» »

Pandemija COVID-19

Pandemija COVID-19

Temo vidijo: vsi
««
20 / 355
»»

DrDre95 ::

zmaugy je izjavil:

Nisi razumel: kot kaže se ne moreš odločiti ali gre za konec sveta ali za nekaj, kar boš s svojim giga imunskim sistemom in enim whiskyem prebrodil no sweat.

Kdaj sem jaz zapisal karkoli drugega kot da je virus nevaren komu drugemu kot ljudem s slabim imunskim sistemom (otroci, stari, ti) in pa Azijcem?

Ti si ponosno naznanil da bo virus pobil ljudi z močnim imunskim sistemom ker si to pobral od Wikipedijskega intelektualca.

PS: spet si ponosen na svoj opešan imunski sistem ki ne premore enega tedna brez da bi bil 2 dni na kliničnemu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DrDre95 ()

Bwaze6 ::

DrDre95 je izjavil:

Bwaze6 je izjavil:

Ker počasi bo gospodarska škoda prevelika tudi v primerjavi z razširjenim virusom na celotno populacijo

Če imam na opcijo mrtvi starši ali dražji Iphone 12 pa že raje izberem bolj moralno opcijo, pandemijo ki pobije par miljonov ljudi kot pa da se naredi gromozanska škoda korporacijam in delničarjem.

>

Ciljal sem predvsem na to, da bi lahko razglasili karanteno in prisilne dopuste kot neučinkovite, glede na to da so jih uvedli dva tedna nazaj, ko je bilo uradno okuženih manj kot 300, mrtvih peščica, zdaj pa smo na 30.000 okuženih in cirka 600 mrtvih. Razen če je predvidena izdelava cepiva v naslednjih tednih, potem ima zaviranje hitrosti širjenja smisel.

HappyPills ::

Backlog pozabljaš, backlog. Karantena bo podaljšana vsaj še za 1 teden.

zmaugy ::

DrDre95 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Nisi razumel: kot kaže se ne moreš odločiti ali gre za konec sveta ali za nekaj, kar boš s svojim giga imunskim sistemom in enim whiskyem prebrodil no sweat.

Kdaj sem jaz zapisal karkoli drugega kot da je virus nevaren komu drugemu kot ljudem s slabim imunskim sistemom (otroci, stari, ti) in pa Azijcem?

Ti si ponosno naznanil da bo virus pobil ljudi z močnim imunskim sistemom ker si to pobral od Wikipedijskega intelektualca.

PS: spet si ponosen na svoj opešan imunski sistem ki ne premore enega tedna brez da bi bil 2 dni na kliničnemu.

Ej, če ne razumeš zakaj sem dal tisti link, ti jaz ne morem pomagati. Pritoži se donorjem genskega materiala.

PS: Tvojih ostalih kretenizmov sploh nima smisla komentirati.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

mahoni ::

Kako sploh diagnosticirajo 2019-nCoV ?

WizzardOfOZ ::

Enako kot za gripo, z brisom.

DrDre95 ::

zmaugy je izjavil:

PS: Tvojih ostalih kretenizmov sploh nima smisla komentirati.

Uf, sedaj si me pa res BTFOjal. How will I ever recover :))

feryz ::

Ej, čez pol ure se zaženem proti Lepizig-u, potem pa čez Waršavo in Budimpešto zurik.
Mislite da je varno? Ker sem že dva dni brez Nuttele, pa sem malo švoh.
Samo poševnookih se moram izogibati, mar ne?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: tikitoki ()

WizzardOfOZ ::

Namest dveh žlic nutele lahko 5 komadov trigramskih vrečk cukra poješ. Je isti efekt, pa približno enako sladkorja. :))

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: tikitoki ()

Pika na i ::

feryz je izjavil:

.

Mhm
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.

vostok_1 ::

Pika na i je izjavil:

feryz je izjavil:

.

