Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Rossi V ::
23h.........drugi val.........SOL.......
Kaj bi rad povedal?
Moje mišljenje....da ne bo slišati kot nasvet,ker nisem finančni svetovalec ,lahko se motim ;-).Delajte svoje raziskave.
V 23 urah bo Solana povzročila paniko,čaka nas drugi val marketa navzdol in mislim,da se bo Solano kot ostale kovance dalo kupit po bistveno nižji ceni.
In še dodatek
APTOS
PacificBlue je izjavil:
23h.........drugi val.........SOL.......
Kaj bi rad povedal?
18M SOL bo unlockanih v naslednjih 24urah. Upam, da bom lahk kupil okoli 10-12$
Tako je.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rossi V ()
Magic1 ::
Bitcoin nima varovalk, da bi nekdo ustavil trgovanje, če začne preveč padat. To lahko gre tudi 30% dol naenkrat, če slučajno vsi suporti popadejo.
Magic
deco16 ::
Kar je super za kupovat poceni :)
Prav tako ni varovalke če je premalo v obtoku in vsi hočejo kupt, se tudi neda naprintat ;)
Prav tako ni varovalke če je premalo v obtoku in vsi hočejo kupt, se tudi neda naprintat ;)
MisterR ::
Bitcoin nima varovalk, da bi nekdo ustavil trgovanje, če začne preveč padat. To lahko gre tudi 30% dol naenkrat, če slučajno vsi suporti popadejo.
Upam, da se šališ?
Kdo je ustavil trgovanje z LUN(C) ko je padel? DoKwon ziher ne, ampak borze. Kdo misliš da bi ustavil trgovanje z BTC? SatoshiNakamoto ziher ne, borze pa zagotovo.
Magic1 ::
Kot jaz vem se dnovno trgovnaje na borzah normalno ustavi pri padcu 10%. BTC je 11% dol, ETH 20%...
Magic
PrihajaNodi ::
Upam, da se šališ?
Kdo je ustavil trgovanje z LUN(C) ko je padel? DoKwon ziher ne, ampak borze. Kdo misliš da bi ustavil trgovanje z BTC? SatoshiNakamoto ziher ne, borze pa zagotovo.
Noben ni ustavil lune. Bil je samo short squeze. Isto kot ni noben ustavil BTC connecta. Borze so jo delistale, potem so ugotovili da je to degen market in jo folk kupuje in so jo dali nazaj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Pa kaj govoriš? Valda je Binance ustavil trgovanje z LUNA. Res je da jo je tudi delistal ampak vseeno, prvo so ustavili trgovanje.
https://www.binance.com/en/support/anno...
https://www.binance.com/en/support/anno...
Binance ja ostali ne, če bi to držalo ne bi šel na nulo. Pa piše samo par UST. Par luna - btc je laufal naprej.
Kakob je dumpal na vse pozne prišleke.
Kakob je dumpal na vse pozne prišleke.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Tudi druge pare so ustavili in tudi delistali. Prvo leverage potem še spot.
In ja, vem samo za binance, ampak sej binance ni nič, razen največja kripto borza.
Jaz mislim, da bomo imeli večje težave kot trgovanje s kripto, če pride do tega, da BTC tako drastično, da ne rečem apokalaptično pade.
In ja, vem samo za binance, ampak sej binance ni nič, razen največja kripto borza.
Jaz mislim, da bomo imeli večje težave kot trgovanje s kripto, če pride do tega, da BTC tako drastično, da ne rečem apokalaptično pade.
Prebranac ::
Pubeci, počasi pripravite eure. Bliža se napoved CPI.Kam bo išlo fse ne ve nihče, ampak sedaj bo kmalu dober deal. Še posebaj če se saylorčka likvidira in ostale rabatne posle s sposojenim dinarjem.
Piše samo za LUNA - UST par ne za luna btc.
Daj prosim zatakni se nekam. Normalna korekcija po takšni rasti. Raje kaj kupi.
Kar pumpa sedaj.
