Forum » Omrežja in internet » A1 Xplore TV
A1 Xplore TV
AtaStanko ::
Pozdavljeni!
Ali je možno omejiti dostop/izključiti aplikacijo Yourube na A1 tv vmesniku?
Lahko omejiš v sami aplikaciji Youtube.
Ali v nastavitvah A1 pod profili starševski dostop, kjer določiš starost in pin kodo katero moraš itak vpisovat za skoraj vsako stvar, že kar nadležno. Odvisno kaj bi omenil ali vse izklopil.
Same aplikacije ne vem, če se da popolnoma odstranit mogoče preko nastavitev v moj A1 ali v samih nastavitvah boxa?
Mene pa zanima, če je možen dostop do nastavitev samega A1 boxa. Do telemachovega je bilo možno, tu pa ne znam oz ne najdem?
Simke76 ::
Kupil nov prenosnik, ki ima nameščene Win 11. Programov na A1 xplore tv mi noče predvajati-črna slika, med tem ko na starem Win 10 normalno predvaja. V čem bi bil problem?
pixelzgaming ::
Kupil nov prenosnik, ki ima nameščene Win 11. Programov na A1 xplore tv mi noče predvajati-črna slika, med tem ko na starem Win 10 normalno predvaja. V čem bi bil problem?
driverji, VPN, browser,...
Poskusi najprej predvajati v drugem brskalniku. Preveri še če je enaka situacija če se povežeš prek podatkov iz telefona.
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
pixelzgaming ::
Sem sprobal dva brskalnika in ne deluje, wifi in preko mobilnih tudi ne, vpn nimam.
če odpres command prompt in napises tracert streamer01.xploretv.si pride do six.a1.si ?
lahko še odpres developer options v brskalniku in v Network tabu pogledas kaj ti mece ven kaj druga kot status 200
takole je ok:
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
d4vid ::
V Windowsu klikneš start in natipkaš cmd.exe
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
zrepec ::
Živjo,
preden grem v nakup - na vikendu bi rad dodatno izrabil A1 Xplore TV paket, ki ga imam doma. Internet bi imel preko mobilnega omrežja in modema. Ali lahko uporabljam Xplore Smart TV oz. Android TV/Google TV box aplikacijo preko mobilnega omrežja? Doplačam 2eur za dodaten dostop in to je to?
Vem, da deluje Xplore TV GO preko 'navadnega' Androida (telefon, tablica) ali spletnega vmesnika (PC), vendar je za TV prilagojena aplikacija, ki jo imam doma (na A1 STB), precej prijetnejša za uporabo, s priloženim daljinskim upravljalnikom.
lp, Grega
preden grem v nakup - na vikendu bi rad dodatno izrabil A1 Xplore TV paket, ki ga imam doma. Internet bi imel preko mobilnega omrežja in modema. Ali lahko uporabljam Xplore Smart TV oz. Android TV/Google TV box aplikacijo preko mobilnega omrežja? Doplačam 2eur za dodaten dostop in to je to?
Vem, da deluje Xplore TV GO preko 'navadnega' Androida (telefon, tablica) ali spletnega vmesnika (PC), vendar je za TV prilagojena aplikacija, ki jo imam doma (na A1 STB), precej prijetnejša za uporabo, s priloženim daljinskim upravljalnikom.
lp, Grega
pumaxx ::
Rabil bi nasvet. Hčerka bi želela a1 Tv na televizorju. Tv ni smart ampak ima priključen amazon fire Tv na katerem dela HBo, Netflix, Stremio. Aktiviran imam poskusno tudi Explor TV za smatrt televizorje vendar ne najdem ustreznega apk-a da bi jo preizkusil. Če pa nebi delalo pa bi prosil za priporočilo kateri android tv box kupiti. (xiaomi tv 2 ?)
-JM- ::
Probaj to aplikacijo prenesti in inštalirati na fire TV stick:
https://apksos.com/app/si.a1.xploretv.a...
