» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
976 / 1039
»»

esel ::

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Hec je izjavil:

Mislim, da sem ti dokazal nasprotno, ce pa najdes vir, bolj relevanten kot Svetovna Banka, pa le. Se lahko pridruzis svojemu modremu kolegu, pa jim pojdita dopovedat, kako se motijo.

Ne rabim jaz Rusije, niti ne rabim jaz komurkoli kaj dopovedati, ne Rusom, ne komurkoli tretjemu. Povedal sem ti, da je korist v Rusiji nenormalno neenakomerno razporejena.

Na nivoju Slovenije, ker ne sprejmemo obdavcitev premozenja in dodatne obdavcitve nepremicnin. To pac omogoci, nekontrolirano bogatenje pescice, v ZDA je enako, v preostanku EU vecinoma ne, ce izkljucis tranzitne drzave. Zato sem tudi rekel, da sem se zmotil in je Rusijo bolje primerjati z ZDA, s tem, da so v ZDA, zaradi daljse borbe, za prezivetje, v kapitalizmu, ljudje mnogo bolj pokvarjeni, Rusi pa so blizje Slovencem.

Kakšni Rusi, blizu kakšnim Slovencem? Ne klopotaj.

Jugoslovani so se znebili Stalina in Sovjetov, kar je bila pravzaprav sreča. Ne Rusi, ne Sovjeti nikoli niso bili prijatli Slovencev. Ama res nikoli.

Govoris o pripadnosti politicnim opcijam, jaz govorim o ljudeh.

No potem si poglej penzionista iz mojega videa, ki mora čez mesec preživet s 120€ sredi Moskve.
Svetujem ti , da sediš v udobju svojega kavča in si vsak dan posebej ploskaj, ker imaš srečo, da ti ni treba živeti v ruski vukojebini.

Hec ::

Utk je izjavil:

Ma ti nimaš pojma kaj govoriš. Povprečen Poljak pride poleti na Hrvaško ali pa kam drugam. Povprečen Rus gre poleti srat na gnoj, tista koliba na vrtu je bolj za čez zimo.

Povprecnemu Rusu ni treba iti na Hrvasko, ker ima 11 casovnih con drugih izbir. Na hrvasko hodijo, v okviru srednjega in nizjega razreda, idioti brez izbire.

Pa se srednji razred je ze ugotovil, da za ta denar dobijo veliko vec drugje. Tako, da tja hodijo ljudje samo se zaradi zaplankanosti. Ker to pocnejo ze 20+ let in jih je strah poceti karkoli drugace.

Nisem bil na hrvaski obali ze vsaj 10 let. In nimam nobenega namena sploh se kadarkoli hoditi tja.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: cleanac ()

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Hec je izjavil:

Mislim, da sem ti dokazal nasprotno, ce pa najdes vir, bolj relevanten kot Svetovna Banka, pa le. Se lahko pridruzis svojemu modremu kolegu, pa jim pojdita dopovedat, kako se motijo.

Ne rabim jaz Rusije, niti ne rabim jaz komurkoli kaj dopovedati, ne Rusom, ne komurkoli tretjemu. Povedal sem ti, da je korist v Rusiji nenormalno neenakomerno razporejena.

Na nivoju Slovenije, ker ne sprejmemo obdavcitev premozenja in dodatne obdavcitve nepremicnin. To pac omogoci, nekontrolirano bogatenje pescice, v ZDA je enako, v preostanku EU vecinoma ne, ce izkljucis tranzitne drzave. Zato sem tudi rekel, da sem se zmotil in je Rusijo bolje primerjati z ZDA, s tem, da so v ZDA, zaradi daljse borbe, za prezivetje, v kapitalizmu, ljudje mnogo bolj pokvarjeni, Rusi pa so blizje Slovencem.

Jugoslovani so se znebili Stalina in Sovjetov, kar je bila pravzaprav sreča. Ne Rusi, ne Sovjeti nikoli niso bili prijatli Slovencev. Ama res nikoli.

esel je izjavil:

To, da je “žalost” od Rusije na dnu high income states ne pomeni, da je bogata, no ja v primerjavi z Afganistanom mogoče, to samo pomeni, da je po bdpju na prebivalca primerljiva z najrevnejšo državo v Eu Bolgarijo. Cenzus za high income state je 14,005$ , ki jih Rusi komaj presežejo, za primer Poljska dosega 22.056 bdp na prebivalca ali skoraj enkrat več kot Rusija.

