Forum » Problemi človeštva » Pandemija COVID-19
Pandemija COVID-19
Temo vidijo: vsi
VaeVictis ::
Tema gre prehitro, da bi vse bral.
Me pa zanima, če je bilo kaj omenjeno, kdo krije vse te stroške državno predpisanih karanten?
Podjetja, ki utrpijo stroške ali del tudi država doda, vsaj prispevek, če nič drugega...
V vsakem primeru bo ekonomski učinek vseh teh karanten ogromen.
Verjetno tudi kar nekaj podjetij tega stroška ne bo preneslo.
Seveda bo pa tudi del podjetij lepo zaslužil, sploh teh, ki prodajajo razkužila...
Zdravstveni strošek, bo pa ogromen, kakor je že friendbreez napisal.
Ne verjamem, da je velik del ljudi pričakoval tak učinek tega COVID-19.
Me pa zanima, če je bilo kaj omenjeno, kdo krije vse te stroške državno predpisanih karanten?
Podjetja, ki utrpijo stroške ali del tudi država doda, vsaj prispevek, če nič drugega...
Seveda bo pa tudi del podjetij lepo zaslužil, sploh teh, ki prodajajo razkužila...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: VaeVictis ()
mactron ::
Po zadnjih neuradnih podatkih je v Sloveniji 82 potrjenih primerov okužbe s koronavirusom. https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...
sirotka ::
A so bile meje zaprte oni, pa so jo prečali kljub temu, da jim je bila odrejena karantena?
Zdrava pamet ti pove, da ne greš nekam, kjer imajo sranje.
Vecina ljudi hodi na smucanje v Dolomite, kjer je bilo toliko izbruhov virusa kot v recimo Kranjski Gori. Po Lombardiji smuca zelo majhen delez Slovencev.
Makedonska zdravnica ga je tudi staknila tam. Verjetno je bilo okoli dosti Italijanov iz drugih regij, ki so se okužili (oz. prijavili okužbo) v drugih regijah.
J.McLane ::
Daj povej kdo točno je 22.2. prinesel virus iz Dolomitov? Morda tisti ki so hodili v Dolomite marca?
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci
Zgodovina sprememb…
- spremenil: J.McLane ()
Pika na i ::
Piše, da so maske pošle kljub temu, da ne ščitijo pred koronavirusom.
"Navadne" maske prodajajo v Mercatorju - 10 komadov 11 evrov.
Sicer boste pa v samoizolaciji in jih ne potrebujete.
Tole, velja za vse maske.
Umivajte si roke in pazite na higieno.
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
Troli dobrodošli.
49106 ::
Piše, da so maske pošle kljub temu, da ne ščitijo pred koronavirusom.
"Navadne" maske prodajajo v Mercatorju - 10 komadov 11 evrov.
Mam že šal.
Hvala, lp.
-A so bile meje zaprte oni, pa so jo prečali kljub temu, da jim je bila odrejena karantena?
>Zdrava pamet ti pove, da ne greš nekam, kjer imajo sranje. Čemu noben ne gre poleti v Sirijo na morje?
Kakšno sranje? Stroka, skupaj z državo, je trdila, da ne gre za nič hujšega, da so takšni ukrepi pretirani, vsi ostali so bili paničarji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
HappyPills ::
Tema gre prehitro, da bi vse bral.
Stroške bomo krili mi vsi, verjetno bo del krila tudi EU. To bomo videli še kako in kaj bo je pa dejstvo, da nas čaka recesija.
lexios ::
Kakšno sranje? Stroka, skupaj z državo, je trdila, da ne gre za nič hujšega, da so takšni ukrepi pretirani, vsi ostali so bili paničarji.
Zapiranje meje je paničen ukrep. Ampak zdaj lahko, saj je smučarska sezona mimo... Vedno več bo okuženih ljudi, saj se jih vedno več testira. Kar je bolj zanimivo:
Zakaj na zahodu tik zraven Italijanske meje, na Primorskem, ni do sedaj še nihče umru zaradi Covid-19 (in smo šele danes dobili prvega okuženega)? Do danes večina testiranih in okuženih iz osrednje Slovenije, Dolenjske in vzhoda!