Reaper ::
Rabil bi nasvet. Hčerka bi želela a1 Tv na televizorju. Tv ni smart ampak ima priključen amazon fire Tv na katerem dela HBo, Netflix, Stremio. Aktiviran imam poskusno tudi Explor TV za smatrt televizorje vendar ne najdem ustreznega apk-a da bi jo preizkusil. Če pa nebi delalo pa bi prosil za priporočilo kateri android tv box kupiti. (xiaomi tv 2 ?)
Fire TV bo popolnoma OK ampak bo potrebno malo "čarati":
- Če imaš na svojem telefonu naloženo XploreTV aplikacijo lahko to na Fire TV preseneš prerosto prek oaplikacije Apps2Fire. Na Fire TV je potrebno vključiti Developer Mode. Lahko uporabiš tudi aplikacijo Downloader (AppStore na Fire TV), in aplikacijo probaš prenesti iz linka, ki ga je delil -JM-. Važno je, da nalagaš aplikacijo za telefone/tablice in ne APP za SmartTV. Slednja zahteva dodatno mesečno plačilo.
- Preko Apps2Fire preseneš apk iz svojega telefona na Fire TV, kjer se samodejno namesti.
- Na Fire TV poveži PC miško in tipkovnico oz. airmouse. Včasih je bila aplikacija MouseToggle, ki je simulirala miško na Fire TV in si z njo lahko naredil vse. V novejših verzijah Fire OS ta app več ne dela. Jaz imam Micro USB hub in na njega priklopim Logitechov komplet ali air mouse (aliexpress za nekaj €).
- Naloži aplikacijo Set Orientation na Fire TV (https://www.firesticktricks.com/set-ori.... Ta app ti simulira obračanje zaslona na telefonu in poskrbi, da je aplikacija lepo prikazana. Drugače je lahko UI aplikacije, ki je narejena za telefone in tablice, "razvlečen".
Meni tako delajo vsi appi, prej Tv2Go, zdaj A1 XploreTV in Neo. Uporabljam, kadar grem na dopust ali na kakšno službeno pot in je super zadeva. Sem ravno nabavil par komadov Fire TV 4K 2. gen, da malo posodobim in razširim inventar.
Zgoraj sem dal link za aplikacijo, ki je namenjena za smart tv. Če ne bo ok lahko probaš še aplikacijo za telefon/tablico:
https://apksos.com/app/si.a1.android.xp...
@Reaper
Torej praviš da XploretvGo (aplikacija za telefon) dela OK na FireTVstick ? Kako pa je krmiljenje, ne rabiš miške/air mouse?
https://apksos.com/app/si.a1.android.xp...
@Reaper
Torej praviš da XploretvGo (aplikacija za telefon) dela OK na FireTVstick ? Kako pa je krmiljenje, ne rabiš miške/air mouse?
Dela OK, krmiljenja brez miške pa ni. Kot sem omenil je bil včasih MouseToggle, simulacija miške, si kurzor upravljal z originalnim Fire TV daljincem. To so v enem izmed zadnjih updejtov pokvarili in več ne dela, edino če bo kakšna posodobitev same aplikacije.
makucv ::
Skratka imam eno težavo z A1, če zna kdo pomagat?
Tehnik je bil (ko sem bil v službeno odsoten) in priklopil je Xplore TV Maxi paket preko optike od Telekoma.
Internet dela Wifi in po kablu, vse OK.
Problem je TV, na usmerjevalnik je po UTP kablu povezan TV box, ki ne dela. Ženi je tehnik rekel, da je problem v kablu.
Oba kabla, ki prideta v dnevno sobo delata b.p. če ju priklopim na prenosnik.
Ali mora bit za TV box kaka druga vezava?