Zaradi razlike v cenah in placah, Svetovna Banka ne uporablja metodologije povprecnega facebook idiota ampak se malo bolj potrudi, izven sposobnosti facebook idiotov, ki narcisticno trdijo, da imajo prav.

Metodologija je razlozena na slikici, ki sem vam jo poslal. Tvoja sposobnost, da jo uporabis, pa je vprasljiva.

Nimaš pojma.

World Bank high-income economy @ Wikipedia

esel je izjavil:

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Hec je izjavil:

esel je izjavil:

To, da je “žalost” od Rusije na dnu high income states ne pomeni, da je bogata, no ja v primerjavi z Afganistanom mogoče, to samo pomeni, da je po bdpju na prebivalca primerljiva z najrevnejšo državo v Eu Bolgarijo. Cenzus za high income state je 14,005$ , ki jih Rusi komaj presežejo, za primer Poljska dosega 22.056 bdp na prebivalca ali skoraj enkrat več kot Rusija.

Zaradi razlike v cenah in placah, Svetovna Banka ne uporablja metodologije povprecnega facebook idiota ampak se malo bolj potrudi, izven sposobnosti facebook idiotov, ki narcisticno trdijo, da imajo prav.

Metodologija je razlozena na slikici, ki sem vam jo poslal. Tvoja sposobnost, da jo uporabis, pa je vprasljiva.

Nimaš pojma.

Meni je cisto vseeno, ti lepo Svetovno Banko prepricaj, jaz pa bom verjel njim. In ne mi Wikipedije navajat, ce gres na Slovensko verjetno pise, da so domobranci zmagali ww2. Vec ljudi pac ne ve vedno vec. Za kar ste empiricni dokaz.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Gregor P ()

bbbbbb2024 ::

Hec je izjavil:

Kakšnim ljudem, kaj govoriš? V Sloveniji malo do zelo malo ljudi govori rusko. Ko sem jaz bil v šoli, niso ponujali učenja ruščine, ker to nikogar ni zanimalo. Rusi, ki jih jaz poznam, so vsi prebegnili iz Rusije. No, kaj pa vem, mogoče pa so špijoni. Ne poznam nikogar, ki bi hodil v Rusijo na dopust.

Edine, ki jih je Rusija zanimala je bila Krka, Škrabca pa je zanimala Belorusija. Je direktor Krke govoril, kako "je treba dati bemevuja, in potrebno je znati, kdaj ga dati".

Pa še Škrabec je v nemilosti:
https://www.ostro.si/si/zgodbe/lukasenk...

Saj ti hitro postane jasno, koliko je ura tam.

Saj, korupcija je tudi pri nas. Ampak tako direktno, za vse večje posle, to pa vendarle ne.

To gnojnico, ki se imenuje Rusija, kar imej in si jo pelji domov na stanovanje. Ali pa pojdi tja.

bbbbbb2024 je izjavil:

Ampak tako direktno, za vse večje posle, to pa vendarle ne.

:)):)):)):)) Oh ubogi otrok, se veliko bos moral spoznati o greznici Slovenije :))

Mogoce se bos, ko prides iz pubertete, preselil v Rusijo, ker bos ugotovil, da je tam boljse.

Ali Kitajsko.

Bistvo vsega pa je, da potujes, da si siris obzorja, ker sicer te vsak, kot zadnjega kretena nategne.

Zgodovina sprememb…

Windlass ::

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

:)):)):)):)) Oh ubogi otrok, se veliko bos moral spoznati o greznici Slovenije :))

Mogoce se bos, ko prides iz pubertete, preselil v Rusijo, ker bos ugotovil, da je tam boljse.

Ali Kitajsko.

Tako kot si se ti? Aja, ne moreš, še tukaj agitiraš za nepremičninski davek, ker še v Sloveniji ni ravno ratalo, a?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Windlass ()

Hec je izjavil:

esel je izjavil:

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Hec je izjavil:

esel je izjavil:

Nimaš pojma.

Meni je cisto vseeno, ti lepo Svetovno Banko prepricaj, jaz pa bom verjel njim. In ne mi Wikipedije navajat, ce gres na Slovensko verjetno pise, da so domobranci zmagali ww2. Vec ljudi pac ne ve vedno vec. Za kar ste empiricni dokaz.

