Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Bruse/LJ_Lee ::
50 procentov pa res. Panika? Tek ce da bude panika. BUAHAHAHA (mal humorja v teh tezkih kripto casih) Sej ne. Ampak tak vtis sem dobil, ko sem poslusal najnovejsi video od Francisa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bruse/LJ_Lee ()
matic492 ::
Dokupujte zdaj počasi da vam ne bo žal čez 1-2-3 leta
Ne pa vsega notri vržt, ker lahko še vedno gre -50%.
Jaz že od petka kupujem malo po malo.
Kdor je kupoval po vrhovih pa RIP.
Ne pa vsega notri vržt, ker lahko še vedno gre -50%.
Jaz že od petka kupujem malo po malo.
Kdor je kupoval po vrhovih pa RIP.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
jaz ne vidm nobene panike, prav nasprotno, vsi samozavestni, kako bodo zdele vlagal. No, sej, vcasih se gemblanje tudi izide. Podobno kot v tistem filmu butec in butec, ko jim carrey vprasa tisto zensko, ce ima kej sans pri njej. Pa mu rece eno cifro, ne vem ce je ena proti milijon ali ena proti milijardi, pa je potem tok vesel, ces kako ima sanse pri njej.
Zgodovina sprememb…
PersonaRuda ::
Bruse/LJ_Lee je izjavil:
jaz ne vidm nobene panike, prav nasprotno, vsi samozavestni, kako bodo zdele vlagal. No, sej, vcasih se gemblanje tudi izide. Podobno kot v tistem filmu butec in butec, ko jim carrey vprasa tisto zensko, ce ima kej sans pri njej. Pa mu rece eno cifro, ne vem ce je ena proti milijon ali ena proti milijardi, pa je potem tok vesel, ces kako ima sanse pri njej.
Ja bilo je 1:1.000.000. Ampak po filmu sta bila poročena mislim da dve leti. Tak, da veliki met mu je uspel kljub nizkim začetnim šansam med snemanjem filma . Mogoče bomo tako srečo tudi mi imeli v kriptu.
Nekateri smo že šli skozi to. Jaz sem skeširal lani poleti. Zdaj se pač nazaj investira višek.
Je pa mentalno težko oz. lahkoje meni rečt, ko sem že pobral profite in že skoraj 5 let gledam kako gre gor/dol in sem se že navadil, še posebej pa zdaj ko sem že skeširal.
Je pa mentalno težko oz. lahkoje meni rečt, ko sem že pobral profite in že skoraj 5 let gledam kako gre gor/dol in sem se že navadil, še posebej pa zdaj ko sem že skeširal.
PrihajaNodi ::
Zdj so institucije notr. Pod 35 k se ne gre. Lep odboj drugace
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
A je Carl v fazi zanikanja mogoce? V novem videu razlaga, kako na tedenskem grafu lahko btc postane bear trend. Obenem pa razlaga, kako bo po njegovem mnenju morda padel okrog 30k, mogoce mal pod tem in potem sel gor do 100k, ker to naj bi bilo "logicno".
A veste kaj je zame logicno? Ce vsi pricakujejo 100k ali pa 30k, da je dost manjsa verjetnost, da se to uresnici.
A veste kaj je zame logicno? Ce vsi pricakujejo 100k ali pa 30k, da je dost manjsa verjetnost, da se to uresnici.
Zgodovina sprememb…
Bruse/LJ_Lee je izjavil:
A je Carl v fazi zanikanja mogoce? V novem videu razlaga, kako na tedenskem grafu lahko btc postane bear trend. Obenem pa razlaga, kako bo po njegovem mnenju morda padel okrog 30k, mogoce mal pod tem in potem sel gor do 100k, ker to naj bi bilo "logicno".
Ne glej TA videov, ne ubadaj se z tem in pozabi na denar :)
Drugače se živciraš za brezveze.
Prebranac ::
No no. Močan support je koker vem 33k. Odboj je bil slab. Prodajte kar ste imeli in čakajte nov dip.
Meni se zdi, da je tukaj tišina. Jaz sem spet spremenil mnenje. In se držim tega. Še dolgo ne bo btc 100k. Kaže bolj slabo. Ko bo rainman musk prodal in mikrostratedži potem se primite za roller coaster. Bo huje kot kitajsko novo leto!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Prebranac ()
kow ::
Meni se zdi, da je tukaj tišina. Jaz sem spet spremenil mnenje. In se držim tega. Še dolgo ne bo btc 100k. Kaže bolj slabo. Ko bo rainman musk prodal in mikrostratedži potem se primite za roller coaster. Bo huje kot kitajsko novo leto!
Mogoce. Ampak, ce se to zgodi... this is how fortunes are made. Ali res kdo verjame, da se bo kripto igra kdaj ustavila?