Ko na TVju vklopim HDMi vhod za TV box, mi pokaže samo sliko: A1 na modrem ozadju z pripisom:
/dev/mmcblk0p1 - /dev/mmcblk0p3 - KSTB3019-ZAP-2.0.12.0.12.img
Je TV box problem?
Je problem kje drugje? Ali sploh rabim TV box, če imam smart TV SONY XR-55A80L?
Kakšen nasvet prosim.
Tehnik je bil (ko sem bil v službeno odsoten) in priklopil je Xplore TV Maxi paket preko optike od Telekoma.
Internet dela Wifi in po kablu, vse OK.
Problem je TV, na usmerjevalnik je po UTP kablu povezan TV box, ki ne dela. Ženi je tehnik rekel, da je problem v kablu.
Oba kabla, ki prideta v dnevno sobo delata b.p. če ju priklopim na prenosnik.
Ali mora bit za TV box kaka druga vezava?
Ko na TVju vklopim HDMi vhod za TV box, mi pokaže samo sliko: A1 na modrem ozadju z pripisom:
/dev/mmcblk0p1 - /dev/mmcblk0p3 - KSTB3019-ZAP-2.0.12.0.12.img
Je TV box problem?
Je problem kje drugje? Ali sploh rabim TV box, če imam smart TV SONY XR-55A80L?
Kakšen nasvet prosim.
Andraz201 ::
Kabel je isti, če ti dela internet bi ti mogel box.
Zgleda da je nekaj z boxom narobe, imajo tudi svojo aplikacijo za smart tvje, kakor sm bral je umesnik hitrejši, je pa slike rahlo slabša
Zgleda da je nekaj z boxom narobe, imajo tudi svojo aplikacijo za smart tvje, kakor sm bral je umesnik hitrejši, je pa slike rahlo slabša
Rešeno. A1 pač ni naredil domače naloge - predpriprave tv boxa in drugih nastavitev.
Z aplikacijo sem bom ukvarjal po novem letu, ko bom kaj doma. Zdaj pač TV dela.
A zna kdo iz izkušenj povedat ali je boljša slika iz boxa ali aplikacije?
vinkop ::
Rešeno. A1 pač ni naredil domače naloge - predpriprave tv boxa in drugih nastavitev.
pravijo, da je iz boxa slika boljša, ne vem pa zakaj omejujejo kvaliteto na aplikaciji ??
AtaStanko ::
Samo stran od aplikacije. Imel 3 mesece brezplačno za testiranje oboje.
Slabša slika, počasnejši vmesnik kot na boxu, nepregleden vmesnik tv programov v primerjavi z boxom. Raje tiste 2€ več za box.
Še eno "glupo" vprašanje, a je ta tv box potreben kak boljši HDMI kabel?
A je vseeno v kateri HDMI ga vklopiš, ker so različni?
A je vseeno v kateri HDMI ga vklopiš, ker so različni?
romario ::
priporočljiv HDMI 2.1 kabel
dela tudi HDMI1.4, je pa potem delovanje bolj odvisno od kvalitete TVja in/ali števila drugih HDMI naprav priklopljenih na isti TV
dela tudi HDMI1.4, je pa potem delovanje bolj odvisno od kvalitete TVja in/ali števila drugih HDMI naprav priklopljenih na isti TV
jnovak ::
Zdravo,
uporabljal dobra 2 meseca Xiaomi TV Box S (2nd gen), sedaj pa vračam, ker karkoli zaženem na njem, hrešči (ne, ni težava tv, ostale stvari, ki se predvajajo z drugih virov, delajo BP; internet ni težava, poskusil tudi drug network; zamenjal vhode, zamenjal HDMI kable, ugašal, izklapljal, factory reset, you name it, i tried it) -> vračam nazaj (amazon.de), pravijo, da dobim vračilo kupnine. Enostavno sem že mislil iti v naročilo novega, enakega TV boxa ... pa sem rekel, da vseeno še tu povprašam, če se priporoča morebiti kaj drugega.
