Forum » Sedem umetnosti » Box Office - zaslužek filmov
Box Office - zaslužek filmov
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
Ta vikend 22-25 maj najbolj uspešni filmi v BO ZDA/kanada
Star Wars: The Mandalorian and Grogu $82.0M
Obsession $22.4M
Michael $20.0M
The Devil Wears Prada 2 $12.6M
The Sheep Detectives $9.0M
Star Wars: The Mandalorian and Grogu $82.0M
Obsession $22.4M
Michael $20.0M
The Devil Wears Prada 2 $12.6M
The Sheep Detectives $9.0M
Kar kul zadeva. Spominja na Nobody.
https://www.imdb.com/title/tt31195136/
Se spomnim trailerja. Bom pogledal.
BT52 ::
Gregor P ::
Otroci morda?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Gregor459 ::
Film Malena 2000 Monika Belucci se v tem filmu popolnoma razgali.
Ne vem pa ali je to smatran kot pedofilski film ? Tisti mulc je imel 12 let mogoče kaj več in vse te scene z nagimi babami, saj njemu je bilo verjetno všeč gledati nago Moniko ampak starši kaj so videli samo lire ?
Ne vem pa ali je to smatran kot pedofilski film ? Tisti mulc je imel 12 let mogoče kaj več in vse te scene z nagimi babami, saj njemu je bilo verjetno všeč gledati nago Moniko ampak starši kaj so videli samo lire ?
Se ne spomnim te scene, lahko da so jo posneli tako, da v resnici otrok ni nič videl.
In the Hand of Dante | Official Trailer | Netflix
In the Hand of Dante follows the parallel lives of a New York author (Nick Tosches) in the 21st century who embarks on a violent journey after he is recruited by a mafia don to steal Italian poet Dante Alighieri's The Divine Comedy written in the poet's own hand, and Dante in the 14th century seeking inspiration to write his most important work - each man unknowingly connected through time and their obsessive quest for love, beauty, and the divine.
IN THE HAND OF DANTE, on Netflix June 24.
In the Hand of Dante follows the parallel lives of a New York author (Nick Tosches) in the 21st century who embarks on a violent journey after he is recruited by a mafia don to steal Italian poet Dante Alighieri's The Divine Comedy written in the poet's own hand, and Dante in the 14th century seeking inspiration to write his most important work - each man unknowingly connected through time and their obsessive quest for love, beauty, and the divine.
IN THE HAND OF DANTE, on Netflix June 24.
Včeraj sem pogledal film Storm Rider: Legend of Hammerhead.
Dokaj zanimiva zgodba ampak bolj amaterska izvedba.
Filma nisem našel na domačem travniku. Sem ga pa našel v piratskem zalivu. Dol sem potegnil najbolj obiskano verzijo. Začnem gledat, pritisnem podnapise in mi TV javi, da ni podnapisov. OK sem si rekel bom pa brez. Začnejo govorit in so integrirani SLO podnapisi mi ni bilo nič jasno :)
opeter ::
Zanimivo. Jaz sem ga našel pod drugim imenom: Islander.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Kar kul zadeva. Spominja na Nobody.
https://www.imdb.com/title/tt31195136/
Sem pogledal. Kar vredu ja.
Me pa liki v tem filmu zelo spominjajo na tiste iz filma ali TV serije Fargo.
karafeka ::
Filma nisem našel na domačem travniku. Sem ga pa našel v piratskem zalivu. Dol sem potegnil najbolj obiskano verzijo. Začnem gledat, pritisnem podnapise in mi TV javi, da ni podnapisov. OK sem si rekel bom pa brez. Začnejo govorit in so integrirani SLO podnapisi mi ni bilo nič jasno :)![]()
Moj bože, podnapisi so še najboljši del. No, pa grafika.