Pika na i ::
Umivanje rok je pomembno
"Prav zato, ker ne poznamo higienskih navad ljudi, s katerimi se vsak dan rokujemo, neposredno ali prek različnih predmetov, ki se jih dotikamo (kljuke, nakupovalni vozički ...), je še toliko pomembnejše,da si sami čim pogosteje in pravilno umivamo roke."
Nahajate se v štabu SDS.
Troli dobrodošli.
Troli dobrodošli.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: zmaugy ()
FormerUser ::
Zdravniki še kar lazijo v Italijo. Bravo naši!!
O prvem primeru okužbe sicer poročajo z Goriške. Kot so povedali v šempetrski bolnišnici, je okuženi zdravnik v domači oskrbi, okužil pa se je v Italiji. V ponedeljek je bil na delovnem mestu, a je čez dan občutil poslabšanje počutja. Vsem, s katerimi je prišel v stik, so bili odvzeti brisi. Med njimi naj bi bilo okoli 20 bolnikov. Rezultati testiranj še niso znani.
O prvem primeru okužbe sicer poročajo z Goriške. Kot so povedali v šempetrski bolnišnici, je okuženi zdravnik v domači oskrbi, okužil pa se je v Italiji. V ponedeljek je bil na delovnem mestu, a je čez dan občutil poslabšanje počutja. Vsem, s katerimi je prišel v stik, so bili odvzeti brisi. Med njimi naj bi bilo okoli 20 bolnikov. Rezultati testiranj še niso znani.
Urbano#Desno ::
FormerUser je izjavil:
Zdravniki še kar lazijo v Italijo. Bravo naši!!
Meni je full čudno da so teli naši dohtarji tko občutljivi, ker v Italiji nas polno smuča pa nimamo nobenih težav. Večinoma zbolevajo če je kombinacija dohtar / smučar / Italija.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: yayo ()
edicl ::
Stroka, skupaj z državo, je trdila, da ne gre za nič hujšega, da so takšni ukrepi pretirani, vsi ostali so bili paničarji.
Stroka ne obstaja že dolgo, so samo ponavljalci rekov ki jim jih servira politično-medijska elita.
Psevdointelektualci ki dejstva zanemarjajo na račun čustev, egota, moralne vzvišenosti...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Aar2rk ()
DeeJay ::
Upam, da me moderator ne pobriše, ker bom pisal vse z okrepljenimi besedami.
Ajde fantje in dekleta, dejmo se zdej začet obnašat odgovorno in začet ozaveščat ostale ljudi preko vseh možnih kanalov, da naj imajo čim manj socialnih stikov.
Na internetu je že par movementov na to zadevo. Na twitterju sta dva pomembna hashtaga #SocialDistancing in #StayTheFuckHome
Več o drugem je tukaj: https://staythefuckhome.com/
Če ma kdo kaj več časa in željo, lahko zadevo prevede tudi v slovenščino in se potrudimo, da to čim bolj razširimo naprej.
To je zdej ključnega pomena, da tudi z našo pomočjo zajezimo širitev virusa.
Pazite nase in #StayTheFuckHome
Ajde fantje in dekleta, dejmo se zdej začet obnašat odgovorno in začet ozaveščat ostale ljudi preko vseh možnih kanalov, da naj imajo čim manj socialnih stikov.
Na internetu je že par movementov na to zadevo. Na twitterju sta dva pomembna hashtaga #SocialDistancing in #StayTheFuckHome
Če ma kdo kaj več časa in željo, lahko zadevo prevede tudi v slovenščino in se potrudimo, da to čim bolj razširimo naprej.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Poldi112 ()
Najprej bo treba razlgasiti izredne razmere in policijsko uro.
Zapiranje meje je paničen ukrep. Ampak zdaj lahko, saj je smučarska sezona mimo... Vedno več bo okuženih ljudi, saj se jih vedno več testira. Kar je bolj zanimivo:
Zakaj na zahodu tik zraven Italijanske meje, na Primorskem, ni do sedaj še nihče umru zaradi Covid-19 (in smo šele danes dobili prvega okuženega)? Do danes večina testiranih in okuženih iz osrednje Slovenije, Dolenjske in vzhoda!
Zapiranje mej je paničen ukrep, Janezovo smučanje v Italiji je pa neogvorno ravnanje?