Zglede načina uporabe: wifi connection, Android in klasični appi: Xplore TV, YT, Netflix, Voyo, MAX, ... drugih stvari za enkrat nismo koristili, zato jih niti ne pogrešam :)
Aja, pa definitivno 2 GB RAM, ker ko se je poskusilo z Xiaomi USB TV Box (1 GB), Xplore TV deluje katastrofalno počasi.
uporabljal dobra 2 meseca Xiaomi TV Box S (2nd gen), sedaj pa vračam, ker karkoli zaženem na njem, hrešči (ne, ni težava tv, ostale stvari, ki se predvajajo z drugih virov, delajo BP; internet ni težava, poskusil tudi drug network; zamenjal vhode, zamenjal HDMI kable, ugašal, izklapljal, factory reset, you name it, i tried it) -> vračam nazaj (amazon.de), pravijo, da dobim vračilo kupnine. Enostavno sem že mislil iti v naročilo novega, enakega TV boxa ... pa sem rekel, da vseeno še tu povprašam, če se priporoča morebiti kaj drugega.
Zglede načina uporabe: wifi connection, Android in klasični appi: Xplore TV, YT, Netflix, Voyo, MAX, ... drugih stvari za enkrat nismo koristili, zato jih niti ne pogrešam :)
Aja, pa definitivno 2 GB RAM, ker ko se je poskusilo z Xiaomi USB TV Box (1 GB), Xplore TV deluje katastrofalno počasi.
polde66 ::
Imam xiaomi mi box 2 gen in deluje ok, povsod z vsemi aplikacijami. Torej če je tvoj defekten lahko pride v poštev: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B...
Odličen box zelo podoben xiaomiju vendar z lan vhodom, več prostora le procesor je malenkost slabši kar pa ne bo vplivalo na ničesar, razen na to da se bo manj grel.
Wifi je odličen. Xiaomijev usb dongel 1080p so popljuvali že 3 leta nazaj in je na splošno slab. Novejši xiaomi usb stick 4k je veliko boljši. Cena stronga je trenutno smešno nizka.
Odličen box zelo podoben xiaomiju vendar z lan vhodom, več prostora le procesor je malenkost slabši kar pa ne bo vplivalo na ničesar, razen na to da se bo manj grel.
Wifi je odličen. Xiaomijev usb dongel 1080p so popljuvali že 3 leta nazaj in je na splošno slab. Novejši xiaomi usb stick 4k je veliko boljši. Cena stronga je trenutno smešno nizka.
polde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polde66 ()
jnovak ::
polde66, hvala za info!
ja, Xiaomi je bil v planu, ampak zdaj je tudi na amazon.de 60 €. če ni druge alternative, bom jasno spet to naročil.
kaj pa Nokia Android TV Streaming Box 8000 za 72 €?
CPU-ji so pri vseh teh zgleda dost podobni in dokler je 2 GB rama je tudi good. Edino dodatno, kar me še zanima kako je z Android TV verzijami; katere se trenutne (katere pa še bodo, pa itak nihče ne ve, do kdaj bo kak proizvajalec nadgrajeval).
ja, Xiaomi je bil v planu, ampak zdaj je tudi na amazon.de 60 €. če ni druge alternative, bom jasno spet to naročil.
kaj pa Nokia Android TV Streaming Box 8000 za 72 €?
CPU-ji so pri vseh teh zgleda dost podobni in dokler je 2 GB rama je tudi good. Edino dodatno, kar me še zanima kako je z Android TV verzijami; katere se trenutne (katere pa še bodo, pa itak nihče ne ve, do kdaj bo kak proizvajalec nadgrajeval).
Cpu-ji so si podobni samo po besedi po ostalem pa ne. Nokia 8000 je stara zadeva 5 let ima vroč x3 procesor, samo 8 gb prostora in ddr3 ram. Se pravi da bi za veliko denarja kupil slabo mašino.
