Forum » Mobilne tehnologije » Samsung S?? (live demo mode)
Samsung S?? (live demo mode)
janez1 ::
Pozdravljeni.
Na e-buy sem zasledil samsung galaxy S(7,8,9...) live demo mode. Neki sem gledal na netu, da se to lahko odpravi. SO DOKAJ POCENI.....
Nikjer pa nisem zasledil:
- ali bo telefon po odpravi live demo mode popolnoma fukcionalen in odklenjen za mojo sim kartico.
- Po factory reset nevem ali deluje samo preko wifi in je gsm neuporaben.
- nekje sem prebral da so popolnoma neuporabni in znotraj prazni (brez antene on ostalega hardweara).
- menda nimajo niti imei... Itd
- ali bo deloval na omrezje slo operazerja.
- ali bo deloval tudi drugot po evropi, ce npr. grem slizbeno v tujino...
- morda sem se kaj pozabil.
Precej sem zmeden. Pa bi prosil malo pomoči strokovnjakov. Ki imajo s tem vec iskuaenj. Hvala. L.p.
Na e-buy sem zasledil samsung galaxy S(7,8,9...) live demo mode. Neki sem gledal na netu, da se to lahko odpravi. SO DOKAJ POCENI.....
Nikjer pa nisem zasledil:
- ali bo telefon po odpravi live demo mode popolnoma fukcionalen in odklenjen za mojo sim kartico.
- Po factory reset nevem ali deluje samo preko wifi in je gsm neuporaben.
- nekje sem prebral da so popolnoma neuporabni in znotraj prazni (brez antene on ostalega hardweara).
- menda nimajo niti imei... Itd
- ali bo deloval na omrezje slo operazerja.
- ali bo deloval tudi drugot po evropi, ce npr. grem slizbeno v tujino...
- morda sem se kaj pozabil.
Precej sem zmeden. Pa bi prosil malo pomoči strokovnjakov. Ki imajo s tem vec iskuaenj. Hvala. L.p.
hojnikb ::
konkretn link do zadev.
sicer pa nekaj si lahko sigurn. ce so bli razstavni eksponanti ali kaksni prizgani demo modeli, bo burn in na displayu obupen.
sicer pa nekaj si lahko sigurn. ce so bli razstavni eksponanti ali kaksni prizgani demo modeli, bo burn in na displayu obupen.
#brezpodpisa
janez1 ::
Pozabil sem prilepiti link nekega primera ki sem ga nasel: https://www.ebay.com/c/21020045319
Ozganine na ekranu me ne motijo toliko. Kot da je telefon ispraven.
Ozganine na ekranu me ne motijo toliko. Kot da je telefon ispraven.
Mavrik ::
IMEI: Unknown piše na sliki.
Verjetnost da se bo ta telefon povezal na kakršnokoli omrežje je zelo majhna. Ne kupuj.
Verjetnost da se bo ta telefon povezal na kakršnokoli omrežje je zelo majhna. Ne kupuj.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
rogi2010 ::
Pa saj ti celo pošteno piše:
About this item
Condition
For parts or not working
Seller Notes
Live demo unit
Quantity
1 available
Brand
Samsung
Processor
Octa Core
Model
Samsung Galaxy S9+
Operating System
Android
See all
Item description
"Samsung S9 PLUS Live Demo Unit. Condition: Screen has very light scratches. Back is in excellent condition. Cannot be used with any service. Otherwise they won't be accepted."
See all
About this item
Condition
For parts or not working
Seller Notes
Live demo unit
Quantity
1 available
Brand
Samsung
Processor
Octa Core
Model
Samsung Galaxy S9+
Operating System
Android
See all
Item description
"Samsung S9 PLUS Live Demo Unit. Condition: Screen has very light scratches. Back is in excellent condition. Cannot be used with any service. Otherwise they won't be accepted."
See all
Sheteentz ::
Že naslov oglasa je jasen: Samsung galaxy s9+ plus 64gb live demo unit - (not phone) no imei
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy A9 vs Galaxy Note 8Oddelek: Mobilne tehnologije | 1083 (863) | nosilec |
» | Samsung S9+Oddelek: Mobilne tehnologije | 1293 (1120) | Mavrik |