Na koncu sem imel občutek, da so pol filma stran rezali. Sploh ni neke celote oz. je ko eno platno kamor naključno namečeš barve, pa naj pade kamor če. To dobiš s srbskim režiserjem in snemanjem na hrvaškem. Če bi le scenarij in zgodba bila bolj dodelana....
To je baje prvi del neke franšize (če se bo sploh nadaljevala). Malo je vse skupaj zašlo v filozofske vode, zdela se mi je kot neka gledališka igra, ki je nekje po prvi tretjini zamenjala režiserja, pri zadnjih 20 minutah pa se je spet vrnil prvotni režiser. Efekti sicer niso slabi, ampak prizori se občasno ponavaljajo, verjetno zaradi proračunskih omejitev ter, da se raztegne čas.
Nekateri prizori so se hitro dogajali, oziroma rez je bil čuden, kot, da je nekaj manjkalo, drugi pa so se vlekli ... za pogledati sicer je, če imate seveda dovolj prostega časa.
Nekateri prizori so se hitro dogajali, oziroma rez je bil čuden, kot, da je nekaj manjkalo, drugi pa so se vlekli ... za pogledati sicer je, če imate seveda dovolj prostega časa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()
Filma nisem našel na domačem travniku. Sem ga pa našel v piratskem zalivu. Dol sem potegnil najbolj obiskano verzijo. Začnem gledat, pritisnem podnapise in mi TV javi, da ni podnapisov. OK sem si rekel bom pa brez. Začnejo govorit in so integrirani SLO podnapisi mi ni bilo nič jasno :)![]()
Moj bože, podnapisi so še najboljši del. No, pa grafika.
Na koncu sem imel občutek, da so pol filma stran rezali. Sploh ni neke celote oz. je ko eno platno kamor naključno namečeš barve, pa naj pade kamor če. To dobiš s srbskim režiserjem in snemanjem na hrvaškem. Če bi le scenarij in zgodba bila bolj dodelana....
Ja podnapisi so bili največje presenčenje :)
Pa zadnja vožnja s čolnom tudi ni bila slaba tam čez nevihto.
To je baje prvi del neke franšize (če se bo sploh nadaljevala). Malo je vse skupaj zašlo v filozofske vode, zdela se mi je kot neka gledališka igra, ki je nekje po prvi tretjini zamenjala režiserja, pri zadnjih 20 minutah pa se je spet vrnil prvotni režiser. Efekti sicer niso slabi, ampak prizori se občasno ponavaljajo, verjetno zaradi proračunskih omejitev ter, da se raztegne čas.
Prvi del ? Kaj bi se pa sploh lahko dogajalo naprej itak je glavna zgodba razpletla.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Ta vikend 29-31 maj najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada
Backrooms $81.5M
Obsession $26.4M
Star Wars: The Mandalorian and Grogu $25.0M
Michael $11.7M
The Breadwinner $7.5M
Backrooms $81.5M
Obsession $26.4M
Star Wars: The Mandalorian and Grogu $25.0M
Michael $11.7M
The Breadwinner $7.5M
Prvi del ? Kaj bi se pa sploh lahko dogajalo naprej itak je glavna zgodba razpletla.
Piše na nekaterih straneh, tudi na Wikipediji:
Storm Rider: Legend of Hammerhead @ Wikipedia
The film was produced as the first installment in a planned franchise dubbed the Hydroverse.
Film je bil produciran kot prvi del načrtovane franšize z imenom Hydroverse.
Vmes med kolofonom so še neki dodatni prizori, kjer kažejo Hammerheada/Neba, lik Ane ter neko sceno v futurističnem, osvetljenem mestu z nekim letalom ali lebdečim plovilom.
Predsednik11 ::
Nikjer ne piše koliko je stala produkcija tega filma. So sploh to kje predvajali v kinih ?
Ganon ::
Predsednik11 je izjavil:
Nikjer ne piše koliko je stala produkcija tega filma. So sploh to kje predvajali v kinih ?