Mhm

Če bi se pandemija res razširila na ne-poševnooke potem bi to skoraj bilo nujno.

Ko bo tak bioweapon nas napadel bo zadeve kosil skoraj več kot na kitajskem.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

D3m ::

Pika na i je izjavil:

feryz je izjavil:

.

Mhm

Hvala bogu za virus, da bodo imeli novinarji vsaj kaj za pisati četudi izmišljene novice.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Na križarki, ki je zasidrana na Japonskem se je razlezu virus in je zdaj že 20 ljudi pozitivnih. Ker so gor sami stari in ker je 5 od njih gringo/aussie/kiwi zna vostok celo dobit prve bele žrtve.

Na Japonskem je tako že 45 okuženih in vsak dan dobimo nove.

Zgodovina sprememb…

HappyPills je izjavil:

Na križarki, ki je zasidrana na Japonskem se je razlezu virus in je zdaj že 20 ljudi pozitivnih. Ker so gor sami stari in ker je 5 od njih gringo/aussie/kiwi zna vostok celo dobit prve bele žrtve.

Na Japonskem je tako že 45 okuženih in vsak dan dobimo nove.

To bo kar super eksperiment.

Če je res pretežno gor ostarelih neazijcev in bodo padali kot muhe, bo zanimivo ja.
There will be chutes!
It came from the lab.

"An Instagrammer tried to make a viral video by joking he might have coronavirus on a plane. Instead he forced an emergency landing and got arrested."

Tepček
https://www.businessinsider.com/wuhan-c...

Jaz sem danes kupil malo zalog, predvsem mesne konzerve. Ni veliko, a 5 dni bi se dalo preziveti.
Zena pravi, da sem smesen s tem in paraonicen.

Spodil jo bom ven, ko / ce nastopi kriza, pa naj se sama znajde, kaj pravite?

Cruz ::

mahoni je izjavil:

Jaz sem danes kupil malo zalog, predvsem mesne konzerve. Ni veliko, a 5 dni bi se dalo preziveti.

Da še kupi par konzerv fižola, koruze, graha in boš jedel kot kralj.

Mi pa te po 5 dneh pridemo obiskat in vprašat, če si slučajno razvil interes, da se vrneš v civilizacijo ali ne. Po potrebi bomo prinesli dodatne konzerve za podaljšano bivanje v bunkerju.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

mahoni je izjavil:

Edino pravilno. Naj se znajde kot želi, če ne zaupa možu, fuflje se tudi sred krize prodajajo.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

kixs ::

BREAKING: Chinese doctor Li Wenliang, who was accused of spreading rumors after trying to warn colleagues about coronavirus, has died of the illness - Sina/GT

https://www.bbc.com/news/world-asia-chi...

Pa so šle po vodi teze o starih ljudeh s šibkim imunskim sistemom. Plus da je bil zdravnik, verjetno da so ga bolj pazili kot druge.
Da ne omenjam lažnjivih kitajskih oblasti. Ne vem zakaj bi jim zaupali zdaj glede obsega in resnosti izbruha, itak jih vodijo zgolj sebični ekonomski interesi.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Haha.
A misliš, da ga je težko linčat v vsej tej zmedi?

Al bi bilo boljše, da ga pozdravijo in spustijo potem ko so ga tako oškodovali?
Zagotovo ni loose end...
There will be chutes!
It came from the lab.

2dark ::

mahoni je izjavil:

Narobe. Ko bo kriza, jo boš pojedel. Hrano bi ti izpustil, da gre?

Vazelin ::

Zanimivo:
1. na ladji je čez 10 okuženih
2. zdravnik, ki je v Vuhanu opozoril na virus, a so ga oblasti utišale, umrl

Zna biti število okuženih in smrtnost v resnici zelo resna
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

zmaugy je izjavil:

Pa so šle po vodi teze o starih ljudeh s šibkim imunskim sistemom.

