Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
GregiB ::
Meni je fascinantno, da se grejo tako "sposobni" ljudje, ki so prilezli do ministra, tako blamirat za par 100 evrov.Ne gre (več) za vsote. Ko daš (nekaterim) ljudem moč in vpliv, dobijo občutek, da so nedotakljivi do te mere, da dejansko verjamejo, da jim vse to pripada.
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
je izjavil:
Ona (in posledično Desus) je zaradi svojega nepremišljenega obnašanja najšibkejši člen in posledično glavna tarča za rušenje vlade.
Poleg vsega gre pri Pivčevi za opozicijo za double whammy. Poleg problem, ki si jih je nakopala z nespametnim ravnanjem je najverjetneje zapravila prag vstopa v parlament. Težko si namreč predstavljam, da bodo desnosučni starejši volilci (pre)stopili k DeSUSu, medtem, ko je večino levosučnih PMSM izgubila. Ostanejo še volilci, ki volijo za "nice face and tight ass", a dvomim, da bo teh dovolj...
Gregor P ::
Zdaj je pač očitno na vrsti DeSUS, prej je bil SMC, potem bo pa najbrž NSi.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
MrStein ::
Pivčevo so že pred kandidaturo za vrh Desusa ujeli s prstom v marmeladi, sedaj se je še 2x ponovilo, ampak ona se še vedno spreneveda in ven vleče. Podn od političarke! Kako lahko takšni ljudje spijo?
Lani, ko je bila "naša", nobenega to ni motilo. Zanimivo...
Metod CCP pa si raje ne želi...
Meni je fascinantno, da se grejo tako "sposobni" ljudje, ki so prilezli do ministra, tako blamirat za par 100 evrov.
Hec je, da se za teh 100 ne sekirajo oziroma sploh ne opazijo.
Zamisli si, da ji nekdo pri vhodu v stavbo odpre vrata, mediji pa že poročajo o podkupovanju.
To je točno to. Vlado je potrebno rušiti in vsa sredstva prav pridejo.
(če pa kdo misli da so teh 100 evrov in dva sendviča dejansko pomembna, pa si je sam kriv)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Pivčevo so že pred kandidaturo za vrh Desusa ujeli s prstom v marmeladi, sedaj se je še 2x ponovilo, ampak ona se še vedno spreneveda in ven vleče. Podn od političarke! Kako lahko takšni ljudje spijo?
Niti ne... napiši na NoriTV pod iskalni pojem SRIPT, pa boš videl, da je tudi pri "njihovih" ("naših novih", "onih"...) enako, zgolj obratno. Prej je bila groza od groze, zdaj rešuje slovensko kmetijsko gospodarstvo...
Saj, ko je "naša" je OK. To sem rekel.
Velja za vsakega.
Velja za vsakega.
Motiti se je človeško.
Saj, ko je "naša" je OK. To sem rekel.
Velja za vsakega.
Napisal si, da je bila “naša”.... lani...
::
Lani ni motilo enih, tokrat ne moti drugih, okoriščala se je pa ves čas. Kaj je tukaj nenavadnega?
(če pa kdo misli da so teh 100 evrov in dva sendviča dejansko pomembna, pa si je sam kriv)
Gre se za princip. Za nekoga, ki želi imeti integriteto, je pomembnih tudi 20€. Politiki, še posebej ministri in predsedniki strank, bi morali strmeti k večji integriteti. Glede na to, katero politično opcijo bolj zagovarjaš, mi je tvoje podpiranje koruptivnosti razumljivo. Ni problem če kradejo, dokler le omogočajo vladanje tvoji priljubljeni stranki, kaj pa je 100€ tukaj in 100€ tam.
dild0idis ::
Niti ne... napiši na NoriTV pod iskalni pojem SRIPT, pa boš videl, da je tudi pri "njihovih" ("naših novih", "onih"...) enako, zgolj obratno. Prej je bila groza od groze, zdaj rešuje slovensko kmetijsko gospodarstvo...
Fact je, da so eni in drugi dvolični!
Samo, da je n(v)aša, pa je vse vredu!
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
fikus_ ::
"Lani, ko je bila "naša", nobenega to ni motilo. Zanimivo..."
Naša/vaša, v bistvu je bilo vseeno, ker so imeli nekateri edin cilj rušenje Rjavca. Mislim, da jim je v drugo uspelo s Pivčevo. Pač bolje zgleda kot marsikater penzionist.
