» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
955 / 1039
»»

kow ::

sparklyslo je izjavil:

Če bi bil teoretik zarot, bi pomislil, da je nekaj sumljivega, da rusi zavzamejo Kursk točno na dan pogajanja o prekinitvi spopadov, Američani pa nekaj dni prej ukinejo satelitsko, vojaško in obveščevalno podporo Ukrajini.

Si teoretik zarote. Ukrajinci so ze tedne nazaj izgubili kontrolo nad (dovolj varno) logistiko v Kursku. Verjetno je ravno obratno in so predolgo vztrajali ravno zaradi politicnih razlogov (pogajanj). V nobeni vojni nimajo generali proste roke, ampak zasledujejo tudi politicne, ne samo striktno, vojaske cilje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Hec ::

Legon je izjavil:

Hec je izjavil:

Legon je izjavil:

haha, ampak tele tvoje blodnje s šiptarji, res grdo izdajo tvoje poreklo in traume, ki jih trpiš. Pa lepo da se sedaj strinajava, da je zadeva še kako pomembna za EU, ko tako slaboumno poskušaš preusmerit pozornost. Boli, ko se tvoje lastne boldnje obrnejo proti tebi?

haha, ampak tele tvoje blodnje s srbi, res grdo izdajo tvoje poreklo in traume, ki jih trpiš, siptarcek.

Legon je izjavil:

ja, za srbskega warmongerja

Legon je izjavil:

mali impotentni srbek?

...

Še kar ignoriraš dejstvo, da uradna ruska stališča (po tvojih besedah) predstavljajo grožnjo EU? bogi, tokrat si se pa res zaplezal.

Spet kar nekaj blebetas, za to je dovolj diplomatska nota, ne pa full fledged gospodarske sankcije (proti samim sebi).

O necem drugem sva govorila, o vtikanju EU v tujo vojno, med drugima dvema drzavama, ki se je popolnoma nic ne tice.

O mnogo vecjih kupih trupel, ker smo eni strani dobavljali orozje, rezultat na koncu pa je enak, Ukrajina je izgubila, kar je bilo jasno ze na zacetku.

Samo body count smo povecevali in sami sebi sesuvali ekonomijo.

Mimogrede, ste opazili, kako so danes drugi fasisti dezurni za warmongering? Je bila izmena v sluzbi...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Hec je izjavil:

Za zacetek, ce je Putin psihopat, potem ne vem kam sebe uvrscas, med amebe? Ker do sedaj se je Putin izkazal bolj racionalnega v vseh pogledih kot celotno EU politikanstvo, da te teme sploh ne omenjam.

Putina lahko ocenimo glede na ure posnetkov, ko daje izjave. Gotovo je brezuctno govno od cloveka. Se zlahka (ce ga ne bi poznali) prepricljivo zlaze direkt v kamere itd.
Poznamo tudi anekdoticne primere, ko je na sestanek z Merklovo nalasc pripeljal psa.

Tip je definicija zla.

kow je izjavil:

Hec je izjavil:

Za zacetek, ce je Putin psihopat, potem ne vem kam sebe uvrscas, med amebe? Ker do sedaj se je Putin izkazal bolj racionalnega v vseh pogledih kot celotno EU politikanstvo, da te teme sploh ne omenjam.

Putina lahko ocenimo glede na ure posnetkov, ko daje izjave. Gotovo je brezuctno govno od cloveka. Se zlahka (ce ga ne bi poznali) prepricljivo zlaze direkt v kamere itd.
Poznamo tudi anekdoticne primere, ko je na sestanek z Merklovo nalasc pripeljal psa.

Tip je definicija zla.

Govoris o politikih in sodi jih z vatli politikov, saj ni nihce rekel, da je dobricina. :))

A da v kamere se zlaze. A res? To je nekaj kar si pri politikih prvic videl? Si se ravnokar iz jajca izvalil?

Zgodovina sprememb…

Zdaj mi pa najdi podoben posnetek kaksnega zahodnega politika. Hvala!

bm1973 ::

kow je izjavil:

Si teoretik zarote. Ukrajinci so ze tedne nazaj izgubili kontrolo nad (dovolj varno) logistiko v Kursku. Verjetno je ravno obratno in so predolgo vztrajali ravno zaradi politicnih razlogov (pogajanj). V nobeni vojni nimajo generali proste roke, ampak zasledujejo tudi politicne, ne samo striktno, vojaske cilje.

