» »

prenehanje prijateljstva ,ampak ne na grd način?

prenehanje prijateljstva ,ampak ne na grd način?

XLapse ::

6:00 AM problemi.
Imam težavo z eno kolegico...

Blokiral sem jo že miljardokrat, odločil se da ne bom več njen friend...

Ona pa me kontaktira na vse možne načine vseeno, email (tam se ne da blokirat), fake insta profil in tako dalje... Ne morem se je rešit na nobeden način!
Vedno ji uspe da jo spet odblokiram... Mi obljubi da se bo spremenila in tako dalje. (se mi zasmili)

Spet sm jo blokiral na fb, potem mi piše na telefon in kliče ... spet jo zdej mam na messengerju.

In zdej smo se dobili pred kratkim in spet se mamo za dobit, včeraj pa me je spet neki razočarala in kako da se je rešim dokončno na lep način?

Sem razmišljal takole :

Draga 'insert ime' , zaradi 'insert razlogi' , ne bomo več frendi, lahko pa me pozdraviš če me vidiš , bova znanca.
Ona bo spet se razjezila in itak mi vseeno pisala na telefon email in tako dalje... Obljubljala da se bo spremenila, že vem vzorec.

Na grd način pa nočem, ker smo že več kot 4 leta frendi.

A se te osebe dejansko ne da več rešit, ker smo tako dolgo frendi (pa še pisanje vsak dan, videochat itd., vem vse o njej) - najbolje da ostanem prijatelj z njo, čeprav me dela živčnega občasno?

Jaz vem da ko jo mam blokirano, naredim stokrat več stvari in tudi se ne obremenjujem z njo.
Čustva pa imam samo prijateljska in tudi to me moti, včasih mi je občutek koda mi je sestra, al pa koda sm njen foter (sem starejši od nje 8 let)

(Brez trolanja) (pa če zaklenete me sploh ne briga, saj verjetno ne bom nič rešu s to temo)
alien technology
  • zaklenilo: zee ()

c3p0 ::

Ignoriraš in se bo sčasoma ohladila.

XLapse ::

ko ignoriram pa mi začne 'nisi pravi prijatelj, jaz pa sem, kako si zloben' itd. ona je napaljena name kot prijatelja, kot prijatelj sem ji ful v redu. nikoli ni rekla za več. vizuelno sm ji ok ampak tle se tudi ustavi.
alien technology

c3p0 ::

Naj reče. Saj nočeš bit več prijatelj z njo, torej ima prav.

Gagatronix ::

Poisci si psihiatra, ker te tale kolegica matra vsakih par mesecev.

zee ::

Jutranje trolanje = no go.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

shadeX ::

Mja, Shintaro bi lahko naslednjič prilepil kak screenshot za verodostojnost trditev ali pa povabil tole kolegico na forum, da še ona pove svoje stališče :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13321489 (18194) FormerUser

Punca (strani: 1 2 )

6314674 (12423) Gandalfar
»

Prijateljstvo ali ljubezen? (strani: 1 2 )

828043 (5552) CoolBits
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17412439 (7675) cryptozaver

Več podobnih tem