Ne vem kaj te odvrača od Stronga, ki sem ga prilepil zgoraj?
Za malce več denarja je dober tudi tale Kirhank G1: https://www.amazon.de/-/en/Android-Box-...
Ga imam in je bomba za ta denar. Čeprav strongu za pol manj denarja nič ne manjka.
Ne vem kaj te odvrača od Stronga, ki sem ga prilepil zgoraj?
Za malce več denarja je dober tudi tale Kirhank G1: https://www.amazon.de/-/en/Android-Box-...
Ga imam in je bomba za ta denar. Čeprav strongu za pol manj denarja nič ne manjka.
polde
V-i-p ::
Jaz bi vzel oni Strong, ki ga je Polde zgoraj prilepil. Zadevo bi priključil na monitor in ga uporabljal praktično samo za filme in EON TV, pa ne vem ali gre gor klasična aplikacija, ki jo imamo na telefonih ali tista, ki jo imajo pametni televizorji? Raje bi imel slednjo, lepša slika je...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Na androidTV in googleTV gre samo aplikacija za TV, ne gre pa za telefone. In to ni aplikacija za pametne televizorje kar je spet nekaj drugega. Je pa dober približek k temu. Pametni tv-ji uporabljajo svoj OS proizvajalca ala LG uporablja WebOS, samsung uporablja Tizen OS, philips uporablja svoj Titan OS.. Na pametni tv ne moreš inštalirat aplikacije s ključka ali google play stora ker so aplikacije prirejene OS proizvajalca ki ni android in ne googleTV. Na tv, ki ima googleTV ali androidTV to je pa druga zgodba. Tu delujejo samo aplikacije, ki so namenjene androidTV ( so tudi svetle izjeme, ki delujejo tudi na androidTV in navadnem androidu recimo T-2 t2go. Seveda z malce prilagajanja z lažji dostop). Bo sedaj bolj jasno kaj kam paše? TV-ja z navadnim androidom še nisem srečal. So pa razen googleTV in androidTV tudi tv z fireTV OS (amazonovim OS)kjer delujejo iste aplikacije kot na androidTV.
Strong je pa za ta denar smešen deal. Imam doma 2 komada, en aktiven drug pa v rezervi.
Strong je pa za ta denar smešen deal. Imam doma 2 komada, en aktiven drug pa v rezervi.
polde
V-i-p ::
Super razlaga @polde66, hvala ti! Moram zdaj razmislit, kaj skombinirat en dan in za katero možnost se odločit. Thx še enkrat.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Imaš samo eno možnost in to je androidTV ali googleTV box, Tu edino ti bo aplikacija delala. Na boxu z navadnim androidom aplikacija ne deluje(deluje samo na telefonih in tablicah). Če se odločiš za strong iz amazon.de je treba v košarico dat stvari ki so ali presegajo 59 eur zaradi free pošiljanja. Če tega ne boš naredil boš imel 12.5 eur poštnine brez veze. To velja za vse izdelke na amazon de. Lahko vzameš tudi Kirhank G1 ki je super stroj za 82 eur. Ima pa 4 gb ram, 32 gb prostora x4-J procesor in super odličen wifi6. Daljinec je isti.
Strong se je do sedaj posodobil že 3x. Seveda lahko vzameš xiaomi mi box 2 generacije vendar ne vidim prednosti v primerjavi z strongom. Strong ima več prostora, ima vhod lan ki ga xiaomi nima.
Cene na amazonu za stronga skačejo in sicer iz 39 eur tja do 59 eur. Če se misliš odločit se odloči hitro.
Strong se je do sedaj posodobil že 3x. Seveda lahko vzameš xiaomi mi box 2 generacije vendar ne vidim prednosti v primerjavi z strongom. Strong ima več prostora, ima vhod lan ki ga xiaomi nima.