Striktno vojaško, je bil napad na Kursk napaka. Ukrajinci bodo tam izgubili tam cirka 70.000 vojakov plus cel kup opreme, ki bi jo lahko bolje uporabili za obrambo...

Politično je bil to napad, za kao boljša pogajalska izhodišča. Ampak napaka, napadli so rusko ozemlje...

Putinu bo zmaga v Kursku pomagala na domačem terenu, ker je osvobodil rusko zemljo. Dobil bo cel kup političnega kapitala, ki ga bo on ali njegov naslednik izkoristil na naslednjih volitvah.

Za tiste mrtve/ranjene Ukrajince se pa tako ali tako nihče ne sekira. Padli/pohabljeni so za dobrobit nekoga, ne nujno pro-ukrajinsko domovinsko naravnanega politika...

Nice story bro. Ozemlje Kurska so osvojili v nekaj dnevih. Rusi so potem napadali z najboljsimi enotami mesece.

Utk ::

Ukrajinci bodo tam izgubili tam cirka 70.000 vojakov plus cel kup opreme, ki bi jo lahko bolje uporabili za obrambo...

To je nepomembno. Pomembno je samo razmerje med našimi in njihovimi stroški. Če je bilo to razmerje v Kursku boljše kot na vzhodu, se je splačalo.

Za tiste mrtve/ranjene Ukrajince se pa tako ali tako nihče ne sekira.

Razen tebe, jasno.

Ukrajina je velika, par 100 km2 gor ali dol ne pomeni nič, važno je samo kolk enot škode nasprotniku povzroči ena enota naše škode.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

kow je izjavil:

Zdaj mi pa najdi podoben posnetek kaksnega zahodnega politika. Hvala!

Zgodovina sprememb…

Ti mi samo pokazi posnetek presranega jecljanja direktorja CIA.

kow je izjavil:

Nice story bro. Ozemlje Kurska so osvojili v nekaj dnevih. Rusi so potem napadali z najboljsimi enotami mesece.

Nisi dobro razumel, rusi so drazili mesece, zato, da je morala Ukrajina tja posiljati svoje enote, ne pa na druge fronte.

In zdaj, ko se je zacelo govoriti o mirovnih pogajanjih, so na brzino sesuli ukrajince, da ne bi imeli Kurska kot del pogajanj, kar jasno prica, da so bili Ukrajinci v Kursku zato, ker so jim Rusi to sami pustili.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Ena in druga stran lahko sesujejo nasprotnika na nekem omejenem območju, to pa res ni nek čudež. Vprašanje je pa za kakšno ceno.

Utk je izjavil:

Ena in druga stran lahko sesujejo nasprotnika na nekem omejenem območju, to pa res ni nek čudež. Vprašanje je pa za kakšno ceno.

To pa Ukrajince vprasaj, so jih baje dobili kar precej po nosu. Je jeba, ce moras, zaradi propagadnih namenov, ostati obkoljen, edini izhod ti je pa dolinica, ki je polno pokrita z rusko artiljerijo na obeh straneh.

kow je izjavil:

Ti mi samo pokazi posnetek presranega jecljanja direktorja CIA.

Tega pa nisem razumel. Dobil si Busha, ki laze o Iraskem kemicnem orozju, kar je povzrocilo napad na Irak (razlogi so bili seveda cisto drugi). To je bila laz stoletja. Ameriska, naj pripomnim.

Zgodovina sprememb…

kow je izjavil:

Rusi so jih tam pustili, da so jih lepo tolkli na dnevni bazi z artilerijo in droni.

Pač vojna izčrpavanja.

Naredili so dovolj veliko kordonsko cono okoli Sudže, da so zaščitili pomembne objekte bolj v notranjosti, recimo jedrsko elektrarna v Kursku.

Vsak nadaljnji napad Ukrajincev v tistem koncu so Rusi zatrli v dnevu, dveh...

Zdaj bodo pač popucali, kar je še ostalo.

Glede na to, da imajo kao tam okoli nekje 50.000 vojakov, lahko sprožijo konkretno ofenzivo, kar govorijo tudi pro-ukrajinski kanali.

Je bil pa ta vpad v Kursk res presenečenje za Ruse. No, saj so potem kar nekaj generalov zamenjali...

