» »

Samsung S9+

Samsung S9+

Stingray ::

Zdravo!
Kupujem nov telefon in sem se odločil za Samsung S9 (plus verzijo). Ampak po iskanju najboljših cen, te zelo zelo varirajo. Naprimer Big bang, mimovrste ponujajo ta fon za 900eur, mobileshop.eu pa za 685. Taka razlika kar malo smrdi, ampak če bi bilo iz nemčije se ne bi sekiral, tako pa sem prebral da pošiljajo iz slovaške in če roba ni kul, je skoraj nemogoče vrniti izdelek in dobiti denar nazaj.

Ima kdo izkušnje z mobileshop, namreč malo sem bral pa naj bi eni dobili uporabljene telefone, odprte embalaže, telefone za kitajski trg s priloženim EU adapterjem v vreči skupaj s paketom (lol). Skratka zelo sumljivo. Imajo pa kljub temu ene certifikate o zanesljivi trgovini itd. Pa baje servis v ljubljani za samsung in apple.

Pozna kdo spletno stran (morda tudi nemško/avstrijsko)ki ima podobne cene in pošiljajo v slo? Cyberport je ena takih ampak ne pošiljajo v Slo nažalost, so pa cene izjemne

Bi bil res zelo hvaležen za kak nasvet

xda develope ::

Stingray ::

Ja saj pravim da delujejo kar zanesljivo. Pa vendar sem zasledil (razni forumi o izkušnjah kupcev) nenavadno ogromno število ljudi, ki je imelo probleme. Od odprte embalaže, pa do izdelkov namenjenih kitajskemu trgu itd.
Tale video recimo;

Imajo opcijo da plačaš po povzetju, in sem hotel storiti tako, da bi preden dejansko plačam videl zapakirano kaj in kako so poslali. Pa ti takoj vsilijo pogodbo da si obvezan plačati, sicer te lahko tožijo za stroške. Do sedaj sem naročal veliko preko spleta s plačilom po povzetju (tu je govora o trgovinah iz slo) in noben ni težil s takimi pogodbami. Če slučajno kdaj česa nisem vzel nakoncu (bodisi ker je trajalo predolgo) sem lepo napisal mail in se opravičil. Nobenih problemov. Tu pa imam filing da te sploh nebi upoštevali, ampak samo terjali denar od tebe.

Res nočem imeti problemov da je telefon bil rabljen, odprt, namenjen za kitajski trg itd. Sam servis se mi zdi dokaj soliden, ker sem tam že servisiral HTCja par let nazaj pa je blo kul. Ampak če ti že iz prve pošlejo slab izdelek, je težko vrniti. Na lastne stroške najprej na slovaško, pa baje da traja ogromno časa da povrnejo denar, če sploh. Itak pa bojo napisali da so bili original zapakirani.

Ales ::

Če te mobileshop.eu skrbi, pač ne kupuj pri njih. Poglej Cyberport.at ali .de npr.:

Bundle Samsung GALAXY S9+ DUOS midnight black G965F inkl. 64GB Evo Plus microSDXC, 713 EUR.

Samsung GALAXY S9+ DUOS midnight black G965F, 695 EUR.

Plus dostava.

Pa pazi, to je dražja, DUOS varianta, podpira 2 SIM kartici.

Ales ::

Uh, zdajle sem videl, da si že sam omenjal Cyberport, sori, spregledal. Od kdaj pa ne pošiljajo v Slo? Jaz že leta poslujem z njimi...

Stingray ::

@Ales: glede na tole ne pošiljajo v Slo.
https://www.cyberport.de/service/kunden...

Vsaj ne fizičnim osebam, podjetjem pa baje da. Si ti naročal sebi na dom in koliko časa nazaj?

Drugače pa ja, gledam za DUOS verzijo, ta je itak skoraj povsod kjer sem gledal in cene se giblejo tam od 680 do 880eur kar je ogromna razlika. Na mobileshopu je 685e bom še videl kako bo. Za foro sem jim napisal mail da vidim če sploh kaj odpisujejo pa to.

Cyberport je idealen, edino res ne vem ali pošiljajo sem ali ne. Pa kako je z garancijo? Moraš pošiljat tja ali lahko na enega izmed uradnih servisev v SLO? (v tem primeru Samsung ima pri nas Emonagram servis, če lahko tja ni panike, v DE/AUT bi pa verjetno trajalo dlje).

Stingray ::

Pa še nekaj, če piše da naprava ima EU garancijo, to pomeni da je narejena za EU trg? V tem primeru bi potem moral biti normalen polnilec že vključen v sam paket. Ker ta ki ga iščem S9+ 64gb ima EU garancijo, medtem ko navadni S9 64gb, S9+ 256 gb pa samo garancijo prodajalca.

Mavrik ::

Ales je izjavil:



Pa pazi, to je dražja, DUOS varianta, podpira 2 SIM kartici.


Saj za EU trg druge verzije ni. Razen če kupiš ZDA Snapdragona.
The truth is rarely pure and never simple.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobileshop.eu

Oddelek: Mobilne tehnologije
2122594 (6254) m47hingi
»

Galaxy A9 vs Galaxy Note 8

Oddelek: Mobilne tehnologije
161014 (794) nosilec
»

Nexus 5x - kje najceneje?

Oddelek: Kaj kupiti
102036 (1318) laguna1
»

Huawei Honor 6

Oddelek: Mobilne tehnologije
133873 (2899) strajnarR

Več podobnih tem