Forum » Igre » Hitman 2 Silent assasin
Hitman 2 Silent assasin
VuLc4n0 ::
Včeraj sem namestil to igro. Sem v tisti sobi ko moraš ubiti tretjega generala (vsaj mislim da je tretji) Najprej sem ubil enega generala na tistem srečanju v St. Petersburgu, v naslednji misiji še dva generala ki se dobita v parku (sem tudi oba ubil), zdaj pa morem ubiti tretjega in baje mi potem še eden ostane
Sobo začneš poz zemljo. Cilj je da ubiješ generala, in rešiš nekoga (ne vem točno koga)
ki je v nekem zaporu. No meni je uspelo priti do kontrolne sobe kjer sem pobil vse vojake. Na zemljevidu je narisan nek zid z razpoko. Do tja sem prišel in verjetno ga morem razstreliti. Imam mini-bombo in pa nek daljinski upravljalec da bombo raznese. Problem je v tem da nevem kako namestiti bombo. Grem k zidu, izberem si bombo in ko jo hočem nastaviti na zid (v zidu je razpoka, na zemljevidu je označeno kot zanimiva lokacija..) ne gre. Probal sem z levim miškinim gumbom in z tipko E a ne gre. Kasneje bom postal tudi screenshote.
No da v tej temi vprašam. Kako lahko prilepim sliko na slo-tech?
Sobo začneš poz zemljo. Cilj je da ubiješ generala, in rešiš nekoga (ne vem točno koga)
ki je v nekem zaporu. No meni je uspelo priti do kontrolne sobe kjer sem pobil vse vojake. Na zemljevidu je narisan nek zid z razpoko. Do tja sem prišel in verjetno ga morem razstreliti. Imam mini-bombo in pa nek daljinski upravljalec da bombo raznese. Problem je v tem da nevem kako namestiti bombo. Grem k zidu, izberem si bombo in ko jo hočem nastaviti na zid (v zidu je razpoka, na zemljevidu je označeno kot zanimiva lokacija..) ne gre. Probal sem z levim miškinim gumbom in z tipko E a ne gre. Kasneje bom postal tudi screenshote.
No da v tej temi vprašam. Kako lahko prilepim sliko na slo-tech?
http://christinalake.cjb.net
OmegaBlue ::
fora je v tem da moreš bombo vržt pred tist zid.Uporabi tipko za "drop weapon" in poj detonira s daljincem..
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Sem že sam ugotovil Ko sem zid razstrelil je prišlo kakih 30 vojakov. Sicer sem vse pobil vendar takoj zatem mi javi: Agent died, Mission Failed
Kje sem kaj zajebau? Bom postal mapo.. da mi bo lahko kdo povedal kje se skriva ta general in pa ta agent ki mi je umrl
MAPA
LEGENDA MAPE
TNAHX za pomoč že vnaprej, by the way: tam kjer razstrelim zid je potem izhod...
Kje sem kaj zajebau? Bom postal mapo.. da mi bo lahko kdo povedal kje se skriva ta general in pa ta agent ki mi je umrl
MAPA
LEGENDA MAPE
TNAHX za pomoč že vnaprej, by the way: tam kjer razstrelim zid je potem izhod...
Še nekaj.. tam na mapi je server room označena z rumenim utripajočim se klicajem kar pomeni zanimiva lokacija. In sem bil tam pa nisem našel nič zanimivega...... Torej na tej mapi so trije rumeni klicaji Pri vseh treh sem bil pa nisem našel nič zanimivega. Razen pri steni ki sem jo razstrelil.
V prešnjih sobah mi je ta klicaj pomagal (npr. dobro mesto za koga ubiti ipd.)
Zdej sem pa čisto izgubljen. Bil sem v vseh sobah ki so na zemlejvidu pa tega generala nisem našel. Pa vedno ko začem množično pobijat mi napiše da je AGENT UMRL in MISSION FAILED. Pomagajte mi!!!!!!
