» »

Pandemija COVID-19

Pandemija COVID-19

Temo vidijo: vsi
««
339 / 355
»»

imagodei ::

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

Še enkrat te vprašam: kako ti v življenju ločiš med resničnimi trditvami ter lažnivimi izjavami?

Tako, da si najprej preberem vse tvoje komentarje in je resnica vse kar je kontra tvojim zapisom. :))

To pojasni vse.
- Hoc est qui sumus -

PersonaRuda ::

Kot oseba, ki je v starosti OŠ preživela asmatični napad, lahko marsikaj napišem o tem.

Najprej te stiska v prsnem košu, ter čutiš izjemno bolečino v pleksusu in takrat hlastaš za zrakom. Skozi usta vdihuješ čimveč oz. so to zelo globoki vdihi in kasneje izdihi. Vse skozi usta. No, ko je mene zgrabilo (ko še nisem nimel diagnosticirane astme) je to bil najbolj neprijeten občutek v mojem življenju. Nobenemu tega ne privoščim. Vglavnem naenkrat se ti zoža sapnik kot da bi ga nekdo zaprl in več nemoreš dihati. Takrat pa panika. Kaj zdaj? Zvijal sem se po tleh v solznih očeh in vse kar sem želel je tisti en vdih zraka skozi usta. Pa ga ni in ni bilo. Blest se mi je že začelo. Mislil sem, da bom umrl. A na koncu sem vseeno zadihal.

Kasneje sem končal v bolnici in preživel v njej 2 tedna, kjer so mi diagnosticirali astmo. Vsaki dan večkrat dnevno sem bil v eni sobi za 5-10 minut, kjer sem v navzočnosti medicinske sestre vdihoval in izdihoval skozi nek aparat v približni velikosti 2 osebnih računalnikov. Kasneje sem dobil ventolin pumpico, katero še danes uporabljam občasno, a na srečo več nisem doživel ponovnega astmatičnega napada.

Zdravnica mi je predlagala (takrat, ko sem še bil osnovno šolec), da se naj dosti gibljem po gozdu ali v bližini gozda in vdihujem tisti zrak, ker je to najboljše za pljuča in preprečuje astmatične napade. To tudi do danes počnem, dokaj pogosto. Vsaj 3-4x tedensko za kakšno uro. Pa priporočila je morje, kjer so v bližini borova drevesa. Pravih težav zadnjih 20+ let več nisem imel. Lahko samo potrkam po lesu. Me pa včasih stiska v predelu pleksusa in takrat vse to lajšam z ventolinom, kateri ima zelo dober učinek.

Slopek ::

Master_Yoda je izjavil:

Ce bi bila maska kriva bi moj znanec ki ima astmo in dela v zdravstvu (mora imeti masko gor 8ur/dan) ze bil 100x hospitaliziran.

Ne moreš kar vseh metat v en koš. Kaj imata ti in tvoj prijatelj sploh no važno. Pogovarjamo se o punci iz sedmega razreda. Lahko je hud astmatik. Kaj zdaj ti veš? Lahko je pa imel masko domačico iz kakšne plastike. Ampak tega še ne vemo.

dway ::

Fritz je izjavil:

dway je izjavil:

Fritz je izjavil:

Bosna in Hercegovina, cca. 4 mio. prebivalcev in nekaj slabši zdravstveni sistem kot ga ima Slovenija.

Od 1. 8 2020 do danes imajo v povprečju 261,5 novih okužb dnevno in v povprečju 8,2 umrla dnevno, skupno približno 450 mrtvih samo v tem obdobju.

Cakaj malo, ali ti res verjames vsemu, kar ti povedo v medijih? Pa kar ti servirajo korporacije? Ce se statistika okuzb meri z neprimernimi testerji, lahko vso statistiko vrzes v smeti. Drugac pa bosna in srbija ne slovijo kot drzave brez korupcije, kjer ni podkupovanja za korona statistike.

Glede testov je bilo že nekajkrat pojasnjeno kako in kaj zato lahko te buče prodajaš komu drugemu. Glede števila mrtvih, če že omenjaš korupcijo in to, bi ga vlade na Balkanu prej skušale zmanjšati kot povečati (glede tega so že letele obtožbe na vlado Srbije).

Point pa je zelo enostaven..tako kot pravi do sedaj potrjena statistika, večje število okužb, več mrtvih in težko bolnih (seveda različno glede na različne populacije in kvaliteto zdravstvenega sistema). Elementary.

To je zavajanje. Testi dokazano neprimerni. je ze bil tukaj link od znanstvenikov. Vir je bil mainstream. tudi izumitelj teh testov je povedal, da niso namenjena temu. Statistika iz skorumpiranih drzav me ne zanima. Iz velike britanije se je vlada ze opravicila za napacno stetje umrlih. V sloveniji je uradno okrog 150 zrtev korone. Za primer prejsno sezono gripe je bilo do aprila okrog 160 zrtev gripe. Kot vidis v sloveniji je priblizno enako zrtev kot sezonska gripa. Vse ostalo je zavajanje in verovanje v statistike, ki so narejene na podlagi testov, ki imajo vedno dolocen procent lazno pozitivnih. Obdukcij je bilo v sloveniji natanko nic.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dway ()

Badwolff ::

dway je izjavil:

Fritz je izjavil:

dway je izjavil:

Fritz je izjavil:

Bosna in Hercegovina, cca. 4 mio. prebivalcev in nekaj slabši zdravstveni sistem kot ga ima Slovenija.