Cene na amazonu za stronga skačejo in sicer iz 39 eur tja do 59 eur. Če se misliš odločit se odloči hitro.
polde
A1 aplikacija za telefone deluje tudi na določenih boxih s kombinacijo AOSP+Slimbox. Je pa vprašanje, kdo se bo s tem zezal, ker je potrebno kar nekaj "telovadbe" da prideš do pravega rezultata
sinko ::
jaz ne vem a sem debil al debil na kubik. Na nokio8010 ni šans da spravim xploretv(GO), na samo TV gre ampak tam ne gre nikakor obrnit zaslona. En box od A1 ima tašča, sam bi pa rad na tej nokii, da mi laufa xploretv, 4€ je vseeno malo dosti za se en njihov box, oz aktivacijo katerega drugega. Lahko kaka pomoč za debilne telebane.
Aja pa srečenega in zdravega v 2025
Aja pa srečenega in zdravega v 2025
Če bi prebral malce temo bi razumel da GO varianta na androidTV NoGo. 2 posta nad tabo.
Ali je Xplore Smart TV aplikacija brezplačna?
V koliko se odločite za uporabo Xplore Smart TV aplikacije namesto vašega Digitalnega sprejemnika je prva aplikacija brezplačna, vsaka naslednja pa se zaračuna po veljavnem ceniku, 2€ mesečno. Ni 4 eur ampak 2 eur. Če vzameš aplikacijo seveda namesto setup boxa.
V koliko se odločite za uporabo Xplore Smart TV aplikacije namesto vašega Digitalnega sprejemnika je prva aplikacija brezplačna, vsaka naslednja pa se zaračuna po veljavnem ceniku, 2€ mesečno. Ni 4 eur ampak 2 eur. Če vzameš aplikacijo seveda namesto setup boxa.
polde
Če bi prebral malce temo bi razumel da GO varianta na androidTV NoGo. 2 posta nad tabo.
mam smarttv, ampak ocitno je prestar model in ne podpira xplore smart tv. Zato sem nabavil box, da bi na njega namestil xplore smart tv, kar valda da je slo, ampak mi vrze napako koda napake 0xFF01F007, ko zelim predvajanje. Na a1 pravijo da to ni smart tv in da je to se en box, za katerega je potrebno doplacati 4€ na mesec. Isto je ko da bi si vzel pri njih se enega. En njihov box pa ze mam, ki ga pa uporablja tasca. Mi je pa ratalo GO varianto namestit za sam tv ampak ne dela pa obracanje zaslona
Uporabi aplikacijo za orientacijo zaslona, ki jo uporabljamo na FireTV. Ta lepo postavi aplikacije v landscape mode in A1 XploreTV GO na FireTV deluje brez problema, v pravi orientaciji. Rabiš pa airmouse ali miško za navigacijo po aplikaciji.
https://www.firesticktricks.com/set-ori...
https://www.firesticktricks.com/set-ori...
Obračanje zaslona ne dela od android 10 dalje. Na fireTV sticku dela zato ker ima spodaj za osnovo android 9.
Ne rabiš vzet boxa pri a1 za 4 eur če imaš androidTV box ala nokia. Tu vzameš samo aplikacijo. Pa teb se res ne da brat 5 postov nazaj.
Ne rabiš vzet boxa pri a1 za 4 eur če imaš androidTV box ala nokia. Tu vzameš samo aplikacijo. Pa teb se res ne da brat 5 postov nazaj.
polde
Ni mi pa jasno kako si lahko na smart tv naložil aplikacijo A1 go.
https://www.a1.si/smarttv
polde
Obračanje zaslona ne dela od android 10 dalje. Na fireTV sticku dela zato ker ima spodaj za osnovo android 9.
A ok, dober info, hvala. Vem da Amazon za FireOS in FireTV OS uporablja starejšo verzijo Androida, nisem pa raziskoval detajlov glede obračanja zaslona, ker imam samo N FireTV-jev.