Le v ZDA, pa še to samo v manjšem številu kinodvoran (ni točnih podatkov). Tamkajšnji distributer je Blue Harbor Entertainment. Film je v ZDA uradno izšel letos, 13. marca 2026.
Spletna verzija pa je izšla 14. aprila 2026 v Nemčiji na VOD-ih - video na zahtevo ... Baje se bo prodajalo tudi na Bluray ploščkih, vsaj v Nemčiji in severnih trgih.
Dodatni info:
https://www.movieinsider.com/m25035/sto...
Februarja je izšla celo knjiga v različnih oblikah (na voljo na Amazonu in drugje):
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()
Box office BOMBA
Budget $150 mio
Box office $487,848
https://www.imdb.com/title/tt13570066/
Desert Warrior ultimately opened in U.S. cinemas last weekend to a disastrous $483 per-screen average and total haul of just $487,848 from a little over 1,000 screens - one of the worst box office openings of all time and is already being labelled as one of the biggest box-office bombs of all time.
Hehe, sem najprej mislil zakaj bomba, saj 500 mio ni tako slabo. Potem sem šele kapiral kje je vejica.
Jezus, še en bedn film. Pa kdo to dandanes režisira in scenarije piše???
Tolk enega potenciala, pa folk ne zna več filmov delat. Pa na podlagi česa sploh odobrijo snemanje takega filma? Prek vez ali kaj?
Verjetno bi moral prej kako zgodovinsko knjigo prebrat, da bi mel kaj pojma o teh arabskih plemenih, ker film tako slabo predstavi zgodbo, da o tisti eni bitki sploh ne govorim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Box office BOMBA
Budget $150 mio
Box office $487,848
https://www.imdb.com/title/tt13570066/
Desert Warrior ultimately opened in U.S. cinemas last weekend to a disastrous $483 per-screen average and total haul of just $487,848 from a little over 1,000 screens - one of the worst box office openings of all time and is already being labelled as one of the biggest box-office bombs of all time.
Hehe, sem najprej mislil zakaj bomba, saj 500 mio ni tako slabo. Potem sem šele kapiral kje je vejica.
Jezus, še en bedn film. Pa kdo to dandanes režisira in scenarije piše???
Tolk enega potenciala, pa folk ne zna več filmov delat. Pa na podlagi česa sploh odobrijo snemanje takega filma? Prek vez ali kaj?
Verjetno bi moral prej kako zgodovinsko knjigo prebrat, da bi mel kaj pojma o teh arabskih plemenih, ker film tako slabo predstavi zgodbo, da o tisti eni bitki sploh ne govorim.
Sem že pozabil na ta film. Verjetno ga sploh ne bom gledal čeprav včasih pogledam tudi kakšnega zelo slabega :)
Verjetno so veze ja pa ogromno denarja. Ena izmed produkcijskih hiš katera je sodelovala pri tem filmu - MBC Group, the Arab world's largest media company.
Tole se je nanašalo takrat na prihajajoči film Napoleon Ridliya Scotta kateri je izšel 2024.
Gledam IMDB od Spieldberga in vidim, da bo posnel 7 delno miniserijo o Napoleonu.
Steven Spielberg pripravlja obsežno 7-delno miniserijo o Napoleonu za HBO, ki temelji na nerealiziranem, slovitem scenariju pokojnega režiserja Stanleyja Kubricka iz leta 1961. Projekt velja za enega najbolj pričakovanih v televizijski industriji, saj združuje vizijo dveh največjih filmskih ustvarjalcev vseh časov.
Mogoče Spieldberg popravi kar je Ridley Scott zamočil s filmom ? :)
... pa Napoleon :) Kubrick je hotel posneti zgodovinsko epopejo o napotu, pa baje je bil že zelo daleč s pripravami. Sam ga je opisal kot svoje največje delo
Gledam IMDB od Spieldberga in vidim, da bo posnel 7 delno miniserijo o Napoleonu.