Sedaj je pa verjetno tudi Gantar zavohal pravi trenutek, da bo Pivčevo vrgel z vrha. Samo po tem zna bit, da ne vodo več naklonjeni SDSu.
Naša/vaša, v bistvu je bilo vseeno, ker so imeli nekateri edin cilj rušenje Rjavca. Mislim, da jim je v drugo uspelo s Pivčevo. Pač bolje zgleda kot marsikater penzionist.
Sedaj je pa verjetno tudi Gantar zavohal pravi trenutek, da bo Pivčevo vrgel z vrha. Samo po tem zna bit, da ne vodo več naklonjeni SDSu.
dild0idis ::
za desnicare zaposliti rabi se samo https://endlessdoomscroller.com/
Levičarji so še bolj enostavni, rabijo samo odgovore na tri vprašanja:
- A je to rasistično?
- Ali lahko to ukinemo?
- Koliko lahko dobim od države?
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
Ta argument gre meni izredno na živce... Namreč, sedanja vladna klika želi na vse kriplje prikazati, da "protestnike" te vlade moti korupcija zgolj na njihovi strani, na strani bivših vladpa ne... lari-fari. Osebno si sršno želim vodjo, ki bo nekupljiv in vreden zaupanja najširše možne množice. Korupcijo obsojam, ne glede na barvo...
Če pa se že gremo vaši naši... pa je prav smešno gledati, ko se vrtijo sličice "rdečkarjev" z milijonskimi in milijardnimi ciframi, pa se vedno ob tem spomnim desnega politika, ki je bil korupcije pravnomočno obsojen, poslan za rešetke, potem pa zaradi tehnikalij "oproščen". Seveda je zanj veljalo, da je zaradi padca postopka pač... nedolžen. Ko pa padejo postopki (upravičeno ali ne) proti "rdečkarjem", pa so seveda krivi, a je seveda vse zmontirano
KAVINSKY ::
Ta argument gre meni izredno na živce... Namreč, sedanja vladna klika želi na vse kriplje prikazati, da "protestnike" te vlade moti korupcija zgolj na njihovi strani, na strani bivših vladpa ne... lari-fari.
https://twitter.com/i/status/1289266192...
Oprosti, ampak moraš biti težki debil, da protestiraš proti korupciji vlade, hkrati pa ploskaš šerifu najlepšega mesta na svetu.
https://twitter.com/i/status/1289266192...Sej se zastopimo... oportunistična politična agit-propaganda... zdaj pa prilimaj še mariborskega pederasta z Yugo zastavo in učitelja, ki kaže rit, pa dopiši, da predstavljajo "your average protestor"
Oprosti, ampak moraš biti težki debil, da protestiraš proti korupciji vlade, hkrati pa ploskaš šerifu najlepšega mesta na svetu.
KAVINSKY ::
Glede na množične proteste pred mestno hišo gre verjetno res za oportunistično propagando.
Glede na množične proteste pred mestno hišo gre verjetno res za oportunistično propagando.
Absolutno... saj je logično... Nezadovoljstvo privede do kritične mase, včasih do vrelišča in ljudje začnejo množično protestirat. Da dobi njihov protest neko (politično) težo, se zbirajo v množice. V te množice pa se potem pomešajo razni oportunisti. Nekateri med njimi izkoristijo proteste za to, da v izložbe mečejo opeke in iz trgovin nosijo televizorje in Nike Patike. Spet drugi izkoristijo zadevo, si čez glavo povezijo hoodyje, čez usta rute in mečejo molotovke v policiste, tretji npr. pridejo iz parlamenta in sem pomešajo med množico z namenom pokazati, kako so za njihovo "stvar", potem imaš pa še samooklicane vodje protestov, razne Januule in podobne agit-propovce, ki stopijo na oder, ki je ponavadi v tisti smeri, kamor so množice uprte, kjer trobijo polit-debuloze. Vse te debile mediji lepo snemajo, gledalci pa stereotipiziramo zadevo na vse. Kolikor sem zasledil, so protesti v LJ bili zelo mirni, skandiranje je bilo zgolj v smislu "Vlada dol", ne "Jankovič gor"...
Mato989 ::
Metod CCP pa si raje ne želi...