Od 1. 8 2020 do danes imajo v povprečju 261,5 novih okužb dnevno in v povprečju 8,2 umrla dnevno, skupno približno 450 mrtvih samo v tem obdobju.

Cakaj malo, ali ti res verjames vsemu, kar ti povedo v medijih? Pa kar ti servirajo korporacije? Ce se statistika okuzb meri z neprimernimi testerji, lahko vso statistiko vrzes v smeti. Drugac pa bosna in srbija ne slovijo kot drzave brez korupcije, kjer ni podkupovanja za korona statistike.

Glede testov je bilo že nekajkrat pojasnjeno kako in kaj zato lahko te buče prodajaš komu drugemu. Glede števila mrtvih, če že omenjaš korupcijo in to, bi ga vlade na Balkanu prej skušale zmanjšati kot povečati (glede tega so že letele obtožbe na vlado Srbije).

Point pa je zelo enostaven..tako kot pravi do sedaj potrjena statistika, večje število okužb, več mrtvih in težko bolnih (seveda različno glede na različne populacije in kvaliteto zdravstvenega sistema). Elementary.

To je zavajanje. Testi dokazano neprimerni. je ze bil tukaj link od znanstvenikov. Vir je bil mainstream. tudi izumitelj teh testov je povedal, da niso namenjena temu. Statistika iz skorumpiranih drzav me ne zanima. Iz velike britanije se je vlada ze opravicila za napacno stetje umrlih. V sloveniji je uradno okrog 150 zrtev korone. Za primer prejsno sezono gripe je bilo do aprila okrog 160 zrtev gripe. Kot vidis v sloveniji je priblizno enako zrtev kot sezonska gripa. Vse ostalo je zavajanje in verovanje v statistike, ki so narejene na podlagi testov, ki imajo vedno dolocen procent lazno pozitivnih. Obdukcij je bilo v sloveniji natanko nic.

Back to square one. And the cycle continues.

PersonaRuda je izjavil:

Kot oseba, ki je v starosti OŠ preživela asmatični napad, lahko marsikaj napišem o tem.

Spet bedarije pišeš. Samo da spustiš svoje prste blizu tipkovnice, se usuje plaz idiotizmov.

Astmatični napad... Je lahko blag ali pa malo manj blag. Tisto kar opisuješ, je bil pač hud napad. Če je sploh bil astmatični napad.

Astma ni nekaj, kar te občasno napade, ampak gre za kronično vnetno pljučno bolezen, ki se občasno še poslabša (napad) zaradi stika z dražečimi snovmi (razni alergeni, virusna obolenja, itd.) Zdravljenja astme se ne greš s sprehodi v borovem gozdu in z Ventolin pumpico 1x na mesec, pač pa je treba bolezen nadzorovati stalno, npr. s tem, da ješ kake zaviralce levkotrienov, ali pa z rednimi vpihi kortikosteroidov.

Značilen simptom pri astmi pa ni le težak vdih, pač pa je ovirano praznjenje pljuč (zato piskanje pri izdihovanju).

Vir: Za razliko od tebe sem jaz do cca 8. leta imel stalni abonma v bolnišnici prav zaradi astme in vem o čem govorim. Da se tebi zgolj zdi, da veš, je pa itak jasno iz tvojih prispevkov.
- Hoc est qui sumus -

Naj mi fritz dokaze, da je najmanj 20 krat vec zrtev korone kot gripe v sloveniji. Prejsno sezono gripe 160 zrtev. To leto zrtev zarad korone 150 zrtev. Kje ti vidis 20 krat vec? V bosni? bosna je zares primer kredibilnosti, ni kaj, dobre vire imas. Zelo zaupanja vredne. Si bil kdaj v bosni in storil prometni prekrsek? A ves za koliko mark se da podkupit policaja, da ti ne napise listek?

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

Zlatan Ibrahimović
@Ibra_official
I tested negative to Covid yesterday and positive today. No symptoms what so ever. Covid had the courage to challenge me. Bad idea

Ravno o tem govorim.

Ne, ti govoriš nekaj drugega, a smo že navajeni, da nisi sposoben slediti niti toku svojih misli, kaj šele debati.

V resnici to potrjuje denimo moje stališče, ko pravim, da asimptomatski bolniki lahko trosijo virus naokrog, če ne nosijo maske.
- Hoc est qui sumus -

Okapi ::

Treba bo primerjati gripo in korono v isti sezoni, potem bo mogoče kaj pametnega reči o dejanskih razmerjih. Pa še to ni nujno, ker gripe niso vsako leto enake.

PacificBlue ::

I’m out.
:3

imagodei je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Spet bedarije pišeš. Samo da spustiš svoje prste blizu tipkovnice, se usuje plaz idiotizmov.

Astmatični napad... Je lahko blag ali pa malo manj blag. Tisto kar opisuješ, je bil pač hud napad. Če je sploh bil astmatični napad.