Ampak, kot politični kapital, je bil pa ta vdor res pro-ruski...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

Legon ::

to bo to ja, sledi velika ofenziva, tri dni do kijeva... Le kje smo že slišali to pravljico?

gozdar1 ::

Rusi so še batine okrog kijeva razglasili za zmago.

fikus_ ::

Legon je izjavil:

to bo to ja, sledi velika ofenziva, tri dni do kijeva... Le kje smo že slišali to pravljico?

https://www.foxnews.com/us/gen-milley-s...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

esel ::

fikus_ je izjavil:

Legon je izjavil:

Dolgočasen si. Kakorkoli, dolgo trajata dva tedna, za katera je Putin trdil da bo zavzel Kijev.

Putin Boasts of Being Able to Take Kiev in 2 Weeks

https://time.com/3259699/putin-boast-ki...

esel je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Legon je izjavil:

Dolgočasen si. Kakorkoli, dolgo trajata dva tedna, za katera je Putin trdil da bo zavzel Kijev.

Oh, pa ne da ni vec nic ostalo od nekih velikih argumentov in je treba zdaj picajzlati z drobnarijami?

Zgodovina sprememb…

Legon ::

fikus_ je izjavil:

Legon je izjavil:

se posipam s pepelom, pravi rusofili verjamete v 48 ur.

Hec je izjavil:

esel je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Legon je izjavil:

Oh, pa ne da ni vec nic ostalo od nekih velikih argumentov in je treba zdaj picajzlati z drobnarijami?

Smo slišali tvoje argumente, da je uradno stališče Moskve, da ne želijo zunanjih mej z NATO zato je napad upravičen. In smo tudi razumel zakaj se je EU morala vključit, glede na takšno urano stališče agresorja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Eduardo ::

Da ne Trump samo išče izgovor, da lahko zopet zalaga Ukrajino. Lepo je stisnil rusko propagando in jim dal paket po njihovi definiciji. Jaz si mislim, da bo Putin zahteval nekaj popolnoma nerealnega, potem pa bo Trump zaključil, da se je Putin sam odločil, da hoče vojno in smo na starih poteh.

fikus_ ::

Legon je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Legon je izjavil:

se posipam s pepelom, pravi rusofili verjamete v 48 ur.

Vprašal si, dal sem vir, če ti pa ni všeč, ti pa ne morem pomagati.

Označevanje si pa nekam zatakni!

Eduardo je izjavil:

Da ne Trump samo išče izgovor, da lahko zopet zalaga Ukrajino. Lepo je stisnil rusko propagando in jim dal paket po njihovi definiciji. Jaz si mislim, da bo Putin zahteval nekaj popolnoma nerealnega, potem pa bo Trump zaključil, da se je Putin sam odločil, da hoče vojno in smo na starih poteh.

Usa spet dajejo UA obveščevalne podatke, sprostili so pomoč,.... Tako da sem imel prav, ko me je čudilo, kako so Usa tako spremenila zunanjo politiko do UA. Kaže da je Usa orožarska industrija pritisnila na Trumpa.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

fikus_ je izjavil:

Usa spet dajejo UA obveščevalne podatke, sprostili so pomoč,.... Tako da sem imel prav, ko me je čudilo, kako so Usa tako spremenila zunanjo politiko do UA. Kaže da je Usa orožarska industrija pritisnila na Trumpa.

Ali pa Trump na njih, da dobiva provizijo...

Eduardo ::

fikus_ je izjavil:

Meni deluje pač kot Trumpov art of the deal stil, ko je najprej se malo priliznil Rusiji, jim lepo dal prav, okrcal Zelenskega, potem pa je Zelenski kvazi popustil, pritisk je nazaj, sedaj pa mora Rusija stati za tem kar so propagirali (da Ukrajina noče miru, da se nočejo pogajati...). Naredil je situacijo, kjer mu je Rusija dala pogoje, ker jim je izgledalo maloverjetno, da jih bo Zelenski sprejel, propagandno pa se fino prodajo.

