Forum » Pomoč in nasveti » Lenovo Yoga 520 - problem akumulatorja
Lenovo Yoga 520 - problem akumulatorja
Joze_K ::
Kaj bi to lahko bilo:
Prenosnik smo napolnili / se napolni na 100% /, ko ga izklopimo iz napajanja ta potem v nekaj minutah pade na 4% -in se v zelo kratkem času nato seveda ugasne...
Nato smo ga dali ponovno polniti, je v roku par minut spet pokazal 100% baterije, nato pa naenkrat padel na 4% in se ugasnil - kljub temu, da je bil polnilec vklopljen v elektriko.
in to se ponavlja.. niti ne moreš iti v kake nastavitve kaj gledat.. se prej izklopi
in ravno je seveda kak teden preko 2 let (ven iz garancije) :(
J
Prenosnik smo napolnili / se napolni na 100% /, ko ga izklopimo iz napajanja ta potem v nekaj minutah pade na 4% -in se v zelo kratkem času nato seveda ugasne...
Nato smo ga dali ponovno polniti, je v roku par minut spet pokazal 100% baterije, nato pa naenkrat padel na 4% in se ugasnil - kljub temu, da je bil polnilec vklopljen v elektriko.
in to se ponavlja.. niti ne moreš iti v kake nastavitve kaj gledat.. se prej izklopi
in ravno je seveda kak teden preko 2 let (ven iz garancije) :(
J
Joze_K ::
baterije tako ne moreš izklopiti...
ampak, tudi ko je napajalnik vklopljen na napetost se to dogaja... (kot sem napisal v drugem stavku)
so mi s servisa napisali, da je verjetno baterija..
ampak, tudi ko je napajalnik vklopljen na napetost se to dogaja... (kot sem napisal v drugem stavku)
so mi s servisa napisali, da je verjetno baterija..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15358 (2128) | sh00ter92 |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19685 (7121) | specing |
» | laptop se ful segreje baterija in adapter... vžig?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1870 (1498) | Magic1 |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8649 (7158) | Steinkauz |
» | Baterije v prenosnikihOddelek: Strojna oprema | 2295 (1942) | Pyr0Beast |