Astma ni nekaj, kar te občasno napade, ampak gre za kronično vnetno pljučno bolezen, ki se občasno še poslabša (napad) zaradi stika z dražečimi snovmi (razni alergeni, virusna obolenja, itd.) Zdravljenja astme se ne greš s sprehodi v borovem gozdu in z Ventolin pumpico 1x na mesec, pač pa je treba bolezen nadzorovati stalno, npr. s tem, da ješ kake zaviralce levkotrienov, ali pa z rednimi vpihi kortikosteroidov.

Značilen simptom pri astmi pa ni le težak vdih, pač pa je ovirano praznjenje pljuč (zato piskanje pri izdihovanju).

Vir: Za razliko od tebe sem jaz do cca 8. leta imel stalni abonma v bolnišnici prav zaradi astme in vem o čem govorim. Da se tebi zgolj zdi, da veš, je pa itak jasno iz tvojih prispevkov.

Lahko ti pošljem na Zasebno Sporočilo pogodbo, kjer bo pisalo:

- da v kolikor imam astmo in sem v času osnovne šole doživel astmatični napad in sem v UKC Maribor na otroškem oddelku, to je tista stavba nasproti porodnišnice preživel 2 tedna, mi ti nakažeš 100.000€. Vse to grema lepo prej podpisat k odvetniku in overit pri notarju.

- če pa sem se karkoli od tega zlagal, pa jaz tebi nakažem 100.000€ oz. moram nakazati.

Si za? Grem takoj jutri do odvetnika, da spišema takšno pogodbo, pa še odvetniku boljubim 10% tega zneska, akterga bo potem izterjal od tebe.

Najprej je potrebno narest primerne testerje, kot so to storile nekatere drzave. Zdaj je tam minimalno stevilo okuzenih in zrtev, ker pokaze bolj realne stevilke. Ti testerji, ki ga uporablja skoraj cel svet je neprimeren. Vse ostale debate so le mesanje megle. Vse kar bi se morali pogovarjat je tema primernosti testerjev. Iz tega izhaja vse od napacne statistike in nepotrebnih ukrepov. Vse ostalo o maskah, umrlih, svedski, okuzenih, pozitivnih papajah je nepotrebna in nesmiselna debata.

Zgodovina sprememb…

dexterboy je izjavil:

In ravno zaradi tega, ker trosiš virus okoli, pa še ne kažeš znakov bolezni, je potrebno čim prej prekužiti celotno populacijo.

Ne vem, če res. Na čem bazira tvoje stališče?

V zvezi s Covid19 se omenjajo makro in mikro krvni strdki, ki na obdukcijah za posledico kažejo mikroinfarkcije tkiva. Virus pri tistih, ki resneje zbolijo, povzroča tudi brazgotinjenje pljuč. In to ne glede na starost - mladi, z dobro pljučno funkcijo pač to lažje prebolijo in ne čutijo nujno posledic. Fibrotično tkivo pa ostane za vedno, pljuča ne povrnejo svoje kapacitete.

Kot pravim, morda bo kak profesionalni športnik moral prekiniti kariero, ker z zmanjšano pljučno funkcijo enostavno ne bo več konkurenčen. Drugim se težave lahko pojavijo čez 20, 30 let.

Skratka - zakaj bi prekuževali? Virusa ne poznamo, zgornje navedbe zaenkrat stojijo še na majavih nogah... Ampak, če že, se raje motim na strani previdnosti.

PersonaRuda je izjavil:

Lahko ti pošljem na Zasebno Sporočilo pogodbo, kjer bo pisalo:

- da v kolikor imam astmo in sem v času osnovne šole doživel astmatični napad in sem v UKC Maribor na otroškem oddelku, to je tista stavba nasproti porodnišnice preživel 2 tedna, mi ti nakažeš 100.000€. Vse to grema lepo prej podpisat k odvetniku in overit pri notarju.

- če pa sem se karkoli od tega zlagal, pa jaz tebi nakažem 100.000€ oz. moram nakazati.

Si za? Grem takoj jutri do odvetnika, da spišema takšno pogodbo, pa še odvetniku boljubim 10% tega zneska, akterga bo potem izterjal od tebe.

Ne seri, pikec ;)

Ne trdim, da nisi imel astmatičnega napada, čeprav obstaja možnost, da so ti narobe diagnosticirali. Kot rečeno, astma je kronična bolezen; lahko se sicer izboljša, a če je ne obvladuješ z zdravili, se napadi radi pojavljajo. Pogosteje kot 1x na 20 let.

Kar pravim je, da pojma nimaš o sami bolezni in poteku le-te. Pa naj je tisto bil astmatični napad ali pa ne.

Lahko pa spiševa pogodbo, da se pomeriva v poznavanju astme in tisti ki izgubi, plača meni 100.000 €. Prav? :\
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Astmatični napad...

Si za? Grem takoj jutri do odvetnika, da spišema takšno pogodbo, pa še odvetniku obljubim 10% tega zneska, katerega bo potem izterjal od tebe.

Pozabil sem ti še napisat, da če si tako prepričan, da sem si vse skupaj izmislil/zlagal, da lažjega načina "kako priti do 100.000€" v življenju več neboš imel. Že nalsednji teden je vse to lahko tvoje. Čakam Zasebno Sporočilo s tvoje strani, da se dalje dogovoriva in si izmenjava osebne podatke,... da potem ko odvetnik sestavi pogodbo te oblike in še jo notar overi, greva lepo skupaj raziskat mojo preteklost.

Okapi je izjavil:

Treba bo primerjati gripo in korono v isti sezoni, potem bo mogoče kaj pametnega reči o dejanskih razmerjih. Pa še to ni nujno, ker gripe niso vsako leto enake.

Saj lahko primerjas. Sezona gripe se je stela do aprila. Korona je ze bila tukaj pred aprilom. Nekaj mesecev lahko primerjas. Pa da vidimo, kje je 20 krat vec mrtvih zarad korone kot zarad gripe v sloveniji.

sbawe64 ::

Screenshot iz nijz pildka, ki sem ga zasledil v dežurni lekarni prejšnji teden
spodnji del

Spomladi so S(D)S oblastniki nakupitli na milijone mask škart robe, katere nakup morajo sedaj upravičiti.Ter s pomočjo msm naredili paniko, kot da nas napadajo vsaj Borgi.Dandanes taisti msm uspešno psihirajo narod dalje, par dnevnikov/radio poročil daš skozi in si dober kandidat za psihiatrijo.
Plus obvezno jebanje naroda, kar je pri Ištvanu Zarotniku itak obvezna oprema.

Švedska/Belorusija je že izumrla ?
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Dokazano, da rakave celice hitreje rastejo ob pomanjkanju kisika. Maske niso dobre za zdravje.

imagodei je izjavil:

Lahko pa spiševa pogodbo, da se pomeriva v poznavanju astme in tisti ki izgubi, plača meni 100.000 €. Prav? :\

Ne. Grema po teh mojih pogojih, ne po tovjih. Še nekaj, oproščen sem bil tudi služenja vojaškega roka zaradi tega preživetega asmatičnega napada,... so pregledali mojo zdravniško kartoteko in se preventivno raje odločili, da ne grem skozi tiste vojaške napore, da se ne bi kje med vajami ponovil asmatični napad. Tudi to lahko dopiševa v to mojo pogodbo. In če sem se karkoli od tega zlagal je 100.00€ tvojih. Easy money.

PersonaRuda je izjavil:

Znam razmišljati s svojo glavo,

Ni videt. Vir?

PersonaRuda je izjavil:

sem nadpovprečno inteligenten

Ni videt. Vir?

PersonaRuda je izjavil:

in znam zelo, zelo dobro povezovati stvari

Ni videt. Dunning-Kruger?

PersonaRuda je izjavil:

hkrati pa imam tudi odlične analitične sposobnosti

PersonaRuda je izjavil:

in sem eden bolj sposobnih v službi,

Objavi prosim vir za to trditev.

PersonaRuda je izjavil:

kjer sem vso to znanje dobro prodal delodajalcu,

Pravila, 2. odstavek 2. člena: "Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri."

PersonaRuda je izjavil:

kateri me tudi ceni, spoštuje

Vir?

PersonaRuda je izjavil:

in dobro plača za mariborske razmere.

Tole je trivialno podkrepit z viri, objavi plačilno listo.
- Hoc est qui sumus -

PersonaRuda je izjavil:

Pozabil sem ti še napisat, da če si tako prepričan, da sem si vse skupaj izmislil/zlagal, da lažjega načina "kako priti do 100.000€" v življenju več neboš imel. Že nalsednji teden je vse to lahko tvoje. Čakam Zasebno Sporočilo s tvoje strani, da se dalje dogovoriva in si izmenjava osebne podatke,... da potem ko odvetnik sestavi pogodbo te oblike in še jo notar overi, greva lepo skupaj raziskat mojo preteklost.

Ni treba več lajat v ta grm, zajca ni v njem, sem ti že povedal. Problem ni v tem, kaj si ti prebolel, problem je, ker trpiš za hudo obliko Dunning-Krugerja. O praktično nobeni stvari, ki se je lotiš z veliko vnemo in prepričanjem, da si ekspert, v resnici ne veš prav dosti.
- Hoc est qui sumus -

imagodei je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Znam razmišljati s svojo glavo,

Ni videt. Vir?

PersonaRuda je izjavil:

sem nadpovprečno inteligenten

Ni videt. Vir?

PersonaRuda je izjavil:

in znam zelo, zelo dobro povezovati stvari

PersonaRuda je izjavil:

hkrati pa imam tudi odlične analitične sposobnosti

PersonaRuda je izjavil:

in sem eden bolj sposobnih v službi,

Objavi prosim vir za to trditev.

PersonaRuda je izjavil:

kjer sem vso to znanje dobro prodal delodajalcu,

Pravila, 2. odstavek 2. člena: "Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri."

PersonaRuda je izjavil:

kateri me tudi ceni, spoštuje

Vir?

PersonaRuda je izjavil:

in dobro plača za mariborske razmere.

Tole je trivialno podkrepit z viri, objavi plačilno listo.

Ti res pričakuješ, da bom jaz vse to javno objavil? Zakaj? Da tebi nekaj dokažem? Ni mi potrebno, četudi boš sedaj napisal, da sem si vse skupaj izmislil. Me ne gane. Sem odgovarjal IL_DIAVOLO.

