» »

Memory leak winXP

Memory leak winXP

luggy ::

Imam problem z Memory leakom v winXP. Commit charge v task managerju mi konstantno narasca dokler page file ni premajhen in dobim error.
Pregledal sem z antivirusi & antitrojanci. Pod procesi ni vidnega nic kar bi to povzrocalo. Kako naj iscem problem naprej? 100x hvala

bosstjann ::

a foldaš?

luggy ::

"foldaš?" pomeni?

Zoidberg ::

ok ne foldaš :D
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

DMouse ::

foldanje = zgibanje = poganjanje programa Folding@Home

luggy kaj pa če opazuješ procese, kateremu procesu narašča poraba pomnilnika? Če tega podatka ne vidiš, si ga nastavi pod view > columns

luggy ::

Okej ne foldam, sam zelo bom hvalezen, ker me jebe ze par dni in ze pripravljam kladivce, da ko zgubim zivce masinko razbijem. ;)

luggy ::

Nobenemu najvec pride explorer u tem trenutku k surfam, ampak to se dogaja tud ce nimam nic przgan nc interneta, nic edin pol mogoce bol pocas narasca, ampak slej ko prej pa pride do errorja.

luggy ::

Nobenemu(ne narasca poraba pomnilnika) najvec pride explorer u tem trenutku k surfam, ampak to se dogaja tud ce nimam nic przgan nc interneta, nic edin pol mogoce bol pocas narasca, ampak slej ko prej pa pride do errorja.

DMouse ::

Procesi so torej stalno na približno isti ravni, commit-charge ti pa narašča tudi če z računalnikom ne delaš nič? Koliko imaš rama, kakšna je običajna poraba, koliko velik je pagefile?

luggy ::

rama 256, pagefile po defaultu; zdej sm prsu do enga novga spoznanja proces explorer.exe ma nenavadno visoko postavko page faults po 2h urah srfanja in zreven cist mal se mule 2 miljona in narasca, ce mogoce kej na to temo ves.

andrej ::

v Task Managerju poglej kateremu procesu narasca VM size. Cepra ime tega ne pove, predstavlja VM dejansko fizicni pomnilnik, ki ga zasedajo PODATKI procesa. Gre samo za podatke in ne za kodo (EXE, DLL) procesa. Ce to rej vm size samo naraca pomeni, da program uporablja vedno vec pomnilnika za podatke in nic ne sprosca, kar daje slutit, da gre mozno za memory leak.
stevec memory usage je bolj tak tak, ker vsebuje tako kodo, podatke kot tudi strani v souporabi.

bosstjann ::

mene pestijo iste težave ampak samo ko foldam i beta verzijo ali kero kol verzijo v service načinu nahitro pa lahko izpraznim ram tako da končam proces exporer in ga na novo zaženem v task manegarju

luggy ::

VM ne narasca nobenemu procesu, muci me pa page faults pr procesu explorer.exe v 5 min je prslo do 100000, prej mi je pa v 2h urah do enga 2h miljonov.
Mensezi se mi je to zacel pojavlat k sm prek mule dobu en message od enga neznanga za kao pohitritev mule ta link, ko sm ga kliknu se je odpru internet explorer z enim linkom naprej, na katerga sm klinu(jst debil) in se ni nic zgodil kao, neki se ocitno je v ozadju, al pa jst travmiram in je ta nevsecnost cist iz enga druzga razloga.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poraba rama konstantno 40-50%

Oddelek: Pomoč in nasveti
253826 (2166) hojnikb
»

Iz FF na Opero

Oddelek: Omrežja in internet
122483 (2104) MrStein
»

Not enough resources pri 4 GB? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
644784 (3803) k4vz0024
»

Windows Vista dela vedno počasneje

Oddelek: Operacijski sistemi
291607 (1037) bluefish
»

XP: Swap file raste, dokler se računalnik ne sesuje-NUJNO!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101526 (1340) Duhec

Več podobnih tem