Forum » Loža » Amazon.co.uk guaranteed delivery ni bil izpoljen
Amazon.co.uk guaranteed delivery ni bil izpoljen
rezator ::
Na amazon.co.uk sem nekaj naročil prejšnji teden. Plačal sem več, Expedited Delivery, da bom dobil danes, 15. 4. 2020, saj nujno rabim. Ko sem naročeval mi je pisalo guaranteed delivery 15. 4. 2020. Danes sem dobil od DHL sporočilo, da bo najverjetneje prišel paket jutri. Gledam sledenje paketu in je paket še v Španiji, zdaj.
Na njihovi strani https://www.amazon.co.uk/gp/help/custom... piše, da bi moral dobiti refund poštnine. Rok je mimo, jaz refund nisem dobil pa tudi nikjer ne vidim opcije, da bi to zahteval.
Amazon mi celo sporoča: Now expected 16 April - 24 April
We’re very sorry your delivery is late. Most late packages arrive in a day. If you have not received your package by 24 April, you can come back here the next day for a refund.
Vem da je corona virus in vse to, ampak naročil sem na Amazon-u izključno zato, ker je pisalo, da bom paket imel danes, 15. 4. 2020! Guaranteed delivery!
Opcije pa imam: *Track package
*Return or Replace items
*Share gift receipt
*Archive order
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Kje jih lahko sploh kontaktiram? Če je neki tretji prodajalec imaš zraven še opcijo, če direk Amazon prodaja, je ni... Lahko pričakujem refund?
Na njihovi strani https://www.amazon.co.uk/gp/help/custom... piše, da bi moral dobiti refund poštnine. Rok je mimo, jaz refund nisem dobil pa tudi nikjer ne vidim opcije, da bi to zahteval.
Amazon mi celo sporoča: Now expected 16 April - 24 April
We’re very sorry your delivery is late. Most late packages arrive in a day. If you have not received your package by 24 April, you can come back here the next day for a refund.
Vem da je corona virus in vse to, ampak naročil sem na Amazon-u izključno zato, ker je pisalo, da bom paket imel danes, 15. 4. 2020! Guaranteed delivery!
Opcije pa imam: *Track package
*Return or Replace items
*Share gift receipt
*Archive order
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Kje jih lahko sploh kontaktiram? Če je neki tretji prodajalec imaš zraven še opcijo, če direk Amazon prodaja, je ni... Lahko pričakujem refund?
Some people feel the rain. Others just get wet.
vilicarist ::
https://www.amazon.co.uk/gp/help/custom...
need more help -> contact us
in tam nekje boš mel potem chat preko spleta in se zmeniš
need more help -> contact us
in tam nekje boš mel potem chat preko spleta in se zmeniš
bmw = brings me women
Kleemen ::
Vprašam kar tukaj, da ne odpiram nove teme.
Currently unavailable for delivery to your region due to high demand. We are working to resume delivery as soon as possible.
To piše poleg izdelka, ki ga želim naročiti. To pomeni, da bo mogoče dostava kakšen dan zamaknjena ali da izdelka trenutno sploh ni mogoče naročiti?
Currently unavailable for delivery to your region due to high demand. We are working to resume delivery as soon as possible.
To piše poleg izdelka, ki ga želim naročiti. To pomeni, da bo mogoče dostava kakšen dan zamaknjena ali da izdelka trenutno sploh ni mogoče naročiti?
Kripto mesi ::
Ce res ne razumes napisanega pa pac daj v kosarico pa probaj. Folk je res nesposoben dandanes.
Razumem, da je veliko povpraševanje in da se trudijo, da bi z dostavo čimprej nadaljevali. Ampak kaj to pomeni, da trenutno ne moram oddat naročila ali bo dostava kakšen dan več kot piše trenutni termin?
knesz ::
Razumem, da je veliko povpraševanje in da se trudijo, da bi z dostavo čimprej nadaljevali. Ampak kaj to pomeni, da trenutno ne moram oddat naročila ali bo dostava kakšen dan več kot piše trenutni termin?
Točno to kar piše. Da na balkan ne bodo pošiljali, dokler ne bodo podelali ostalega sveta.
Ales ::
A ima tvoje vprašanje karkoli skupnega z naslovom teme in prvim vprašanjem v njej? En od najbolj osnovnih običajev obnašanja na forumih je, da ne kradeš tem drugim ljudem. Odpiranje nove teme s primernim in jasnim naslovom te absolutno nič ne stane.
Ne, zato sem tudi napisal da napišem kar tukaj, da ne bo odprtih 100 tem od amazona. Odpiranje tem po brezpotrebnem na nobenem forumu ni lepo, kar vedno povejo tudi vsi modi in admini.
BuDi79 ::
V bistvu če bereš tuje forume tudi v ostali svet ne pošiljajo, samo v matične države kjer so skladišča.Razumem, da je veliko povpraševanje in da se trudijo, da bi z dostavo čimprej nadaljevali. Ampak kaj to pomeni, da trenutno ne moram oddat naročila ali bo dostava kakšen dan več kot piše trenutni termin?
Točno to kar piše. Da na balkan ne bodo pošiljali, dokler ne bodo podelali ostalega sveta.
Ales ::
Ne, zato sem tudi napisal da napišem kar tukaj, da ne bo odprtih 100 tem od amazona. Odpiranje tem po brezpotrebnem na nobenem forumu ni lepo, kar vedno povejo tudi vsi modi in admini.
Lej luba zgubljena dušica, če bi to bila splošna tema o Amazonu, bi seveda bilo čisto ok, da bi še ti svoje napisal vanjo. Imamo jo na forumu, veš, samo uspešno si jo sfail.
To, da pa kradeš specifične teme drugim ljudem in potem avtomatsko vsi v temi dobijo obvestila, da je nekaj novega v njej, pa v resnici ni, se NE DELA. Povrh vsega pa še ljudje, ki bi sicer tvojo temo videli, sploh ne vidijo vprašanja, ker je pod čisto drugim naslovom.
Saj lepo da si navdušen ampak daj poslušaj malo kar se ti govori in ne smeti po forumu. Nadaljuješ čisto v istem stilu, kot v tisti temi o s.p.-jih, kjer je občasno vsak drugi post tvoj, pa vsak drugi tudi čisto brez veze z vezo.
rezator ::
JAz sem odprl temo in me njegovo vprašanje ne moti. V bistvu ti znam odgovoriti. Sam sem včeraj opazil, da mi pri isti stvari piše to, kar si ti napisal. Ampak nad tem pa piše, da bi dobil v peter, se pravi jutri (to sem gledal včeraj), če bi naročil v 14 urah. Pod tem je pa pisalo kaj si ti napisal. Se pravi Pisalo je da da bi dobil v petek v naslednji vrstici pa da ne pošiljajo. No in ker mi ni bilo jasno, sem kliknil order, samo da probam. In glej ga zlomka, šlo je čez do zadnjega koraka, kjer bi samo še kliknil confirm. Ampak potem sem dal cancel.
V glavnem cela štala je na amazonu. Hkrati pišejo to kaj sem že včeraj govoril. Garantee delivery 10 cm stran pa da so težave zaradi covida 19.
Sem jim včeraj težil preko chata in dobim za poštnino nazaj. 10 evrov. V tem trenutko ko pa pišem to, me je klical da je 20 km od mojega doma.
JAz ti priporočam, da probaš, če nebo šlo čez ti bo itak pisalo v enem izmed naslednjih korakov. Ampak, kot pravim meni bi včeraj šlo.
Sem pa 2 tedna nazaj naročal mobi. In v slo ni pošiljal amazon.com niti amazon.co.uk, medtem ko amazon.de je. Ni šlo čez, sem probal. Medtem ko včeraj je tudi pisalo da ne pošiljajo, pa bi šlo čez.