Ampak, če podpišeš tisto pogodbo boš tako izvedel kdo sem (ime in priimek) in potem ko mi izplačaš 100.000€, te še gratis peljem do mojega delodajalca (lahko tudi to dodama v to pogodbo) in ti lahko on na štiri oči pove vse o meni. To ti dam gratis, ko boš po pogodbi mi morali izplačati 100.000€.

Pošlji Zasaebno Sporočilo, da grem še danes urediti osnove, jutri pa ko bo spisana pogodba, pa se lahko dalje pogovarjama. Seveda bo tudi v pogodbi klavzula za 1 milijon €urov, da se mojih osebnih podatkov ne razkriva javno po forumu, niti plačilna lista (tudi to ti potem gratis pokjažem - za leto dni nazaj če je treba), niti karkoli o meni. Prav tako pa bom moral jaz tebi nakazati milijon, če karkoli o tebi razkrijem. Čakam ZS.

BlaY0 ::

sbawe64 je izjavil:

Screenshot iz nijz pildka, ki sem ga zasledil v dežurni lekarni prejšnji teden
spodnji del

Pa si jih opozoril, da imajo stare "pildke"?

Maske, ki jih je po tvoje nabavil S(D)S bodo uporabljene tako kot bi bile tiste, ki bi jih nabavil SD. Al si mogoče mnenja da SD ne bi obnovil rezerv?

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

Ne. Grema po teh mojih pogojih, ne po tovjih.

Dodaten problem je, ker pretepaš slamnatega moža. Izmišljuješ se, kaj sem trdil in se zapletaš v to v stilu maksime, da 100x povedana laž postane resnica.

Da z lažnimi navedbami kaj naj bi jaz trdil nadaljuješ še celo potem, ko sem te že opozoril, pa kaže tudi na hudo funkcionalno nepismenost, ne samo na pomanjkanje intelekta (dasiravno gresta ti dve reči pogosto z roko v roki).
- Hoc est qui sumus -

Master_Yoda ::

Slopek je izjavil:

Master_Yoda je izjavil:

Ce bi bila maska kriva bi moj znanec ki ima astmo in dela v zdravstvu (mora imeti masko gor 8ur/dan) ze bil 100x hospitaliziran.

Ne moreš kar vseh metat v en koš. Kaj imata ti in tvoj prijatelj sploh no važno. Pogovarjamo se o punci iz sedmega razreda. Lahko je hud astmatik. Kaj zdaj ti veš? Lahko je pa imel masko domačico iz kakšne plastike. Ampak tega še ne vemo.

Tudi prav, nisem studiral na razlicne - lazje/standard/hujse poteke pri razlicnih ljudeh.
Dovie'andi se tovya sagain.

dway je izjavil:

Dokazano, da rakave celice hitreje rastejo ob pomanjkanju kisika. Maske niso dobre za zdravje.

Pa saj nimaš na buči vojaške maske M2 in ne tečeš s polno bojno opremo čez poligon! Daj umiri čustva!

PersonaRuda je izjavil:

Ti res pričakuješ, da bom jaz vse to javno objavil? Zakaj? Da tebi nekaj dokažem? Ni mi potrebno, četudi boš sedaj napisal, da sem si vse skupaj izmislil. Me ne gane. Sem odgovarjal IL_DIAVOLO.

Ne, pričakujem, da boš argumentirano debatiral na forumu. Torej, z argumenti, navedbo virov. Ali pa se boš vzdržal bebavih izjav, ki jih navlečeš iz vseh mogočih in nemogočih socialnih omrežij, ki jih niti ne preveriš in te v resnici sploh ne zanima, kako so njihovi avtorji prišli do takšnih zaključkov.

Pričakujem tudi, da nas ne boš razveseljeval z nepreverljivimi anekdotami iz tvojega življenja, ki nas niti ne zanimajo, niti ne impresirajo.

PersonaRuda je izjavil:

Ampak, če podpišeš tisto pogodbo . . .

Zakaj še vedno pretepaš tega crknjenega konja? Si nepismen, ali zgolj trolaš? Morda oboje? Nepismen trol?
- Hoc est qui sumus -

zasekamroz ::

Kot pravim, morda bo kak profesionalni športnik moral prekiniti kariero, ker z zmanjšano pljučno funkcijo enostavno ne bo več konkurenčen. Drugim se težave lahko pojavijo čez 20, 30 let.

Jih je bilo že kar nekaj pozitivnih na testu. Kariero jih je pa končalo koliko?

Ne, ti govoriš nekaj drugega, a smo že navajeni, da nisi sposoben slediti niti toku svojih misli, kaj šele debati.

V resnici to potrjuje denimo moje stališče, ko pravim, da asimptomatski bolniki lahko trosijo virus naokrog, če ne nosijo maske.

Ne, ker niso oni iz teh vzorcev vzgojili novih virusov, to ne potrjuje, da je bil on takrat kužen.

imagodei je izjavil:

Pričakujem tudi, da nas ne boš razveseljeval z nepreverljivimi anekdotami iz tvojega življenja, ki nas niti ne zanimajo, niti ne impresirajo.

Si nepismen, ali zgolj trolaš? Morda oboje? Nepismen trol?

