Forum » Pomoč in nasveti » Pasica z jezikom ...
Pasica z jezikom ...
JOKER ::
Mene zanima, kako odstranim pasico z jezikom (slika spodaj) ... mislim pa to pasico, kjer piše SL ..
Dejstvo je, da vedno, kadar nameščam nek program in se pojavi okno "želite dovolit temu in temu programu, da bo spremenil vaš računalnik ...", se ob strani pojavi ta pasica ...
Naj omenim, da je drugače ni na zaslonu, samo takrat, kadar želim namestit kakšen program. Ne spomnim se, da bi mi to kdaj prej se pojavljalo.
Hvala!
Dejstvo je, da vedno, kadar nameščam nek program in se pojavi okno "želite dovolit temu in temu programu, da bo spremenil vaš računalnik ...", se ob strani pojavi ta pasica ...
Naj omenim, da je drugače ni na zaslonu, samo takrat, kadar želim namestit kakšen program. Ne spomnim se, da bi mi to kdaj prej se pojavljalo.
Hvala!
Gagatronix je izjavil:
V jezikovnih nastavitvah odstrani US razpored tipkovnice.
Hvala ti!
Takoj, ko sem to izbrisal, se je nehala prikazovat ta nadležna pasica. Super!
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica z osvetlitvijo za programiranje?Oddelek: Kaj kupiti | 2787 (2448) | jernejl |
» | Jolla razvija tablico s Sailfish OS 2.0Oddelek: Novice / Android | 13323 (10840) | lopov |
» | Ergonomske miške in tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 4370 (3993) | tony1 |
» | Tipkovnica v ciriliciOddelek: Pomoč in nasveti | 4107 (3910) | Ramon dekers |
» | Pomoč pri windowsih xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (736) | mosnik |