Meni je fascinantno, da se grejo tako "sposobni" ljudje, ki so prilezli do ministra, tako blamirat za par 100 evrov.
Hec je, da se za teh 100 ne sekirajo oziroma sploh ne opazijo.
Zamisli si, da ji nekdo pri vhodu v stavbo odpre vrata, mediji pa že poročajo o podkupovanju.
To je točno to. Vlado je potrebno rušiti in vsa sredstva prav pridejo.
Razlika je samo v tem, da meni je že kdo odprl vrata kot "navadnemu" državljanu, nikdar mi pa nobena Občina ni plačala nastanitve za par dni in zastojn hrane...
BIG DIFF!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
je izjavil:
Gre se za princip. Za nekoga, ki želi imeti integriteto, je pomembnih tudi 20EUR. Politiki, še posebej ministri in predsedniki strank, bi morali strmeti k večji integriteti. Glede na to, katero politično opcijo bolj zagovarjaš, mi je tvoje podpiranje koruptivnosti razumljivo. Ni problem če kradejo, dokler le omogočajo vladanje tvoji priljubljeni stranki, kaj pa je 100EUR tukaj in 100EUR tam.
Jaz ne podpiram korupcije. Ti jo. (ti si izvolil to vlado, jaz nisem)
Če se že spuščamo na osebni nivo.
Sicer pa ja, navijaj, da milijone noben ne razišče. Sploh, če gre v žepe "naših", a ne? Saj to je edino pomembno.
Kot si rekel.
Osebno si sršno želim vodjo, ki bo nekupljiv in vreden zaupanja najširše možne množice. Korupcijo obsojam, ne glede na barvo...
In zakaj nisi tako volil?
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Kdo je dal te nove jumbo plakate brez "podpisa"?
Aha, edina razpoznavna vsebina je "5G" in simbol za wifi , tako da zgleda ni politična, bolj flatearth-ovska...
Motiti se je človeško.
[
Osebno si sršno želim vodjo, ki bo nekupljiv in vreden zaupanja najširše možne množice. Korupcijo obsojam, ne glede na barvo...
Ker imam problem... udeležbo na volitvah smatram za državotvorno dolžnost in se jih nujno udeležim. In zakaj oba veva, da kandidata, ki si ga želim, nisem volil...? Ker oba veva, da ga med kandidati ni bilo. In zakaj ne? Ker se je pri nas in večini sveta ustvarilo tako toksično politično ozračje, da se sposobni, kompetenni in razumni ljudje politike enostavno nočejo... jet
Men dol visi za vlado ko nima 1m za muzeje, ma pa 800m za tanke.
Odlicno, cetudi nisem pristas metanja kesa v vojsko raje vidim da se davkoplacevalski denar porablja za prihodnost in ne za zgodovino....
Odlicno, cetudi nisem pristas metanja kesa v vojsko raje vidim da se davkoplacevalski denar porablja za prihodnost in ne za zgodovino....
Narod brez zgodovine nima ne identitete ne prihodnosti. Sicer pa se muzeji ne ukvarjajo samo z zgodovino. Ampak od nekoga, ki mu je višek kulturnih dogodkov liga prvakov, niti ne pričakujemo, da bo to vedel.
Sicer pa ja, navijaj, da milijone noben ne razišče. Sploh, če gre v žepe "naših", a ne? Saj to je edino pomembno.
Za razliko od tebe jaz nimam "svojih" in me korupcija moti pri vseh enako.
je izjavil:
Narod brez zgodovine nima ne identitete ne prihodnosti. Sicer pa se muzeji ne ukvarjajo samo z zgodovino. Ampak od nekoga, ki mu je višek kulturnih dogodkov liga prvakov, niti ne pričakujemo, da bo to vedel.
Za kvalitetno zivljenje je zgodovina nepomembna... Tako kot mene ne zanima kaj je delal moj pra pra dedek in ne vem kdo je bil me enako malo zanima kaj je pocel narod na tem obmocju pred 17 tisoc leti recimo... Pac nepomembno
Za kvalitetno zivljenje je zgodovina nepomembna... Tako kot mene ne zanima kaj je delal moj pra pra dedek in ne vem kdo je bil me enako malo zanima kaj je pocel narod na tem obmocju pred 17 tisoc leti recimo... Pac nepomembno
Mi je čisto jasno, tudi s tem ni nič narobe. Ljudje smo si različni. Za nekatere je pomembno kulturno izročilo ter zgodovina, medtem ko je za druge pomembno to, kako se 20 odraslih moških žoga. Vsakomur svoje.