Kako to, da do sedaj še nihče V SLO ni umrl zaradi covid 19?
Dobili ste prvo potrjeno okužbo ;)
Zgodovina sprememb…
3p ::
HappyPills je izjavil:
Stroške bomo krili mi vsi, verjetno bo del krila tudi EU. To bomo videli še kako in kaj bo je pa dejstvo, da nas čaka recesija.
Na koncu smo itak tudi EU mi vsi. Vprašanje je pa, če bojo stroški v enih državah večji, kaj bo v tem primeru.
Recesija pa seveda ne uide.
s1m0n ::
imamo 1 primer pacienta po operaciji ki je imel še nesrečo da se je okužil z virusom. On je v kritičnem stanju.
Od kje pa ta vir?
lexios ::
Zapiranje meje je paničen ukrep.
Zapiranje mej je paničen ukrep, Janezovo smučanje v Italiji je pa neogvorno ravnanje, dumbass?
Zakaj na zahodu tik zraven Italijanske meje, na Primorskem, ni do sedaj še nihče umru zaradi Covid-19 (in smo šele danes dobili prvega okuženega)?
A že imamo prvo smrtno žrtev pri nas? Kako to, da do sedaj še nihče V SLO ni umrl zaradi covid 19?
in smo šele danes dobili prvega okuženega
Dobili ste prvo potrjeno okužbo ;)
Okužil se je zdravnik, ki je prišel iz (najbrž smučanja) v Italiji. Naj spomnim! Italija je že pred tedni razglasila karanteno....
Tisto vprašanje malo drugače: če ste panični zaradi Italijanov, ki prečkajo mejo, niste pa panični zaradi ljudi, ki se vračajo okuženi iz tujine (naj spomnim, gospodična se je vrnila iz Švice, učiteljica iz Kamnika s smučanja, zdravnik na Goriškem najbrž prav tako...) zakaj ne zapremo vsem povezav s tujino? Avstrijske in Hrvaške meje tudi! Letališč Jožeta Pučnika je v karanteni? Če je problem Italijanska meja, zakaj na Gorškem šele sedaj prva okužba (zdravnika, ki se je okužil podobno kot gospa iz Kamnika)?
reeves ::
A basketa ni noben gledal dons? Cela štala v NBA. Gobert pozitiven.
https://www.nba.com/article/2020/03/11/...
https://www.nba.com/article/2020/03/11/...
Spet se en patron najde. Ko bo zdaj nabijal eh sej še ni noben mrtev. Pa kje se najdete.
Odpri si https://www.worldometers.info/coronavir... in tolk časa glej notr dokler ne dojameš. Mi smo zadaj cca 10 dni. Torej prve smrti bodo nasljednji teden potem pa se bo začela veselica. Vsi lahko samo upamo, da se nam ne sesede zdravstvo.
Karantena nam prav zaradi takih patronov: "sej samo malo kašljam in smrkam"; ne uide.
Kot pravi moja poslovna partnerka iz Kitajske: "it cost us a lot to learn the lesson"
Odpri si https://www.worldometers.info/coronavir... in tolk časa glej notr dokler ne dojameš. Mi smo zadaj cca 10 dni. Torej prve smrti bodo nasljednji teden potem pa se bo začela veselica. Vsi lahko samo upamo, da se nam ne sesede zdravstvo.
Karantena nam prav zaradi takih patronov: "sej samo malo kašljam in smrkam"; ne uide.
Kot pravi moja poslovna partnerka iz Kitajske: "it cost us a lot to learn the lesson"
Okužil se je zdravnik, ki je prišel iz (najbrž smučanja) v Italiji. Naj spomnim! Italija je že pred tedni razglasila karanteno....
Tisto vprašanje malo drugače: če ste panični zaradi Italijanov, ki prečkajo mejo, niste pa panični zaradi ljudi, ki se vračajo okuženi iz tujine (naj spomnim, gospodična se je vrnila iz Švice, učiteljica iz Kamnika s smučanja, zdravnik na Goriškem najbrž prav tako...) zakaj ne zapremo vsem povezav s tujino? Avstrijske in Hrvaške meje tudi! Letališč Jožeta Pučnika je v karanteni? Če je problem Italijanska meja, zakaj na Gorškem šele sedaj prva okužba (zdravnika, ki se je okužil podobno kot gospa iz Kamnika)?
