Forum » Problemi človeštva » Pandemija COVID-19
Pandemija COVID-19
Temo vidijo: vsi
HulkHogan ::
Karantena je začasna prisilna osamitev živega bitja ali predmeta, zaradi suma okuženosti, z namenom preprečitve širjenja nekega nevarnega pojava.
To da smo ustavili cel planet za virus ki zdravim ljudjem ne naredi nič, zato da je Bezos postal bogatejši, ni ravno primerno označiti karantena.
Fritz ::
Karantena je začasna prisilna osamitev živega bitja ali predmeta, zaradi suma okuženosti, z namenom preprečitve širjenja nekega nevarnega pojava.
To da smo ustavili cel planet za virus ki zdravim ljudjem ne naredi nič, zato da je Bezos postal bogatejši, ni ravno primerno označiti karantena.
Očitno ne razumeš kaj je karantena. Bezosu že prej ni slabo kazalo, je pa njegov model prodaje v času omejitev še toliko bolj zanimiv za kupce.
In nismo ustavili celega planeta. V ZDA, VB in na Švedskem na začetku niso imeli omejitev ali pa so jih imeli zelo malo. So danes na boljšem ali na slabšem kot mi?
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein
Bezosu že prej ni slabo kazalo, je pa njegov model prodaje v času omejitev še toliko bolj zanimiv za kupce.
Ja, zanimiv za kupce ki jih ne moti da ljudje delajo v skladiščih kot sužnji in ki jih ne moti da ima on dovoljenje za obratovanje tudi ko tam delajo okuženi ljudje, zdravim ljudjem ki so mu konkurenca pa prileti na vrata policija če si drznejo delat!
Amazon workers test positive for covid-19 at 10 U.S. warehouses
Samo eni bi prodali lastno mamo za nov ifon. In to isti ki se derete kako si klavec če ne nosiš maske doma pod posteljo.
Ne vem ali ste hinavci ali totalni sužnji.
Bezosu že prej ni slabo kazalo, je pa njegov model prodaje v času omejitev še toliko bolj zanimiv za kupce.
Ja, zanimiv za kupce ki jih ne moti da ljudje delajo v skladiščih kot sužnji in ki jih ne moti da ima on dovoljenje za obratovanje tudi ko tam delajo okuženi ljudje, zdravim ljudjem ki so mu konkurenca pa prileti na vrata policija če si drznejo delat!
Amazon workers test positive for covid-19 at 10 U.S. warehouses
Samo eni bi prodali lastno mamo za nov ifon. In to isti ki se derete kako si klavec če ne nosiš maske doma pod posteljo.
Ne vem ali ste hinavci ali totalni sužnji.
Ne vem zakaj žališ in nabijaš, če sem ti lepo napisal kje tvoja logika ne deluje, nakar stalno vlečeš nove nebuloze na plano.
Glede Amazona sem ti navedel dejstva. Ne maram tega podjetja in njegovega izkoriščanja delavcev, kar sem tukaj že napisal a to ne spremeni dejstev, ki sem ti jih podal v prejšnjem komentarju, zato se ti ni treba zaganjati vame kot steklemu psu.
A. Einstein
A. Einstein
zasekaroza ::
In nismo ustavili celega planeta. V ZDA, VB in na Švedskem na začetku niso imeli omejitev ali pa so jih imeli zelo malo. So danes na boljšem ali na slabšem kot mi?
Švedska je na boljšem.
V ZDA se z ukrepi 'borijo' proti Trump, tako da do volitev bodo vsekakor na slabšem.
VB je z omejitvami začela teden ali dva po ostali Evropi in jih je imela dalj časa od večine ostalih, zato res ne sodi v skupino z malo omejitvami.
Belorusija ni imela veliko omejitev in jim je šlo super, dokler jim tujci niso začeli z organizacijo protestov.
Badwolff ::
Wazzaa ::
Kupite nepremičnino na hrvaškem, da vas virus prepozna in ne okuži.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Wazzaa ()
Glej, elita je rekla da je covid 19 smrtonosna bolezen in kdor jih bo častil in poslušal bo šel v nebesa. Kdorkoli si drzne imeti kakšne misli ki odstopajo od svete zapovedi, gre v pekel.