Pubeci, počasi pripravite eure. Bliža se napoved CPI.Kam bo išlo fse ne ve nihče, ampak sedaj bo kmalu dober deal. Še posebaj če se saylorčka likvidira in ostale rabatne posle s sposojenim dinarjem.
Daj prosim zatakni se nekam. Normalna korekcija po takšni rasti. Raje kaj kupi.
Kar pumpa sedaj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Nic, kakob je dumpal. Je reku da rab za dopust.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
mr_chai ::
Kako, pa kam naj še gre, saj je že zdaj skoraj 50 % dol. Daj nehajte, kdaj naj kupim to sol ?
Kako, pa kam naj še gre, saj je že zdaj skoraj 50 % dol. Daj nehajte, kdaj naj kupim to sol ?
Kaj oa ce bi doge coin kupil?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Malidelničar ::
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Jagdpanter ::
Jaz moron, sem pa še lani kupoval FTX, češ kovanec od večje borze potencialno dobra naložba, evo ti ga na, prst u dupe, niti Binancam več ne zaupam, še sebi več ne zaupam.
PacificBlue ::
Crypto sniper je postavil bottom target 3.25 - 3.69 $
Vlakec gre dol
I’m out.
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
hamez66 ::
https://twitter.com/Blockworks_/status/...
Galaxy Digital reveals exposure of $76.8 million of cash and digital assets to FTX
$47.5 million is currently in the withdrawal process.
Verjetno niso edini..
Galaxy Digital reveals exposure of $76.8 million of cash and digital assets to FTX
$47.5 million is currently in the withdrawal process.
Verjetno niso edini..
mr_chai ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj oa ce bi doge coin kupil?
neresni kovanci v resnih časih ne prosperirajo
tm okoli 4 USD ;-)
PacificBlue je izjavil:
Nekje pri 12k se bo ustavilo..jutri..šlogam kt ponavadi
14k šlogam še jaz
Zgodovina sprememb…
merlin2 ::
Bi kakšno napisal, pa bom rajši tiho
Pa ne okol govort
Nekdo švica in nekdo komaj čaka ...
Bon voyage
Pa ne okol govort
Nekdo švica in nekdo komaj čaka ...
Bon voyage
Zgodovina sprememb…
- spremenil: merlin2 ()
tonis ::
tonis! upam, da še bereš to temo. podaj kakšno analizo ...
Dejansko ne berem, sem pa tja malo počekiram..
Bili so meseci kripto dolgčasa, in v takih časih jaz nisem pretirano aktiven.
Skratka, mislim da dno še ni tu, bo verjetno malo konsolidacije prej, RSIji so precej podhranjeni.
ETH/USD
konkreten support na 800USD =~ EUR
BTC/USD do 14k ne vidim konkretnih supportov. Nižje jih je pa kar nekaj.. Najmočnejši na 0
drobne črte so malo random potegnjene, pač probavam kje bi morda lahko pa le bilo nekaj odboja...
Verjetno se nizje k bo sef odstopil od deala ....ok pustmo to sj niste vlagali nekaj kar ne smete izgubiti....kaj boste kupovali fantje ?
Verjetno se nizje k bo sef odstopil od deala ....ok pustmo to sj niste vlagali nekaj kar ne morateizgubiti....kaj boste kupovali fantje ?
Zgodovina sprememb…
tanajtabolzabaven :-D......Nodi....kriterij si spustil iz 250k na 100 k na 25k.....a boš še mal premislil?
Bitcoin sam jemlje zalet. Do novga leta je se nekaj casa. Pol pa hop na 25 k in naprej. Tudi doge se dobro drzi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Volume je kar konkreten. Se spomnim ko je bil xtz 0.25 c in volume 3 miljone. Blazja korekcija za crni petek.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PacificBlue ::
Mene zanima kaj če recimo deal binance-ftx pade v vodo? Še več likvidacij? Btc pod 10k?
I’m out.
Js vidim 17k na binance? Kle je hud resistance. Kot sem rekel ichimokov oblak je bil podrt, zdaj se kupuje. Ne zganjat panike
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Ce bi bil nizek volume ajd, tko ga bo pa btc eksplodiral
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi