Forum » Pomoč in nasveti » Steklo za stranico ohišja
Steklo za stranico ohišja
bdm123_spakn ::
Pozdravljeni,
Pred dnevi sem kupil novo ohišje Intertech m908 Infinity Mirror, ki ima stranico ohišja iz akrila ter prednjo iz kaljenega stekla(TG)
https://www.mimovrste.com/ohisja-za-rac...
Pri stranski stranici, ko sem odstranil folijo sem jo očistil(voda ter papirnata brisača 3 slojna) in kot kaze takoj naredil napako, saj je sedaj polno mikro prask ter vidnost skozi njo je kar malo meglena ob delovanju rgb osvetljitve. Sprednja iz kaljenega stekla pa je ob čiščenju ostala kot nova.
Vem da je akrilna veliko bolj izpostavljena praskam, zato sem uporabil le vodo ter izredno mehko papirnato brisačo. Vendar kot kaže še vedno pregrobo ali pa kot sumim sam je stransko steklo izredno slabe kvalitete.
Prosim za pomoč in nasvete:
- S čim očistiti/zapolirati praske(katero čistilo, polirka, itd.)?
- V kolikor uspem zakriti praske, s čim čistiti steklo naprej v izogib ponovnim praskam?
- Kje kupiti novo steklo, najraje iz kaljenega stekla(vendar nič tonirano), da ga odrežejo na mero, cenovno ugodno ter v okolici Ljubljane?
Hvaležen sem vseh nasvetov.
Pred dnevi sem kupil novo ohišje Intertech m908 Infinity Mirror, ki ima stranico ohišja iz akrila ter prednjo iz kaljenega stekla(TG)
https://www.mimovrste.com/ohisja-za-rac...
Pri stranski stranici, ko sem odstranil folijo sem jo očistil(voda ter papirnata brisača 3 slojna) in kot kaze takoj naredil napako, saj je sedaj polno mikro prask ter vidnost skozi njo je kar malo meglena ob delovanju rgb osvetljitve. Sprednja iz kaljenega stekla pa je ob čiščenju ostala kot nova.
Vem da je akrilna veliko bolj izpostavljena praskam, zato sem uporabil le vodo ter izredno mehko papirnato brisačo. Vendar kot kaže še vedno pregrobo ali pa kot sumim sam je stransko steklo izredno slabe kvalitete.
Prosim za pomoč in nasvete:
- S čim očistiti/zapolirati praske(katero čistilo, polirka, itd.)?
- V kolikor uspem zakriti praske, s čim čistiti steklo naprej v izogib ponovnim praskam?
- Kje kupiti novo steklo, najraje iz kaljenega stekla(vendar nič tonirano), da ga odrežejo na mero, cenovno ugodno ter v okolici Ljubljane?
Hvaležen sem vseh nasvetov.
kuglvinkl ::
rukn dol akril in nabavi steklo. Google steklar in to je to.
Your focus determines your reallity
bdm123_spakn ::
To imam tudi v namenu. Ni problem najti steklarja(tudi brez strica Googla), problem je najti steklarja, ki ni zlatar. Nimam namreč namena plačati za steklo 50€+.
Mimogrede, s čim potem pritrdi novo steklo? Sedaj je namreč "netano" s plastičnimi čepki. Po domače povedano jih je potrebno polomiti da odstraniš steklo.
Mimogrede, s čim potem pritrdi novo steklo? Sedaj je namreč "netano" s plastičnimi čepki. Po domače povedano jih je potrebno polomiti da odstraniš steklo.
fikus_ ::
Nabavi navadno steklo za okna in nazaj pritrdi s silikonskim kitom (brez kislinski), tako da ne rabiš lukenj v steklu in čepkov. To ti lahko naredi steklar, da ne boš kupoval silikona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozilo s panoramskim oknom - izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16044 (10683) | chort |
» | Zagotavljanje servisa oz. nadomestnih del za kupljene artikleOddelek: Loža | 3705 (3145) | St235 |
» | kaljeno stekloOddelek: Loža | 13371 (12895) | VIP58 |
» | Kako odpraviti praske na šipci ročne ureOddelek: Loža | 7750 (7009) | WarpedGone |
» | steklo za pečOddelek: Loža | 9518 (9290) | tiga325 |