Elita v ZDA je rekla, da je je COVID-19 manjša gripica, ki bo izginila sama od sebe. A ti je treba narisati kje so zdaj.
Trump ni elita. No, pa tudi psa ni, vsaj takega ne, ki bi tekel tako hitro kot ti lažeš.
Zgodovina sprememb…
Ne vem zakaj žališ in nabijaš, če sem ti lepo napisal kje tvoja logika ne deluje, nakar stalno vlečeš nove nebuloze na plano.
Glede Amazona sem ti navedel dejstva. Ne maram tega podjetja in njegovega izkoriščanja delavcev, kar sem tukaj že napisal a to ne spremeni dejstev, ki sem ti jih podal v prejšnjem komentarju, zato se ti ni treba zaganjati vame kot steklemu psu.
Če pa ti napišeš, da logika ne deluje, potem je že res taku. Kaj nisi že takuj tak reku.
Aksiom, ki to ni.
Zgodovina sprememb…
Dva posta, v katerih nisi nič povedal. Aja, povedal si, da Trump ni del ameriške oligarhije, kar je seveda napačno. Kilava poraba bitkov in pikslov na zaslonu.
A. Einstein
A. Einstein
sbawe64 ::
We might have to wait forever for science to show the Covid threat is over, so let's use our common sense & get back to normal
https://www.rt.com/op-ed/499544-covid-1...
Weird science: Covid-19 does NOT cause heart damage, as blockbuster study had basic calculation errors
https://www.rt.com/op-ed/499357-science...
13 let nazaj:
https://www.nytimes.com/2007/01/22/heal...
https://www.rt.com/op-ed/499544-covid-1...
Weird science: Covid-19 does NOT cause heart damage, as blockbuster study had basic calculation errors
https://www.rt.com/op-ed/499357-science...
13 let nazaj:
https://www.nytimes.com/2007/01/22/heal...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
dexterboy ::
Karantena je začasna prisilna osamitev živega bitja ali predmeta, zaradi suma okuženosti, z namenom preprečitve širjenja nekega nevarnega pojava.To da smo ustavili cel planet za virus ki zdravim ljudjem ne naredi nič, zato da je Bezos postal bogatejši, ni ravno primerno označiti karantena.
- Nodi
- Fritz
- UganiKdo
Ne verjamem, da so samo trije ki propagirajo bič pa korenček in palico...
Ako bi samo 3je imeli oprane možgane, bi mi danes ne bili v takšni situaciji kot smo danes :(
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
;-) ::
Govorite samo o okuzbah in smrti s covidom. Govorimo raje o smrtih zaradi covida in nebomo meli oncem govorit.
Smrt s covidom je enako kot smrt z bolhami, pa o smrti z bolhami nimamo statistik.
Smrt s covidom je enako kot smrt z bolhami, pa o smrti z bolhami nimamo statistik.
Yossarian ::
Govorite samo o okuzbah in smrti s covidom. Govorimo raje o smrtih zaradi covida in nebomo meli oncem govorit.
Siol naj ne bi bil kredibilen vir, pa vseeno.
https://siol.net/novice/svet/novo-odkri...
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
UganiKdo ::
Karantena je začasna prisilna osamitev živega bitja ali predmeta, zaradi suma okuženosti, z namenom preprečitve širjenja nekega nevarnega pojava.To da smo ustavili cel planet za virus ki zdravim ljudjem ne naredi nič, zato da je Bezos postal bogatejši, ni ravno primerno označiti karantena.
- Nodi
- Fritz
- UganiKdo
Ne verjamem, da so samo trije ki propagirajo bič pa korenček in palico...
Ako bi samo 3je imeli oprane možgane, bi mi danes ne bili v takšni situaciji kot smo danes :(
A ni žalostno, ko nimaš drugih argumentov, kot osebni napadi? Toliko o opranih možganih. Zdaj se pojdi pa hitro izobraževat nazaj na FB. Kje si pa kako propagiranje bičev, korenčkov in palic videl, pa pojma nimam. Si zamešal z kakšnim od svojih razsvetljenih FB spoznanj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: UganiKdo ()
bigsmally ::
Po tvoji logiki zarad covida itak sploh ne moreš umret ...