Je zapiranje mej paničen ukrep, Janezovo smučanje v Italiji pa neogvorno ravnanje?
Kako to, da do sedaj še nihče V SLO ni umrl zaradi covid 19?
HappyPills je izjavil:
Spet se en patron najde. Ko bo zdaj nabijal eh sej še ni noben mrtev. Pa kje se najdete.
Mislim, da je eden blizu italjanske meje. Ta se je celo hvalil, da imajo na primorskem samo enega okuženega, čeprav je verjetno s tem mislil potrjeno okužbo.
Zgodovina sprememb…
A pa veš zakaj so samo taki primeri? Pojdi se testirat in poročaj kako bo šlo. Ti jaz povem, ne bodo te hotli testirat, sploh. Testirajo samo najbolj sumljive, tiste ki so potovali okrog, sedaj smo na točki kjer to nima nobenega smisla več.
TheBlueOne ::
Kakor kaze bo veliko sranje. Se cela industrija prilagaja, imamo kar zastrasujoce podatke iz Italije. Ko se tako prilagajamo v industriji, kar verjemite, da ni poceni, potem je resno.
Po projekcijah, ki jih bo verjetno upostevala industrija se predvideva kriza cez ca. mesec do treh in trajanje vsaj se pol leta!
Ce bo slo tako naprej bodo morda umirali ljudje v kar velikem stevilu zaradi od pomanjkanja zdravil, do pomanjaknja zdravnikov, do direktnih smrti od virusa.
Po projekcijah, ki jih bo verjetno upostevala industrija se predvideva kriza cez ca. mesec do treh in trajanje vsaj se pol leta!
Ce bo slo tako naprej bodo morda umirali ljudje v kar velikem stevilu zaradi od pomanjkanja zdravil, do pomanjaknja zdravnikov, do direktnih smrti od virusa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Telbanc ::
Po zadnjih neuradnih podatkih je v Sloveniji 82 potrjenih primerov okužbe s koronavirusom. https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...
Ura je 11 do večera bo še nekej potrjenih. Zdej je jasno, da smo na vlakcu smrti ki se bo vedno hitrej premikal. Kot je nekdo že napisal imamo 10 dni prednosti pred Italijo.
Bomo znali z pravimi ukrepi ustavit morijo ki se obeta. Vsaka ura neukrepanja nas bo tepla po glavi.
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3164...
"09:33 U Sloveniji zaraženo dete"
Otrok okužen v Sloveniji.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
::
Mi od danes naprej ostajamo vsi doma.
HappyPills je izjavil:
Iz mojega okolja so posamezniki še do pred par dni veselo hodili v Italijo na šoping. Po njihovih besedah "samo nujne zadeve". Po tem so normalno hodili v službe, fitnese, ...
HappyPills je izjavil:
Iz mojega okolja so posamezniki še do pred par dni veselo hodili v Italijo na šoping. Po njihovih besedah "samo nujne zadeve". Po tem so normalno hodili v službe, fitnese, ...
Baja ::
jaz že prej nisem dosti hodil okoli, več ali manj v trgovino (delam od doma), predvčerajšnjim se založil hladilnik (skrinja je se tudi polna), tak da za naslednjih par tednov sem dober.
Intervju z Janšo, da vidite kaj se pripravlja itd. Bistvo kar sporoča je:
"da se omeji vse stike na najnujnejše kot pravi zdaj je čas za družabna omrežja ne rojstnodnevne zabave."
"Če bo zdravsto preseglo zmogljivosti se bo zdravnik moral odločati ali bo dal kisik Jožetu ali Micki"
"Veliko bo odvisno od sosedske pomoči"
"Morda bo potrebno nacionalizirat ali pa vsaj določit najvišje cene zaščitne opreme"
"Nabavite si zmerne zaloge hrane, a ne pretiravajte"
"Kritično infrastrukturo bo potrebno ohranit za vsako ceno, na vseh je da se obnašajo odgovorno"
"da se omeji vse stike na najnujnejše kot pravi zdaj je čas za družabna omrežja ne rojstnodnevne zabave."