Že jutri lahko izveš vse o meni, če ti je to tako velika želja. Samo ne preden podpišeš tisto pogodbo in če sem se karkoli zlagal, kar bo pisalo v pogodbi boš še zaslužil 100.000€.

Če si tako prepričan, da sem si vse to izmislil, kar sem napisal o sebi, zakaj potem ne tvegaš in s tem tveganjem na koncu lahko dobiš 100.000€?

BlaY0 je izjavil:

dway je izjavil:

Pa saj nimaš na buči vojaške maske M2 in ne tečeš s polno bojno opremo čez poligon! Daj umiri čustva!

Ne. Poznam primere, ko so zarad teh mask, ki se zdaj nosijo za korono, zboleli. Zarad vec ur nosenja vsak dan. Nosenje mask na podlagi laznih statistik in nepotrebnih ukrepov, ki se nanasajo na napacne statistike. Vse to je posledica zgolj tega, da testirajo z neprimernimi testerji. Ce pogledate, imajo testerji vedno dolocen procent laznih pozitivnih. Zapirajo razred v soli zarad enega zdravega ucenca, ki je dobil napacno pozitivno na korono. A je to smiselno? Decek se pocuti zdravo in zdaj doma igra igrce. Starsi ucencev v karanteni.

zasekamroz je izjavil:

Ne, ker niso oni iz teh vzorcev vzgojili novih virusov, to ne potrjuje, da je bil on takrat kužen.

???

PersonaRuda je izjavil:

Če si tako prepričan, da sem si vse to izmislil, kar sem napisal o sebi, zakaj potem ne tvegaš in s tem tveganjem na koncu lahko dobiš 100.000EUR?

Zakaj se delaš še večjo budalo, kot že tako ali tako si?

Jaz nisem trdil, da si se ti kaj izmislil. A ti črkujem? :D Na zasebno sporočilo morda? Ti dopisnico napišem na domači naslov?
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

zasekamroz ::

BlaY0 je izjavil:

zasekamroz je izjavil:

???

Test zaznava dele virusne rna, ne zna pa ločiti med 'živimi' (takimi, ki lahko povzročijo okužbo) virusi in 'mrtvimi' virusi (koščki virusov, virusi ki jih je nevtraliziral imunski sistem,...), ki ne morejo povzročiti okužbe.

zasekamroz je izjavil:

Jih je bilo že kar nekaj pozitivnih na testu. Kariero jih je pa končalo koliko?

Ne vem. Vrhunskih športnikov je ogromno. Si ziher, da ni nikogar? Hiter pogled na google ni tako nedolžen.

zasekamroz je izjavil:

Kaj potrjuje? Kdo ni bil kužen? Kdaj ni bil kužen?

Si prepričan, da si prebral, kaj sem zapisal?

zasekamroz je izjavil:

Test zaznava dele virusne rna, ne zna pa ločiti med 'živimi' (takimi, ki lahko povzročijo okužbo) virusi in 'mrtvimi' virusi (koščki virusov, virusi ki jih je nevtraliziral imunski sistem,...), ki ne morejo povzročiti okužbe.

Bah... ;((

Torej je na neki točki preboleval bolezen, pa ni niti vedel? Spet - če bi hodil brez maske, bi naokrog trosil viruse.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

dway je izjavil:

Ne. Poznam primere, ko so zarad teh mask, ki se zdaj nosijo za korono, zboleli. Zarad vec ur nosenja vsak dan. Nosenje mask na podlagi laznih statistik in nepotrebnih ukrepov, ki se nanasajo na napacne statistike. Vse to je posledica zgolj tega, da testirajo z neprimernimi testerji. Ce pogledate, imajo testerji vedno dolocen procent laznih pozitivnih. Zapirajo razred v soli zarad enega zdravega ucenca, ki je dobil napacno pozitivno na korono. A je to smiselno? Decek se pocuti zdravo in zdaj doma igra igrce. Starsi ucencev v karanteni.

Sigurno obstajajo primeri...

Popravi me, če te narobe zastopim. Nošenje maske na podlagi lažne statistike ni OK, v zvezi z omejevanjem prenosa pa je OK? Rešitev je preprosta... snameš masko, ki si si jo nadel zaradi statistike ter si nadeneš tisto za omejevanje prenosa.

dway je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

dway je izjavil:

Ne. Poznam primere, ko so zarad teh mask, ki se zdaj nosijo za korono, zboleli.

Kako to misliš, "poznaš primere"? A potem dejansko obstajajo ljudje s Covid19 boleznijo?

dway je izjavil:

Zapirajo razred v soli zarad enega zdravega ucenca, ki je dobil napacno pozitivno na korono. A je to smiselno? Decek se pocuti zdravo in zdaj doma igra igrce. Starsi ucencev v karanteni.

Da, smiselno je.

Ne, starši učencev niso v karanteni.
- Hoc est qui sumus -

gusto ::

Čist tko mimogrede, včeraj sem v LJ na PST srečal osebo v športni opremi, ki je tekla z masko na obrazu. Čez nos in usta, ta modra kirurška. 8-O
Have you tried turning it off and on again?

zasekamroz je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

zasekamroz je izjavil:

???

Ja? In? Vsak test ima false positive ter false negative rate. Razen če ti poznaš kakega, ki je 100% v obeh primerih?

gusto je izjavil:

Čist tko mimogrede, včeraj sem v LJ na PST srečal osebo v športni opremi, ki je tekla z masko na obrazu. Čez nos in usta, ta modra kirurška. 8-O

Se pravi se da z masko celo teči? Verjetno jo je nosil zaradi onesnaženega zraka...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

harvey ::

gusto je izjavil:

Je pač zamenjal svoj buff :)

buff

buff

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

PersonaRuda je izjavil:

Že jutri lahko izveš vse o meni...

A čmo zaključit za danes? Strinjamo se lahko, da se ne strinjamo...

Fritz ::

dway je izjavil:

Naj mi fritz dokaze, da je najmanj 20 krat vec zrtev korone kot gripe v sloveniji. Prejsno sezono gripe 160 zrtev. To leto zrtev zarad korone 150 zrtev. Kje ti vidis 20 krat vec? V bosni? bosna je zares primer kredibilnosti, ni kaj, dobre vire imas. Zelo zaupanja vredne. Si bil kdaj v bosni in storil prometni prekrsek? A ves za koliko mark se da podkupit policaja, da ti ne napise listek?

Daj že enkrat razumi, da je v Sloveniji število žrtev zaradi Covid-19 zelo majhno zaradi relativno uspešnega obvladovanja epidemije. Če pogledaš države, ki so bile bolj prizadete je popolnoma jasno, da je SARS-CoV-2 precej nevarnejši od gripe v skoraj vseh pogledih ob tem, da o njem še ne vemo vsega.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

BlaY0 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

:))

Prav vidi se, da sem vam na žulj stopil, ko sem z argumenti in dejstvi dokazal, da lahko tudi brez maske ne ogrožaš sebe niti drugih, če se držiš določenih predpisanih ukrepov. In sedaj se me želi deskriditirati in pregnati iz teme. :D

Hja, ne bo vam uspelo. :) Bom še naprej pisal.

Drugače pa, ko sem danes preletaval različne vire, tudi MSM, opažam, da MSM že počasi obrača ploščo, ker je preveč ljudi postalo skeptičnih glede vseh teh ukrpov in glede vsega okoli COVIDa in jaz sem zavohal (virtualno) njihov strah (predvsem strah lastnikov - elite). Samo malo še zdržimo, pa bodo počasi ti diktatorski ukrepi izginili. Ostali bodo le varna distanca in da se ne družimo sredi ulice z neznaci, ter še par ostalih dodatkov... ter se bomo počasi vračali nazaj v dosedanje življenje kot smo ga poznali do leta 2020...

Poldi112 ::

Kolega, če rabite denar za milo povejte, pa bomo prispevali.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

harvey ::

PersonaRuda je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

:))

Prav vidi se, da sem vam na žulj stopil, ko sem z argumenti in dejstvi dokazal, da lahko tudi brez maske ne ogrožaš sebe niti drugih, če se držiš določenih predpisanih ukrepov. In sedaj se me želi deskriditirati in pregnati iz teme. :D

Hja, ne bo vam uspelo. :) Bom še naprej pisal.

Drugače pa, ko sem danes preletaval različne vire, tudi MSM, opažam, da MSM že počasi obrača ploščo, ker je preveč ljudi postalo skeptičnih glede vseh teh ukrpov in glede vsega okoli COVIDa in jaz sem zavohal (virtualno) njihov strah (predvsem strah lastnikov - elite). Samo malo še zdržimo, pa bodo počasi ti diktatorski ukrepi izginili. Ostali bodo le varna distanca in da se ne družimo sredi ulice z neznaci, ter še par ostalih dodatkov... ter se bomo počasi vračali nazaj v dosedanje življenje kot smo ga poznali do leta 2020...

Pa kakšem žulj, zgolj neko navadno nabijanje, ki se približuje agendi, A. Warhola, da bo vsak deležen 5 minut slave. Se pa tale dvom zelo okrepljeno širi med točno določenimi skupinami. Eno so različni pogledi, se mirno debatirala o boljših in slsbših variatah, drugo so pa stvari, ki z nekim kritičnim mišljenjem nimajo prav nikakršne povezave. Recimo tole, zapisi KR.

Z novimi ukrepi, ki jih vlada napoveduje, so nas začeli neposredno ogrožati in to naša življenja. Zastrupitev z ogljikovim dioksidom zaradi večurnega nošenja maske ni teoretična, ampak se dogaja vsem. Videvam celo ljudi, ki nosijo dvojno kirurško masko! Seveda cenzurirajo popolnoma vse informacije, ki dokazujejo, kako toksične vrednosti ogljikovega dioksida so pod kirurškimi maskami. Zdaj je do teh informacij zelo težko priti.
A zadnje dni poslušam o poročilih, da so se začeli množično pojavljati primeri kolapsov pri otrocih. Kombinacija mask in fizične aktivnosti je lahko usodna...
Zato prosim delite ta blog, če vam je mar!
Karin Rižner | 18/09/2020
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

tezos_bot ::

Eno vprasanje:

Zakaj vsi govorite o "uspesnem Svedskem modelu", medtem ko Svedi ze 3 mesece ne porocajo ne stevila okuzenih, ne stevila umrlih. Ce bi bil model tako dober, se ne bi menda objavljalo tteh stvari, da se pokaze da dela ok?

