» »

Ekonomija-Ljubljana

Ekonomija-Ljubljana

Banza ::

Lep pozdrav! Oktobra grem na ekonomsko fakulteto(višješolski program). Zanima me kakšen je plan predavanj:so vsak dan?Kdaj okvirno se začnejo in kdaj končajo?
Kateri predmet se vam zdi/je zdel najtežji? Kako je z dostopnostjo gradiv?
Vesela bom vsake koristne informacije.
Hvala.
Mogoče še vprašanje glede študentskih domov v Bežigradu? Kateri bi bil primeren za bolj umirjene osebe? Hvala za pomoč

anketar ::

pejt na mojedelo.com pa optius poglej oglase s katerimi se boš v 3-4 letih soočila če boš nadeljevala z ekonomijo (izkušnje, delovna doba), če majo starci veze zanemar ta odgovor

je pa zlo mal desno politično usmerjenih predavateljev, večina jih je levičarjev

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: anketar ()

jakoc900 ::

@anketar si opazu da OP ni tip :D

@Banza verjetno se na spletni strani fakultetea najde urnik po poglej kaksnega imajo/so imeli 1. letniki letos, mislim da imajo v bezigradu celo tihi dom.

sem, 10 min kasnej, efgradiva.net pa fb grupe za ''izpite''

Drevesce ::

anketar je izjavil:

pejt na mojedelo.com pa optius poglej oglase s katerimi se boš v 3-4 letih soočila če boš nadeljevala z ekonomijo (izkušnje, delovna doba), če majo starci veze zanemar ta odgovor

je pa zlo mal desno politično usmerjenih predavateljev, večina jih je levičarjev

Here we go again... "moj faks je kul, tvoj pa bedn tralala..."

A110 ::

Drevesce je izjavil:

anketar je izjavil:

Here we go again... "moj faks je kul, tvoj pa bedn tralala..."

ne gre se da je neka stvar "Kul". dejstvo je da so nekatere stvari bolj uporabne, nekatere pa manj in da je problem teh "manj uporabnih" predvsem da je preveč vpisanih glede na potrebo delovnih mest. in ekonomija je ena izmed njih ker se med drugim sliši kul in je nekako povezano z denarjem in dijaki ki nevejo kaj bi mislijo da bodo bogati ko bodo ekonomisti,... in imaš 500 ekenomistov letno s katerimi si (z veliko večino) nimaš kaj začeti

vpš 3letn je lažji od mature, sam ne ga vsak dan pit pa skipat predavanja + vaje, kako mako zdej urejen glede covida nevem najbrž še lažje, edin predmet na katerem redno pobirajo ''dobiček'' je upravljalna ekonomika sam to je podiplomc vzem mednarodne predmete, da si s tujimi študenti, ker so izpiti đabe

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: anketar ()

Vazelin ::

Mogoče še vprašanje glede študentskih domov v Bežigradu?

Majo še čage v A bloku vsak drug torek v kleti?8-)
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

PrihajaNodi ::

Se en scam faks
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moje delo - pretečen certifikat

Oddelek: Loža
111559 (973) starfotr