Sploh pa zakaj pritisk orožarske. Morda samo potrebuje izgovor, da bo počel nekaj, kar re v kampaniji rekel, da ne bo. Prodal pa kot, da je situacija drugačna, ker je Ukrajino stisnil tako daleč, da so se pripravljeni pogajati ampak Putin pa je obrnil ploščo. Če noče pritiska orožarske mora nehati s politiko kjer so važne samo transakcije in kjer lahko naredi kar se mu sprdne + potiskati EU, ki ima zgodovinski talent za delanje orožja, da konkurira. To gre v nos orožarski, ker stabilnost odnosov je ključ pri teh poslih in ne kaj gre v Ukrajino.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eduardo ()

Eduardo je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Meni deluje pač kot Trumpov art of the deal stil, ko je najprej se malo priliznil Rusiji, jim lepo dal prav, okrcal Zelenskega, potem pa je Zelenski kvazi popustil, pritisk je nazaj, sedaj pa mora Rusija stati za tem kar so propagirali (da Ukrajina noče miru, da se nočejo pogajati...). Naredil je situacijo, kjer mu je Rusija dala pogoje, ker jim je izgledalo maloverjetno, da jih bo Zelenski sprejel, propagandno pa se fino prodajo.

Sploh pa zakaj pritisk orožarske. Morda samo potrebuje izgovor, da bo počel nekaj, kar re v kampaniji rekel, da ne bo. Prodal pa kot, da je situacija drugačna, ker je Ukrajino stisnil tako daleč, da so se pripravljeni pogajati ampak Putin pa je obrnil ploščo. Če noče pritiska orožarske mora nehati s politiko kjer so važne samo transakcije in kjer lahko naredi kar se mu sprdne + potiskati EU, ki ima zgodovinski talent za delanje orožja, da konkurira. To gre v nos orožarski, ker stabilnost odnosov je ključ pri teh poslih in ne kaj gre v Ukrajino.

Je cisto mozno, da imas prav, bomo videli, kaj se bo skuhalo.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

No dajmo še kakšne novice iz fronte.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Kaj hočejo narediti je, da je Rusija spet bad guy...

To bo naprej pumpalo zahodno rajo, da bo navijala za vojno in ne bo videla, da jih celotna zahodna politična sfera peha v vojno, oz. zapravljanje za nekaj, kar ne rabimo...

JohnyQ_ ::

bm1973 je izjavil:

To bo naprej pumpalo zahodno rajo, da bo navijala za vojno in ne bo videla, da jih celotna zahodna politična sfera peha v vojno, oz. zapravljanje za nekaj, kar ne rabimo...

Seveda je bad guy.
Hara po Ukrajini od 2014.
Pa 2008 so imeli izlet v Gruzijo.

Torej kako niso bad guy?

P.S.
A si tud cele traktate opravičil pisal za zda in njihovo avanturo v irak 2003?

JohnyQ_ je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Seveda je bad guy.

Ni, opozarjal jih je leta, pravzaprav je bil zelo potrpezljiv, jaz bi jih ze prej usekal.

JohnyQ_ je izjavil:

A si tud cele traktate opravičil pisal za zda in njihovo avanturo v irak 2003?

A si jih ti za Izrael? Ne vleci v debato nekih neumnih izgovorov, ker samo butast izpades.

bm1973 je izjavil:

Pa se ena druga zadeva je, ne samo pumpanje idiotov brez mozganov.

ZDA in verjetno tudi EU kobilicam, se strasno kolca po ogromnem ruskem ozemlju in naravnih bogastvih.

Ampak je Putin dovolj pameten, da jih ne spusti blizu, zato upajo, da se ga bodo znebili in bodo postavili tja svojo marioneto. Oz. alternativa bi bila razpad Rusije.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Seveda je bad guy.

Ni, opozarjal jih je leta, pravzaprav je bil zelo potrpezljiv, jaz bi jih ze prej usekal.

Leta 2014 je imela ukrajina v ustavi nevtralnost. Rusi so bili bedaki, ki so šli zakuhat vojno.
Pred tem so že zastrupili UA predsednika.

Girkin se je javno hvalil kako so njegove neoznačene enote še čez mejo podpihovat nasilje in kako jim je uspelo zanetit oborožene spopade. Pa še MH-17 so spotoma sestrelil z čez mejo prešvercanim buk-om.

Ti pa še kar izvajaš mentalno gimnastiko z opravičevanjem lokalnega buli-ja.

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Seveda je bad guy.

Leta 2014 je imela ukrajina v ustavi nevtralnost. Rusi so bili bedaki, ki so šli zakuhat vojno.
Pred tem so že zastrupili UA predsednika.