Fritz je izjavil:

dway je izjavil:

Daj že enkrat razumi, da je v Sloveniji število žrtev zaradi Covid-19 zelo majhno zaradi relativno uspešnega obvladovanja epidemije. Če pogledaš države, ki so bile bolj prizadete je popolnoma jasno, da je SARS-CoV-2 precej nevarnejši od gripe v skoraj vseh pogledih ob tem, da o njem še ne vemo vsega.

Ne. Ti bi moral razumet, da so napacno steli umrle zarad kovid. To je ze priznala vlada velike britanije, po tem ko so jih strokovnjaki opozorili na to. V italiji je tudi bil prepir v italijanskem parlamentu, kjer so se kregali in obtozevali, da lazejo in prirejajo statistiko umrlih. V sloveniji ni bilo nobenega uspesnega obvladovanja. Slovenija je zelo zamujala z ukrepi. Se spomnem, kako so komentarji prv silili oblasti po zaprtju mej z italijo. Vse okoliske drzave so imele pozitivne okuzene in so ze testirale, razen slovenije. Bila je celo afera v sloveniji, kjer je moski bil v stiku z okuzeno osebo in se je zelel testirat. Ampak ga niso hoteli testirat. Potem jim je grozil , da bo poklical medije in nato so ga testirali, pozitivno. Potem je to povedal v medijih. Toliko o uspesnih ukrepih navideznega smrtonosnega virusa v sloveniji. Ne zavajaj, da je bolj nevaren od gripe. Nobenih dokazov nimas razen statistike iz bosne, srbije in ostalih vprasljivih kredibilnosti drzav, kjr lahko podkupi policaja za par bosanskih mark, da ti ne napise prometnega prekrska. Imas samo verovanje v stevilke na podlagi neprimernih testov, kjer je celo papaja pozitivna.

Zgodovina sprememb…

Slopek ::

tezos_bot je izjavil:

Eno vprasanje:

Zakaj vsi govorite o "uspesnem Svedskem modelu", medtem ko Svedi ze 3 mesece ne porocajo ne stevila okuzenih, ne stevila umrlih. Ce bi bil model tako dober, se ne bi menda objavljalo tteh stvari, da se pokaze da dela ok?

Od kje ti informacije, da ne poročajo? Ni to zadosti?
https://www.worldometers.info/coronavir...

Same laži. Konkretne informacije o švedskem modelu najdeš tukaj.

dway je izjavil:

Fritz je izjavil:

dway je izjavil:

Ne. Ti bi moral razumet, da so napacno steli umrle zarad kovid. To je ze priznala vlada velike britanije, po tem ko so jih strokovnjaki opozorili na to. V italiji je tudi bil prepir v italijanskem parlamentu, kjer so se kregali in obtozevali, da lazejo in prirejajo statistiko umrlih. V sloveniji ni bilo nobenega uspesnega obvladovanja. Slovenija je zelo zamujala z ukrepi. Se spomnem, kako so komentarji prv silili oblasti po zaprtju mej z italijo. Vse okoliske drzave so imele pozitivne okuzene in so ze testirale, razen slovenije. Bila je celo afera v sloveniji, kjer je moski bil v stiku z okuzeno osebo in se je zelel testirat. Ampak ga niso hoteli testirat. Potem jim je grozil , da bo poklical medije in nato so ga testirali, pozitivno. Potem je to povedal v medijih. Toliko o uspesnih ukrepih navideznega smrtonosnega virusa v sloveniji. Ne zavajaj, da je bolj nevaren od gripe. Nobenih dokazov nimas razen statistike iz bosne, srbije in ostalih vprasljivih kredibilnosti drzav, kjr lahko podkupi policaja za par bosanskih mark, da ti ne napise prometnega prekrska. Imas samo verovanje v stevilke na podlagi neprimernih testov, kjer je celo papaja pozitivna.

Toliko besed pa ne dokazov, ne logičnih povezav ne ničesar. Notri votlo, okrog pa prazno (teorije zarote) 8-)

A. Einstein

Tale fritz se dela norca iz vseh vas. Najprej pravi, da ne zaupa vladi, farmaciji niti medijem. Da je podkupljeno. Zdaj pa od kar je prisla koronca, kar naenkrat verjame vsemu, kar mu napisejo. To ne mores verjet. Daj se ze enkrat odloci ali vejames vladam, medijem in farmaciji, ko pravis, da so podkupljeni?

Nikomur ne zaupam po defaultu. Seveda je na zahodu večina vlad v žepu kapitala in na vzhodu v rokah avtoritarnih oblastnikov, kar velja tudi za medije. In seveda so za večino farmacevtskih korporacij profiti pred zdravjem ljudi.

To pa še vednone pomeni, da bom zaradi tega verjel vsakemu bedaku in vsaki neumnosti, ki priplava mimo. Tisto sivo reč v glavi je le treba malo uporabljati. Del NWO je prej mobilni telefon, katerega tako veselo uporabljaš, kot pa relativno blaga epidemija (v primerjavi z npr. SARS ali ebolo).
A. Einstein

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Fritz ()
««
339 / 355
»»