To gre kar z enim primerom?
Super.

D3m je izjavil:

Pika na i je izjavil:

feryz je izjavil:

.

Mhm

Hvala bogu za virus, da bodo imeli novinarji vsaj kaj za pisati četudi izmišljene novice.

Mhm, novica bo mogoče pripomogla k temu, da bodo ljudje razločevali med Japonci in Kitajci.
Nahajate se v štabu SDS.
Troli dobrodošli.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

Haha.
A misliš, da ga je težko linčat v vsej tej zmedi?

Al bi bilo boljše, da ga pozdravijo in spustijo potem ko so ga tako oškodovali?
Zagotovo ni loose end...

Preveč filme gledaš.
Biseri...
neumnosti.

Partija na Kitajskem skriva nekaj zloveščega - koliko je dejansko okuženih in mrtvih. Pomoje tisti podatki od Tancenta kar veljajo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Pika na i je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Super.

Ne. Je bil pa videti čisto nasprotje tega, kar je uradna verzija: mlad, ni bil videt kako drugače bolan, ni bil zavaljen. In bil je zdravnik, mislim da sem ujel, da si ti iz tega foha, potem je vse jasno, ane?
Biseri...
neumnosti.

zmaugy je izjavil:

Pika na i je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Super.

Ne. Je bil pa videti čisto nasprotje tega, kar je uradna verzija: mlad, ni bil videt kako drugače bolan, ni bil zavaljen. In bil je zdravnik, mislim da sem ujel, da si ti iz tega foha, potem je vse jasno, ane?

A potem je bilo tudi v Sloveniji, ko so za gripo umirali mlajši, popolnoma zdravi, nekaj zadaj?
Daj no zmaugy.

Kristus, ni dost da Vzhod nori, zdaj je že Vazelin začel
Nahajate se v štabu SDS.
Troli dobrodošli.

Kristus, ni dost da Vzhod nori, zdaj je že Vazelin začel

Tudi Tencent nori:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

FrRoSt ::

feryz je izjavil:

Ej, čez pol ure se zaženem proti Lepizig-u, potem pa čez Waršavo in Budimpešto zurik.
Mislite da je varno? Ker sem že dva dni brez Nuttele, pa sem malo švoh.

Na vsake 5km daj v usta žlico Nuttele, če se boš peljal čez okuženo območje pa uživaj čips!

Ob stiku z okuženim pojej vsaj en krof! 8-)
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

xxxul ::

kixs je izjavil:

BREAKING: Chinese doctor Li Wenliang, who was accused of spreading rumors after trying to warn colleagues about coronavirus, has died of the illness - Sina/GT

https://www.bbc.com/news/world-asia-chi...

al je ta virus orenk spooky, al pa so članki in novinarji ful u pizdi

skoz poslušamo da je inkubacijska doba do 14 dni, ta dohter pa naj bi Jan.10 zdravil pacientko z virusom, od katere naj bi se je okužil, še isti/naslednji dan začel kašljat, Jan.11 dobil vročino, Jan.12 so ga pa že hospitaliziral?! wtf
btw, cnn ma enak timeline...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xxxul ()

Ne. On je zacel opozarjati na novi virus 30. ali 31.12.2019. Zelo verjetno se je okuzil ze takrat.

xxxul ::

zelo verjetno - ampak potem je vir novice totalna laž, bbc pa cnn pa kot ponavadi bebavo ponavljata brez razmisleka...

V novici ne pise eksplicitno kdaj se je okuzil - to je nemogoce ugotoviti. Kot zdravnik je bil v bolnici in se je lahko okuzil kdajkoli. Je pa zanimivo, da je bil test na corona virus pozitiven sele 30.1.

Pred tem ga verjetno niso testirali ali pa pač ni prišel na vrsto.

blay44 ::

:(Zgleda, da gre limita kar proti enki.
V vsakem primeru pa je potrebno intenzivno zdravljenje.
Jebeno.

