Forum » Kaj kupiti » Prenosnik - najboljše razmerje kvaliteta/cena
Prenosnik - najboljše razmerje kvaliteta/cena
anamarija12 ::
Zdravo,
prosim za malo pomoči pri nakupu prenosnika. Sem študentka, zato so moje želje/zahteve naslednje: imela bi lahek prenosnik (zaradi študijskih potreb bi ga redno nosila na fakulteto); ločljivost zaslona kar se da dobra glede na ceno (občutljive oči in visoka dioptrija, hkrati pa več kot 5 ur dnevno preživim za prenosnikom); baterija je lahko povprečna; budget absolutno do 400e. Drugače nisem zahtevna uporabnica, prenosnik uporabljam izključno za študij, občasno pogledam kakšno serijo/film.
Hvala vnaprej za predloge!
prosim za malo pomoči pri nakupu prenosnika. Sem študentka, zato so moje želje/zahteve naslednje: imela bi lahek prenosnik (zaradi študijskih potreb bi ga redno nosila na fakulteto); ločljivost zaslona kar se da dobra glede na ceno (občutljive oči in visoka dioptrija, hkrati pa več kot 5 ur dnevno preživim za prenosnikom); baterija je lahko povprečna; budget absolutno do 400e. Drugače nisem zahtevna uporabnica, prenosnik uporabljam izključno za študij, občasno pogledam kakšno serijo/film.
Hvala vnaprej za predloge!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilacija v prenosnikihOddelek: Loža | 2341 (1806) | Blum |
» | Nakup novega prenosnika (cena okoli 300 €)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2013 (1712) | d4vid |
» | Nakup HP g6-2012em-Core i7-3612QM?Oddelek: Kaj kupiti | 1125 (1000) | medenko |
» | Prenosnik se ne užgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2449 (2239) | blaz87 |
» | Problem z MacBookOddelek: Strojna oprema | 1614 (1015) | jamiroq |