» »

Kje lahko voziš brez izpita?

Kje lahko voziš brez izpita?

1
2
»

hipertija ::

Jaz isto... ko sem vozil gume menjati k "lokalnem vulkanizerju"... poba ne vem če že v OŠ je premikal avte ven not... mi je želodec obračalo, ko se je pričo mene vsedel v avto. Od takrat me ni bilo več tam :) Garaža je bila precej ozka.

nimam nič proti učenju doma, samo s svojim avtom, ki ti ga ni škoda.

stara mama ::

Če mulec okrog 10 let vozi avto/traktorje/stroje je to za njegov razvoj in občutek samo dobro. Dobi občutek, koordinacijo in izgubi strah pred neznanim. Problem je samo, ker se ne zaveda odgovornosti, do 18 leta še ne more niti odgovarjat za to.
Sicer pa nekateri papeški vozniki se pa svoje odgovornosti ne zavedajo niti v svojih 30-ih. Malokdo se zaveda, da lahko s pogledom na telefon mimogrede vzame življenje mimoidočemu pešcu/kolesarju/motoristu.
Ekologija™ in Trajnost™

PunkDude ::

hipertija je izjavil:

Jaz isto... ko sem vozil gume menjati k "lokalnem vulkanizerju"... poba ne vem če že v OŠ je premikal avte ven not... mi je želodec obračalo, ko se je pričo mene vsedel v avto. Od takrat me ni bilo več tam :) Garaža je bila precej ozka.

nimam nič proti učenju doma, samo s svojim avtom, ki ti ga ni škoda.

Grozno res, le kako si zdržal...

DePalmo ::

stara mama je izjavil:

Če mulec okrog 10 let vozi avto/traktorje/stroje je to za njegov razvoj in občutek samo dobro. Dobi občutek, koordinacijo in izgubi strah pred neznanim. Problem je samo, ker se ne zaveda odgovornosti, do 18 leta še ne more niti odgovarjat za to.
Sicer pa nekateri papeški vozniki se pa svoje odgovornosti ne zavedajo niti v svojih 30-ih. Malokdo se zaveda, da lahko s pogledom na telefon mimogrede vzame življenje mimoidočemu pešcu/kolesarju/motoristu.

Kar se tega tiče, bi skoraj bolj zaupal 10 letnemu mulcu, kot pa odraslemu. Pri mulcu veš da bo lahko šlo kaj narobe in to pričakuješ. In če ne gre, toliko bolj. Pri odraslem je pa ravno obratno. Tam pričakuješ da zna vozit in da NE bo šlo narobe, ampak ko gre ... gre ponavadi kar pošteno.

Sicer pa, imaš na YT mulčke ki vozijo gokart tak, da lahko mi vsi samo sanjamo o tem.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izpit za avto.Vaja izven avtošole.

Oddelek: Na cesti
427577 (6232) globoko grlo
»

Prostor za trening začetnika

Oddelek: Na cesti
184075 (3426) Arctander
»

Mladoletna voznica vozila brez izpita (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11211883 (8260) Gr0unD Zer0

Več podobnih tem