Tudi po uspešnem zdravljenju ostanejo resne posledice na pljučih.

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

HappyPills je izjavil:

Pred tem ga verjetno niso testirali ali pa pač ni prišel na vrsto.
Dr Li says he was tested several times for coronavirus, all of them came back negative.

On 30 January he posted again: "Today nucleic acid testing came back with a positive result, the dust has settled, finally diagnosed."

Jebeno. Se vprašal kolk false negativov je. Pri taki količini testiranih...

Evo se maske sm nabavu. Zena se neki buni, prav zakaj mecem kes stran. Baba ne ve, da jo bom ob prvi priliki ruknu vn, ce pride do zoombi apokalipse. :)

Upam, da so vsaj ppf3

blay44 ::

:DKakšen smisel pa ti še ostane,brez ženske?
Še jaz moram narediti TODO seznam.
rdeča
blond
črnka
?

HappyPills je izjavil:

Upam, da so vsaj ppf3

FFP2 nazalost. Bols kot nic, dokler ne pride posiljka iz Amazona.

max00slo ::

Čaoooo

Sicer nisem prebral niti enega posta ampak ker gre debata o tem virusu... en direkt svež info od poslovnega partnerja iz kitajske (oz. dveh).
V medijih (seveda) ni priazano realno stane. Folk umira, pada skupaj iz nič (brez znakov bolezni). Mladi in stari. Nosečnice prenašajo bolezen na nerojene otroke in otrok se rodi s tem. Virus je mutiral (doooh, nič novega) in je sedaj prenosljiv preko vode oz. napisal je "toilet water"...

Tale nam je tudi omenil da živi v 28 štuku :) V 29 štuku je ena družina že fentana in ena v 27 tako da mislim da bo tudi nekje vmes še pričelo... jeba.
Problem je tudi v temu da je umrlih ogromno (ne le 500 al koliko naj bi bila številka) in se širi res hitro...

Kot vsi vemo, ki delamo s kitajsko... začeti bi morali 3.2.... sedaj so premaknili začetek proizvodnje na 10.2.... ena partnerka je sporočila da ima neke vrste karanteno in sicer pride v Shenzen ter bo bila v hotelu 14 dni in nič v tovarni.

Jeba.
Si non confectus, non reficiat.

Jaz sem napisal cca. 90k mrtivh pa me ne jemljejo resno oz. hočejo "kredibilne vire". :) Face res.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Upam da se odgovorni v ustreznih organih zavedajo, da če prikrivajo realno stanje in če bo to povzročilo žrtve tukaj, da se jim ne obeta nič dobrega... ;(
Biseri...
neumnosti.

Je hudo vendar jih razumem. Če bi prikazali realne cifre bi verjetno blokirali Kitajski stik s svetom, kar bi povzročilo hude ekonomske probleme celega sveta.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

zmaugy je izjavil:

Upam da se odgovorni v ustreznih organih zavedajo, da če prikrivajo realno stanje in če bo to povzročilo žrtve tukaj, da se jim ne obeta nič dobrega... ;(

Boli njih luli. Ce je to vse res, so sedaj v bunkerjih in gledajo zalogo iz leta 2017 in narocajo nove, ki bodo imele rok trajanja vsaj do 2023.

Mislim, da smo mi tisti, ki se ji ne obeta kaj dobrega, ce / ko kriza nastopi.

Mah kitajci ne bi zapirali desetin milijonov ljudi v karanteno brezveze. Lahko da je že na desetisoče mrtvih

Sem danes videl posnetke mrtvih družin zaradi virusa.

Kljub medijski blokadi se nekateri trudijo, da bi svet opazil leake.

P.S.

Na netu korožijo tudi posnetki "lovcev na bolane" opremljeni z zasćitnimi oblekami in avtomatskim in ročnim orožjem delajo čistke v "slums".
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()
««
20 / 355
»»