Rusija na 62 mestu za Bolgarijo. To je neverjetno in oni se imajo za lsvetovno velesilo” Jokam.

List of countries by GNI (nominal) per capita @ Wikipedia

Windlass je izjavil:

Hec je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Ali Kitajsko.

Tako kot si se ti? Aja, ne moreš, še tukaj agitiraš za nepremičninski davek, ker še tu ni ravno ratalo, a?

Seveda dragi SDSovski fasist. Jaz za razliko od 25% slovenskih kmetavzov vem in razumem, kako se vrti svet, tacas, ko sam podpiras, cemur bi v rusiji rekli, oligarhe.

In, ce ne bomo sprejeli davka na premozenje in nepremicnine, bomo kmalu tak sekret, kot je ZDA.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: cleanac ()

floyd1 ::

Hec je izjavil:

tomlin je izjavil:

Niti enostranski argumenti niti manipulacije ne bodo spremenili dejstev.

Rusija je tista, ki je sprožila to vojno, in zavedanje tega je ključno. Ne moremo preprosto prezreti agresije, ki je povzročila trpljenje milijonov. Sankcije in ukrepi niso naključni, temveč so odgovor na dejanja, ki so v nasprotju z mednarodnimi pravili. Razpravo o tem zaključujem - dejstva so jasna in niso podložna interpretacijam, ki služijo izključno prikrivanju odgovornosti.

Pojdi ti s svojimi custvi lepo na med.over.net. V realnem svetu pa ti bo nekdo, ki je nekajkrat vecji in ima precej vec telesne mase in misic, izbil vse zobe, pa je cisto vseno, ali imas prav ali ne. Mevze snezinkaste.

Zakaj pa ne bi ti šel tja? Ko že ravno druge pošiljaš... Zasvinjal si celo temo, s temi svojimi blodnjami bi tam mogoče prepričal kako ubogo senilno staro ženičko. Skratka - tvoj potencial ne bi šel v nič kot tukaj, kjer nisi prepričal nikogar.
Pa ponavljaš se vsakih nekaj postov kot stara plošča. Mišice, vaši otroci v vojski, .... bla bla bla. Pojej ruski sendvič, spij pingo, pol pa spat, ti forumski junak, ki bi v realnem življenju vse razbil. Ja, saj rusi samo to znate. Samo to.

Utk ::

Hec je izjavil:

Utk je izjavil:

Ma ti nimaš pojma kaj govoriš. Povprečen Poljak pride poleti na Hrvaško ali pa kam drugam. Povprečen Rus gre poleti srat na gnoj, tista koliba na vrtu je bolj za čez zimo.

Povprecnemu Rusu ni treba iti na Hrvasko, ker ima 11 casovnih con drugih izbir. Na hrvasko hodijo, v okviru srednjega in nizjega razreda, idioti brez izbire.

Pa se srednji razred je ze ugotovil, da za ta denar dobijo veliko vec drugje. Tako, da tja hodijo ljudje samo se zaradi zaplankanosti. Ker to pocnejo ze 20+ let in jih je strah poceti karkoli drugace.

Nisem bil na hrvaski obali ze vsaj 10 let. In nimam nobenega namena sploh se kadarkoli hoditi tja.

Jaz bi šel vseeno raje na Hrvaško kot zastonj na Krim. In ja, ful imajo kam za it v tistih 11 časovnih pasovih.

floyd1 je izjavil:

Hec je izjavil:

tomlin je izjavil:

Niti enostranski argumenti niti manipulacije ne bodo spremenili dejstev.

Rusija je tista, ki je sprožila to vojno, in zavedanje tega je ključno. Ne moremo preprosto prezreti agresije, ki je povzročila trpljenje milijonov. Sankcije in ukrepi niso naključni, temveč so odgovor na dejanja, ki so v nasprotju z mednarodnimi pravili. Razpravo o tem zaključujem - dejstva so jasna in niso podložna interpretacijam, ki služijo izključno prikrivanju odgovornosti.

Pojdi ti s svojimi custvi lepo na med.over.net. V realnem svetu pa ti bo nekdo, ki je nekajkrat vecji in ima precej vec telesne mase in misic, izbil vse zobe, pa je cisto vseno, ali imas prav ali ne. Mevze snezinkaste.

