Forum » Pomoč in nasveti » Usb konektor bluetooth speaker
Usb konektor bluetooth speaker
espacious ::
Pozdravljeni,
Sicer je zvocnik neka kopija jbl. Se mi je konektor napajanja odlomil. Me zanima kaksen konektor bi bil ok ker ne razumem kateri pin kam prilotat. Zgleda da ima samo 3 pine. + In - ter se enega. Prilagam sliko.
Hvala.
Sicer je zvocnik neka kopija jbl. Se mi je konektor napajanja odlomil. Me zanima kaksen konektor bi bil ok ker ne razumem kateri pin kam prilotat. Zgleda da ima samo 3 pine. + In - ter se enega. Prilagam sliko.
Hvala.
LP, espacious
matobeli ::
Navaden konektor rabiš, sej če bolje pogledaš ima tvoj konektor 5 pinov, ampak so samo 3 zacinjeni.
Imaš pa težavo ker so skupaj z konektorjem odletele tudi vezi na tiskanem vezju in sedaj nimaš kam prispajkat novega. Boš moral pogledat kam so vezi tekle in na novo uredit.
Imaš pa težavo ker so skupaj z konektorjem odletele tudi vezi na tiskanem vezju in sedaj nimaš kam prispajkat novega. Boš moral pogledat kam so vezi tekle in na novo uredit.
espacious ::
Aha. Ok bom postudiral pinuot. Se mi je dozdevalo. A kako 3? Plus pa minus. Kaj bi pa tretja bila? Da saj prav to je problem ker so se vezi poskodovale pa nevem kam bi tretja sla. Sredinska. Pospajkat in popravit vezi mislim da bi mi uspelo.
Hvala.
Hvala.
LP, espacious
matobeli ::
3 je OTG pin, navaden usb ima 4 pine micro pa 5, OTG pin pove filalcu a lahko polne ali ne, oziroma nekaj v tem stilu. Moršpogledat na net a je na plus ali gnd(minus) zvezan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB Type COddelek: Pomoč in nasveti | 6217 (2717) | KTr1sk |
» | Vezava novega avtoradija v star avtoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13651 (2299) | cerial |
» | Priklop napajalnikaOddelek: Strojna oprema | 14153 (13542) | pol3ni |
» | Napajalnik za iPodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1743 (1502) | slapi |