"Če bo zdravsto preseglo zmogljivosti se bo zdravnik moral odločati ali bo dal kisik Jožetu ali Micki"
"Veliko bo odvisno od sosedske pomoči"
"Morda bo potrebno nacionalizirat ali pa vsaj določit najvišje cene zaščitne opreme"
"Nabavite si zmerne zaloge hrane, a ne pretiravajte"
"Kritično infrastrukturo bo potrebno ohranit za vsako ceno, na vseh je da se obnašajo odgovorno"
Samael ::
gruntfürmich je izjavil:
si mi zdi da si folk ne predstavlja koliko ljudi mora delati da se to vse zagotovi, kot si vi predstavljate 'karanteno'.
vi si predstavljate da se življenje lahko kar ustavi in boste še vedno siti in na toplem.
jok brate, odpade. izredno veliko ljudi mora delati in se 'družiti', da lahko vi preživite v 'samokaranteni'!
Bravo!
Kakor ga pogosto biksaš v svojih postih, se mi zdi na vse prebrano tokrat to en redkih postov v tej temi, ki ga je vredno ponovno citirati in odebeliti.
Svet se s karanteno ne ustavi. Mnogo ljudi dela še vedno, pa ne zato ker, kot mi je pred tednom nekdo naprej metal, da ljudje ne bi imeli prihranjenega denarja "za težke čase", ampak ker pač morajo, da se zagotovijo ustrezni življenski pogoji za tiste, ki si jih ne morejo sami. Pa ne zgolj zdravstvo. Ljudje bodo še vedno hodili na delo v elektrarne, pa na komunalo/vodovod, pa v domove ostarelih občanov, pa v zapore, pa v socialno varstvene zavode ...
Sodelavka (ki je med malico skočila v trgovino) je ravnokar rekla, da business as usually. Edina stvar, za katero je opazila, da je ni, je bil suhi kvas.
Pa saj to se zdaj že vleče nekaj časa ... Mislim, da so si ljudje večino zaloge že naredili.
Pa saj to se zdaj že vleče nekaj časa ... Mislim, da so si ljudje večino zaloge že naredili.
mahoni ::
Sodelavka (ki je med malico skočila v trgovino) je ravnokar rekla, da business as usually. Edina stvar, za katero je opazila, da je ni, je bil suhi kvas.
Ko se zaprejo vse meje ne bo vedno tako.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Gone ()
sirotka ::
Ko se zaprejo vse meje ne bo vedno tako.
Tovorni promet bo ostal ne glede na vse, to ne bo težav verjetno.
Na Hrvaško so ustavili tovorni promet, najboljše da te tovornjake kar v Slo razložijo
rdecaluc ::
Če se zdle vsedeš v tovornjak in pelješ proti hrvaški ze čaka 10h ali več čakanja za vstop.
S tem da hrvati zavračajo vse tovornjake ki prihajajo iz italije.
Med drugim. V avstriji prva smrt, 69 letnik.
S tem da hrvati zavračajo vse tovornjake ki prihajajo iz italije.
Med drugim. V avstriji prva smrt, 69 letnik.
Est modus in rebus. ,typos
facepalm ::
Jaz si bom naredil zalogo Knaufa, da mi ne bo dolgcajt doma:)
On topic:
A javni potniski promet bodo tudi ustavili? Zadnje dneve sem opazoval potniski promet in se zamislil ob dejstvu, da so bile prepovedane prireditve z vec kot 100 udelezenci, a to, da se v 14m dolgem avtobusu vozi 100+ ljudi pa je "ok":)
On topic:
A javni potniski promet bodo tudi ustavili? Zadnje dneve sem opazoval potniski promet in se zamislil ob dejstvu, da so bile prepovedane prireditve z vec kot 100 udelezenci, a to, da se v 14m dolgem avtobusu vozi 100+ ljudi pa je "ok":)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
mahoni ::
Koliko se jih sedaj upa reci, ne panicarit to je samo se en prehlad? To ni trol komentar, ampak me resno zanima, ce so se ljudje malo zbudili ali se zmeraj razmisljajo tako kot prej?
