Forum » Zvok in slika » Nov monitor blurry
Nov monitor blurry
nobodyelse ::
POzdrav,
dobil sem nov monitor AOC LED monitor Q3279VWF ampak je slika cisto meglena/zblurana. Ugotovil sem tudi da je na isti način zabluran že welcome AOC znak, ki ga vidim če prižgem monitor brez video inputa, prikloplen samo na strom.
V monitor setting ne najdim nobenga auto scalinga ali kaj podobnega. Lahko sploh kaj probam ali ima očitno neko default napako?
dobil sem nov monitor AOC LED monitor Q3279VWF ampak je slika cisto meglena/zblurana. Ugotovil sem tudi da je na isti način zabluran že welcome AOC znak, ki ga vidim če prižgem monitor brez video inputa, prikloplen samo na strom.
V monitor setting ne najdim nobenga auto scalinga ali kaj podobnega. Lahko sploh kaj probam ali ima očitno neko default napako?
tikitoki ::
nobodyelse je izjavil:
POzdrav,
reklamiraj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalniških komponentOddelek: Kaj kupiti | 3035 (2051) | DarwiN |
» | Nvidia oznanila Geforce RTX 2060 in podporo Adaptive SyncuOddelek: Novice / Grafične kartice | 13197 (9148) | MrStein |
» | Monitor za:RX 480 sapphire nitro+ 8gb ocOddelek: Kaj kupiti | 1075 (718) | mille |
» | Monitor 27" IPS 1440pOddelek: Kaj kupiti | 7729 (5722) | scipascapa |