Girkin se je javno hvalil kako so njegove neoznačene enote še čez mejo podpihovat nasilje in kako jim je uspelo zanetit oborožene spopade. Pa še MH-17 so spotoma sestrelil z čez mejo prešvercanim buk-om.

Ti pa še kar izvajaš mentalno gimnastiko z opravičevanjem lokalnega buli-ja.

Je cisto vseeno, imas lokalnih "buli-jev" kolikor hoces po svetu, ti pa tezis samo enemu. Razen tega so ukrajinci drkali rusko manjsino in se prilizovali NATU, pa je cisto vseeno kaj imajo v ustavi.

2008 https://www.reuters.com/world/europe/na...

In veckrat jim je zelo vljudno Rusija pojasnila, da v NATO ne gredo, ko je to postala resna groznja, so jih dobili po picki.

Seveda bi warmongerji raje videli, da bi jih po picki uzgal po tem, ko gredo v NATO ampak preostali svet in Putin, niso tako neumni, da bi si zeleli ww3.

Pac zgodovina ni na tvoji strani, pa pamet tudi ne.

Zgodovina sprememb…

V tej temi ki se gre o UA in RU pač pisem o tem.

Ne rabim vlačit vseh ostalih notr.
Odpri namenske teme pa bomo tam o tem kako so Izraelci bedaki pa američani pa...

Tako da ne izvajaj mentalne gimnastike. Tu vemo o kom govorimo in kdo je sel z vosjkotv sosednjo državo.

UA bi morala za prosti za članstvo v NATO pa ni.
Še nevtralnost so imeli v ustavi.

Pa tudi če bi, jih ne bi potrdile vse članice.

Nato grožnja je samo pravljica za bebce.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JohnyQ_ ()

Sheteentz ::

Ring0Ruin, glede na intenziteto tvojih prispevkov v tej temi, me zanima, ali te za to početje kdo plačuje, ali delaš to pro bono?

Sheteentz je izjavil:

Ring0Ruin, glede na intenziteto tvojih prispevkov v tej temi, me zanima, ali te za to početje kdo plačuje, ali delaš to pro bono?

Opravljam druzbenokoristno delo, z zatiranjem golazni od fasitov in vojnih hujskacev, da ne bomo res pristali v kaksni nepotrebno sprovocirani vojni, zapravili nenormalne kolicine denarja za orozje in/ali zaprli mularijo v vojasnice. Humanitarna aktivnost pac, eni pomagajo na rdecem krizu, jaz pa tukaj.

Za dobro karmo.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

Ring0Ruin: mene tudi zanima, koliko te plačajo? :|
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

Ring0Ruin: mene tudi zanima, koliko te plačajo? :|

Cesa od humanitarna aktivnost, ne razumes?

Mi je pa zanimivo, kako takoj pomislite, da me nekdo placuje, kar veliko pove o vas samih.

Pokvarjenci.

Zgodovina sprememb…

MadMen ::

Nacizmu 21. stoletja se reče humanitarnost, vsak dan nova mentalna gimnastika prorusov.

Gregor P ::

... in pri tem ta proruski srbski plačanec, ki širi kremeljske dezinformacije in protipropagandno, sploh niti ne pomisli na to, v kako svobodni državi pravzaprav živi; že samo tu na forumu, lahko piše karkoli želi in sploh ga ni moderatorotja, ki ga bi cenzuriral8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

blackbfm ::

Opravljam druzbenokoristno delo, z zatiranjem golazni od fasitov in vojnih hujskacev,

nehaj hujskat

Zmajc ::

Ja je prav žalostno koliko časa ta patetik spama to smetje tu. Jaz sem 1x na dan za 15 min oglasim v temi pa mi gre prav na smeh ko vidim koliko časa visi v tej temi. Res ko oni meme.