Toliko kot lahko umreš za prehladom. Samo ko je nastal prehlad še ni bilo twiterja in holiwudske zvezde niso mogle delat video posnetkov kako jočejo v banji ker covid, tako da fanboji niste bili zunaj na ulici s telefoni da boste prijavili na centralni komite vsakega grešnika ki ni na tekočem s trenutnim trendom.
Smrekar1 ::
CDC Finds Only 6% Of Coronavirus Deaths Are Solely From COVID-19
The CDC updated the provisional counts on deaths that have occurred from COVID-19 on Aug. 26, and in the section on comorbidities, they revealed that only 6% of the deaths were caused by just the virus.
Aha.
Nekatere najpogostejše komorbidnosti so:
Pljučnica (42%), sicer znan zaplet okužbe s Covid-19
Dihalna stiska (33%), sicer znan zaplet okužbe s Covid-19
Srčni infarkt (12%), sicer znan zaplet okužbe s Covid-19
Ishemična srčna bolezen (11%), sicer znan zaplet okužbe s Covid-19
Sepsa (9%), sicer znan zaplet okužbe s Covid-19
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covi...
6% vseh smrti zaradi Covid-19 je brez kakršnih koli vidnih zapletov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Po tvoji logiki zarad covida itak sploh ne moreš umret ...
Toliko kot lahko umreš za prehladom. Samo ko je nastal prehlad še ni bilo twiterja in holiwudske zvezde niso mogle delat video posnetkov kako jočejo v banji ker covid, tako da fanboji niste bili zunaj na ulici s telefoni da boste prijavili na centralni komite vsakega grešnika ki ni na tekočem s trenutnim trendom.
Obdukcije so pokazale, da se novi koronavirus v veliko pogledih razlikuje od običajnega virusa gripe. "Dejstvo, da novi koronavirus ne prizadene samo pljuč, je znano že od prvih obdukcij. Virus namreč izzove tromboze oziroma po vsem telesu ustvarjala majhne krvne strdke. V tem pogledu je novi koronavirus podoben virusu gripe. Vendar pa so pri novem koronavirusu motnje strjevanja krvi devetkrat pogostejše kot pri virusu gripe," je dejal patolog Gustavo Baretton iz univerzitetne bolnišnice v Dresdnu.
Kaj ti ni jasno?
A. Einstein
A. Einstein
CDC Finds Only 6% Of Coronavirus Deaths Are Solely From COVID-19
6% vseh smrti zaradi Covid-19 je brez kakršnih koli vidnih zapletov.
Saj točno to piše v naslovu od linka. A to si samo prevedel iz EN v SLO ali kaj hočeš s svojim postom povedat???
Kaj ti ni jasno?
Vem da sem grešnik če ne podpiram neustavljivega bogatenja Gejtsa, Muska, Bezosa...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bigsmally ()
Study showing airborne transmission is dominant route for novel #coronavirus spread.
Wearing masks in public effectively reduced new cases in Italy and New York. Social distancing and hand hygiene alone is insufficient (although still important).
https://twitter.com/DrZoeHyde/status/12...
https://www.pnas.org/content/117/26/148...
Wearing masks in public effectively reduced new cases in Italy and New York. Social distancing and hand hygiene alone is insufficient (although still important).
https://twitter.com/DrZoeHyde/status/12...
https://www.pnas.org/content/117/26/148...
A. Einstein
A. Einstein
p6825791 Saj točno to piše v naslovu od linka. A to si samo prevedel iz EN v SLO ali kaj hočeš s svojim postom povedat???[/st.citat naj bi izjavil:
Kontekst sem dodal. Če ne razumeš je to tv
Kontekst sem dodal. Če ne razumeš je to tvoj problem.
Badwolff ::
Study showing
A to te študije ki dokazujejo da na BLM protestih ni prenosa korone, cerkve in fitnese pa je treba zapreti?
Ko bojo začeli dajati informacije o temu kdo je te študije plačal, jih bo morda celo kdo vzel resno.
Se pravi ne verjamem ničemur, kar ni v prid moji agendi in verjamem vsemu, kar potrjuje moje ideje...
hator ::
Trenutno je prava poplava študij glede COVIDA. Bo treba počakat, da se preverijo.
Jaz sem mnenja, da ljudi v zadnjem stadiju raka ni prav da so šteti med COVID smrti.