Zaradi zapore šol bo Javni promet precej precej bolj prazen. Začet bo treba delat na prostovoljstvu, sem prepričan, da se nas najde nekaj, ki bi lahko pomagali.
billy ::
Mene skrbi kako bo zgledalo nadaljevanje življenja pri nas ko se bo virus "zajezil". Kdaj se bo nadomeščalo šolsko delo, ljudje so že rezervirali počitnice, kakđno bo poletje, etc.
Upam da mi koncerte ne odpovedo, potem pa bom popi.
To sem jaz razmišljal, imamo kakšne kontakte kam se obrniti? na CZ?
Upam da mi koncerte ne odpovedo, potem pa bom popi.
HappyPills je izjavil:
Zaradi zapore šol bo Javni promet precej precej bolj prazen. Začet bo treba delat na prostovoljstvu, sem prepričan, da se nas najde nekaj, ki bi lahko pomagali.
To sem jaz razmišljal, imamo kakšne kontakte kam se obrniti? na CZ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: billy ()
IL_DIAVOLO ::
Anney ::
Razglašena bo epidemija, so pravkar povedali.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
Pomoje bo CZ izdala povabilo za prostovoljce, ker se o tem veliko govori v krogih tako, da počakajmo, danes se bodo sestali. Imamo tudi veliko št. gasilskih društev, ki se znajo aktivirat.
Zagotovite si neko smiselno zalogo NE hrčkat in boste pomagali CZ še s tem, da vam ne bo treb riža nost.
Šola bo gotovo nadomeščala poleti, je od moje mama, ki je učiteljica že dobila od vodstva tak konkreten namig. Letos bo hektično leto tako da se pač prilagodite čimbolj.
Zagotovite si neko smiselno zalogo NE hrčkat in boste pomagali CZ še s tem, da vam ne bo treb riža nost.
Šola bo gotovo nadomeščala poleti, je od moje mama, ki je učiteljica že dobila od vodstva tak konkreten namig. Letos bo hektično leto tako da se pač prilagodite čimbolj.
facepalm ::
Koliko se jih sedaj upa reci, ne panicarit to je samo se en prehlad? To ni trol komentar, ampak me resno zanima, ce so se ljudje malo zbudili ali se zmeraj razmisljajo tako kot prej?
Jaz imam isto mnenje, kot pred dvema mesecoma. Vedem se tudi enako.
Z drugimi besedami: "welcome to my world":)
Sam imam eno od copd in sem zelo dovzeten za respiratorne okuzbe. Kako dovzeten? Tako, da ce bi gledal zgolj simptome covid19, bi mi morali vzeti bris ze pred izbruhom. Kako vem, da nisem okuzen? Zivim.
Skratka, higieno rok in prostorov imam ze nekako zakoreninjeno v glavi. V sezoni gripe pa se ne gibljem v mnozicah.
Zivim tako, kot se sedaj pricakuje od vseh. Da se potrpet za mesec ali dva. Le v tem primeru moremo to storiti kolektivno, da ustavimo sirjenje. Problem je v "kolektivno".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
genesiss ::
Šabeder:
...
Zmanjkalo mi je že besed, ne vem, ali naj moldeujem, prosim, pozivam: zdravstveno stroko in zdravstvene delavce, naj ne prihajajo bolni in z vidnimi znaki koronavirusa na delo. Pri delu naj bodo primerno zaščiteni Ne želimo, da se nam zgodi italijanski scenarij, kjer se je virus nekontrolirano razširil po bolnišnicah. To ima lahko neslutene posledice."
...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
Telbanc ::
https://www.kurir.rs
"Poslednje dve privremene bolnice u Vuhanu, epicentru epidemije koronavirusa u kineskoj provinciji Hubej, zatvorene su u utorak"
ZAčasne bolnice v Vuhanu zaprte, zdravniki snemajo maske. Kitajci so zgleda to prebrodili.
"Poslednje dve privremene bolnice u Vuhanu, epicentru epidemije koronavirusa u kineskoj provinciji Hubej, zatvorene su u utorak"
ZAčasne bolnice v Vuhanu zaprte, zdravniki snemajo maske. Kitajci so zgleda to prebrodili.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Mr.B ::
Koliko je mrtvih v Sloveniji... Okužene se šteje samo testirane...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold