Forum » Loža » Iščem kakšen gradbeni forum
Iščem kakšen gradbeni forum
Tim10 ::
Pozdravljeni, imam nekaj vprašanj za gradbenike, izvedence gradbeništva, bi kdo znal svetovati kam se obrniti? Namreč ob nakupu stanovanja sem ugotovil veliko napak, zanima me kako jih ovrednotiti v €.?
win64 ::
Pozdravljeni, imam nekaj vprašanj za gradbenike, izvedence gradbeništva, bi kdo znal svetovati kam se obrniti? Namreč ob nakupu stanovanja sem ugotovil veliko napak, zanima me kako jih ovrednotiti v €.?
A gre za novogradnjo? V tem primeru kontaktiraj prodajalca in mu kar povej kaj je narobe. In more popraviti na njegove stroške.
V nasprotnem primeru najameš sodnega izvedenca, ki ugotovi in ovrednoti napake.
Tim10 ::
Drži ja, gre za novogradnjo, 3000eur/m, potrpljenja je zmanjkalo, namreč na prvem ogledu so rekli, da bodo prišli s predlogi na dan, odškodnina oz popravilo, vendar ni nič od tega...Moram ukrepati
mikhail ::
podsvojostreho.net
Nekaj časa nazaj sem spraševal po določenih informacijah glede prenove strehe, pa sem se moral na začetku prebiti čez kar nekaj očitkov v stilu "kako pa tega ne veš" (sori, ker nisem gradbenik, zato pišem sem) in pa kar nekaj je gor tipičnega prepucavanja med gradbinci samimi (podobno kot na S-T), napr. "ti nimaš pojma, to se dela tako kot jaz delam". Pač neki flame-wari... ne vem, upam, da najdeš odgovore.
Nekaj časa nazaj sem spraševal po določenih informacijah glede prenove strehe, pa sem se moral na začetku prebiti čez kar nekaj očitkov v stilu "kako pa tega ne veš" (sori, ker nisem gradbenik, zato pišem sem) in pa kar nekaj je gor tipičnega prepucavanja med gradbinci samimi (podobno kot na S-T), napr. "ti nimaš pojma, to se dela tako kot jaz delam". Pač neki flame-wari... ne vem, upam, da najdeš odgovore.
borisk ::
pa še obliko in dizajn foruma so pred kratkim spremenili, z namenom povečanja oglasnih površin, potem pa imaš 600 pixlov širok forum, ostalih 1300 pa za reklame, oziroma prazen prostor. Tema o pripombah ima pa že xxx strani...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov gradbeni zakon (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12077 (9238) | Pika na i |
» | Gradbenik poslal račun z datumom plačila pred datumom oddaje na pošti?Oddelek: Loža | 7082 (5311) | Ejsi_Disi |
» | V katero valuto menjati EUR... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 11858 (8543) | ADIJOOO |
» | stečajna masa podjetja in nepremičnineOddelek: Loža | 7409 (6480) | EC9 |