70 let star človek s povišanim krvnim pritiskom nima kaj za umirat od "gripice".
Statistika prometnih nesreč tudi vsebuje vse smrti prometnih nesreč. Po logiki določenih bi pri multiplih zlomih krivdo zvalili na osteoporozo(ogromno žensk po menopavzi ima osteoporozo). Pri drugem bi okrivili jemanje antikoagulantov, pri tretjem slaba koagulacija zaradi alkoholizma, pri četrtem se je aorta strgala zaradi ateroskleroze.
Jaz sem mnenja, da ljudi v zadnjem stadiju raka ni prav da so šteti med COVID smrti.
70 let star človek s povišanim krvnim pritiskom nima kaj za umirat od "gripice".
Statistika prometnih nesreč tudi vsebuje vse smrti prometnih nesreč. Po logiki določenih bi pri multiplih zlomih krivdo zvalili na osteoporozo(ogromno žensk po menopavzi ima osteoporozo). Pri drugem bi okrivili jemanje antikoagulantov, pri tretjem slaba koagulacija zaradi alkoholizma, pri četrtem se je aorta strgala zaradi ateroskleroze.
jernejl ::
Ti torej predlagaš, da če je nekdo v zadnjem stadiju raka in umre v težki prometni nesreči, smrt pripišemo raku in ne posledicam prometne nesreče?
Saj bi ga zaradi raka itak slej ko prej pobralo...
dexterboy ::
Neee, smrt pripišemo covidu, kaj tebi ni jasno
Sej je Covid airborne, pa je skozi odprto okno avta prišel v pljuča voznika...
Sej je Covid airborne, pa je skozi odprto okno avta prišel v pljuča voznika...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
;-) ::
Študije na osnovi obdukcij so fiktivne. Obdukcij se ne dela v tej pandemiji ne, naši so to priznali, za druge se nisem zanimal ker nimam kaj s tistimi nepreverjenimi podatki.
Zaeenkrat je še vedno uradno št. Mrtvih za covid 19 točno 0 v Sloveniji, ker uradno lahko potrdiš vzrok le z obdukcijo, vse ostalo je ugibanje in nategovanje naroda.
Govorim o naši dezeli, ki je skrumpirana, nemčija še toliko bolj in me niti ne zanimajo podatki za nemčijo. Obdukcij niso delali.
Zaeenkrat je še vedno uradno št. Mrtvih za covid 19 točno 0 v Sloveniji, ker uradno lahko potrdiš vzrok le z obdukcijo, vse ostalo je ugibanje in nategovanje naroda.
Siol naj ne bi bil kredibilen vir, pa vseeno.
https://siol.net/novice/svet/novo-odkri...
Govorim o naši dezeli, ki je skrumpirana, nemčija še toliko bolj in me niti ne zanimajo podatki za nemčijo. Obdukcij niso delali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
Okapi ::
Ti torej predlagaš, da če je nekdo v zadnjem stadiju raka in umre v težki prometni nesreči, smrt pripišemo raku in ne posledicam prometne nesreče?
Ne, on pravi, da če nekoga infarkt med vožnjo, in se zato zaleti, to v resnici ni žrtev prometne nesreče, čeprav se v statistiki šteje mednje.
Trenutno je prava poplava študij glede COVIDA. Bo treba počakat, da se preverijo.
Jaz pa sem mnenja, da je manj važen standard po katerem se to določa kot to, da se vse bolezni obravnava po istem naboru pravil, da so ocene primerljive med sabo.
Če to narediš za Covid-19 ugotoviš, da je 20-30x nevarnejši od gripe. Seveda, lahko zmanipuliraš statistike in za gripo uporabiš en standard, za Covid-19 drugega in prideš do drugačnih 'zaključkov', seveda.
nomo ::
V Sloveniji nas je dr. Krek spet opozoril, zakaj je toliko "skeptikov" in zakaj so mogoče celo upravičeni:
"Kar nas najbolj skrbi je, da imamo pri 14 ljudeh neznani vir. Ljudje nam nočejo več povedati, kje so bili, na kateri zabavi in tako naprej, ker nočejo prizadeti svojih prijateljev, da bi morali v karanteno. Prosim jih, naj nehajo s tem," je državljanke in državljane pozval Krek. "Če okuženi ne povedo, s kom so bili v stiku, dopustijo, da vsi tisti, s katerimi so bili v stiku, virus trosijo naprej," je povedal direktor NIJZ-ja."