V glavnem štalo imajo. Da ne omenjam, da sem zadnjič po TV gledal, kako so jim v službi v skladišču, se pravi v Amazonu, prodajali (da prodajali) zaščitne maske po 10 vojnih maržah! V glavnem štala.
V glavnem cela štala je na amazonu. Hkrati pišejo to kaj sem že včeraj govoril. Garantee delivery 10 cm stran pa da so težave zaradi covida 19.
Sem jim včeraj težil preko chata in dobim za poštnino nazaj. 10 evrov. V tem trenutko ko pa pišem to, me je klical da je 20 km od mojega doma.
JAz ti priporočam, da probaš, če nebo šlo čez ti bo itak pisalo v enem izmed naslednjih korakov. Ampak, kot pravim meni bi včeraj šlo.
Sem pa 2 tedna nazaj naročal mobi. In v slo ni pošiljal amazon.com niti amazon.co.uk, medtem ko amazon.de je. Ni šlo čez, sem probal. Medtem ko včeraj je tudi pisalo da ne pošiljajo, pa bi šlo čez.
V glavnem štalo imajo. Da ne omenjam, da sem zadnjič po TV gledal, kako so jim v službi v skladišču, se pravi v Amazonu, prodajali (da prodajali) zaščitne maske po 10 vojnih maržah! V glavnem štala.
Some people feel the rain. Others just get wet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rezator ()
MIHAc27 ::
Jaz priporočam, da se nujnih stvari pač ne naroča, če ni 100% če bo sploh poslano.
Proba se pa lahko, če uspe plačat mogoče vseeno pošljejo. Sej dostave vse delajo.
Proba se pa lahko, če uspe plačat mogoče vseeno pošljejo. Sej dostave vse delajo.
aerie ::
Jaz sem prejšnji teden v sredo naročila artikel na amazon.de, to opozorilo sem pa v času naročanja povsem spregledala. Konec koncev je naročilo šlo skozi kot običajno. Šele kasneje sem opazila, da pri vseh artiklih piše to opozorilo, v bistvu tudi na fr, it, es in uk Amazonu. Paket je sicer prišel včeraj, torej tudi povsem normalno.
Zgleda imajo totalno gužvo in prijazno opozarjajo, da naj ne naročamo iz drugih držav. In bom zdele pridna in jih več ne bom mantrala. Naslednjo fasungo bom naročila pri Mimovrste in čakala kakše tri, štiri tedne, da pride ;)
Kvinta ::
Jaz iz uk. nisem nikoli naročil samo zaradi tega ker imam z nemškim dhl zelo dobre izkušnje tak kot piše vedno pride in ne vzamem nikjer drugje, kjer je dhl tam kupim do zdaj nisem mel v 30 in več letih nobenih problemov, tud ko sem naročil express je prišlo točno. Ni to tak ko pri nas, ko se v neki krizi poveča obseg dela pa delajo z istim številom zaposlenih al pa še z manjšim oni takrat zaposlijo še več ljudi sicer pa kakorkoli vsakemu svoje, če je v tujini ceneje kupim tam pa neglede na to al je to 1€ ali pa več po enem letu se mi to lepo pozna v žepu
AndyS ::
Jaz sem iz amazon.de nekaj naročil 13.4., dobil enako obvestilo in da lahko pričakujem delivery 20.4. Včeraj so odposlali, danes sem že dobil. Moja izkušnja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AndyS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Komu POST AG (AT) posreduje pošto v SLO?Oddelek: Loža | 6991 (3352) | starfotr |
» | Amazon.de nakupOddelek: Loža | 6850 (3134) | mtosev |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47310 (18151) | uporabnik50 |
» | Amazon čas dostaveOddelek: Loža | 3319 (2865) | miha1135899 |