» »

Volitve v ZDA 2020

Volitve v ZDA 2020

Temo vidijo: vsi
««
104 / 107
»»

Pac-Man ::

primoz4p je izjavil:

Zanimivo branje, ampak ne vem kako nas ima zadeva pomiriti.

Do sedaj sem bil mnenja, da nas ima za neko Slavonijo in se ne sekira, če smo njegova sanjska dežela je pa zadeva mnogo bolj resna ;)
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

primoz4p ::

Zakaj tako pesimistično?
Ko KUL opravi svoje, bo prestavil Belo hišo v Slovenijo.
Lokacija je menda že izbrana, vsaj tako se govori in bomo v raju (kom-kap) ;)

Mike_Rotch ::

Škoda, ki izhaja iz njegove neprofesionalnosti, je morda nepomembna za tiste, ki je ne občutijo, za tiste, ki z ZDA redno sodelujemo, pa ni.

Kako se pa občuti?

Doni se bo iz Floride predčasno vrnil v D.C.

Če imamo srečo gre samo za nadaljnje eksperimentiranje z državnim udarom, v primeru smole bo (nekdo) poskusil začet vojno z Iranom.

https://edition.cnn.com/2020/12/30/poli...

Trump is now slated to leave Palm Beach before his annual New Year's Eve party, even though guests had already gathered at his south Florida club and were told Trump would be in attendance, according to three people familiar with the matter.

...

In the President's daily public schedule for Thursday, the White House stated the President and first lady Melania Trump will leave Florida at 11 a.m. ET to return to the White House.

...

At one point, Trump also said he was concerned Iran could retaliate in the coming days for the US drone strike that killed Iran's top general, Qasem Soleimani, one year ago. A person speculated that could be a contributing factor in his early departure. Trump was at Mar-a-Lago when he ordered the Soleimani strike on January 3, 2020.

https://thehill.com/policy/defense/5320...

The U.S. military flew two B-52H bombers over the Persian Gulf on Wednesday in an effort to deter Iran amid ongoing tensions, according to U.S. Central Command.

...

A senior U.S. military official told reporters ahead of the flight that a recent U.S. intelligence report indicates that Iran wants to "avenge that killing,” and has “potential for other more complex attacks” against Americans in Iraq, Fox News reported.

“We're seeing planning for, particularly in Iraq for complex attacks that require Iranian assistance in order to be pulled off," the official told the news outlet.

The Atlantic: Trump Could Still Start a Last-Ditch War With Iran

ustanko ::

Mike_Rotch je izjavil:

Škoda, ki izhaja iz njegove neprofesionalnosti, je morda nepomembna za tiste, ki je ne občutijo, za tiste, ki z ZDA redno sodelujemo, pa ni.

Kako se pa občuti?

V mojem primeru na primer tako, da sem konec novembra prejel pošto, s katero so me obvestili, da zaradi geopolitične situacije v tem trenutku ne vidijo možnosti za nadaljnje sodelovanje.

Pošto, s katero so nadaljevanje sodelovanja za leto 2021 potrdili (s podpisano pogodbo in 30 dnevnim odpovednim rokom), sem prejel dvanajst dni pred zunanjepolitično popolnoma neprimernimi izpadi predsednika vlade na socialnih omrežjih.

Seveda obstaja možnost, da so v tem času odkrili, da sem neustrezen kandidat, a ker sem z ameriškimi oblastmi kot svetovalec za ozko strokovno področje prava poslovno sicer uspešno in brez prekinitev sodeloval od leta 2004, v to možnost dvomim.

Rad bi še opozoril, da Janez Janša še vedno ni čestital zmagovalcu letošnjih ameriških predsedniških volitev.

@ustanko

Tole se bere malo čudno, do 20. januarja je predsednik ZDA Donald Trump, še tranzicijo poskušajo blokirat na vseh nivojih.
Morda je odločitev na lastno pest sprejel kak poklicni birokrat blizu demokratske stranke?

Geopolitična situacija...naša neaktivnost znotraj nata?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pac-Man ()

Nekaj na temo geopolitična situacija in pravo
Mitja Pucelj: Študij prava (pa tudi drugega družboslovja) je treba posodobiti
Iztrgano iz konteksta:
... Na začetku moram priznati, da sem imel do prava in pravnikov strahospoštljiv odnos. Prepričan sem bil, da morajo biti ljudje, ki naštudirajo te silne zakone, izjemno pametni. Edino, kar se mi je zdelo malce čudno, je bilo to, da jih je kar nekaj priznalo, da so šli študirat pravo, ker tam ni matematike.

Pa še nekaj se mi je zdelo nenavadno. Mnogi so malo ali celo nič hodili na predavanja, pa so vendarle v rokih zaključili študij. So se pač vsega naučili iz dobrih učbenikov in niso potrebovali dodatne razlage snovi, sem si mislil. Ker sem sam bolj težko samo iz knjig študiral in sem potreboval dodatno razlago s primeri iz prakse oz. aplikativno razlago teorije, sem imel samo še večji rešpekt. Potem pa sem se neposredno srečal s pravniki tako v zasebnem življenju kot na delovnem mestu. Prvotno strahospoštovanje je vedno bolj prehajalo v začudenje.
...
Bom zelo poenostavil. V resnici je to običajno daljši proces, ampak na koncu pripelje do sledečega:
* ko smo pri reševanjih problemov prišli do logičnih nesmislov, sem dobil pojasnilo, da pravo pač ni logično. Treba je brati predpise, poiskati pravi predpis in na osnovi tega sprejeti odločitev, ki bo podprla predhodno sprejeto odločitev;
* preden začneš reševati problem, najprej poiščeš vse možne podlage, ki govorijo v prid tezi, da to ni naše delo, ampak delo nekoga drugega, zato se mi s tem ne bomo ukvarjali;
* če je nekje točno določen princip, to ne velja za podoben primer (ali celo enak) na drugem področju ipd.;
* namesto iskanja optimalne rešitve (te ni v točki, temveč pogosto nekje znotraj večdimenzionalnega prostora – to pa je zahteven proces) maksimiranje zahtev vsakega na svojem področju (npr. pridobitev gradbenih dovoljenj) ipd. Verjetno vsakdo lahko še sam kaj najde
...
Kot bi rekel Ježek (Frane Milčinski): pravo ni eno, pravi sta dve. Pri študiju organizacijske kulture skozi čas (to je pomemben del zgodovine) sem spoznal, da je vzhodni del Rimskega imperija (Bizanc) precej drugačen od zahodnega dela. Ključ je v tem, da je vzhodni del temeljil na grški kulturi, ki temelji na upravljanju (malega) polisa. Polisi so bili v stalnih medsebojnih sporih in v posameznem polisu je veljalo, da je najslabši naš še zmeraj boljši kot najboljši njihov. To z drugimi besedami pomeni, da ne obstaja enoten pravni red, temveč je pravo veliko bolj kreativno. Odvisno pač od situacije. Ne smemo pozabiti, da je meja med vzhodom in zahodom potekala po Drini in je Srbija del vzhoda. Mi smo pač po naključju pristali na vzhodu. Tako pravo, ki ga je – vsaj zame – poosebljal znameniti rek iz JLA: po pravilih službe, če se drugače ne odredi, jaz imenujem grško pravo.

Na drugi strani imamo Rimski imperij, ki je bil velika država in je v njem veljalo, da pravila igre veljajo enako za vse, ne glede na lokacijo, raso ali veroizpoved. Pomembno je le, da se spoštujejo enotno zapovedana pravila. Kristjani so zato imeli precej težav, ker (nekateri) niso (oportuno) častili zapovedane rimske religije poleg svojega boga, kar so večinoma počeli pripadniki drugih veroizpovedi. Razvoj prava je povezan z razvojem družbe skozi čas. V zahodnem delu Evrope je pripeljal do sodobnega prava, v katerem vse izhaja iz človekovih pravic in je vse drugo logično prilagojeno temu temeljnemu načelu
...

Novoletno slavje v Mar-a-Lagu, karte so bile po 1k $. Za nakup moraš biti član kluba, to pride 200k iniciacije in 14k letno.

https://twitter.com/nacevalenti/status/...

CoolBits ::

WaPo je objavil enourni posnetek telefonskega pogovora v katerem Trump pritiska na SoS Georgije naj spimpa rezultat v njegovo korist.

https://www.washingtonpost.com/politics...

https://twitter.com/Amy_Siskind/status/...
Carl Bernstein on @CNN calling out Trump, saying this tape is far worse than Watergate, and calls out McConnell and McCarthy for enabling authoritarianism adding this could spell the end of the Republican Party.
Bernstein also says Trump should be forced to resign over the call.

Carl Bernstein @ Wikipedia
Carl Bernstein (/ˈbɜːrnstiːn/ BURN-steen; born in February 14, 1944) is an American investigative journalist and author.
While a young reporter for The Washington Post in 1972, Bernstein was teamed up with Bob Woodward; the two did much of the original news reporting on the Watergate scandal. These scandals led to numerous government investigations and the eventual resignation of President Richard Nixon. The work of Woodward and Bernstein was called "maybe the single greatest reporting effort of all time" by longtime journalism figure Gene Roberts.[1]

to

https://twitter.com/ELuttwak/status/134...
With diminishing budgetary largesse the Biden Administration could find savings on the Intelligence side: 17 different organizations generate highly avoidable overhead costs, while diffracting the incoming Intel that must then be fused again. The CIA itself is mostly overhead.

in to, ex-NSA

https://twitter.com/20committee/status/...
They won't but they should. The IC is bloated & has significant problems, CI especially. The Trumpist Right now agrees with the Left, which for decades has portrayed the IC is sinister and probably evil. They never question if the IC is good at its job.
CIA keeps losing agents to avoidable CI problems, its analysis remains mediocre; NSA's got great stuff but its CI problems are no better (and arguably worse); FBI's performance in CROSSFIRE HURRICANE raises troubling competence questions; nobody's sure why DIA even exists. etc.

+ to, o posnetku klica

https://twitter.com/20committee/status/...
Dear GOP: The "stolen election" fable was fun, it's all kayfabe, more fund-raising off your rubes (whom you despise but need), but Trump's "suggestions" to Raffensberger are obviously criminal in intent. This is verging on a coup, by morons who can't manage it, but still a coup.
I've often told liberals, who get amygdala hijacked by Trump's "fascism" that never actually appears, that Don's far too inept to manage any coup. Coups are work. Nobody's changing GA votes. But the intent of Trump's call is perfectly clear.
Denounce this now, Republicans. Now.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pac-Man ()

zmaugy ::

Ne vem zakaj temu tipu sploh še kdo odgovori na telefon. Odvratno.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Tody ::

Dokler ima kode za nuklearne rakete pač dvigneš telefon :) Čez dva dni bo mogoče bolje :) čez 16 pa toliko bolje...

Smrekar1 ::

Tody je izjavil:

Dokler ima kode za nuklearne rakete pač dvigneš telefon

Največja fora je, da mu tiste kode bolj malo koristijo. Protokol je pač tak, da mu mora vojska predstaviti nekaj opcij kaj nukirati, on izbere eno od opcij in zadeva steče dalje.

Če vojska ne predstavi opcij se lahko zjoka, meče po tleh in generale obmetava z lastnimi iztrebki (od novembra je to poskusil že vsaj 3x), pa ne bo nič.

KAVINSKY ::

Smrekar1 je izjavil:

Tody je izjavil:

Dokler ima kode za nuklearne rakete pač dvigneš telefon

Največja fora je, da mu tiste kode bolj malo koristijo. Protokol je pač tak, da mu mora vojska predstaviti nekaj opcij kaj nukirati, on izbere eno od opcij in zadeva steče dalje.

Če vojska ne predstavi opcij se lahko zjoka, meče po tleh in generale obmetava z lastnimi iztrebki (od novembra je to poskusil že vsaj 3x), pa ne bo nič.

Včasih se človek vpraša kdo je bolj inteligenten. Trump ali povprečni st komentator.

Bo kar začel streljat rakete na lastno državo, če nekdo ne dvigne telefona. V kateri Looney tunes risanki živite?

kow ::

KAVINSKY je izjavil:

Včasih se človek vpraša kdo je bolj inteligenten. Trump ali povprečni st komentator.

Je offtopic. Ampak, bom odgovoril: gotovo Trump oz. vsaj bil je, ko je bil tolk star kot povprecen slo-teh komentator. Trump je gotovo nadpovprecno inteligenten. In nemoralen.

KAVINSKY je izjavil:

Bo kar začel streljat rakete na lastno državo, če nekdo ne dvigne telefona. V kateri Looney tunes risanki živite?

Zadnji načrt Hitlerja v bunkerju je bilo uničenje Nemčije, za kazen, ker se niso dovolj žrtvovali zanj.

Krajše: v realnosti. Debilus kailbra Trump bi, če bi lahko, z največjim veseljem nukiral New York in Kalifornijo, da bi kaznoval liberalce in konkretno zaslužil na borzi s shortanjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Drzi. Hitler je svoj neuspeh, interpretiral kot neuspeh nemskega naroda. Nacionalizem je jemal preresno (mitsko). S katastrofalnimi posledicami za vecino evropskega prebivalstva.
Ampak, ne zanemarimo: Hitler je bil self-made man. Trump, ne popolnoma.

No malo cinizma ne skodi. Ljudje pred nami so tudi doživeli kaj, zato vse te varovalke in "demokratični" procesi. Koliko si upajo senatorji in ostali požgati mostove pa vedo oni. Zato se oglašajo ker Trump ima se vedno velik vpliv na Republikance, tudi ko bo nehal bit precednik.

Dokler ima kode za nuklearne rakete pač dvigneš telefon :) Čez dva dni bo mogoče bolje :) čez 16 pa toliko bolje...

Mislim, da kode do nukov niso bistvene. Dejstvo je, da je Trump dobil 70 milijonov glasov na volitvah, da je precej zveznih držav še vedno konkretno rdečih (oz. trumpovih) in, da je v USA kakšnih 30-40 milijonov ljudi, ki Trumpa podpirajo brezpogojno. Z drugimi besedami, še vedno ima veliko politično moč.

Kje ti živiš zadnja 4 leta, da se ti zdi to nemogoče?

Je offtopic. Ampak, bom odgovoril: gotovo Trump oz. vsaj bil je, ko je bil tolk star kot povprecen slo-teh komentator. Trump je gotovo nadpovprecno inteligenten. In nemoralen.

Kaj v njegovem življenju nakazuje, da naj bi bil nadpovprečno inteligenten?

zmaugy ::

Evo, dokaz da se čedalje več ljudi zaveda (nekateri smo o tem pisali že nekaj let nazaj), da ima Trump ambicije po državnem udaru in da se zato morajo oglasiti:

"All 10 living former defense secretaries declare election is over in forceful public letter"

https://edition.cnn.com/2021/01/03/poli...
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Bwaze6 ::

Kakšne šanse sploh ima republikanska stranka, da se izvije iz Trumpovih krempljev tudi ob neuspehu?

Vsi, ki ne podpirajo še tako neosnovanih Trupovih obtožb, so razglašeni za "republicans only by name". Po inavguraciji Bidna 20. januarja (kar res lahko prepreči le še vojaški puč) bo Trump začel oz. nadaljeval svojo kampanjo "drain the swamp", po njegovem so za izgubo na volitvah krivi premalo trumpistični republikanski politiki, in tako iz vrha stranke kot od spodaj bodo osebje počasi nadomeščali trumpisti, izvoljeni izključno zaradi brezpogojne podpore. In to bo šlo še bolj v skrajnosti, QAnon privrženci med izvoljenimi politiki bodo vsakdanjost, na OANN in Newsmax si bodo ustvarili svojo alternativno resničnost...

Bwaze6 je izjavil:

Kakšne šanse sploh ima republikanska stranka, da se izvije iz Trumpovih krempljev tudi ob neuspehu?

Verjetno kar dobre. Deplorabli ne bodo dvignili svojih riti za nikogar drugega kot za Trumpa, na naslednjih volitvah Trumpistanci pogorijo kjerkoli ni Roja Rojita del države in to bo počasi to.

Ni sicer 100%, odvisno kaj se zgodi v naslednjih nekaj letih. Če leta 2024 spet uspešno kandidira Trump bodo imeli malo partijske vojne.

Poldi112 ::

Mike_Rotch je izjavil:

Lahko začnemo s tem, da je postal predsednik USA.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Od kdaj je IQ pogoj, da postaneš predsednik?

Fritz ::

Vsakemu normalnemu opazovalcu je lahko jasno, da oseba z izredno omejenim besednim zakladom ne more biti niti povprečno inteligentna, kaj šele nadpovprečno. Trump je butelj in k temu še narcistični sociopat, o tem je brez veze debatirat.

https://www.psychologytoday.com/us/blog...
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Nope, nekdo, ki nategne pol države, pač ne more biti butelj. Točno je vedel, kakšne oslarije mora govoriti, ko smo ga vsi imeli za klovna brez šans.

scipascapa ::

Folk je neumen, v Evropi ne bi imel šans v nobeni državi.

Poldi112 je izjavil:

Nope, nekdo, ki nategne pol države, pač ne more biti butelj. Točno je vedel, kakšne oslarije mora govoriti, ko smo ga vsi imeli za klovna brez šans.

Tip je tak butelj, da ga tudi elite, ki so ga podtaknile, ne morejo več prenašati, ker v svoji omejenosti preveč razgalja resničnost ameriške zlagane demokracije. Tudi toliko ni inteligenten, da bi znal 'glumiti'.

Poleg MAGA moronov ga je velik del volivcev volil z idejo, da če sistema ni možno reformirati pa naj pogori do tal.
A. Einstein

scipascapa je izjavil:

Za Berlusconija si že slišal?

S.Berlusconi

Invictus ::

scipascapa je izjavil:

V Sloveniji že, samo tukaj imamo Trumpa brez keša...

Ker če ima keš, ziher ne bo izvoljen...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Mike_Rotch je izjavil:

Ze njegovi debatni nastopi. Ce nekdo ni "literarno" inteligenten, ne pomeni da je neumen. Trumpu so klikerji zelo dobro delovali - poglej njegove starejse posnetke.
Tudi sedaj mu dobro, ce normaliziras glede na starost.

Katera debata to? Kar sem jaz videl, je bilo vse na nivoju "lock her up". To, da si samozavesten in prepričljiv lažljivec in znaš biti glasen, še ne pomeni, da si nadpovprečno inteligenten.

Fritz je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Tip je tak butelj, da ga tudi elite, ki so ga podtaknile, ne morejo več prenašati, ker v svoji omejenosti preveč razgalja resničnost ameriške zlagane demokracije. Tudi toliko ni inteligenten, da bi znal 'glumiti'.

Poleg MAGA moronov ga je velik del volivcev volil z idejo, da če sistema ni možno reformirati pa naj pogori do tal.

Elite ga nikoli niso hotele. Imajo precej raje nekoga, ki ga imajo v žepu in ga lažje kontrolirajo.

scipascapa je izjavil:

Nacionalizem in populizem deluje v vseh demokracijah. Evropa ni nobena izjema.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Nadpovprecen, je dalec od izjemen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

mtosev ::

Dobro, da Joe ni glih iz elit. Izhaja iz delavske družine in si je vse ustvaril sam. Trump pa se je rodil rich in je imel vse karkoli si je zaželel. Tudi v vojsko ni šel, ker je dobil potrdilo, da ni sposoben. Za povrh vsega pa je še epic nategen in lažnjivec.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Biden ni iz delavske druzine, poglej si na wikipediji kdo je bil senior.

Poldi112 je izjavil:

Elite ga nikoli niso hotele. Imajo precej raje nekoga, ki ga imajo v žepu in ga lažje kontrolirajo.

Če ga elite ne bi hotele, bi ga skenslale že v primaries, tako kot so Sandersa (2x). Sicer pa tudi protikandidati v republikanski stranki niso bili ravno nek presežek. Verjetno so računali, da bo Clintonova z lahkoto zmagala in nadaljevala business as usual pa jih je presenetilo nezadovoljstvo večjega dela volivcev, ki so potem glasove dali lažnivemu populistu češ, da bodo neke spremembe. Seveda ni bilo nobenih bistvenih sprememb, ker če bi jih Trump resno hotel izvajati, nikoli ne bi dobil kandidature v republikanski stranki. Obe stranki sta zasebna kluba, ki lahko pravila spreminjata kakor se jim zazdi. Za nekatere je baje vprašljiva legitimnost predsedniških volitev medtem, ko zlahka spregledajo popolno odsotnost legitimnosti volitev znotraj dveh dovoljenih strank.

Trumpovo obnašanje pa je takšno kot je. Kdor je pričakoval kaj drugega, slabo spremlja razmere in še slabše ocenjuje ljudi.
A. Einstein

Sandersa so se bali, klovna pač ne. Dokler ni bilo prepozno. Plus da klovn vseeno je izvajal njihovo politiko, tako da ni bilo neke panike.

Točno to.
A. Einstein

Republikanci so kakih 20-30 let lenarili. Splav, 2. amandma in zadnja leta še socializem/prikriti rasizem in je šlo skorajda samo od sebe z glasovi low information/single issue volivcev. Dokler jim zveri ni ugrabil Donald in retoriko privil do eleven.

Kaj jim pa ostane, če Demokrati furajo njihove neocon/neolib zgodbe? Če so liberalci s svojim premikom desno-desno tako očarali desnico in kapital, konservativcem preostanejo samo še identitetne teme daleč na desno.

A. Einstein

Sicer pa Sanders lepo razloži:
https://twitter.com/nytopinion/status/1...
A. Einstein

StarMafijec ::

Fritz je izjavil:

Sicer pa Sanders lepo razloži:
https://twitter.com/nytopinion/status/1...

Jah, a v Evropi pa ljudje nimajo low wages?

Fritz je izjavil:

Kaj jim pa ostane, če Demokrati furajo njihove neocon/neolib zgodbe? Če so liberalci s svojim premikom desno-desno tako očarali desnico in kapital, konservativcem preostanejo samo še identitetne teme daleč na desno.

L. 2013 so naredili avtopsijo in se planirali usmerit proti sredini. Pomladit in diverzificirat stranko, ker jim baza (iz)umira.

What You Need to Read in the RNC Election-Autopsy Report
It's an astonishingly frank document that calls for major changes in how the party addresses minorities, women, and its own campaign processes.

Nato je l. 2016 prišel Trump in vse vrgel v zrak.

Republican platform turns 2013 RNC autopsy on its head

Ali izkorišča še zadnjo priložnost za porabo davkoplačevalskega denarja v zasebne namene (3D map posestva zna prit prav) ali pa planira pobegnit na Škotsko.

Donald Trump could be planning Turnberry trip as Scots airport told to expect a high-flyer the day before Joe Biden’s inauguration

Prestwick airport has been told to expect the arrival of a US military Boeing 757 aircraft, that is occasionally used by Trump, on January 19 – the day before his Democratic rival takes charge at the White House.
Speculation surrounding Trump’s plans has been fuelled by the activity of US Army aircraft, which were based at Prestwick airport for a week and said to be carrying out 3D reconnaissance of the president’s Turnberry resort.

Pac-Man je izjavil:

Ali izkorišča še zadnjo priložnost za porabo davkoplačevalskega denarja v zasebne namene (3D map posestva zna prit prav) ali pa planira pobegnit na Škotsko.

Škotska je verjetno samo postanek na poti v Rusijo.

A pol ga ne bo na podelitev? :) :D

To, 7. novembra

https://twitter.com/AricToler/status/13...
Just had a crystal clear revelation that the next bizarre Q evolution is "Joe Biden is actually a white hat and working with Trump to take down the deep state and Clintons", a la Mueller.

in to, danes

https://twitter.com/julianfeeld/status/...
Breaking. Biden is actually JFK Jr.
««
104 / 107
»»