Steven Spielberg pripravlja obsežno 7-delno miniserijo o Napoleonu za HBO, ki temelji na nerealiziranem, slovitem scenariju pokojnega režiserja Stanleyja Kubricka iz leta 1961. Projekt velja za enega najbolj pričakovanih v televizijski industriji, saj združuje vizijo dveh največjih filmskih ustvarjalcev vseh časov.
Mogoče Spieldberg popravi kar je Ridley Scott zamočil s filmom ? :)
How To Rob A Bank - Official Trailer (2026) Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, John C. Reilly
In How To Rob A Bank, a crew of social media-savvy bank robbers broadcasts their daring heists, unaware that their growing viral fame has put them in the crosshairs of a veteran FBI agent and a brilliant software engineer. Despite the unlikely duo closing in, the crime ring pushes past their limits, putting everything on the line for their beliefs — and their most ambitious heist yet.
How To Rob A Bank, directed by David Leitch, opens in theaters on September 4, 2026.
In How To Rob A Bank, a crew of social media-savvy bank robbers broadcasts their daring heists, unaware that their growing viral fame has put them in the crosshairs of a veteran FBI agent and a brilliant software engineer. Despite the unlikely duo closing in, the crime ring pushes past their limits, putting everything on the line for their beliefs — and their most ambitious heist yet.
How To Rob A Bank, directed by David Leitch, opens in theaters on September 4, 2026.
JanBrezov ::
Coyote vs. ACME - Only in Theaters August 28
After enduring years of catastrophic product failures at the hands of ACME, Inc., a tenacious, unemployed coyote uncovers a corporate cover-up and spearheads an unhinged battle against the multinational conglomerate that's been blowing him up in the name of profit. Also, there's a roadrunner. And dynamite.
Je imel, ker drugega ni za gledat, ampak nič narobe če delajo tudi takšne lahkotne ZF TV filme; samo da to ne odžira denarja, kakšnim boljšim projektom.
Sem si ravnokar pogledal iron lung
En zelo preprost film. Praktično je samo en igralec noter, ki se pogovarja preko radia. Cel film se dogaja v eni mini podmornici, posledično je tudi grafična podoba zelo omejena, kot da je iz 1980. Vmes je cel kup halucinacij, za katere ne veš ali so resnične ali ne. Zgodba oz. ozadje je tudi bolj na kratko predstavljeno. Baje je posnet po igri, režiser in igralec pa je en youtuber, za katerega je to sploh prvi film. Budget reci in piši 4m $. Iron Lung (film) @ Wikipedia
Kljub vsemu temu, mi je bil iron lung ene 5x bolj zanimiv in napet kot hammerhead ali pa desert warrior. Pa sem prepričan, da imata oba veliko večji budget predvsem vsaj za cgi, ampak obupen scenarij in tudi slabše igralce, in sam scenarij, še posebej tisti za bitke, vsaj meni, totalno nedosleden.
En zelo preprost film. Praktično je samo en igralec noter, ki se pogovarja preko radia. Cel film se dogaja v eni mini podmornici, posledično je tudi grafična podoba zelo omejena, kot da je iz 1980. Vmes je cel kup halucinacij, za katere ne veš ali so resnične ali ne. Zgodba oz. ozadje je tudi bolj na kratko predstavljeno. Baje je posnet po igri, režiser in igralec pa je en youtuber, za katerega je to sploh prvi film. Budget reci in piši 4m $. Iron Lung (film) @ Wikipedia
Kljub vsemu temu, mi je bil iron lung ene 5x bolj zanimiv in napet kot hammerhead ali pa desert warrior. Pa sem prepričan, da imata oba veliko večji budget predvsem vsaj za cgi, ampak obupen scenarij in tudi slabše igralce, in sam scenarij, še posebej tisti za bitke, vsaj meni, totalno nedosleden.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Sem si ravnokar pogledal iron lung
Nisem še gledal vem pa, da je film od You tuberja.
