Forum » Zvok in slika » Katero vgradno napravo za prostoročno telefoniranje
Katero vgradno napravo za prostoročno telefoniranje
trtnik ::
Pomagajte mi z namigi, katero napravo si naj vgradim v avto za prostoročno telefoniranje.
Imam avto letnik 2010 in vgrajeni avtoradio nima možnosti povezave s pametnim telefonom. Nima aux, nima usb, nima blotooth.
Telefon bi rada povezala z avtoradiom, da lahko v avtu poslušam predavanja(glasovne datoteke), kaj iz youtuba ...
Dobila sem informacijo za Bury in za Parrot. A se ne spoznam in prosim za namige, kaj mi priporočate. Koliko stane naprava in vgradnja?
Hvala vam vnaprej.
Nada
Imam avto letnik 2010 in vgrajeni avtoradio nima možnosti povezave s pametnim telefonom. Nima aux, nima usb, nima blotooth.
Telefon bi rada povezala z avtoradiom, da lahko v avtu poslušam predavanja(glasovne datoteke), kaj iz youtuba ...
Dobila sem informacijo za Bury in za Parrot. A se ne spoznam in prosim za namige, kaj mi priporočate. Koliko stane naprava in vgradnja?
Hvala vam vnaprej.
Nada
- spremenilo: trtnik ()
HighBane ::
Menjava avtoradija je možna? Ker s tem bi lahko poslušala muziko prek vgrajenih zvočnikov v avtov in še manj stvari imaš v avtu za upravljat.
FTad ::
V avtu imam Parrot CK3100 in je izredno dobra zadeva. Sicer tega nisem sam vgradil, je bil ze v avtu. Deluje povsem enostavno, povezes se preko bluetootha z napravo in zadeva dela. Ne vem pa, koliko je dela z samo vgradnjo, da deluje preko zvocnikov v avtomobilu.
https://www.parrot.com/de/freisprechanl...
https://www.parrot.com/de/freisprechanl...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prostoročne napraveOddelek: Na cesti | 3023 (2778) | St235 |
» | Avtoradio in USB klučekOddelek: Zvok in slika | 5392 (5113) | Infinity |
» | Prostoročno telefoniranje + Avtomobil, kaj priporočateOddelek: Mobilne tehnologije | 9560 (8935) | milica |
» | Povezava GSM in bloutooth v avtomobilu - pomoč prosimOddelek: Mobilne tehnologije | 4129 (4005) | 18zimoni |
» | Prenosna Bluetooth avto-instalacijaOddelek: Kaj kupiti | 3836 (3317) | St235 |