Forum » Strojna oprema » YS-Tech venti in regulacija vrtljajev
YS-Tech venti in regulacija vrtljajev
boštjan ::
Pri cool-pc so dobili YS-Tech ventilatorje po ceni 2500 (80mm venti). Zdaj pa ker majo eni delovno hitrost 3000vrtlj./min bi jih jaz na ta reg.vrtljajev priključo. Mnenja?
Aja te YS-Tech sem vido tudi pri mlacomu,cena 1900 sit,samo se mi poraja vprašanje če bi mlacom modeli razumeli keri model venta bi rad mel,ker teh 80mm YS-Tech modelov je presneto veliko.
Aja te YS-Tech sem vido tudi pri mlacomu,cena 1900 sit,samo se mi poraja vprašanje če bi mlacom modeli razumeli keri model venta bi rad mel,ker teh 80mm YS-Tech modelov je presneto veliko.
EZ2BHard ::
YS-Tech je za moje pojme precenjeno ropotalo. Ce imas namen uporabljati kaj pri znizani napetosti, potem bo Zalman ZM-F1 za manj kot 1k SIT ravno pravsnji, saj za ta denar ne dobis samo ventilatorja, ampak se prikljucek z uporom za relativno neslisno delovanje. Sicer to ni neka kvaliteta, ki bi trajala (za razliko od ventilatorjev Panaflo in NMB, ki so boljsi in tudi cenejsi od ventilatorjev Papst), ampak za majhen denar je to dober nakup, ce zelis tiho delovanje in zracni pretok okrog 20 cfm. Vsekakor ti odsvetujem YS-Tech.
kuglvinkl ::
Glede kontrole "RPMjev", zadeva IMO seka, predvsem zaradi 0-12V.
Kam misliš dati ta vent., na CPU?
Kam misliš dati ta vent., na CPU?
Your focus determines your reallity
Definitivno pa modra odločitev. Kupi najmočnejšega in po potrebi utišaj. Ko bas spravlja iz ravnotežjai steno v hiši, vent. tako in tako ne slišiš.
boštjan ::
Tri vent.?
Aha,kupo bom ohišje v katerega lahko daš 5 ventov,2 sta že zraven,3 pa bom sam vgradil in kot kaže na tega sunbeama priključo.Mogoče maš ta regulator vrtljajev?
Ne (še). Namreč, vročina je mimo in popolnoma zadosti bo, če mi laufajo samo nujno potrebni vent.. Ko se leto obrne, ....
Še ena zanimiva zadeva, sicer pregrešno draga, bi bila pa denimo primerna za HS:
Jep, mimo so časi levih vent..
Jep, mimo so časi levih vent..
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tt Volcano 12 vs. Silent BoostOddelek: Kaj kupiti | 2200 (1517) | G@MER |
» | ThermalRight SLK 900A in kateri vent priporocate?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1478 (1285) | delfinus |
» | Kaj kupiti za hlajenje "vročega" Athlona???Oddelek: Kaj kupiti | 1698 (1148) | Dr_M |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1903 (1344) | Grimlord |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2834 (1959) | profii |