Najprej označijo praktično vsak (saj zaprt) javni prostor kot MOŽEN prostor okužbe, kjer je nevarnost tako velika, da brez zaščitnih ukrepov postane "žarišče"... nakar naj državljani ocenjujejo kako in kaj. Saj res, je bil roštilj s 3 prijatelji in sosedovim psom nevarnejši od skoka v trgovino? Ali pa sem fasal okužbo med obiskom restavracije? Uf, kaj če sem šel takrat na WC brez maske? In saj res zadnjič na busu - un mulc z nosom nad masko .. je bil res meter in pol?
Skratka. V bistvu ŠE DOBRO, da ljudje nočejo povedati - ta podatek bi se v NIJZ kot kaže ZLORABIL za napačno vodenje in sledenje okužbam.
Vem, sliši se kot teorija zarote ampak vsi znaki nakazujejo da je NIJZ dejansko nesposoben in kotraproduktiven. Žal.
"Kar nas najbolj skrbi je, da imamo pri 14 ljudeh neznani vir. Ljudje nam nočejo več povedati, kje so bili, na kateri zabavi in tako naprej, ker nočejo prizadeti svojih prijateljev, da bi morali v karanteno. Prosim jih, naj nehajo s tem," je državljanke in državljane pozval Krek. "Če okuženi ne povedo, s kom so bili v stiku, dopustijo, da vsi tisti, s katerimi so bili v stiku, virus trosijo naprej," je povedal direktor NIJZ-ja."
Najprej označijo praktično vsak (saj zaprt) javni prostor kot MOŽEN prostor okužbe, kjer je nevarnost tako velika, da brez zaščitnih ukrepov postane "žarišče"... nakar naj državljani ocenjujejo kako in kaj. Saj res, je bil roštilj s 3 prijatelji in sosedovim psom nevarnejši od skoka v trgovino? Ali pa sem fasal okužbo med obiskom restavracije? Uf, kaj če sem šel takrat na WC brez maske? In saj res zadnjič na busu - un mulc z nosom nad masko .. je bil res meter in pol?
Skratka. V bistvu ŠE DOBRO, da ljudje nočejo povedati - ta podatek bi se v NIJZ kot kaže ZLORABIL za napačno vodenje in sledenje okužbam.
Vem, sliši se kot teorija zarote ampak vsi znaki nakazujejo da je NIJZ dejansko nesposoben in kotraproduktiven. Žal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nomo ()
Slopek ::
vsaka služba, kjer je krek glavni je neproduktivna. Ampak zares mislim, da ne glede na vodstvo, bi bil rezultat isti. Držijo se scenarija in to je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
žalostno je predvsem tvoje razmišljanje, ker verjameš da boš s skrivanjem informacij kogarkoli zaščitil. Potem bo pa jok in stok, ko bodo sprejeti strožji ukrepi, ker ne bo mogoče omejevati širjenja.
Predlagam ,da hitro posnameš vlog in objaviš na FB, kako nijz v bistvu zlorablja podatke in na podlaji potencialnih stikov vsak dan 10.000 ljudi strpajo v karanteno.
Predlagam ,da hitro posnameš vlog in objaviš na FB, kako nijz v bistvu zlorablja podatke in na podlaji potencialnih stikov vsak dan 10.000 ljudi strpajo v karanteno.
Ne štekaš. Kar zahteva Krek je NEPROFESIONALNO, znanstveno neosnovano in lahko povzroči napačen odziv. Torej nevarno. Oziroma "slabše kot nič" po domače.
Tip je demonstriral nesposobnost že tolikokrat da je naravnost kriminalno, da ostaja v tej funkciji.
Tip je demonstriral nesposobnost že tolikokrat da je naravnost kriminalno, da ostaja v tej funkciji.
Zgodovina sprememb…
Slopek ::
Ne štekaš. Kar zahteva Krek je NEPROFESIONALNO, znanstveno neosnovano in lahko povzroči napačen odziv. Torej nevarno. Oziroma "slabše kot nič" po domače.
pa to ne boš prepričal prepričanih, zagretih vernikov. Več jih strpaš v karanteno, bolj so varni...to je njihovo razmišljanje.
rusilec ::
V Sloveniji nas je dr. Krek spet opozoril, zakaj je toliko "skeptikov" in zakaj so mogoče celo upravičeni:
Pravilno, da ne navedejo stikov. Prej, ko se prekužimo, prej se bo nehala ta nesmiselna histerija.
Ljudje nam nočejo več povedati, kje so bili
Madona, a tem grešnikom ni jasno da jim edino spoved še lahko reši dušo!
žalostno je predvsem tvoje razmišljanje, ker verjameš da boš s skrivanjem informacij kogarkoli zaščitil.
Tudi meni se zdi žalostno da Facebook cenzurira CDC poročilo o 6%.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HulkHogan ()
jernejl ::
Ravno nasprotno. Če se ljudje odločajo, ali povedo ali ne povedo, v resnici ocenjujejo, kako in kaj.
Če bi povedali, kje in kako so se gibali, bi oceno prepustili strokovnjakom.
Ne, on pravi, da če nekoga infarkt med vožnjo, in se zato zaleti, to v resnici ni žrtev prometne nesreče, čeprav se v statistiki šteje mednje.
Ne, on pravi "Jaz sem mnenja, da ljudi v zadnjem stadiju raka ni prav da so šteti med COVID smrti.". Iz tega sklapamo, da ni prav, če se jih šteje tudi med ostale vzroke smrti, denimo prometne nesreče, zastrupitve z gobami ali kaj tretjega, ker covid pač ne more biti neka izjema, pri kateri bi smrti šteli drugače kot povsod drugod.
Druga stvar pa je, da statistika zbira različne vzroke smrti. Osnovnega, posrednega in direktnega. Statistika in medicina je na te zadeve že davno pomislila.
primer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()
Ma če se vrnemo raje na domača tla - ker to je vseeno najpomembnejše za nas.
NIJZ že ves čas tava od ene obupane neosnovane teorije do druge. Samo zadnje tedne smo imeli "Zrćke žurerje" nakar so bili tiho kot riti ta njihova zloglasna DVA TEDNA (vključujeta celotno normalno porazdelitev, vrh je bolj cca 6 dni) in sedaj, ko trend sploh ne štima namesto, da bi kdo rekel "ok MOGOČE le ni bilo to" je seveda namesto tega tu nova fora, da ljudje ne povejo kje so se okužili. To bo to. Pa kako za vraga naj kdo ve kje se je okužil, če se po VAŠIH kriterijih lahko okuži na več 10 možnih lokacij v famoznih 14 dneh? Sploh še rabimo aplikacijo? Saj menda kar vsi vemo kje se je kdo okužil.
Skratka skačejo iz enega obupanega poizkusa "nadzora stanja" v drugega brez neke strategije. To je ta "stroka". Žalostno.
NIJZ že ves čas tava od ene obupane neosnovane teorije do druge. Samo zadnje tedne smo imeli "Zrćke žurerje" nakar so bili tiho kot riti ta njihova zloglasna DVA TEDNA (vključujeta celotno normalno porazdelitev, vrh je bolj cca 6 dni) in sedaj, ko trend sploh ne štima namesto, da bi kdo rekel "ok MOGOČE le ni bilo to" je seveda namesto tega tu nova fora, da ljudje ne povejo kje so se okužili. To bo to. Pa kako za vraga naj kdo ve kje se je okužil, če se po VAŠIH kriterijih lahko okuži na več 10 možnih lokacij v famoznih 14 dneh? Sploh še rabimo aplikacijo? Saj menda kar vsi vemo kje se je kdo okužil.
Skratka skačejo iz enega obupanega poizkusa "nadzora stanja" v drugega brez neke strategije. To je ta "stroka". Žalostno.
Zgodovina sprememb…
Žalostni ste predvsem z idiotskimi zakljuki kot je tale, ki si ga ravnokar potegnil. Nihče ne pričakuje od posameznika da bo povedal točnko kje se je okušil. Se pa pričakuje od njega da bo pošteno povedal kje se je gibal in bo mogoče na podlagi tega ocenit tako kje je do okužbe lahko prišlo kakor tudi kje je veliko tveganje, da se je okužba prenesla na prej. Ampak ker danes vsak bebec na FB ve več kot stroka celega planeta skupaj, je seveda treba lagat in zavajat pa naj stane kar hoče.
FB čisto nič ne cenzurira poročila, cenzurira pa bedake, ki veleče ven zaključke, da COVID ni imel ničesar pri smrti ostalih 94%.
Ljudje nam nočejo več povedati, kje so bili
Madona, a tem grešnikom ni jasno da jim edino spoved še lahko reši dušo!
žalostno je predvsem tvoje razmišljanje, ker verjameš da boš s skrivanjem informacij kogarkoli zaščitil.
FB čisto nič ne cenzurira poročila, cenzurira pa bedake, ki veleče ven zaključke, da COVID ni imel ničesar pri smrti ostalih 94%.
Zgodovina sprememb…
tikitoki ::
Dajte no. Dobro se ve, da v resnici jih večina reče, da pač "ne ve" (se ne spomnim, nisem siguren, isti šmoren). Ta "nočejo povedati" je Krekova izpeljava.
Ja gotovo so med njimi taki ki to rečejo neiskreno - samo čisto znanstveno pa je izjava "ne vem" v bistvu precej bolj korektna kot neko bluzenje o "zabavah".
Dejansko bi se te besedne zveze lahko počasi navadil tudi naš dr. Krek.
Ja gotovo so med njimi taki ki to rečejo neiskreno - samo čisto znanstveno pa je izjava "ne vem" v bistvu precej bolj korektna kot neko bluzenje o "zabavah".
Zgodovina sprememb…
Patetičen si.
A Facebook post published on Sunday afternoon by U.S. Congressman Roger Marshall, M.D. discussing updated COVID-19 death data released by the CDC was removed Monday night by Facebook without notice or explanation. The post discussed the new data published by the CDC showing that only 6% of deaths were due solely to COVID-19, while the remaining 94% of deaths had two or more underlying health conditions.
Zalostno, da vas je toliko idiotov, zaradi katerih je to mogoce potrebno.
Kaj si proti demokraciji? A boste določili kdo je dovolj pameten da voli vaše, pardon, da voli pravilno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HulkHogan ()
tikitoki ::
V znanonosti ni demokracije. Neizobrazene opice nimajo pravice do mnenja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Dajte no. Dobro se ve, da v resnici jih večina reče, da pač "ne ve" (se ne spomnim, nisem siguren, isti šmoren). Ta "nočejo povedati" je Krekova izpeljava.
Pozabljam da ste wanna be FB doktorji tudi odlicni vedezavalci in bralci misli.
Patetičen si.
A Facebook post published on Sunday afternoon by U.S. Congressman Roger Marshall, M.D. discussing updated COVID-19 death data released by the CDC was removed Monday night by Facebook without notice or explanation. The post discussed the new data published by the CDC showing that only 6% of deaths were due solely to COVID-19, while the remaining 94% of deaths had two or more underlying health conditions.
Zalostno, da vas je toliko idiotov, zaradi katerih je to mogoce potrebno.
Kaj si proti demokraciji? A boste določili kdo je dovolj pameten da voli vaše, pardon, da voli pravilno
Ja, napacna uporaba besede pateticen samo se dodatno dokazuje tvojo omejenost. A si se pomena te besede na FB naucil?
Ravno tako kot to da nisi sposoben razumet razlike med clankom cdc in naravnost idiotskimi izpeljavami, ki jih tudi sam zagovarjas.
Zgodovina sprememb…
Okapi ::
Pred bodo vsi so kadili travo samo Milan Krek in druščina dojeli, da je pokroviteljski odnos, ko odrasle ljudi obravnavajo kot otroke, popolnoma kontraproduktiven - podobno kot to velja tudi za neotesanost in žaljivost forumskih apologetov oblasti in dežurnih alarmistov -, bo epidemije že zdavnaj konec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
zasekaroza ::
V znanonosti ni demokracije. Neizobrazene opice nimajo pravice do mnenja.
Ni res. V znanosti se ocenjuje mnenje in ne osebe ki ga je podala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zasekaroza ()
V znanosti se ocenjuje dejstva. Ravno zato FB mnenja, ki so zate svetinja, niso znanost.