Zakaj pa ne bi ti šel tja? Ko že ravno druge pošiljaš... Zasvinjal si celo temo, s temi svojimi blodnjami bi tam mogoče prepričal kako ubogo senilno staro ženičko. Skratka - tvoj potencial ne bi šel v nič kot tukaj, kjer nisi prepričal nikogar.
Pa ponavljaš se vsakih nekaj postov kot stara plošča. Mišice, vaši otroci v vojski, .... bla bla bla. Pojej ruski sendvič, spij pingo, pol pa spat, ti forumski junak, ki bi v realnem življenju vse razbil. Ja, saj rusi samo to znate. Samo to.

Ker mi trenutno ne pase, pa se prevec drugih drzav me zanima. Rusijo sem ze videl, zdaj se orientiram bolj na Juzno Ameriko. Imam pa Kamcatko v planu.

Zgodovina sprememb…

Windlass ::

Hec je izjavil:

Windlass je izjavil:

Tako kot si se ti? Aja, ne moreš, še tukaj agitiraš za nepremičninski davek, ker še tu ni ravno ratalo, a?

Seveda dragi SDSovski fasist. Jaz za razliko od 25% slovenskih kmetavzov vem in razumem, kako se vrti svet, tacas, ko sam podpiras, cemur bi v rusiji rekli, oligarhe.

In, ce ne bomo sprejeli davka na premozenje in nepremicnine, bomo kmalu tak sekret, kot je ZDA.

Ampak AnalRing, ti vendar obožuješ Trumpa in njegova administracija trenutno vse pove po resnici (oz. tako kot Putin naroči).. kako je ZDA zdaj sekret kar naenkrat? :D

gozdar1 ::

V večini evrope ni vojaškega rokav tvoji rusiji je obvezen, da o rasizmu do ne rusov v ruski vojski in podobnem ne govorimo. Sicer pa verjetno sami veste saj se temu niste mogli izzogniti niti v putinovem peterburgu.

gozdar1 je izjavil:

V večini evrope ni vojaškega rokav tvoji rusiji je obvezen, da o rasizmu do ne rusov v ruski vojski in podobnem ne govorimo. Sicer pa verjetno sami veste saj se temu niste mogli izzogniti niti v putinovem peterburgu.

Ni tezko za razumeti.

Imas miljarde denarja za orozje, ki jih bo vsaka politika vesela, da pobere procente od njih.

Nimas rok, da bi orozje vihtele, ali denarja, da bi jih placalo.

Kaj je resitev?

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Ni tezko za razumeti.

Imas miljarde denarja za orozje, ki jih bo vsaka politika vesela, da pobere procente od njih.

Kaj je resitev?

Ruska razorožitev logično, saveda pa wormongerji tega na želite.

gozdar1 je izjavil:

Hec je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Ni tezko za razumeti.

Kaj je resitev?

Ruska razorožitev logično, saveda pa wormongerji tega na želite.

Ja, saj sofizme lahko gladko nabijas v nedogled ampak napacen odgovor. Po celi EU bo sledilo ponovno uvajanje vojaskega roka.

Sploh ker je vecina pred milenijskih generacij prepricanih, da vas bo to spravilo v red in naredilo spet moske iz vas.

In tezko, se ne strinjam z njimi. Takih pozenscenih ("ukrajina ima pravico iti v nato", "rusija nima nobene pravice napasti samostojno drzavo",...)
sekretov od moskih, vcasih nismo poznali. Mogoce gaye, ampak to je razumljivo.

Zgodovina sprememb…

Glej eno ali drugo, za uvedbo nabora po eu se lahko zahvališ svojemu šafu v kremlju.

Sedaj če si mirovnik boš zahteval rusko razorožitev če si warmonger boš pač dobil oboroženo evropo.

In taga ne bo spremenilo nobeno nabijanje, stvar je preprosta dokler bodo v rusji na oblasti wormongerji in impperjalisti evropa pač nima izbire.

gozdar1 je izjavil:

Glej eno ali drugo, za uvedbo nabora po eu se lahko zahvališ svojemu šafu v kremlju.

Sedaj če si mirovnik boš zahteval rusko razorožitev če si warmonger boš pač dobil oboroženo evropo.

In taga ne bo spremenilo nobeno nabijanje, stvar je preprosta dokler bodo v rusji na oblasti wormongerji in impperjalisti evropa pač nima izbire.

Ne bo drzalo. Kremelj nima nobene veze z vsem skupaj, niso napadli EU in niso z nicemer nakazali, da jo nameravajo napasti.

Se plin nam prodajajo, ceprav cez posrednike.

To so naredili EU politiki, ki jahajo na pozenscenih snezinkah, ki jim dajejo moc, ker so le-te prezabite, da bi razumele situacijo, hocejo pa biti vsecne.

Zato pa pravim, da gre za poeticno pravico. Sami boste placali za sranje, ki ga delate.

Zgodovina sprememb…

Nak rusiogrožajo eu in proti njej že leta vodijo hibridno vojno ter grozijo eu državam.

Torej ruska razorožitev ali pa evropaska oborožitev (norovniik vs wormonger) sam se odloči kaj si.

Vsi kik smo za mir smo zato, da se rusija razoroži, torej kam spadaš?

gozdar1 je izjavil:

Nak rusiogrožajo eu in proti njej že leta vodijo hibridno vojno ter grozijo eu državam.

Torej ruska razorožitev ali pa evropaska oborožitev (norovniik vs wormonger) sam se odloči kaj si.

Vsi kik smo za mir smo zato, da se rusija razoroži, torej kam spadaš?

Kaj sanjas, kdo bo razorozil Rusijo? Ti? Si bos lok z eksplozivnimi puscicami naredil in se delal, da si Rambo?

Daj nehaj sanjati, saj nisi tako neumen, kot se delas.

To sem te ze enkrat vprasal, kaj je ta "hibridna vojna" s katero ves cas opletas? Daj konkretiziraj prosim? Da ni spet neka krilatica (buzz-word, da bos razumel).

Zgodovina sprememb…

Torej si warmonger, ki ni za mir in je za uvedbo vojškega roka po evropi.

Torej razorožena rusija = mir in blagostanje po evropi. Oborožena rusija je oborožena evropa. Warmongerji ste za drugo opcijo.

Poplava komentarjev z rusko propagando je že en del te hibridne vojne. Si ti njen del, ali pa si samo putinov....

gozdar1 je izjavil:

Torej si warmonger, ki ni za mir in je za uvedbo vojškega roka po evropi.

Torej razorožena rusija = mir in blagostanje po evropi. Oborožena rusija je oborožena evropa. Warmongerji ste za drugo opcijo.

Poplava komentarjev z rusko propagando je že en del te hibridne vojne. Si ti njen del, ali pa si samo putinov....

Ali, ce ti dam podoben primer, da bos razumel, ker si ocitno preneumen: si peder, ki si lajsa pomanjkanje seksa z ovcami ali si peder, ki si lajsa pomanjkanje seksa z ovni? Izberi.

Pac takega populisticnega sranja ne mislim prenasat, se ne prepiram z idioti, ki bi me radi zvlekli na svoj nivo in premagali z izkusnjami. Logon je tipicen primer.

Obdrzi svojo nesposobnost argumentirane debate zase, sproduciranje nesmiselnih vprasanj, ti ne daje nic bolj prav, samo se vecji idiot izpades.

Zgodovina sprememb…

Kako kaj agencija za razikovanje interneta? Ste tam za rusko razorožitev in mir ali ste podporniki vojn?

Čas se izteka, Putin bo rabil še nekaj sto dodatnih varnostnikov.

"Putin Warns Russian Oligarchs of Potential Economic Collapse"
https://united24media.com/latest-news/p...

Nasilje nad zenskami je bolj ruska domena.

Ruska kapitulacija reši večino problemov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

tomlin ::

IMHO, tu mrgoli ruskih botov, eden med njimi je danes doživel vrhunec, prijavljen marec 2025.
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

esel je izjavil:

Ko te narod pred puškino cev postavi, ne pomagajo varnostniki, pa tudi če jih je bilo nekaj tisoč. Kako dolgo je že Ceaușescu držal vse niti v svojih rokah? Pol pa je bilo dovolj nekaj dni in so ga rešili tozemeljskega obstoja.

