Forum » Pomoč in nasveti » motnje v grafiki
motnje v grafiki
Binji ::
Imam en problem ki mu se vedno ne morem ugotoviti vzroka. Teksture se mi v igrah trgajo tako da skoraj ni mozno igrat. Nekje je to se v mejah normale (NBA LIVE 2003) sam se mi tudi tle veckrat zatrga, pri kaksnem American Street Dragu pa sploh ni mozno igrat.
Najprej sm mislu da je graficna, menjal 3 pa isto. Prjatu mi je posodu maticno pa spet isto, v ramu mi Memtest ne najde napak, probal sem tudi samo z graficno v compu tko da res ne vem kaj bi lahko blo.
Config:
AMD TB 1GHz
512MB SDRAM
KT7A (zdaj Elite K7S5A)
Radeon 8500 Ret.
SB Live 5.1
tv tuner
2 mrezni
Najprej sm mislu da je graficna, menjal 3 pa isto. Prjatu mi je posodu maticno pa spet isto, v ramu mi Memtest ne najde napak, probal sem tudi samo z graficno v compu tko da res ne vem kaj bi lahko blo.
Config:
AMD TB 1GHz
512MB SDRAM
KT7A (zdaj Elite K7S5A)
Radeon 8500 Ret.
SB Live 5.1
tv tuner
2 mrezni
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Binji ::
nej se povem da mi 2D dela popolnoma normalno, 3D pa mi na tej plati po nekaj minutah zasteka skupaj z zvokom.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
ERGY ::
Sej tud ce si menju 3 graficne, mas morda sistem prevec segret al pa procesor, tko d poglej mau v bios kako temp. mas sistema in proca.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja nova razširitev WoWOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11872 (10353) | Mipe |
» | GrafičnaOddelek: Kaj kupiti | 845 (701) | g. Oden |
» | Nvidia PhysXOddelek: Pomoč in nasveti | 1685 (1229) | Kristjan15 |
» | dobra dirkačina za pcOddelek: Igre | 3597 (2786) | Cinderela |
» | Prosim za pomoč glede zagona ArmyOp igreOddelek: Igre | 784 (661) | Airskull |