Mogoce. Ampak, ce se to zgodi... this is how fortunes are made. Ali res kdo verjame, da se bo kripto igra kdaj ustavila?
Tudi tulipanov balon je pocil
Spet lep odboj
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Oprosti, drzi. Je vec vrst kovancev kot tulipanov
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
kow ::
Kje kupimo potem?
Dejmo najdt kvaliteten deflatorni lowcap coin
Dejmo najdt kvaliteten deflatorni lowcap coin
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Kje kupimo potem?
ne sprasevat vecine, ker vecina statisticno nima prav, boljse je bit kontrarijan. Ampak ne kar nekaj kontrarijan, more biti nek razum zadaj.
edit, aja, si vprasal vecino, zato, da bos kontrarijan?
Zgodovina sprememb…
Uf tole pa tanka. Se gre pod 30k?
Dusk bo imel v zacetku februarja mainet
Dusk bo imel v zacetku februarja mainet
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Cupakabra123 ::
Najvec mam Ether pol pa se BNB, ADA in XTZ. S tem, da ti zadnji so bli bolj zaradi potenciala.
Bobr123 ::
A sem edini, ki si je 80%+ portfoliota spravil v stable, ko smo dipnili pod 8weekMA? Zakaj vas je toliko, ki vas je presenetil ta dip?
Cupakabra123 ::
FireSnack ::
BTC bi se v letu 2022 lahko konsolidiral pri okoli $18k. Ne me držat za besedo, ker je čisto možno da bo nižje.
Preprodajalec NFT umetnin
DarwiN ::
Si naredil tehnično analizo? Potegnil povprečno linearno črto rasti od 2011 do 2022? Znese nekje 18k ja.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
BTC bi se v letu 2022 lahko konsolidiral pri okoli $18k. Ne me držat za besedo, ker je čisto možno da bo nižje.
Zakaj siris paniko? Ni cudno da si dobil naziv
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
49106 ::
Šele zdaj sem opazil, da si se pridružil klubu. A nisi bil do pred kratkim brez naziva?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Takrat se je opravičil. Je rekel da se je šalil ko je shilal Mino.
IgorCardanof ::
"Dokler ne izgubiš, zmaguješ"
"Dokler ne prodaš, si v profitu"
"Dokler ne prodaš, si v profitu"
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Šele zdaj sem opazil, da si se pridružil klubu. A nisi bil do pred kratkim brez naziva?
Ja, ne podpiram vsiljevanja cepiv, pa mi ga je modra riba dala.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Jaz ga pred 25k ne bi kupoval. Isto se ne bi dotikal Etra do 1.5k.
IgorCardanof ::
Opozarjal sem vas že prej, pa vas sedaj še enkrat. Pazite se high FDV sitkojnov. Med njih sodijo GALA, Iluvium in večina Solana kovancev.
Ti kovanci se neprestano odklepajo in VCji dumpajo. Za GALO recimo se dnevno odklene za 3.5m$ tokenov. Naredite si uslugo in se losajte takega sranja.
Ti kovanci se neprestano odklepajo in VCji dumpajo. Za GALO recimo se dnevno odklene za 3.5m$ tokenov. Naredite si uslugo in se losajte takega sranja.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Jaz ga pred 25k ne bi kupoval. Isto se ne bi dotikal Etra do 1.5k.
Če pride BTC na 25k bo to pogrom altov.
IgorCardanof je izjavil:
Opozarjal sem vas že prej, pa vas sedaj še enkrat. Pazite se high FDV sitkojnov. Med njih sodijo GALA, Iluvium in večina Solana kovancev.
Enako je z mino, miljon se odklene dnevno
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Jagdpanter ::
Bolje, da se poslužim metode vlaganja ljudi, tipa, vedeževalec Blaž, 500k na leto, dobičkonosnejše od crap-ta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jagdpanter ()
a kdo gleda poglej in zadeni? Ne, ker to zdaj ljudje gledajo in zadevajo v kriptu. A kdo gleda podarim dobim? Ne, ker zdaj ljudje podarijo kriptu pa dobijo tokene.
Sm šel allin pri 33k, pa da vidmo kaj bo. YOLO
To si rekel že ko je iz 70k padlo na 62k.
V bistvu ne vemo kje bo meja. Za gor pa sem prepričan, da je prevelika nestabilnost na političnem parketu, da bi šlo na 100k tako hitro.
Cca 30k še upam ramišljat v naslednjih dneh..če gre nižje bo pogrom. Alt shitcoini pa kot piha veter. Ne vem zakaj se mana drži gor, največji ološ...
Cca 30k še upam ramišljat v naslednjih dneh..če gre nižje bo pogrom. Alt shitcoini pa kot piha veter. Ne vem zakaj se mana drži gor, največji ološ...