Forum » Kaj kupiti » Kateri USB ključek za ESXi
Kateri USB ključek za ESXi
B0rg ::
Kateri USB ključek priporočate za ESXi?
Plošča ima notranji USB 2.0 port. Tja bi dal USB ključek z ESXi. Priporoča se 16GB ali več. Sandisk Ultra fit je priročen, a berem da ima težave s pregrevanjem. Kingston DataTraveler SE9 mi zgleda kovinski in morda primeren kandidat.
Plošča ima notranji USB 2.0 port. Tja bi dal USB ključek z ESXi. Priporoča se 16GB ali več. Sandisk Ultra fit je priročen, a berem da ima težave s pregrevanjem. Kingston DataTraveler SE9 mi zgleda kovinski in morda primeren kandidat.
greatdrakon ::
ja glede SAN Diska lahko potrdim, da ni samo vroč - ampak dobesedno opečeš se lahko ko ga daš ven. Je pa precej hiter, to pa (imam tri komade - istočasno kupil - vsi isti problem).
Han ::
Najbolj ga zagreje USB 3.0 zapisovanje. Na USB 2.0 je zgolj topel. Boljši je v starejši srebrni izvedbi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usb 3.0 zelo pocasenOddelek: Strojna oprema | 1717 (1346) | Vuli |
» | kateri usb kljuc (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14647 (12222) | knap |
» | win8 boot iz usb 3.0 flash driveOddelek: Pomoč in nasveti | 2724 (2566) | Vanquish |
» | Se splača kupit USB ključ 128 GB za 30 €?Oddelek: Strojna oprema | 6142 (4078) | stb |
» | Na računalniku ne dela USB ključ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1469 (1239) | M@73Y |