimiva, če si nastaviš prevelik slippage, je zelo možno, da te bo našel kak MEV bot in te sendvičal in ti pobral denar. Tako da je kar umetnost kako pravilno nastavit slippage da ti transakcija ne faila in da te noben bot ne pojebe. Odvisno od situacije do situacije.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
PacificBlue ::
Drzi, bolje kot na auto je pri memecoinih nastavit visji slippage. Od 3% navzgor..ali pa vsaj 5%. Ni pa res tocne zakonitosti, ker je vse odvisno od premikanja cene.
I’m out.
Pooh vceraj listan na cex, se vec borz pride. Vse se preliva iz altov v meme
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kapitan Jack ::
A mi lahko kdo napise, kater wallet naj uporabim, ce zelim kupiti bitkojne preko AMT anonimno. Zelim kupiti VPN pa ne zelim dajati nobenih info nobenmu.
Pooh ze x3 od vcer
Puh x10. Kl bo listan na binance bo x 100
Ne rabte se zahvalit. Bi bilo pa lepo od vas
Puh x10. Kl bo listan na binance bo x 100
Ne rabte se zahvalit. Bi bilo pa lepo od vas
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Warkraft bi mogu vse v puha pa monkeys pretopit pa bi mel dons ornk profit če ne penzije. Mislim da je čas da se sprvi s kripta, ker tile stari kovanci so out.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Klemenski ::
Danes imamo lep plus na portfoliju na zahvalo Pooha ja :) kljub temu da sem se včeraj zeznil ko se dokopuval dip na Bitmartu -market namesto limit
Če niste vstopili mogoče šansa pri trenutnem dipu :)
Jaz stavim na
https://www.dextools.io/app/en/bnb/pair...
Če niste vstopili mogoče šansa pri trenutnem dipu :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemenski ()
Ni panike, vesel sem da pomagam. Samo drzi dokler ne zadane binance
Monkeys je se en ki se ga ne sme spregledat
Monkeys je se en ki se ga ne sme spregledat
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
matic492 ::
Eee svaka čast, nism si mislu da bo $POOH še dodatno pumpal, sem zajebu lep profit :)
Sem vrgel še 300EUR v ETH wallet za DEX trading, ajd kdo najde naslednji meme coin za 100x
Sem vrgel še 300EUR v ETH wallet za DEX trading, ajd kdo najde naslednji meme coin za 100x
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
Pooh pri meni x5 trenutno od nabave. Hvala Nodi
To. To zelim brati. Nivo razgovara je sel gor
PacificBlue je izjavil:
Eth fee dobrih 70eur
Ce bi kupil vcer na cexu ne. Pa sem pisal in opozarjal vcer tu
Monkeys tud lepo prede
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Te:
https://coinmarketcap.com/currencies/pa...
Ne. V tem degenrate marketu je pooh bolsa izbira
Pooh med top 100. Warkraft tvoji coini so out
https://coinmarketcap.com/currencies/pa...
Ne. V tem degenrate marketu je pooh bolsa izbira
Pooh med top 100. Warkraft tvoji coini so out
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
zelenobeli ::
Se je komu naredil, da mu je kar samo od sebe poslallo nekam iz trustwalleta denar. Zdele dobim sporocilo in mi je vse kar sem imel usdtja poslalo nekam. Kam in komu ne vem, ker si nisem nic posiljal
Ugotowil
V wallet hacknl in pobral komplet vse dol
Ugotowil
V wallet hacknl in pobral komplet vse dol
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zelenobeli ()
hamez66 ::
Kako so ti haknili v trust wallet? Ni prvič, da sem slišal nekaj takega v zvezi s trust walletom.
Škoda.
Si mintal kake stvari, claimal stvari na kakih čudnih straneh?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Nisem. Pa ko bom jz kupu bo šlo zihr samo dol.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Pol gre zih se 8x gor ce ne kups
Robot bere pa vse
Ve
Robot bere pa vse
Ve
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
zelenobeli ::
IgorCardanof je izjavil:
Škoda.
Ne sprašuj, naredu bedarijo. Čist sam sem si kriv. Ja in pol sem samo še spremljal, kako mi trustwallet pošilja sporočila, poslali ste... Zjebal me je pa PEPEBNB in njihova telegram grupa. Pepebnb je šel na nov adress. In sem imel nekaj na novem, nekaj na starem. Ker sem hotel iz starega prodat in mi ni dal po realni ceni, sem sel mal raziskovat kako vse skup prenest na nov adress. Pol si pa lahko sam še predstavljate.
Šola za naprej. Sicer ne tako poceni ampak vseeno.