Forum » Zvok in slika » divx film je kockast
divx film je kockast
simbad ::
Naložen imam zadnji ACE mega pack.
Kaj mi storiti?
Kaj mi storiti?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: V-i-p ()
Tr0n ::
Naredi kak screenshot, da vidim kak to zgleda. Drugace se pa izogibaj raznih codec packov, ker delajo samo nesnago. Rabis DivX/XviD/AC3 in OGG kodeke pa nebo problemov.
Mr.B ::
Odinštaleraj codecpack. Sicer upam da nima iste buga kot je meni naredil, ko mi je komplet system32 direktori začel brisat.
Inštaleraj si edino GordianKnot codec pack. Tanovi ima tudi ogg codec notri tako da ni problema. Ostalih več ne rabiš. S SLD codec packom meni zvok v rise of nation ni delal. Pa tudi uninstall ni pomagal.
Inštaleraj si edino GordianKnot codec pack. Tanovi ima tudi ogg codec notri tako da ni problema. Ostalih več ne rabiš. S SLD codec packom meni zvok v rise of nation ni delal. Pa tudi uninstall ni pomagal.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Se enkrat, ne instalirat nobenih packov. Instaliraj samo posamezne kodeke, ki so potrebno za gledanje.
simbad ::
Nažalost je na obe rešitvi isti rezultat: ni nič bolje oz. ne prepozna kodeka.
Slike ne morem prilepiti, je pa taka kot bi bila cela zelena z snegom,...grobo rečeno, ne vem kako jo naj opisem.
Odpiram pa .bin datoteko.
Slike ne morem prilepiti, je pa taka kot bi bila cela zelena z snegom,...grobo rečeno, ne vem kako jo naj opisem.
Odpiram pa .bin datoteko.
Ce je SVCD ga odpri s PowerDVD ali uporabi SVCD kodek. Preisci malce forum, je bilo ze maljonkrat odgovorjeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CODEC - pomoč :)Oddelek: Programska oprema | 947 (881) | vbohinc |
» | decoderi na kupu,.a film ne predvaja.Oddelek: Zvok in slika | 881 (881) | pivmik |
» | Codeki-PROBLEM!!!Oddelek: Zvok in slika | 1510 (1255) | gumby |
» | Kaj namesto BSPlayerjaOddelek: Zvok in slika | 4918 (4061) | KTr1sk |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3881 (3615) | ferjan |