Zdej sem pa čisto izgubljen. Bil sem v vseh sobah ki so na zemlejvidu pa tega generala nisem našel. Pa vedno ko začem množično pobijat mi napiše da je AGENT UMRL in MISSION FAILED. Pomagajte mi!!!!!!
freserovski ::
veš kaj ti naredi, lepo se preoblači, pa te noben nebo nič vprašal , ko prideš v stavbo se preobleči v navadnega vojaka...tam nekje na vrhu je obleka, pol pa se sprehodiš po "prvem" štuku in vidiš na enih vratih čine narisane, vstopiš v sobo se preoblečeš in greš brez problema nadstropje nižje, tam not je pa pol v eni sobi tisti, ki ga morš rešit. Greš v ono sobo, kjer lahko skozi steklo gledaš kako general pretepa ujetnika, na tla vržeš pager, vzameš telefon in pokličeš....se skriješ za vrata in pol pride general pogledat kaj piskat, ti pa samo za njim in ga zadaviš , pol pa enostavno odideš tja gor, kjer morš nastavit exploziv, se skriješ, razstreliš in takoj spičiš v hodnike, v glavi si prej zvizualiziraj kam boš zavijal, da te ne dobijo...
Uf, kak rad sem mel ta špil...upam, da ti bo pomagalo
Uf, kak rad sem mel ta špil...upam, da ti bo pomagalo
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Sem si najdu walkthrough...
No zdej sem pa na Japonskem In zopet težave. Vbistvu sem naredil čisto vse tako kot piše v vodiču. Začnem za neko skalo, tečem v hišo skozi garažna vrata. Na avtu pritisnem HONK HONK , se skrijem za smetnjak, ven pride varnostnik in jaz smuknem v hišo.
Nato pridem v sobo kjer je na mizi riba. Izberem možnost da izreže iz ribe majhen košček kamor se potem namesti neka naprava. V kuhinji je suši ki ga bo deklina postregla temu japoncu ki ga morem ubit! Nato ''transmitter namestim v suši'' (mislim da je ta suši zastrupljen). Nato tečem iz hiše (kakor piše v vodiču) in baje ko deklina odnese suši k temu japoncu bi se morala misija končati.
Vse je ok in prav, vendar v vodiču piše da oba objectiva s tem opravim. ''place transmitter on Hakamoto JR'' in ''kill hakamoto JR''. Pri meni pa ne gre... ta transmitter je v sušiju, deklina ga odnese k temu hakamotoju vendar ta umre, objective 'kill hakamoto JR'' je opravljen tisti drugi pa ni.(''place transmiiter on hakamot jr). Kje sem ga lomil?? A mogoče ne smem zastrupiti sušija in potem tega japonca prostoročno ubijem??
No zdej sem pa na Japonskem In zopet težave. Vbistvu sem naredil čisto vse tako kot piše v vodiču. Začnem za neko skalo, tečem v hišo skozi garažna vrata. Na avtu pritisnem HONK HONK , se skrijem za smetnjak, ven pride varnostnik in jaz smuknem v hišo.
Nato pridem v sobo kjer je na mizi riba. Izberem možnost da izreže iz ribe majhen košček kamor se potem namesti neka naprava. V kuhinji je suši ki ga bo deklina postregla temu japoncu ki ga morem ubit! Nato ''transmitter namestim v suši'' (mislim da je ta suši zastrupljen). Nato tečem iz hiše (kakor piše v vodiču) in baje ko deklina odnese suši k temu japoncu bi se morala misija končati.
Vse je ok in prav, vendar v vodiču piše da oba objectiva s tem opravim. ''place transmitter on Hakamoto JR'' in ''kill hakamoto JR''. Pri meni pa ne gre... ta transmitter je v sušiju, deklina ga odnese k temu hakamotoju vendar ta umre, objective 'kill hakamoto JR'' je opravljen tisti drugi pa ni.(''place transmiiter on hakamot jr). Kje sem ga lomil?? A mogoče ne smem zastrupiti sušija in potem tega japonca prostoročno ubijem??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitman 2Oddelek: Igre | 2288 (818) | Tr0n |
» | MTV celebrity deathmatchOddelek: Igre | 1104 (871) | ATI |
» | Nekaj slikic --> več ali manj smešnihOddelek: Loža | 1574 (1286) | Taras_Bulba |
» | Championship manager 4 v slovensciniOddelek: Igre | 909 (770) | joze |
» | Tron 2.0Oddelek: Igre | 1030 (912) | BaRtMaN |