Gregor P je izjavil:

... in pri tem ta proruski srbski plačanec, ki širi kremeljske dezinformacije in protipropagandno, sploh niti ne pomisli na to, v kako svobodni državi pravzaprav živi; že samo tu na forumu, lahko piše karkoli želi in sploh ga ni moderatorotja, ki ga bi cenzuriral8-)

Mogoce bi pa ta, proruski srbski placanec, da taksna drzava tudi ostane (in forum), ter noce, da celotno EU, drzavo (in forum) zajebejo rusofobni fasiticni siptarski placanci.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: wajdouc ()

Koraaz ::

Hec je izjavil:

Rusija ni naredila EU nic

Putinov režim:
- pošilja vohune v EU
- širi dezinformacije in propagando v EU
- financira interesne sfere v EU, ki zagovarjajo putina
- podkupuje posameznike, ki delajo v korist putina
- zastruplja nasprotnike svojega režima, ki iščejo mednarodno zaščito v EU
- daje sankcije na EU proizvode
- podkupuje politike v EU, ki bi bile podaljšana roka putinovega vpliva
- napada samostojne in suverene države, ki želijo sodelovati z EU
- grozi EU z jedrskim orožjem
- ...

Zaključek: Ja, putin je nedolžen, kriva je EU!

Hec je izjavil:

vse sranje je zacela EU z nekimi debilnimi sankcijami, ker je nasedla ZDA proxy vojni.

Sankcije so bile odgovor na Putinovo vmešavanje v notranje zadeve EU in nespoštovanja mednarodne skupnosti. Putin se toliko vmešava v vse sfere, da morajo še športnike sankcionirat.

ZDA je morda res si potihem želela proxy vojno, še zmeraj je pa putin tisti, ki je prečkal ukrajinsko mejo s svojo vojsko.

Kaj si pričakoval? Da bodo Ukrajinci odprli putinu vrata na stežaj in se predali brez odpora?

Zmajc je izjavil:

Ja je prav žalostno koliko časa ta patetik spama to smetje tu. Jaz sem 1x na dan za 15 min oglasim v temi pa mi gre prav na smeh ko vidim koliko časa visi v tej temi. Res ko oni meme.

A to racunas 15 minut na vsak svoj nick?

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Putler ni za mir ampak kapitulacijo.

Upam da je trumpu sedaj to jasno

EU naj čimprej forsira da se uvede v ustave članic da je potrebno toliko in toliko porabiti za obrambo ker se lahko ne piše nič dobrega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

mtosev ::

Res se nič dobrega ne piše. Putin je totalen norec.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

AvtoR ::

Jaz bi ga deportiral v rusijo, da sam poskusi zdravilo, ki nam ga tule prodaja. Sam tam ni socialne podpore, da bi se lahko cele dneve kurčil po forumih. Revež bi tam najbrž umrl od lakote v mrzlem zakotnem kotičku sibirije. Kako patetično in bizarno!

Pep3Laugh ::

endelin je izjavil:

Putler ni za mir ampak kapitulacijo.

Upam da je trumpu sedaj to jasno

EU naj čimprej forsira da se uvede v ustave članic da je potrebno toliko in toliko porabiti za obrambo ker se lahko ne piše nič dobrega.

seveda in kaj misliš, da bo če putin sprejme 30 dnevni mirovni pakt, spet bo ukrajina takoj napadla, pa tudi pogajanja z samo eno stranjo so brezveze.

Koraaz je izjavil:

Hec je izjavil:

Rusija ni naredila EU nic

Putinov režim:
- pošilja vohune v EU
- širi dezinformacije in propagando v EU
- financira interesne sfere v EU, ki zagovarjajo putina
- podkupuje posameznike, ki delajo v korist putina
- zastruplja nasprotnike svojega režima, ki iščejo mednarodno zaščito v EU
- daje sankcije na EU proizvode
- podkupuje politike v EU, ki bi bile podaljšana roka putinovega vpliva
- napada samostojne in suverene države, ki želijo sodelovati z EU
- grozi EU z jedrskim orožjem
- ...

Zaključek: Ja, putin je nedolžen, kriva je EU!

Dober ciganski golaz bo, vse kar je posledica EU sankcij takoj izloci, ker si je EU to sama zakuhala.

Za ostalo pa debili mislite, da to pocne samo Putin, ker ste pac nerazgledana govna, ki gledajo v svet skozi sekret papir rolo.

Dejansko pa vecino na tem spisku pocnejo vsi, za povrh nam je Ukrajina celo razstrelila plinovod, zaradi cesa takega se obicajno napove vojno, ne pa posilja denar in orozje.

Zgodovina sprememb…

Rusija je ze prej pobila preko 100 EU drzavljanov. Nato pa se lagala.

kow je izjavil:

Rusija je ze prej pobila preko 100 EU drzavljanov. Nato pa se lagala.

a si 5 let star?

Zgodovina sprememb…

««
955 / 1039
»»