Pithlit ::

Oh well, ne pomaga govorit. Se mogoče oglasim čez novih 10 strani prepucavanja in obmetavanja z gnojnico (pa mogoče enim uporabnim postom nekje vmes). Torej pojutrišnjem enkrat. Sicer glede na to koliko gnojnice vsi skupaj sproducirate... Bi to znalo biti že jutri.
Life is as complicated as we make it...

esel je izjavil:

Ne, to je za Putko normalno. Vedno to počne na teh forumih. Saj na BRICS srečanjih tudi soli pamet. Svari pred tem in onim. Kar želi povedati je, če mislite, da je "sistem" zadaj, ki vas bo obvaroval - ni sistema. To je zdaj mogoče, ker je medij ukrajinski, ampak v realnosti Putka vedno posvari pred nečim. Gre za to, ker ko je cena nafte narasla tam nekje 1995-2000, se je to "poznalo" v gospodarstvu Rusije. Oligarhi računajo, da bo sedaj tudi nekaj takega, Putka bo prišel in jih rešil. Putka jim želi povedati, da če želite vedeti, kdo vam bo pomagal, poglejte v ogledalo.

Sigurno je to ena od nevarnosti za Rusijo, kako zelo realna pa je, pa po moje niti Putka ne ve. Tudi par falš informacij je noter. Da je inflacija 8%. Ključna obrestna mera pa 21%. Inflacija je par odstotnih točk pod ključno obrestno mero.

Kakorkoli že. Ni to nič takega. Ruska ekonomija pa je pod stresom že od začetka vojne. Gre samo za to, koliko rezerv imajo v bilancah. Po moje ne dosti. Recimo, človek bi pričakoval, da bo Gazprom posloval s pozitivno nulo, pa so dali izgubo do daske. Efektivno rezerv nimajo (več).

Ruska centralna banka še vedno lahko še bolj naprinta denar. Samo se bojim, da so tudi glede tega že na robu. Če dvignejo obrestno mero še bolj, pfffffff. Verjetno je sedaj ne bodo, ter bodo trošili denar iz suverenega fonda. Pravijo, da imajo tam še pol.

Težko je reči. So pod stresom, to je gotovo. Ukrajinci so jim verjeno z napadi na rafinerije povzročili ogromno škode.

Zgodovina sprememb…

Pac-Man ::

V Engelsu rastejo nore gobe

https://x.com/Osinttechnical/status/190...

vzeto iz kletvic polnega videa:
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

dexterboy ::

Pithlit je izjavil:

Oh well, ne pomaga govorit. Se mogoče oglasim čez novih 10 strani prepucavanja in obmetavanja z gnojnico (pa mogoče enim uporabnim postom nekje vmes). Torej pojutrišnjem enkrat. Sicer glede na to koliko gnojnice vsi skupaj sproducirate... Bi to znalo biti že jutri.

Ne berem vsega, ampak mar ni tako, da so naši že zmagali? 8-)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Pac-Man je izjavil:

Zraven posnetki sanjske dežele.

nejclp ::

Hec je izjavil:

In ne mi Wikipedije navajat, ce gres na Slovensko verjetno pise, da so domobranci zmagali ww2.

Ne, ne piše, sem šel preverit, domobranci niso zmagali. Zakaj torej Ukrajincem predlagaš domobransko taktiko neupiranja okupatorju?

Haha, na teh posnetkih "mesta" okoli ne veš ali je tako od eksplozije (ni) ali je stalno tako. Naš dežurni trol bo sicer reku da tudi pri nas najdeš take prizore, jih, pri ciganih, ampak Rusija je pa očitno cela ciganija, ker kamorkoli naključno pogledaš, je bolj ali manj podobno.

bm1973 ::

Saj je taka praktično cela vzhodna Evropa, ko greš 1x izven velikih mest.

Se vidi da dlje od Hrvaške še niste bili...

Vidiš pa take vasi tudi po Nemčiji, sam tam se večina ljudi ne vozi >:D.

Ja ni, glih tako pa ni. Razen tam kjer so cigani.

gozdar1 je izjavil:

To sem pa res čisto zmeden. To je ta bogata Rusija? Pobarvana s temno zeleno barvo Svetovne banke? Po moje je napaka v agendi. To je barva nepokošene trave in plevela, verjetno. Malo modre barve bi morali dati v agendo, ker Rusi imajo modri slak tudi. Pri nas stane seme slaka 2EUR/ vrečko. Samo dvorišče je po moje vredno 50.000EUR, toliko slaka imajo.

Ni kaj. Pri zelenem prehodu so dejansko boljši od nas. Oni dejansko ne rabijo zeleniti asfaltne površine, ker asfalta sploh nimajo. Oni so že v naturi, tam, kamor mi šele praskamo.