FireTv stick 4k max (izdaja z 16 gb prostora 2022) in fireTV cube 3 imata Fire OS8 se pravi android 11. Tu verjetno obračanje tudi ne deluje vendar zadeve nisem sprobal. Že ravno zaradi tega mi novejši niso bili preveč zanimivi. Prejšnje izdaje so odlične ker sem na njih dajal telekomovo aplikacijo za telefone in navaden android. In je lepo delovalo. Za A1 pa nisem imel uporabniškega imena da bi to sprobal.
polde
anatom74 ::
Probaj to aplikacijo prenesti in inštalirati na fire TV stick:
link ni več aktiven. Lahko kdo pnovno share-a?
Tudi na fireTV stick 4k 2 gen (prej se je imenoval 4k max) ne deluje orentacija. Se pravi deluje na navadnih starih 4k in lite verzijah. Čeprav lite verzije ne vem če se splača kupit razen za zares nezahtevne uporabnike in starejše fhd tv.
polde
Imam par 4K verzij, tisto, ki na daljincu še nima bližnjic za streaming servise. Potem tisto, ki je dobila daljinec z bližnjicami in zdaj to, ki je 4K 2nd gen, čisto novo.
Na prejšnjih dveh orientacija dela BP, na tej zadnji pa lahko probam.
Mah Lite oz. po starem samo FireTV je že kar počasna zadeva. Plexa več ne prebavlja dobro in ves čas bufferira.
Na prejšnjih dveh orientacija dela BP, na tej zadnji pa lahko probam.
Mah Lite oz. po starem samo FireTV je že kar počasna zadeva. Plexa več ne prebavlja dobro in ves čas bufferira.
Sem probal včeraj še orientacijo na FireTV 4K 2nd gen in potrjujem, da zadeva res ne deluje. Ko sem nalagal zadeve na nov stick sem vse naložil kot sem imel na starih, nisem pa probal, da bi to opazil. Hvala @polde66, zdaj vem katere sticke lahko jemljem s seboj na dopust, ko rabim A1 aplikacijo za gledanje TV-ja.
Ni mi pa jasno kako si lahko na smart tv naložil aplikacijo A1 go.
Na TV-je ki imajo Android TV 9 OS se lahko instalira Xplore TV GO (aplikacija za telefone/tablice) in deluje čisto OK (seveda rabiš miško ali Airmouse). Predhodno je potrebno instalirati aplikacijo Set Orientation in jo nastaviti na Landscape ali Auto.
Če to gre na novejši android naj nekdo proba, tu je video da naj bi šlo:
strom_15 ::
Umik programov Aktual TV, TV Golica, Zlati Zvoki in Best TV
Obveščamo vas, da z dnem 1.2.2025 umikamo programe Aktual TV, TV Golica, Zlati Zvoki in Best TV iz vseh programskih shem.
vir: https://www.a1.si/sodelovanje/splosni-p...
Obveščamo vas, da z dnem 1.2.2025 umikamo programe Aktual TV, TV Golica, Zlati Zvoki in Best TV iz vseh programskih shem.
vir: https://www.a1.si/sodelovanje/splosni-p...
svicar ::
Pozdravljeni...imam kupljeno naročnino pri A1 za TV. Eno televizijo imam v prostoru, kjer nimam lan kabla in sem nekaj časa uporabljal aplikacijo za android, ki sem jo imel instalirano na kitajskem tv box-u povezanem preko wifi-ja. Ta aplikacija je nekaj časa nazaj nehala delovat. Zanima me, če je kakšna varianta da bi to programsko shemo, ki jo imam kupljeno gledal v Kodiju.
Hvala in lp.
Hvala in lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 ULTRA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Omrežja in internet | 151858 (2495) | MPM |
» | Sony KDL-55W805C težavaOddelek: Zvok in slika | 870 (423) | sinko |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 68495 (10380) | Ulixes |
» | A1 smart tv app, obstaja?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6007 (3204) | pwn3rrr |