Deser Warrior ima ogromen proračun 150 mio $.
The exact production budget for Storm Rider: Legend of Hammerhead has not been publicly disclosed, but it is widely known as an independent micro-budget film. Micro budget je ponavadi manj kot 1 mio $. Tako, da jim je s micro proračunom kar uspelo kar se tiče grafike.
Zgodovina sprememb…
Če so igralci zastonj igrali v hammerheadu, potem je že možno, da je bil pod 1 milijon. Ampak dvomim, ker sta vsaj dva znana igralca noter, glavni igralec je igral v vikingih, tist starejši pa v cel kup enih (znanih) filmih. Malo me čudi, da sta sploh sprejela vlogo. Ampak vseen, film je bil upravičeno polomija.
Nisem še gledal vem pa, da je film od You tuberja.
Glede na tvoje pogoste objave o filmih, sem mislil, da si kak navdušen filmofil, ne pa da samo copy pestaš objave, filmov si pa sploh ne pogledaš...
Saj gledam filme saj tudi tukaj napišem kaj sem gledal. Ne morem pa vsega pogledat vse ob svojem času.
Ah, lej nisem želel bit oz. izpast negativen.
Tudi jaz sem zelo vesel aktualnih objav in cenim trud od oo7. Res ti hvala, oo7.
Kak film si pa le poglej
Tudi jaz sem zelo vesel aktualnih objav in cenim trud od oo7. Res ti hvala, oo7.
Kak film si pa le poglej
Ne poslušat negativizma 007, hvaležni smo ti za vse tvoje objave tukaj in v drugih temah![]()
No me veseli. Hvala
Ah, lej nisem želel bit oz. izpast negativen.
Kak film si pa le poglej![]()
Hvala tudi tebi.
Zgodovina sprememb…
Ice Age: Boiling Point | Official Teaser | In Theaters February 5, 2027
Prejšnjih 5 filmov Ice Age 2002-2016 imajo skupni BO v višini 3,2 miljarde $
Prejšnjih 5 filmov Ice Age 2002-2016 imajo skupni BO v višini 3,2 miljarde $
Zgodovina sprememb…
Budget $3 mio
Box office $21.8 mio
Na trenutke kar težko gledat ta film kadar plezata nisem ravno ljubitelj višine![]()
V izdelavi film Fall 2.
Film izide drugo leto.
“Overwhelmed by her sister Hunter’s death, Jax (Slater) connects with Luce (Thomas), Hunter’s fearless friend. To heal, they attempt the infamous plank walk of Mount Kwan in Thailand. After a sudden rockslide leaves them stranded on a fragile plank 3000 feet in the air, Jax must confront her deepest fears and fight for survival to find closure.“
No tukaj je prvi trailer za film FALL 2 Deadpoint
FALL 2: DEADPOINT (2026) Official Trailer - Harriet Slater, Arsema Thomas
2 semptember 2026.
30 junij digitalno in 25 avgusta DVD.
Legendary action auteur Yuen Woo-ping (Crouching Tiger, Hidden Dragon, The Matrix, Kill Bill: Vol. 2, Master Z: Ip Man Legacy, Ip Man 3 & 4, Fearless, Kung Fu Hustle, The Grandmaster) assembles a quartet of martial arts icons for the epic of all epics wuxia adventure Blades Of The Guardians: Wind Rises In The Desert
Blades of The Guardians: Wind Rises in The Desert - Exclusive Trailer (2026)
Legendary action auteur Yuen Woo-ping (Crouching Tiger, Hidden Dragon, The Matrix, Kill Bill: Vol. 2, Master Z: Ip Man Legacy, Ip Man 3 & 4, Fearless, Kung Fu Hustle, The Grandmaster) assembles a quartet of martial arts icons for the epic of all epics wuxia adventure Blades Of The Guardians: Wind Rises In The Desert
Blades of The Guardians: Wind Rises in The Desert - Exclusive Trailer (2026)