D3m ::
Sem nas pelje naš maršal.
Za domovino, z Janšo naprej!
Nacizem ne.
Je pa bila odgovorna za LGBT Weimarska republika in (nemški) židje.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
poweroff ::
Muzeji predstavljajo zgodovino in so del kulture. To ni metanje denarja proč za zgodovino.
Izkopavanje množičnih grobišč prav tako ni metanje denarja stran za zgodovino. To je stvar osnovne civilizacijske pietete.
Prerekanje o domobrancih in partizanih pa je čisto razmetavanje denarja, se strinjam.
Kar se tiče vojske... lahko nabavimo 5 tankov, pa ni to praktično nič. En tank stane (od oka) 6-8 mio EUR. Recimo da je to 30 mio. EUR. Pa s 5 tanki ne moreš narediti praktično nič.
No, po drugi strani bi pa lahko dali 30 mio. EUR v cybersecurity, tukaj postavili glavni NATO cybersec center in bi nam ostale države še plačevale za izobraževanja in storitve.
Ampak raje ne. Zakaj bi razmišljali širše, če pa lahko ozko?
sudo poweroff
D3m ::
tukaj postavili glavni NATO cybersec center in bi nam ostale države še plačevale za izobraževanja in storitve.
Ni tako enostavno.
S tem postaneš konkurenca USA.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Aja, saj res.
A na to pa nisi pomislil, da bi bilo tudi Američanom morda v interesu imeti v tem delu sveta kakšen tak center? Tako kot imajo vojaške baze po Evropi...?
A na to pa nisi pomislil, da bi bilo tudi Američanom morda v interesu imeti v tem delu sveta kakšen tak center? Tako kot imajo vojaške baze po Evropi...?
sudo poweroff
HitraSperma ::
Aja, saj res.
Ne če se gre za podatke. Dobro vedo kje je moč.
fgdsfjk
Muzeji predstavljajo zgodovino in so del kulture. To ni metanje denarja proč za zgodovino.
Izkopavanje množičnih grobišč prav tako ni metanje denarja stran za zgodovino. To je stvar osnovne civilizacijske pietete.
Prerekanje o domobrancih in partizanih pa je čisto razmetavanje denarja, se strinjam.
Kar se tiče vojske... lahko nabavimo 5 tankov, pa ni to praktično nič. En tank stane (od oka) 6-8 mio EUR. Recimo da je to 30 mio. EUR. Pa s 5 tanki ne moreš narediti praktično nič.
No, po drugi strani bi pa lahko dali 30 mio. EUR v cybersecurity, tukaj postavili glavni NATO cybersec center in bi nam ostale države še plačevale za izobraževanja in storitve.
Ampak raje ne. Zakaj bi razmišljali širše, če pa lahko ozko?
Z boldanim se 100% strinjam, ampak enako ne morš naredit nič s pieteto, zaradi pietete in izkopavanjem nekih grobov od boga pozabljenih umrlih, MOJ lajf kot davkoplačevalec ne bo boljši niti bolj miren!
Zato je to metanje denarja stran =)
Denar se naj porablja za zadeve zaradi katerih bodo življenja povprečnih državljanov boljša in bolj kvalitetna, ne pa zato ker je to fajn ali primerno...
Cruz ::
Denar se naj porablja za zadeve zaradi katerih bodo življenja povprečnih državljanov boljša in bolj kvalitetna, ne pa zato ker je to fajn ali primerno...Geologija in arheologija sta ogromno pripomogli k razumevanju sveta in posledično napredku v znanosti ter posledično boljšemu življenju.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
link_up ::
Ta argument gre meni izredno na živce... Namreč, sedanja vladna klika želi na vse kriplje prikazati, da "protestnike" te vlade moti korupcija zgolj na njihovi strani, na strani bivših vladpa ne... lari-fari. Osebno si sršno želim vodjo, ki bo nekupljiv in vreden zaupanja najširše možne množice. Korupcijo obsojam, ne glede na barvo...
Če pa se že gremo vaši naši... pa je prav smešno gledati, ko se vrtijo sličice "rdečkarjev" z milijonskimi in milijardnimi ciframi, pa se vedno ob tem spomnim desnega politika, ki je bil korupcije pravnomočno obsojen, poslan za rešetke, potem pa zaradi tehnikalij "oproščen". Seveda je zanj veljalo, da je zaradi padca postopka pač... nedolžen. Ko pa padejo postopki (upravičeno ali ne) proti "rdečkarjem", pa so seveda krivi, a je seveda vse zmontirano
Ne rabis nic opravicevat, ker dejstva govorijo zase. Pred pol leta vas ni bilo nikjer videt. Ti pa seveda kar lazi sam sebi.
In and Out
Denar se naj porablja za zadeve zaradi katerih bodo življenja povprečnih državljanov boljša in bolj kvalitetna, ne pa zato ker je to fajn ali primerno...Geologija in arheologija sta ogromno pripomogli k razumevanju sveta in posledično napredku v znanosti ter posledično boljšemu življenju.
Kako točno je drkanje okrog hude jame pripomoglo k boljšemu stanju državljanov RS? Nikakor, samo kreg je bil in denar smo zapravljali, od tega pa nismo imeli nič k napredku in boljšemu življenju...
Kako točno je zdaj v ormožu ona grobnica pomagala k napredku na področju računalništva ali pa k pocenitvi kruha ki meni koristi in neštetim drugim...
Takih nekoristnih primerov je ogromno!
Seveda pomaga. Samo ti ne vidiš tega.
Pomaga, da se te stvari ne ponavljajo več. Da ljudje postanejo bolj humani. In da ne vlagajo več v koncentracijska taborišča, pač pa raje v znanost.
Pomaga, da se te stvari ne ponavljajo več. Da ljudje postanejo bolj humani. In da ne vlagajo več v koncentracijska taborišča, pač pa raje v znanost.
sudo poweroff
Vazelin ::
Lol
https://www.rtvslo.si/slovenija/nedopus...
Moram pogledat če so se razne nevladni mojstri tudi tako razburjale, ko se je zvedelo, da je šerif, slovenskiWeinstein, izsiljeval za seks. Ali je ta twit hujši od izsiljevanja za seks. Bo treba malo twitter nazaj pogledat
Twit je seveda totalno beden, 10/10 govedo. Ampak dejmo no. Odziv pa hujš kot na slovenskega Weinstein :D
https://www.rtvslo.si/slovenija/nedopus...
Moram pogledat če so se razne nevladni mojstri tudi tako razburjale, ko se je zvedelo, da je šerif, slovenskiWeinstein, izsiljeval za seks. Ali je ta twit hujši od izsiljevanja za seks. Bo treba malo twitter nazaj pogledat
Twit je seveda totalno beden, 10/10 govedo. Ampak dejmo no. Odziv pa hujš kot na slovenskega Weinstein :D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Seveda pomaga. Samo ti ne vidiš tega.
A res? Torej se danes več ne dogajajo svinjarije po Sloveniji in Svetu, ne prodajajo več mladih deklet, ne ubijajo več ljudi za denar itd... ne, vse to se dogaja, navkljub zagonjenemu kešu... še 1x, povej mi kaj komu pomaga odkritje grobišča v Ormožu iz RIMSKIH ČASOV... bomo zaradi tega imeli nižje položnice? Boljše zdravstvo, cenejšo elektriko? Nič od tega... učinka za povprečnega človeka ki plačuje davke NI, vsaj NETO PLUS ne... samo v minus
Seveda se še dogajajo svinjarije, je pa tega objektivno gledano čedalje manj. V srednjem veku so otroke celo jedli ko je bila lakota. Babice so jih pobijale, da se "maščujejo" snaham, pojma spolna zloraba pa niso poznali. Po WW2 je v mestih izginilo cel kup mladih deklet...
Objektivno gledano se je v zadnjih letih kvaliteta življenja izboljšala. In za to je zaslužno celotno kulturno okolje.
Objektivno gledano se je v zadnjih letih kvaliteta življenja izboljšala. In za to je zaslužno celotno kulturno okolje.
sudo poweroff
Seveda se še dogajajo svinjarije, je pa tega objektivno gledano čedalje manj. V srednjem veku so otroke celo jedli ko je bila lakota. Babice so jih pobijale, da se "maščujejo" snaham, pojma spolna zloraba pa niso poznali. Po WW2 je v mestih izginilo cel kup mladih deklet...
Za nic od tega ni zasluzno odkritje grobov v ormozu razen za place arheologom.. Enako ne na ptuju recimo... Zmetali smo na stotisoce evrov od tega denarja pa nimajo Ptujcani nic... Sploh pa ne vsi enakomerno ker so tam eno salco nasli lepo te prosim.
Enako je z opero v lj... Vsi jo placujemo od nje pa osebno nimam nic... Naj jo placuje kdor hoce poslusat
link_up ::
ja izpod katerega kamna si pa zdaj ti prilezel Mato? Kaksne kvasis? Za zgodovino in vse povezano z njo rabis leta zivljenja in svojih izkusenj, da jo resnicno pricnes cenit. Ti si na sreco sele na zacetku in imas se vse moznosti nagruntat gretje vode. Nikar pa ne izgubljaj casa z misljenjem, da je nekaj brez veze. In ne delaj ****** iz seb, btw.
In and Out
[
Ker imam problem... udeležbo na volitvah smatram za državotvorno dolžnost in se jih nujno udeležim. In zakaj oba veva, da kandidata, ki si ga želim, nisem volil...? Ker oba veva, da ga med kandidati ni bilo. In zakaj ne? Ker se je pri nas in večini sveta ustvarilo tako toksično politično ozračje, da se sposobni, kompetenni in razumni ljudje politike enostavno nočejo... jet
In si zato volil jajota?
Nima ravno smisla.
je izjavil:
S tem sporočilom si ravno potrdil, da ljudi deliš med "naše" in "vaše". Kot je nekdo malo višje napisal: kje si bil pred pol leta? Takrat te korupcija ni motila?
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Telbanc ::
Ja no, ko jaz tole berem, mi nekakopostaja jasno kako stvari stojijo.
Da prihaja korupcija v točno določenih intervalih. Zanimivo. Tudi "zatiralcev" korupcije je na momente veliko več. V določnih obdobjih je tudi več poučevanja o škodljivosti korupccije in njenem preprečevanju.
Zadeva postaja evidentna, zato tud vedno manj pišem. Postaja mučno, ker mam občutek, da me ma nekdo za bedaka.
Da prihaja korupcija v točno določenih intervalih. Zanimivo. Tudi "zatiralcev" korupcije je na momente veliko več. V določnih obdobjih je tudi več poučevanja o škodljivosti korupccije in njenem preprečevanju.
Zadeva postaja evidentna, zato tud vedno manj pišem. Postaja mučno, ker mam občutek, da me ma nekdo za bedaka.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Medtem ko pravi kulturniki (Drago Jančar) dobivajo visoko cenjene nagrade, se pri nas smetana kulturnikov meče pred ministrstvom za kulturo ob tla.
#kulturniki press
#kulturniki press
Gregor P ::
Kultura je tisto, kar nam omogoča, da se sploh zavedamo, da smo ljudje.
Je čisto vseeno v kateri obliki je; nekateri pač ne marajo oper, tako da je lahko tudi v ...
Je čisto vseeno v kateri obliki je; nekateri pač ne marajo oper, tako da je lahko tudi v ...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
A človek v Sloveniji nima pravice do lastnega komentarja? Twit je uni objavil pod svojim imenom in ne imenom svoje službe. Nekateri so tako triggered da izgleda, da je stopil na rep mački. Mačka pa zacvili, če stopiš na rep.
Odzivi rezervnih varuhov morale so hilarious LOL.
Zgodovina sprememb…
Imo gre pri vsej stvari za false flag... samo da se preusmeri pozornost od zanikrnega ravnanja pristojnih ;) to je tipičen scenarij kako se preusmeri pozornost. Napišeš nek shitpost na Twitterju in potem voila, prvotnega problema ni več, ker so vsi triggered zaradi izbire besed. Kaj pa če je vse res.
Zgodovina sprememb…
jukoz ::
A človek v Sloveniji nima pravice do lastnega komentarja? Twit je uni objavil pod svojim imenom in ne imenom svoje službe. Nekateri so tako triggered da izgleda, da je stopil na rep mački. Mačka pa zacvili, če stopiš na rep.
Odkar maršal Twito toži vsakega, ki izreče kar mu ni po godi, ne. Sploh pa ne če si v službi.
Pa merry christmas, you filthy animals =)