Forum » Pomoč in nasveti » Bitdefender problem z inštalacijo
Bitdefender problem z inštalacijo
Fifty ::
Zdravo,
že nekaj časa se mučim z inštalacijo Bitdefener Antivirus Free Edition, po tem ko sem ga odstranil zaradi težav z neodzivnostjo.
Ko zaženem bitdefender_online.exe se normalno razpakira, a potem inštalacija zmrzne oz. ostane Install v orodni vrstici in se nič ne zgodi.
Poskusil sem tudi že z več različnimi Bitdefender Uninstall Tools, pa ni pomagalo.
Zanimivo je to, da BD_Free_Uninstall_Tool je imel enako težavo, torej zmrznil v orodni vrstici, vendar se je potem zagnal v varnem načinu. Kljub temu potem sveža inštalacija ni bila možna.
Kakšna ideja?
Hvala.
že nekaj časa se mučim z inštalacijo Bitdefener Antivirus Free Edition, po tem ko sem ga odstranil zaradi težav z neodzivnostjo.
Ko zaženem bitdefender_online.exe se normalno razpakira, a potem inštalacija zmrzne oz. ostane Install v orodni vrstici in se nič ne zgodi.
Poskusil sem tudi že z več različnimi Bitdefender Uninstall Tools, pa ni pomagalo.
Zanimivo je to, da BD_Free_Uninstall_Tool je imel enako težavo, torej zmrznil v orodni vrstici, vendar se je potem zagnal v varnem načinu. Kljub temu potem sveža inštalacija ni bila možna.
Kakšna ideja?
Hvala.
Riff ::
razn če pobrišeš še iz registra kar mogoče ostane od bitdefenderja ali pa do naslednjega formata uporabi avast k je tud 1 let zastonj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
MrStein ::
Uporabi v Windows vgrajeni Defender in ne nameščaj nepotrebnega balasta na PC.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Comodo Internet security freeOddelek: Programska oprema | 6907 (5122) | BorutK-73 |
» | windows installerOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1148) | whiteghosted |
» | Vista dizajn v SedmiciOddelek: Operacijski sistemi | 2300 (1556) | jizzer |
» | OC 8800GTS G92 for dummiesOddelek: Navijanje | 1096 (887) | AnWar |
» | Problemi z drajverji za Creative SB 128 PCI v Win2k!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (1020) | Lith |