Forum » Kaj kupiti » Navadni GSM na 4 ali več SIM
Navadni GSM na 4 ali več SIM
Poring ::
Torej prosim za predloge, nekaj časa nazaj sem kupil kitajsko nokio 3310 na 4 sim ki mi je delovala odlično, ampak so jih nehali prodajati. Nikjer več en najdem enakega telefona na 4 sim samo na 2. Poskusil sem tudi kitajske telefone servo na 4 sim ki so pa zelo slabe kvalitete.
Prosim za vaše predloge kjer bi lahko kupil telefon na 4 ali več sim ki bi dobro deloval. Telefon naj bo navaden telefon na tipke in ne smart phone.
Hvala
Prosim za vaše predloge kjer bi lahko kupil telefon na 4 ali več sim ki bi dobro deloval. Telefon naj bo navaden telefon na tipke in ne smart phone.
Hvala
Poring ::
hvala za info, sam te servote sem že naročeval pa je marsikdaj kej narobe z njimi, še kakšen predlog mogoče?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s signalom (razpisujem simbolično nagrado! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10643 (5503) | Ahim |
» | Telefoni ranljivi že zgolj s prejetim SMS-omOddelek: Novice / Varnost | 7446 (4808) | matijadmin |
» | Telekom - mobilni podatki in tujina?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2945 (2498) | mojster_joni |
» | Telefon z dvema SIM karticama (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13351 (11891) | radmannsdorf |
» | 4 SIM kartice v enem samem telefonu?!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1340 (1193) | #000000 |