Vidi se industrijska moč Rusije. Plot imajo narejen iz ostankov štance, kot v Jugoslaviji v 60. tih. Tega subtilnega znamenja močne industrije ne gre spregledati.

Ruso boti so imeli prav. Z Rusijo se ni za zajebavati.

Zgodovina sprememb…

O tem sem govoril:

Novi F-16 (verjetno Nizozemska, Danska - Belgijci jih bodo šele poslali):
https://news.liga.net/en/politics/news/...

in novi Miragei (na sliki ima sicer pripete štiri maneverske hamer bombe):
https://bulgarianmilitary.com/2025/03/1...

It's aint over until the fat lady sings.

Ukrajinci bodo do poznega poletja letos dosegli pariteto v številu avionov.

Zgodovina sprememb…

Letala so v Ukrajini nepomembna...

Pa ravno zdaj so Rusi sklatili spet enega F-16.

Zaznali z radarjem, predali Su-35, da ga je osvetlil z radarjem, sestrelili z S-400. Zanimiv prenos cilja med elementi...

bbbbbb2024 je izjavil:

in novi Miragei (na sliki ima sicer pripete štiri maneverske hamer bombe):
https://bulgarianmilitary.com/2025/03/1...

Lasersko vodene bombe so no-go v Ukrajini.

Ni to bombardiranje kozjejebcev brez zračne obrambe.

bbbbbb2024 je izjavil:

Novi F-16 (verjetno Nizozemska, Danska - Belgijci jih bodo šele poslali):
https://news.liga.net/en/politics/news/...

Belgijci jih bodo poslali leta 2026, če dobijo F-35...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

Smo videli danes ponoči njihovo zračno obrambo...še letališča nimajo pokritega.

Za to drugače razen ruskih trditev ne obstaja nobena potrditev.

Humer je raketno asistirana ins vodena bomba.

bm1973 je izjavil:

Pa ravno zdaj so Rusi sklatili spet enega F-16.

Potrjena izguba F-16 je ena sama iz avgusta 2024:
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a...

in je bil zgleda prijateljski ogenj:
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2025...

Zato je putin toliko grozil z nukicami, ko se je začelo o dobavi F-16 bolj resno govorit?

fur80 ::

gozdar1 je izjavil:

Pac-Man je izjavil:

Jeba je samo to, da manj kot imajo je skoraj težko. Ljudje so v sankcijah od mati Rusije že celo življenje. :D

Reportedly, 'Long Neptune' missiles were used in the attack by Ukraine.

https://x.com/KremlinTrolls/status/1902...

Tile Long Neptune, ki so jih sedaj razvili Ukrajinci imajo sedaj dosega 1000km in z lahkoto zadanejo tudi Moskvo. Ukrajinci jih bodo sedaj začeli šibat na polno in bodo z Rusi sedaj zob za zob, zato se verjetno bo Putin tudi strinjal, da si prenehajo napadati infrastrukturo.

Z Putlerjen ne moreš drugače, kot pa imeti protiorožje za njegovo psihopatsko mišljenje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

fur80 je izjavil:

Tile Long Neptune, ki so jih sedaj razvili Ukrajinci imajo sedaj dosega 1000km in z lahkoto zadanejo tudi Moskvo. Ukrajinci jih bodo sedaj začeli šibat na polno in bodo z Rusi sedaj zob za zob, zato se verjetno bo Putin tudi strinjal, da si prenehajo napadati infrastrukturo.

Z Putlerjen ne moreš drugače, kot pa imeti protiorožje za njegovo psihopatsko mišljenje.

Delajo jih v Romuniji:
https://www.politico.eu/article/ukraine...

s tem so se izognili neposrednemu napadu Rusov. Romune pa čuvajo Španci:

https://ac.nato.int/archive/2024/spain-...

To je NATO in action.

Se pravi je NATO v vojni z Rusijo?

Glih tolk kot Iran ali pa Severna Koreja.

fur80 ::

bm1973 je izjavil:

Se pravi je NATO v vojni z Rusijo?

Jaz streljam na ptiče z Zastava zračno puško, torej so ptiči v vojni z Srbijo?

Gregor P ::

Torej če prav razumem, bi Trump rad prišel poceni do ruske jedrske tehnologije?:P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
««
976 / 1039
»»